Sveas första bad!

En toppentrevlig eftermiddag har spenderats i Västerås med Mimmi ,Svea och Eddie! Stackars storasyrran som jobbade och inte kunde vara med! Vi tog och åkte till hundbadplatsen vid framnäs för att låta Svea bekanta sig lite med vatten! Här är lite bilder!

Här sitter hon på bryggan och är lite skeptisk till hela tillställningen. Det kom ganska snabbt en fem sex stora hundar som kastade sig i och simmade efter bollar och lekte. Svea var bra sugen men satt mest på bryggan och tittade.

Svea ligger i hårdträning och belönas med hundgodis varje gång hon vågar kliva ut i vattnet.



Det går bättre och bättre,Svea vågar gå ut några steg och hämta pinnen!

Plötsligt så är hon några steg bakom Mimmi och Eddie i backen och får se de två stora hundarna kasta sig i efter bollen,jag ser hur Svea laddar, tar ett glädjeskutt åt sidan och sen springer med full fart rätt ut i vattnet!

T om de andra hundägarna ser glada ut för Sveas skull. Hon simmar så fint in till kanten,men ser allt bra förvånad ut när hon kliver upp och söker sig till matte!


Såg du? Såg du vad duktig jag var!



Belöning för väl utfört uppdrag!




Här har Svea bänkat sej mellan Mimmi och Eddie på Max för lite burgare. Sjön suger ju liksom! Efter maten somnade Svea nöjd och glad i bilen som det lilla barn hon faktiskt är. Idag fyllde hon 13 veckor den lilla sötisen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0