Jag har bestämt mej!

Ja ibland vet man inte om man gör rätt eller fel. Antagligen är det fel om man själv blir lidande. Eller så får man tillbaka det man ger på något annat sätt någon annan gång. Eller så får man bara nog och styr om i sina åtaganden. Idag gick jag in och jobbade på min lediga dag, det skulle jag inte gjort. Det hade varit bättre att vara ledig. Det hela ledde bara till frustration. På torsdag skulle jag också gå in extra på eftermiddagen men nu har jag bestämt mej att inte göra det utan vara ledig istället. Det blir en liten utflykt förmodligen istället. Jag behöver vara ledig nu, det har varit mycket den senaste tiden och någon semester i somras hade jag ju inte. Så får det bli!

Dags å sova!



Ja nu har vi festat på de goda Subway kakorna som jag bakade i morse. Mycket nöjd med receptet. Fick i alla fall upp ett hyllplan i tvättstugan innan jag tyckte det var för sent att borra mer. Lite nya krockar i Eddies garderob blev det också.Nu ska jag försöka sova lite eftersom det blir Enköping och jobb imorgon.

Bland annat

Har varit på IKEA, loppis och Lidl. Exklusiva och fina butiker haha! Köpte fyra skålar på IKEA som jag tänker använda som salladsskålar. Numera kostade de 19 kr istället för 59 kr /st.
Det blir gott att äta ur dessa. Köpte också fler hyllplan och konsoller till min blivande tvättstuga/ förråd. Kanske de kommer upp ikväll,vem vet!

Subwaykakor.

Wow vilket bra recept! Här prövat detta nu på morgonen och de blev underbara! Exakt så sega och goda som Subways.


Degstadiet.


Ute ur ugnen!


Det är serverat! Lite spännde kaffe blir det till. Kaffet har jag fått av Jenny!



Blåsväder.

Jag låg i divanen och slumrade med en kopp varmt kaffe. Slött ovh mysigt. Men huvva jag väcktes av att det blåste utanför så snön yrde. Det låter blåst i fläktsystemet i köket så man fryser. Blir det powerwalk idag så blir den inomhus, på något köpcenter!



Semester

Den här veckan tänkte jag ha semester bara för att jag har många sparade dagar och för att jag skulle bli extra långledig. Har ju redan varit ledig tre dagar enligt ordinarie schema. Nu har jag redan tagit tillbaka två dagar av ledigheten. Kommer att jobba tisdag och sen torsdag eftermiddag. Men jag hinner nog vila också! Just ni håller jag på i tvättstugan och sen får vi se vad det blir.

Pizza!

Håller på och bakar pizza. Tonfisk och räkor blir det på. En sallad håller också på att växa fram!



Power

Vilken skön landning i soffan. Har varit ute på en powerwalk igen. Typ samma runda som igår.


Soligt och fint.


Här är jag på väg tillbaka hem.

Lördagkväll för sjutton!

Färdigpysslat med garderober och annat, men kanske inte helt klart än! Eller det blir väl aldrig klart men nog för ikväll i alla fall. Nu ska jag snygga till mej en hel del hade jag tänkt. Ska sedan vidare ut i natten för att umgås med Marie,Marika och Katta framför allt .Sen hoppas vi på att träffa massa andra vänner också! Det känns som det kommer att bli en riktigt nice kväll det här!

Lördagspyssel






Håller på och fixar plats för alla mina halsband. Dessa fiffiga sammetsklädda galgar köpte jag nånstans, minns inte var, typ Biltema kanske. Nu borrar jag fast dem på insidan av garderobsdörrarna.


Här ska också bli ordning.

...och här! Lagom jobb innan jag gör mej klar för att träffa tre trevliga tjejer i kväll.

Tufft!

Det kallar jag powerwalk. Nu är jag hemma igen och nu blir det vätska och vila!


Mälaren för ca en timme sen! Det var bara början på rundan!

Underbar morgon

Skön musik från mobilen ut i min fina julkappshögtalare. Tända ljus och frukost på sängen. Det är vad jag bjuder mej själv på just nu. Njuter och börjar fundera över dagen. Fram mot kvällen ska jag i alla fall träffa några tjejkompisar. Funderar på en powerwalk på förmiddagen. Skull behöva till Ikea också. Men nu ska jag njuta av den här stunden lite till innan jag gör något annat.

Godnatt då!

Dags för lite vila nu. Det gör ju inget om jag vaknar tidigt imorgon men sovmorgon funkar ju också!

Modesty och jag!



Denna dam bor numer hos mej. Ikväll ska vi vara ensamma hon och jag. Just nu avnjutet vi en delikat middag.

Förvaringsutrymme.

Egentligen tycker jag att jag har ordnat med mycket förvaringsutrymme i mitt sovrum för mina kläder och tillbehör. Kanske det beror på hur jag organiserade det hela under tiden för renoveringen när allt var huller om buller. Sen har jag inte brytt mej om att göra det från början utan bara fyllt på. Nu tänkte jag börja. I källaren förvarar vi sommarkläder i vaccumpåsar. Så måste det bli eftersom vi valt att inte ha några garderober eller annan klädförvaring i Eddies rum. Han har allt sitt i sin Walk in closet. Det var ju det första vi ordnade till. Rev bort ett städskåp som fanns i kombination med ett litet förråd i lägenheten. Så där ryms allt han behöver.
Här har jag börjat riva ur grejer som skall gås igenom. Bra att lägga det på sängen så det blir gjort. För jag tänker sova där ikväll.
Ena delen av garderobsväggen. I min planering ingår att såsmåningom riva bort alltihopa och göra nya garderober med skjutdörrar och inga överskåp. Såklart ska de inte heller vara vita då sovrummet i övrigt är svart och grått.
Här är nästa del.
En hög byrå bakom dörren. Där har jag typ underkläder och strumpor och andra smågrejer. På andra sidan dörren en dubbelbyrå. Sex stora lådor.
Under min säng finns jättesmart förvaring. På ena sidan alla Jeans i två stora lådor.
Å på andra sidan en del sommarskor och annat. Nu gäller det att organisera rätt. egentligen vill jag hänga alla plagg. Men det vet jag är omöjligt i dagsläget. Får vara noggrann och försiktig när jag plockar i byrålådorna.Hatar skrynkliga kläder. Det är ganska rörigt i mina överskåp också. Två av dem används som linneskåp för dukar, gardiner och sängkläder. Ett för väskor. Och det stora dubbla för sånt som inte passar någon annanstans ännu. Det här blir en utmaning gott folk!
 
 
 
 

Skatt som skall betalas!

Vilken bra salva jag fick tag på igår. Redan nu efter två behandlingar så känner jag mej återställ. Skönt! Har sovit riktigt länge idag och bara småplockat härhemma. Nyss kom posten och då hade deklarationen av husförsäljningen kommit från mäklaren. Oj så många sköna tusenlappar som nu skall flyga iväg från mej! Inte alls uppiggande! Ska i alla fall ta mej ut och slänga lite gamla omaka blomkrukor och annat jag inte vill ha kvar. Om jag sen orkar tar jag en sväng till IKEA mm.

Det kliar!

Jo det var ju det här med kortison salvan. För några dagar sen tyckte jag det kliade på ett konstigt sätt på kroppen. Ena knävecket och på magen. Har röda små knottror, typ eksem. Inga blåsor bara knottror som satt i flock. Trodde det skulle ge sig av sej själv men det har det inte gjort. Faktiskt tvärt om. Det kliar mer och har brett ut sej. Mina egna vanlig bodybutter salvor verkade fel att ha på, kändes inte bra. Så idag tänkte jag att jag får göra något åt det. Därför köpte jag en kortison salva. Tror det redan känns bätttre. Nu undrar jag bara vad de kommer ifrån. Har ingen bra förklaring än!

Såå gott det var!

I dag fick jag äran att provåka Jennys nya bil. Och då menar jag ny. Den har bara gått 20 mil. Årets modell alltså. Det är en Hyundai I 30. Vit och alldeles underbar! Vi åkte till Erikslund, en sväng in på apoteket för att köpa en mild kortinson salva till mej. Varför får jag berätta sen. Vi besökte sen ICA Maxi och handlade ingredienser till ett super salladsbord. Tanken var att göra sin egen specialare med det man tycker om istället för att gegga ihop allt i en röra.Det som syns här på bilden är då inte allt. Det fanns även stekt kyckling, basilikapuckar, bulgur och en underbar dressing som Jenny gjorde! Ostfrallor också! Vi åt ikväll, Jenny gjorde en rejäl matlåda till imorgon och jag har sallad kvar till flera dagar.
 
Eddie deltog inte direkt i själva salladsätandet men testade i alla fall kycklingen. Han slapp svälta för det fanns annan mat till honom också. Vi avslutade med donuts som efterrätt
 

Salladsbar!




Frusen och ruggig!

Nu är tvätten torr och upptagen. Jag ska varva ner och ta det riktigt soft resten av kvällen. En dags jobb sen lite ledighet. Hade egentligen tagit långledigt bara för att få vara lat men nu har jag redan tagit tillbaka två semesterdagar för att det händer roliga grejer på jobbet! Tänk sån man är då!
 
Nu ska jag drömma om våren som snart är här igen!
 

Är här!



Full snurr!

Sov sött

Redan på plats i sköna sängen för en god natts sömn. Sova det är rart det! Nytvättat och torkat går har jag också så vad mer kan man begära.

Ska bli gott!

Potatisgratäng i ugnen. Till det tänker jag äta vegetariska små hamburgare. Annars har dagen varit mycket givande och jag vet att vi är inne på rätt spår vad det gäller en liten svårighet vi står inför på jobbet. Ibland hamnar man av en slump på rätt ställe vid rätt tid så som det blev för mej idag. Kunde håva in pluspoäng utan att jag visste det! Tack slumpen! Tänker mej en lugn hemmakväll med den goda maten alldeles strax och sen lite work out i vardagsrummet för att göra av med lite av de kolhydrater jag stoppar i mej i och med potatisen!

Redan förmiddag

Tisdag idag och full fart på jobbet. Möte på eftermiddan så dagen kommer att gå fort! Hörs sen!

Mysig middag!

Idag har vi ätit middag tillsammans jag Eddie, Mimmi och Uffe här hemma hos mej!. Såklart var ju Svea med också!
Det är mysigt att ses bara sådär lite spontant och umgås en stund. Nu är allt undanplockat och diskat och lugnet råder här igen. Eddie ska ju på en utlandsresa med en kompis familj i Maj, så ikväll är det ordnat så allt är betalt och klart. Det är till Grekland, Kreta som det bär av. Vilken fullträff för honom!

Godmorgon!

Sovmorgon idag, har faktiskt inte gått upp än. Men nu är jag på gång och ska nog börja med ett skönt bad.

Majrova



Detta är en majrova.Jag köpte den idag för att kolla in nått nytt i matväg. Skalade den, hackade i små bitar och fräste den tillsammans med en vitlök, hackad purjo, en tomat och så fick resterna från gårdagens potatisgratäng följa med också. Gott blev det och majrovan den var god. I morgon ska jag ta hand om en kålrot som jag också inhandlat.

Kladdkaka

Eddie och jag fick för oss att spontanbaka en kladdkaka ikväll. Sen passade det så perfekt att Jenny och Martin kom förbi och provsmakade den! Vi som ville fick lite grekisk yoghurt med jordgubbar, banan och mango i att klicka på. Det var mumsigt och en mysig fika stund. Imorgon kommer Mimmi och Svea hit och äter mat med oss hoppas jag. Nu känns det som jag ska avsluta kvällens bestyr i köket och plocka in disken i diskmaskinen och sen göra kväller.

Kvällen är fri!

Så ja.nu är helgens arbetspass avklarade. Det gick mycket smidigt och var givande och kul. Nu har jag hunnit få lite mat i magen och jag har börjat snygga till här hemma efter att ha varit lat både fredag och lördag kväll. Eddie har varit till pizzerian och fixat matlåda för två av tre praktikdagar. Två kebabrullar inhandlas och delas på fyra delar. Det blir två dagars matlåda och så på kvällen efter jobbet äter han de andra delarna. Fiffigt och lättsamt!

Valio

Tänker äta en grekisk laktosfri citronyoghurt med lite tinade jordgubbar i nu. Har haft en förbipasserande vän på fikabesök. Pratade bort några timmar och sånt är ju alltid trevligt. Har nu varit ut och kopplat in motorvärmaren på bilen så den är i skick tills jag åker strax efter kl sex i morgonbitti. Tror jag tittar förbi ett av mina favvo jobbställen och äter frukost med tjejerna där innan jag går dit jag ska. Ja vilken tur att jag har så många underbara och kloka kollegor. Det är en underbar bonus på mitt jobb!

Vårfärger

Tre nya nagellack inköpta idag.


Pigga färger va!

Hej!

Jobbar för fullt. Hoppas förmiddagen går fort.

Ett nationellt kvalitetsregister.

Inte mycket återstår på min att göra lista idag. Har ägnat en bra stund till att studera munhälsa och trycksårsprevention så här på fredagskvällen. Mycket lärorikt och användbart fanns där. Det finns en intressant sida på nätet om man vill veta mer vad jag utbildar mej i just nu och är så intresserad av. Bara att söka på Senior alert så kan ni läsa om detta intressanta kvalitetsregister. Visserligen krävs en inloggning för att kunna registrera och läsa statistiken men den det är bara tillgängligt för oss som är inside. Men vilken tur att man har kommit så långt inom förebyggande verksamhet så om några år när detta sitter(det är nämligen lagstadgat detta) å tror jag det kommer att visa sig att det ger goda effekter.Ja nu får jag släppa jobbet en stund och vila huvudet lite,För om några timmar är jag på plats igen och utför mina spännande uppdrag. Ser verkligen fram mot detta och är såå glad att jag blev tillfrågad av vår sjuksköterska om att vara med.

Hemma

Därborta i divanen ska jag nu slå mej ner för att äta en god sallad med tillhörande dryck. Känner mej nöjd efter arbetsdagen så det ska

mig väl smaka.

En ledig torsdag

Idag har jag varit ledig från jobbet. Så nu kör jag fredag ,lördag och söndag! Tidigare idag var jag på samtal på Praktiska gymnasiet med Eddie. Han går ju som sagt en VVS utbildning. Nu under andra terminen är de ute på praktik. Eller förresten de ska ju vara ute hela resterande tiden. Alltså 2 1/2 år till. Hur som helst funkade det alldeles utmärkt och det verkade jättemysigt på skolan. Få elever och bra folk. Det kommer man långt på! Har också varit till IKEA och lämnat tillbaka den felaktiga köksblandaren. Skickat in papper för deklaration av husförsäljningen och lite sånt pyssel. Hann med att shoppa lite också, två toppar från Gina på rean! Just ja tvättat tre maskiner tvätt i tvättstugan också! Jodå det har hänt saker här! Nu blir det kvällens höjdpunkt, ett varmt bad och ett glas vin innan sängdags!

Avslappnat.

Myskvällen slog över i en liten lur ett tag. Det var nog det där badet som var orsaken. Varmt och skönt. Jag hällde en slatt barnolja i vattnet så nu är jag len som en barnunge på hela kroppen. Nice!

Lactocare

Vad skönt det är att vara inomhus ikväll. Riktigt ruggigt ute med slaskig snö som yrblåser runt öronen! Usch! Snart blir det ett långt varmt bad. Jag tänker ta hand om mej ikväll och bara mysa. Imorgon är jag ledig så det blir sovmorgon. Idag har jag köpt mej lite vitamintillskott i form av mjölksyrabakterier.
Bild på Lactocare Daily 30 kapslar
Bra för matsmältningen!

Utbildning

Idag har jag varit på del två av tre i en utbildning via jobbet. Åh vilken god sallad jag åt på lunchen. Den lever jag på än! Nu är jag hemma igen och tänker snart sticka och storhandla.

Försmak



Nåt åt det här hållet kanske. Mycket finputs kvar men ändå!

Hjälp!

Hur ska det sluta! Här fått sågen i nya badrumsskåpet. Ingen återvändo.


Badrumsfix

Jodå det gick rätt sakta på motorvägen härifrån till Enköping i morse. Men är man ute i god tid så går det bra. När jag slutade jobbet så åkte jag direkt till Ikea och handlade badrumsskåp.


Här var paketen hemma och klockan var strax efter fem. Nu många timmar senare så kan jag säga att det har gått sådär. På god väg men lite småtjafs kvar.


Nöjd med tanken på hur det kommer att bli. På vänstra sidan blir det spegeldörr och på högra sidan där man ser en bit av lampknappen ska sågen få göra sitt. Sen kan jag räta upp och skjuta hyllan på plats. Det hela kommer att ge en luftig och fin atmosfär i badrummet.

Lillången

Ett sånt här skåp till badrummet hoppas jag kunna köpa imorgon efter jobbet.
Finns på IKEA,var annars! Det jag måste lösa är att ungefär halvvägs upp på skåpet på högra sidan, måste det sågas ur en bit så lamp och fläktknapparna blir typ inbyggda i ett hyllplan. Annars får inte skåpet plats då de sitter i vägen. Men med lite god hjälp ska väl det kunna lösa sej! Det kan ju dessutom bli riktigt snyggt! Hoppas väglaget är okej att köra i imorgon så jag pallar en IKEA sväng efter dagens arbete.
 

Badrum

Det är de här möblerna jag tänkte byta ut i mitt badrum.


Här blir det ett högskåp, vitt med spegeldörr och så inte så djupt, finns ett som bara är 21 cm. Det räcker.


Här blir det en högblank vit kommod med vit blandare.
Badrumsskåpet ovanför handfatet som finns för idag kanske får duga. Får se!


Svårt att få med helheten på bild,men kan vara kul att kunna visa en efterbild sen!

Stilla söndag!

Nu är det söndag eftermiddag och jag har varit ledig i två dagar. Lite smått och gott har hänt härhemma. Den nya köksblandaren från IKEA, (alltså en likadan som jag hade men med tillverkningsfel på) har blivit monterad och verkar funka. Nu är det bara att lämna in den gamla till IKEA igen som vi kommit överrens om. Då ska jag samtidigt titta på ny badrumsinredning. Har lite förslag på gång som jag behöver kolla av. Idag har också Eddie sålt iväg sitt trumset som nu är på väg till Stockholm. Där kommer Krister att hämta upp det och använda till sitt skapande hemma i Nynäs. Det ska bli kul att se hur det blir konstverk av de gamla grejerna. Nu när det blev lite mer utrymme i källaren så ska jag ta och stuva om lite och ställa det som ska vara där lite mer i ordning. Nån dag, inte idag, för idag ska jag bara softa och ha det gott!

Shopping!

Kl 11 sammanstrålade jag och Marie för fika och snack på Kalle på spången. Vi fick sen för oss att kolla lite på rean när vi ändå var på stan. På Hm hittade vi fina ullstrumpor. 2 par för 20 kr. Vi köpte av dem båda två.


Vidare till New yorker för att köpa linnen. Det blev tre st.


Sedan till Gina där Marie fyndade massor.
Oturligt nog blev jag lottlös där. Tillbaka till Hm där det blev tre linnen till i neonfärger. Ett par Beckham långkallingar till Eddie blev det också 249 spänn ordinarie för dom.



Nu när jag är hemma och har tid ska jag nog småstäda lite i lådor och skåp och plocka in mina nya grejer.

Paket

Hämtat mina sminkborstar.Jag beställde visserligen en rosa burk men vad gör man? Skicka tillbaka till Kina för några dollar, äsch!



Tillbaka på banan.

Idag har jag varit på jobbet igen. Nu när jag är hemma så är resultatet lite lätt huvudvärk och jag känner mig frusen. Nyss åt jag ordentlig mat också. Första gången sen i lördags. Det blev rotmos och vegetarisk korv och en tomat. Det var riktigt riktigt gott. För tillfället dras jag med en trött nacke också, för när jag kom hem lade jag mej i divanen och somnade en stund. Måste ha legat lite underligt för nu känns det inte bra alls i nacken! Nu får vi se vad som ska ske den här kvällen, skulle tro den blir riktigt lugn!

På gång snart!

Börjar komma igång rätt bra nu. Det verkar vara över nu vad det nu var jag råkade ut för. Har ätit två bitar kokt fisk och druckit mycket Proviva. Badat två gånger dessutom. Nu sitter jag och väntar på att håret ska torka och börjar känna mej fräsch faktiskt. Imorgon kanske jag mår som vanligt så jag kan jobba igen på fredag. Det skulle inte vara så dumt det!

Snart frisk

Lade mig i sängen då på lördagkvällen när jag blev sjuk och har knappt varit därifrån sen dess. Visserligen är jag bättre nu fyra dygn senare men först idag har jag kunnat äta. Det blev en kopp varma koppen för en stund sen. När man är hemma mycket börjar man fundera över saker. Jag funderade över den lilla dosa som sitter i taket i hallen. Insåg att jag måste ha fiber i lägenheten utan att fatta det. Det stämde. Så jag hade inte behövt krångla med trådlöst bredband när jag flyttade in. Nu måste jag, eller ska jag säga upp det här avtalet  jag har och ansluta mej till någon av de aktuella leverantörerna för stadsnätet. Både billigare och snabbare. Egentligen borde jag ha vetat, såg ju något om det på nåt papper vid lägenhetsköpet men kollade med gumman som bodde här innan och hon hade visst ingen koll. Nu till sängen igen för vila.

Inte trevligt

Ja vad hände efter senaste inlägget? Jo det blev magsjuka på lördagkvällen och här ligger jag fortfarande. På bättringsvägen men långt ifrån pigg! Prövade nyss att äta en bit vitt bröd och hoppas det går bra. Tur jag har en bra madrass som omformar dej och inte har några svackor man sjunker ner i när man ligger så här mycket. Badkaret är också ett ställe jag besök mycket under den här tiden. Tur att jag har det säger jag igen!

Mums!

Hemma igen och sitter och äter. Gott!

Lägger mej tidigt!

Ikväll fick jag trevligt fika besök. Det var Marie som tittade förbi på en pratstund. Annars är det lugnt och skönt härhemma och det är jag tacksam för.Den enda som är i farten är diskmaskinen. Tur den inte kräver övertidsersättning när den jobbar kväll !

Trött

Visst blandar man ihop dagar och vet varken om det är helg eller vardag knappt. Vet i alla fall att det är min jobbarhelg som kommer. Dagen idag var trevlig och gick undan fort. Nu lite matlagning på det hela så blir det vila sen.

Avklarat!

Då kan jag lugnt luta mej tillbaka och känna att den här lediga dagen blev bra. Shoppingturen,fikastunden och tvättstugan. Allt enligt planerna.Nu väntar tre dagars helgarbete. Lätt match! Sover en stund innan så godnatt nu!

Tvättgnäll och funderingar!

En rättvänd tröja gör ingen sommar... eller nåt! Jag har funderat en längre tid på varför ingen av oss i det här hushållet lyckas vända våra använda plagg till rätsidan innan de hamnar i tvättkorgen! Jag slänger ju in tvätten som den är i maskinen men sen när den skall hängas så måste den ju vändas tycker jag. Å då är jag alltid ensam i tvättstugan och måste vända alla våta plagg själv innan de hängs upp på galgar för att torka. Ja svaret på den undringen kan jag inte ge, det är väl så antar jag att när plaggen ska av på kvällen eller om man byter om av någon annan anledning så ska de bara bort. Man vill väl inte hålla på och tramsa med smutsiga plagg, det kan man göra sen! Idag hittade jag i alla fall en vit T-shirt (som inte va min) på rätsidan. Det var nog mer en lyckträff än en medveten handling av ägaren. Få se om jag skärper mig nu efter att ha skrivit ner denna fundering. Snart ner i tvättis igen och stryka de rättvända plaggen som hänger nytvättade och sköljmedelsdoftande på sina galgar i torkrummet! Och fy nu kom jag på att de ska hängas in på sina platser i garderoberna sen också! Tur jag redan sorterat och parat ihop alla strumpor. De var ju torra snabbt eftersom jag använder torktumlaren till underkläderna!

Köpte!

 
 
 
Det här var vad jag köpte idag. Egentligen hade jag kunnat köpa grejerna härhemma, för skorna kommer från skopunkten och jackan från New yorker.. Medan jag handlade billigt så kontrade Eddie med en tröja från Peak för 800 på rean bl a. Jackan ska jag ha som jobbarjacka har jag tänkt. Glada kläder på jobbet gör jobbet lättare. Å så de vita kängorna till. Då syns jag!
 

Hopp!

Nu är man på bekant mark igen, hemma i tvättstugan! Nyss var vi i Kista och Barkarby på givande shopping. Det svänger!

Motgonmys!

En sån där mysig ledig morgon med kaffe å macka på brickan i sängen. Njuter verkligen av stillheten. Eddie och hans kompis som hänger med till Barkarby idag sover ännu. Jag ska ta och kliva upp inom kort och göra mej klar innan de vaknar!

Hemtrevligt!

Nu har jag jobbat på bra sen jag landade hemma efter jobbet. Plockat undan alla julgrejer utom några belysningar
som får vara kvar ett tag till eftersom de inte egentligen har någon julanknytning. Stora röda julduken på matrumsbordet är utbytt mot en orange glittrig löpare. Har t o m fått Eddie att hjälpa mej bära ner både julgrejerna och annat i källaren. Eller förresten, det där lät fel ! Eddie är verkligen bra på att hjälpa mej att släpa grejer både upp och ner för dessa trappor som bär till vårt högkvarter på tredje våningen. Imorgon om inte vädret ställer till något tar nog Eddie och jag en sväng till Barkarby för att fynda lite. Alltid får vi ihop någonting att glädjas över när vi åker tillbaka hem. Förhoppningsvis hinner jag till tvättstugan när vi kommer hem också. Ja så är i alla fall planen för min lediga torsdag.
 
Den här grädden eller jag skulle kalla den mer för ett fluff, har jag ätit idag. Tog en vanlig köpt kanelbulle ( jag vet alldeles för mycket kolhydrater, men men) Lade kanelbullen i en glasskål och kraschade den lite. Smockade på Alpro gräddfluff. Verkligen inte lite! Strödde över malen ingefära och så hade jag en riktigt god bakelse med lite julsmak tack vare ingefäran och kanelen. Såklart var det gott kaffe till det hela. Sen dansade jag ut julen och min lilla privata julgransplundring var över!

Eftermiddag

Halva den här arbetsdagen har nu passerat. Ska nu ta en kopp kaffe och vila lite. Vilken tröttis jag är men håller mej frisk och på benen i alla fall. Å försöker att inte äta choklad fast den omringar mej.

RSS 2.0