Om igår

Det som inte kunde skrivas igår pga av att det strulade med uppkopplingen tack vare ovädret,får skrivas nu istället. Såklart blir det mest betongsnack härifrån just nu.
Här  är en bild från trädgården igår eftermiddag när solen tittade fram mellan allt regnande. Kvällen blev så varm och fin så jag tog en skön powerwalk på senkvällen.
En ny figur som dykt upp i min Animal collection är denna kissekatt som nu är klar till försäljning! Stadigt och fint står han där på sin platta i trädgården eller inomhus om så önskas!
Här samlas grejer till tork. Dessa kan förmodlingen gå vidare i processen och färdigställas idag.
Häromdagen fick Eddie upp intresset för att hjälpa till i verkstan. Här har han valt en bilform och själv fixat med hela proceduren.
Sen ville han testa att lacka något av betong för att se hur det skulle bli. en kasserad värmeljus lykta fick han att träna på!
Så här bra blev slutresultatet,nu är inte den här lyktan färdig för soptippen längre. På tal om soptippen så hann jag en vända till återbruket igår också!
Här är det laddat med sand på en plastsäck. Av sanden bygger man en "kulle" och sedan placeras ett löv därpå!
Å så på med riktigt tjock betongmassa så den inte kan rinna av. En någotsånär platt botten formas med handen (med skyddshandskar på). Så får det hela stå orört i minst två dygn om du vill att skålen ska kunna tas loss utan att spricka!
Japp, detta var lite om igår,idag har jag hunnit med att jobba och behöver strax ut och handla innan jag tar en myskväll i regnrusket,först i betongverkstan och sen inne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0