Dags!

Nu är det både rörigare och på samma gång inte härhemma! Så kan det bli när det ska omorganiseras bland saker och ting på lördagskvällen! Nu har jag i alla fall rört till det klart för ikväll och tänker gå och lägga mej! Skönt ska det bli,fast kanske något ensamt! Hej då rå för idag,och pass upp för alla luringar i morgon när det är första April!

Hör på den då!

Break med lite god vanlijglass mellan alla olika sysslor jag pysslar med just nu! En lördagkväll långt bort från sus ,dus och bus! Ägnar mej åt hemmet istället ikväll!

Hallå sista Mars!

Jobbardagen avslutad,nu dags för lite avkoppling eller vad man ska kalla det! Har tänkt mej hinna en del innan jag hoppar i säng och förbereder mej för att jobba imorgon igen. 7-16 till att börja med och sen ett nytt extra pass mellan 16 och 22. Full fart alltså! Idag kom i alla fall min svarta midjejacka tillbaka till mej. Den har varit försvunnen i typ en vecka och jag har letat efter den. Visste att det var på jobbet den försvann,antingen hängde den där bakom nån annans jacka hela tiden eller så har nån hittat den åt mej! Skönt att den kom tillbaka för jag gillar den! Ett par nya skor fick jag idag! Ett par Reiker Antistress slip in! Supersköna, sitter som gjutna på mina fötter. De blir perfekta att jobba i till sommaren! Typ en sexhundring kostar dem på nätet!


Tack du snälla!
Förresten så har jg plockat upp alla mina sommarskor från källaren,så nu ska alla vinterstövlar å kängor ner istället. Sen byter jag ut alla vinterjackor och tröjor mot lite klänningar och koftor. Alltid lika kul att ändra åt det hållet. Visserligen har vi inget vårväder här idag,men det gör inget,för nu är faktiskt vintern över i allafall!

Fredagen rann iväg!

Iväg till jobbet i morse som vanligt! Där höll jag hus under dagen med ett avbrott hemma för en mysig lunch. Nu finns det i alla fall en fungerande hel cykel härhemma som idag hämtades ut från en service på växlarna hos cykelhörnan. Snabbt hem efter jobbet och plockade upp mitt kära sällskap och så for vi till Västerås och hjälpte Mimmi med det sista av flytten till nya lägenheten. En hel del användbara grejer har fått följa med hit som jag ska sortera i morgon och som Mimmi tänkte göra sej av med. Återanvändning är bra! Nu ska jag strax vila lite för framför mej ligger en jobbarhelg och väntar! Spännande!

Rundtur



Lillskodan väntar på att laddas med fýnd från loppisen i Kungsör!
En dag fylld av äventyr har det varit! Loppisar, thaimat och naturreservat i en salig röra! Nu lite avkoppling hemma
med mys och lite rött! Kalasdag kan jag lova!

In the garden of delight!

Jag är i behov av några säckar planteringsjord till trädgården omgående. Det måste inhandlas i morgon. Det börjar bli läge att peta ner de frön som skall gro ute i krukor, bla krasse och luktärtor. Nu när trädgården omorganiseras med med hjälp fler tankar och  ideér än mina egna så gäller det att tänka om lite. Landet från förra året där alla zinnior var har vi ju grävt upp, vet inte riktigt hur jag ska tänka vad det gäller dom, de behöver ju växa i den delen av trädgården för att få all sol de behöver! Fick ju inte med pallkragarna från landet sist,tänkte göra en planteringslåda av dom. Ja  hu vad mycket trevligt arbete i trädgården som väntar bara solen dyker upp igen. Förändringens vind blåser där vill jag lova!





Såna här vill vi ju se i sommar igen!


Soliga roliga dagar!

Nu har det gått några mysiga dagar i livet igen! Massor av saker i trädgården och i huset i övrigt har blivit fixade. Äntligen är glasrutan på altandörren hel igen,den har varit trasig länge innan! Fars sommarstuga har fått besök några gånger de senaste dagarna,där har det hämtatts bl a lecablock till den blivande utepplatsen där den gamla komposten stog. I dag regnade det här så trädgården fick vila. Istället tog vi oss en tur till läkarmissionen loppis i Västerås och besökte en ny  butik, Dollarstore, med massa lågprisvaror på Bäckby  också i V-ås.




Fler bilder

Fler bilder,dessa kommer från promenaden i förmiddags!







Jag fick med mig massor av vad jag själv tycker bra bilder från promenaden! Detta var några exempel!
Man blir trött i benen i bland och behöver slå sig ner en stund för att vila och njuta av solen,som jag gör här!


En fin eftermiddag!

En mysig eftermiddag i trädgården !



första utefikan!


Nytt projekt,gamla komposten rivs och något nytt skall ta dess plats!



Vårens första nyckelpiga!


Hej där!

Kaffe å macka å ledig lördag! Just så är läget nu! Nice!


Ledigt!

Hallo! Fredagkväll,vad skönt! Jobbarveckan avklarad och full fart var det på den! Solen har värmt mej när jag sprungit ut och in på olika ställen och det har varit så härligt! Nu njuter jag i fulla drag av en ledig kväll,för det känns som jag förtjänat det!

Kurre



Full fart på ekorrarna på gården! Den här lille luringen satt i trädet och mumsade på nått gott han fyndat någonstans! De är så mysiga att ha i närheten och titta på från altan!

Morning!

Ledig  två dagar i rad! Igår planterades ytterligare pelargoner om och nu börjar de bli fullt på fönsterbrädorna. Vackert! Ju st nu jäser en deg som snart skall förvandlas till kanelbullar i mitt kök. Tror det blir några vanilj också! Senare idag blir det nog en tur till Ikea i Västerås och så lite mera möbelflyttning hos Mimmi! Ser fram emot dagen!


Hallå

En jobbar söndag men just nu ett lunchbreak. Det är så tänkt att jag skall jobba till 16.00 och sen ta mej till Västerås ikväll. Då får det bli så då! Ska bara dricka ur kaffet och sen ge mej iväg! See you!

För mycket glass!

Det är jättegott att äta jättemycket glass,men efter en stund är det inte lika kul! Proppmätt och uppstoppad som en gås sittter jag här och ångrar mej nu!


Vad tycks om detta armband som numera sitter på en arm här i Sverige. Armbandet är hemtaget från Hongkong och är av rostfritt stål. Det snitsiga med det är att det är ovalt,då blir det liksom mindre i vägen!



 http://www.aliexpress.com/product-fm/477962403-OPK-FASHION-JEWELRY-couple-bangles-for-lovers-wristband-bracelet-316L-taniless-steel-inlaid-diamond-CZ-free-wholesalers.html



Från veckan!

Lite bilder från en utflykt tidigare i veckan!







De här byggnaderna ligger brevid varandra i ett litet samhälle som ligger mellan Västerås och Köping. Munktorp heter det. Vi stannade till där loppiskungen och jag på vår resa mot nya fynd. På väg hem var Lillskodan fullpackad med fynd,både möbler,glas,porslin och lite bling-bling! Väl hemma igen avslutades kvällen så här!



Powergirl


Vilket underbart energiknippe hon är Laleh! Karriären kommer att kantas av framgång vad annarsd kan vara möjligt!


Bordet

Gjorde ett fynd på Läkarmissionens loppis i Västerås idag. Ett snyggt smidesbord med mosaik på som ska få flytta in på altan. 80 kronor var priset,så jag är nöjd. På vägen tillbaka hem köpte jag grvad lax som jag nu avnjuter tillsammans med mosad avocado,rå blomkål, röd paprika,morötter och lite vitlöksdressing. så mycket godare och nyttigare blir det inte!

Ut

Egentligen är jag ju ledig idag från jobbet men jag ska strax kila ner dit ändå! vi ska ha ett möte som det kan vara kul att vara med på. Sen sticker jag till Västerås igen och spenderar några sköna timmar!


 Vår i luften får man väl säga att det är idag!

Våren kommer

Vårbruket på Furugatan är nu i full gång. All snö är borta på baksidan, äntligen! Det tar ju lite längre tid hos mej för alla träden i skogen brevid skymmer solens framfart. Annars har jag börjar kratta gräsmattan och städa upp utanför. Här inne håller frön på att gro och pelargonerna vaknar till liv. Massor med nya fina blomkrukor har inhandlats på loppis,nu ska de bara målas balnksvarta. Färg köpte jag på biltema igår och så även penslar. Altanen har också vaknat till liv igen,där är fullt med alla saker som skall ingå i sommarens trädgårdsprojekt. Tack våren för att du kom!

Lökväxter

Igång med att jobba igen efter de lediga dagarna. Fullfart direkt och det är ju vad jag gillar! hos en kund såg jag ett vackert blomsterarrangemang som jag blev så inspirerad av att jag åkte till blomsterbutiken och köpte lite egna lökväxter för att göra ett eget arrangemang för att hälsa våren välkommen.

Pärlhyacint



Titta vad fint,kanske m,an kan få till nåt åt det hållet kanske?

Lediga dagar

Nu har jag varit ledig från jobbet både måndag och tisdag! Så i morgon bär det av tidigt till jobbet igen. Igår tog vi en lång skön promenad ute i Bresse och njöt av solen på en underbar brygga som tillhör segalarklubben här i stan. Idag har det varit loppistur i trakterna kring Västerås och Köping. Kvällen har avslutats med specialgjorda potatis skivor och goda dippar. Nu ska jag strax krypa i bingen och mysa lite!



Titta vad fint,längst därute på bryggan sitter Jonas och äter ett äpple i solen!

I backspegeln!

Nej inget melodifestivaltittande här inte. Istället har jag gjort av med en massa energi på träning under kvällen. Å som sagt så blåser förändringens,eller vårens vindar i mitt sinne å då blir det saker gjorda. Men nu lite nedvarvning med skön musik å sen tidigt isäng. Jobbardag imorgon igen och jag tycker det är så skönt att vara pigg när jag vaknar så det är värt det!
 

Tittade tillbaka bland mina bilder för att se vad jag pysslade med förra året vid den här tiden. Tydligen pysslade jag med att gjuta nya ljus av gamla stumpar.



Samma tid 2008, Då bodde jag fortfarande i Västerås men var i Enköping på besök. Den här bilden tog jag i Drömparken och fixade sedan till den i photoshop!



Å den här fantastiska bilden på Bosses stolar som fått besök av huvudlösa figurer är från 2006-03-05.
Ja det var en liten tillbakablick att njuta av om så önskas!

Våren anas!

Kanske är det känslan av att våren är nära som gör att jag får sån energi. Massor med saker som jag vill göra och fixa med på gården och inne. Rensa och fixa,ut med gammalt skräp och in med nytt. Fast så mycket gammalt skräp har jag ändå inte,men röja behövs ju alltid. Samtidigt får jag hejda mej så det blir rätt och inte för stökigt medan jag håller på! Jag börjar närma mej altanen mer och mer och vill flytta ut ern del grejer dit redan,måste bara jobba klart helgen så jag får lite ledigt,men sen om vädret håller i sig så blir det nog fikapremiär där på måndag!



dessa skönheter kommer snart att bli synliga in The garden of delight

Fartigt värre!

Hemma igen efter att ha jobbat mellan 7 och 16. Bra dag med skönt flyt! Väl hemkommen så passade jag på att fixa en sväng med lite småsaker ute. Plockade undan lite grejer på gården,tog fram en cykel ur skrubben under altan. Plockade upp en utflyktsväska från källaren som skall fyllas med bra att ha grejer inför alla roadtrips som redan har börjat,ännu fler ska det bli med bästa resesällskapet! Nice!

Jordgubbar!

Köpte mej en ask jordgubbar till kvällen att njuta av. Nyss smakade jag på en,den var helt underbart god och smakade verkligen jordgubbe! Mmmm vad mumsigt!


Tänk när man kan gå på torget på lunchen och köpa sej en liter och slå i sej till lunch,snart är vi där! Det ser jag fram emot. annars är min favvo just nu mango. Det gäller bara att låta dem ligga och mogna tillräckligt innan man ger sig på dem. Idag till lunch åt jag en sådan som var perfekt mogen,nice!


En annan goding som det går åt ca två om dagen av är den här fantastiska frukten!


Tillräckligt mogen så är det bara att mosa den och så på med nån krydda du gillar typ örtsalt å så ät och njut!

Fredagen!

Idag var det första riktiga dagen på nya tjänsten som resurs på centrum södra. Men dagen var sig lik,men imorgon blir det lite spännande att se vad som händer! Efter jobbet idag var jag och Eddie till Erikslund i Västerås där han shoppade för sina födelsedagspengar. En WESC zip hoddie 900 kr.


Wesc betyder We are the superlative conspiracy! Coola kläder!

Adiddas Nizza 999 kr


Medan vi shoppade som bäst fick jag ett telefonsamtal som gjorde att vi var tvugna att avsluta och åka tillbaka till Enköping återlämna en liten sak som följt med mej hem från jobbet! Mera shopping följer!

Mysig dag!

Nyss hemkommen efter först födelsedagsfirande och sedan några mysiga timmar med someone special! Dagen har alltså varit mycket bra sammanlagt och med det hoppar jag i säng för ikväll!                                      


Kalas!

Idag är det 15 -års kalas här hemma. Det är Eddie som fyller år, och som tur är så är jag ledig! Vi har redan hunnit med en födelsedagsfrukost och läst lite om vad som hände det år han föddes,1997. Nu ska vi nu öka takten på firandet,födelsedagslunch och sedan fest i Västerås med resten av familjen!



Grattis Eddie!

RSS 2.0