Jul å allt

Ja jag måste för min egen skull komma ihåg att skriva. Allt är så bra och det är full fart. Idag ska vi på middag hos Mimmi. Jag har spenderat dagen mestadels i Enköping. Mycket trevligt. Nu ska jag färdigställa några blanketter för uppsägning av hyreskontrakt. Spännande!


Julafton

Snart blir det jullunch på jobbet


Snart jul

Det händer mycket bra saker nu. Angående jobbet så får saker och ting sina förklaringar och det är bra. Runt omkring mej privat finns fantastisk människor som gör livet så härligt. Och nu ska vi fira jul och det ser jag fram emot. Mitt i allt så pågår min tyngsta jobbarhelg, men det får gå det också. Nu äter jag en special ris ala malta och inom kort är jag på jobbet.

Startar hemresan

Nu tankar vi bli en på macken i Gideå och så får vi söderut


Det tar aldrig slut

Ännu finns det mycket att slänga sortera och packa. Huset är tomt men garaget är fullt fast vi rensat i flera veckor. Oj oj, de nya ägarna fick nycklarna igår, men vi fortsätter idag och i morgon och förhoppningsvis är det tomt när vi åker hem. Sen är det bara resten kvar.


I norrland igen

Sent i natt som var kom vi fram till lilla byn. Upp på morgonen för att åka in till staden . Örnsköldsvik alltså. Jag passade på att handla lite och fika medan affärer uträttades. Nu blir det fix och trix här igen tills vi är klara med urstädningen.


Snart så.

Jag jobbar på för fullt. Snart är jag ledig till på måndag kl ett.


Sovdags

Nu får jag ta och lägga mej. Börjar halv åtta i morgon och jobbar till fyra. Efter det är det dags igen för Norrland. Har varit täta resor den långa vägen nu ett tag. Men jag njuter. Slipper ju köra dessutom, så det är bara avkopplande


Te med honung

Tänk att jag har börjat använda honung. Det smakar så underbart lent i mitt te. Jag använder det också i ingefära shotarna. Idag är sista dagen jag kan vara sjukskriven så imorgon blir det jobb igen. Snart ska jag till tvättstugan med ett stort lass tvätt.


Snö

Nu är det riktigt vintrigt här. Vinterdäcken kom på igår så jag är nöjd.


På farmen

För att få känna den friska lantluften åkte vi två sjuklingar till farmen för att få 100% avkoppling. Lugnet på farmen sviker aldrig. Här ligger Eddie ihoprullad som en igelkott i värmefilten och läser bibliotekslånade böcker om aktier och sparande.


Sjukskriven

Är hemma från jobbet den här helgen. Trassel med halsen. Ska på läkarbesök på måndag så tills dess vilar jag.


Skärpa mej

Det är ju knäppt att jag kommit av mej så i skrivandet här. Måste fixa det. Idag har jag varit ledig och gjort ingenting. Nu är Eddie och handlar och köper med sig thai mat hem.


RSS 2.0