Vill komma vidare.

Så ja då har vi varsin snabb stationär dator härhemma. Det gick bra att få till uppkopplingen. Eddie var rätt nöjd när han startade upp sin sprillans nya burk som väntat på honom ett tag nu. Ska ta itu lite med köksrivningen imorgon om jag blir ledig. Började lossa lite på fläktskåpet för att se hur allt var monterat . Inga problem att montera bort det för där var det inga fasta elinstallationer i närheten. Känner mej laddad för att få bort köket, får hjälp på fredag med en del retsam el. Det här projeket känns mycket bra just nu!


Snacka om att det ser ut som ett riktigt sunkigt kök just nu!

Online igen

Nu skriver jag äntligen från min hemma internet uppkoppling. den blev klar idag, vad skönt. Har varit på Bauhaus efter jobbet och kollat panel till Storgarderoben och hunnit kolla in matbordet till vardagsrummet som jag ringde på på blocket. På fredag hämtar jag det! Det blir bra! Imorgon kanske det blir jobb, på min lediga dag, de ringer i så fall! Nu ska vi försöka få Eddies nya dator att ansluta till Internet den med. Så har vi varsin sen! Fräckt

Jul. 30, 2013

En strykbräda hat jag införskaffat idag. Å mitt nya strykjärn är underbart bra. Vilken effekt det innehar. Ett rent nöje att stryka! Har lyckats ringa en del samtal idag utan särskild lång telefonkö. Drar mej annars för just såna ställen men mycket blev klart idag. Då vet numera alla myndigheter var jag bor, pappren till adressändringen hade varit ute och snurrat runt eller nåt. Posten kommer fortfarande till Furugatan, å det är ju fel. Polstjärnegatan ska det va! Pratade med Janne, mannen i familjen som köpte mitt hus. Åh vad han renoverat, är så sugen på att se, en spiraltrappa mitt i vardagsrummet och större badrum. Imorgon åker jag dit å hämtar posten! Här är ett av mina projekt, Eddies garderob.





Svårt att få med hela med mobilkameran, men vänta till golv å väggar är klara, å det ska jag ordna själv de jobben.

Nyttigt och gott!

En skål med en skivad banan och en färsk persiska o bitar. Massor med nyvispad vispgrädde ovanpå.(aja baja inget extra tillsatt socker ) Sen är det bara att njuta precis som jag gör just nu!

Hej å hallå!

På jobbet igen, det kommer att bli en bra dag!

Kommit långt ändå!

Drar mej nu tillbaka till sängläge. Mycket praktiskt blev gjort och funderingarna runt köksplaneringen fortskrider. Ett stort bord med sex stolar är på gång. Blir det nåt köp av då blir det på torsdag när jag är ledig. Har aldrig haft typ ett matbord i vardagsrummet förr, har inte gillat tanken men nu blir det av. Mimmi och Svea har varit här,Eddie följde med dem hem med skruvdragaren för att skruva byrå åt syrran. Jag är nöjd med kvällen och därmed säger jag godnatt

Va dumt!

Vad drygt det är när man blir stoppad av saker man vet att man inte bör ge sig på själv. Tänker börja lägga golv i hallen men såklart är det el ivägen som jag inte vill ge mej på. Och så telefon jacken. Tre stycken finns i huset o h jag gissar att det i hallen är det första men jag är inte säker. Åt ena hållet går en kabel som är hur gammal som helst. Fastnubbad i listen jag vill ha bort. Rör man den går den i smulor. Varför vet jag inte allt om allt! Jag blir så frustrerad så nu börjar jag i en annan ände. Tur att jag snart kan få hjälp!

Jobb igen!

Åter på jobbet efter fyra dagars ledighet. Är ute och rör mej i stan idag, det är fritt och bra. Har börjat kika lite på jobb i Västerås för att slippa pendla men det känns motigt. Man kan ju alltid försöka så får jag se hur det känns. Måste lägga till lite fina meriter i mitt CV också så går det nog lätt som en liten pannkaka.

Klar snart!



Sista plankan kvar. Den behöver kapas i fyra olika omgångar. Håller på med det nu. Drygt i ryggen min. Synd att Ikea inte hade golvlisterna hemma. Men nu är det inget som hindrar att jag fortsätter i hallen. Har ju golv som står och väntar i källaren.

Hej!

En kul kväll på Harrys igår. Gick en tur runt några andra pubbar men Harrys ute eranda var bäst. Träffade nya och gamla vänner så kvällen gick fort! Jobbar nu på här hemma med lite smått å gott!

Nu vila nån timme!

Återbruket och Ikea i värmen. Det blev fyra lådor golv till för jag bestämde mej för samma färg även till kök å hall. Får ta lite itaget när jag är själv å bära. Avslutade med en solstund vid Lögarängen. Solen är underbar!



Förmiddagen.

Tog cykeln ner till city och shoppade lite. Det blev underkläder, en klänning,lite tjockare tröjor och några tunna. Köpte nässpray på apoteket för jag tror hela huvudet är fullt av gammal snor. ( lite rått uttryckt kanske, men sant). Nu sticker jag ytterligare en tur ut med bilen.

Snyggt



Klick säger det när plankorna åker på plats en efter en!

Tidig morgon igen.

Vaknade vid sjutiden och drog igång dagen. slängde sopor till återbrukskörning och bar upp mer golv. En skön frukost i skuggan och sedan igång med golvet. Typ tre rader kvar nu.

Vilodags

Inte mycket golv kvar att lägga nu. Roligt är det och extra kul att klara allt själv. Dörrkarmar, hörn och elementrör kan lätt ställa till problem, men lugn och tålamod för det hela framåt. Nu är min stora fundering om samma golv ska få ligga i resterande rum i lägenheten också. Menar likadant golv inte samma. Iså fall är det bara att handla på medan det finns. bra pris är det ju med. Tänkte jag skulle hinna mycket i morgon. Lägga golv, åka till Ikea, Shoppa nåt snyggt, återbruket, sola om vädret tillåter. Lite vila på sen eftermiddagen och sen umgås med Marie på kvällen. Lika bra att sova nu!

Mera golv...

Titta, ser ni jättebubblan därborta vid vattenkanten. Man stoppade i en människa i den och blåste upp den med nåt. Rullade ner den i vattnet och så sprang han som var därinne runt på vattnet tills de som höll i det hela halade in honom.

Det såg jätteläckert ut. Annars var vi mest lite runt hamnen och östermälarstrand med cyklarna Jonas och jag. Sätt länge på en brygga i solen och blev brun. På hemvägen hämtade jag ut mitt modem från Glocalnet. Nu ska de bara koppla nätet också! Nu går golväggaren,med andra ord jag, på kvällsskiftet.

Sommar



Å här är jag!

Jul. 26, 2013

Eddie hälsar från mälaren böljar att han är på väg mot Stockholm och att de har de jätteskönt i båten. Jag har lagt golv och är inom kort halvvägs. Vill ta det lite sakta med avbrott för nöje också. Känner att hela flytten, jobbet och golvläggning börjar tära på min rygg. Tar mej ledigt från tolv då jag ska möta Jonas nere vid Elba kajen.Det är skönt att hålla till därnere vid mälaren när det är såhär varmt! Om jag hinner och orkar ska jag hämta mer golv i källaren så jag har till senare
Nu ser i.lägger konstigt ut men jag lyckas inte rätta till det från mobilen.

olv i

Semester för Eddie

Men då, skrev just ett ovanligt elekt inlägg om snåla egon som försvann. Inlägget alltså! Själva kostar på sig semestrar och andra dyra utevleksaker men låter sittt barn vara hemma och bli matad med hur dyrt det skulle blivit om även han skulle fått följt med. Dessutom kan man gnälla om att barnet aldrig går ut, det gäller att ha koll om man ska gnälla på andra.Tur att man han har slantar nu så det går att hjälpa Eddie. Han ska åka med en kompis och hans föräldrar till Stockholm med deras båt. De ska bo centrlalt på båten och gå runt i stan. Klart Eddie är värd en rejäl slant, han som jobbat och slitit så hårt med flytten. Ja han är verkligen värd det här Eddie!

Nytt gilla jobb!



Det här är första raden på mitt nya golv i sovrummet. Jag tog mod till mej och bestämde mej för att testa att lägga det själv. Så medan Eddie skruvade klädstänger i garderoben så började jag med det. Det gick jättebra och är hur kul som helst. Tog en paus på eftermiddan när Marie tittade över och sen var jag med Jonas en tur och fikade och åt glass. Fortsätte senare med golvet och strax har jag kommit en tredjedel. Inatt sover jag i vardagsrummet och det ska bli så gott att krypa ner bland svala lakan.


En närbild på mitt golv. Finns på Ikea för 89 kr kvadraten. Snygg och svalt i färgen.

Ute



Medan skruvdragaren laddas åker vi till tandregleringen. Återbruket och lite inköp på tillbakavägen hade jag tänkt. Sugen på att fortsätta med förberedelserna för golvläggning i mitt sovrum. Golvlisterna är snart borta,bara en kvar.Nu är det Eddies tur att komma in och kolla tandställningen!

Morgo.kaffe!

Vaken igen och så är även solen. På förmiddagen ska vi iväg till tandregleringen för Eddies räkning. Sedan ligger dagen lite öppen tills jag vid femtiden tänkte umgås med Jonas. Kanske släpa ut sängen ur mitt sovrum och börja lägga golv? Eller börja måla en vägg i hallen så speglarna kan borras upp? Vi får se! Måste i alla fall ringa och höra vart lösenordet och nya modemet till Internet tagit vägen!

Natten kommer!

På fredag är det två veckor sedan inflyttningen i lägenheten. Allt känns bra och jag är nöjd med att jag i april bestämde mej för att sälja huset och återvända till min gamla hemstad, Västerås. Polstjärnegatan i kvarteret stjärnhimlen, det låter väl vackert. Det är så det heter här! Var till Furugatan för nån dag sen för att hämta post och såg att det renoveras ordentligt där av de nya ägarna. De gör om hela planlösningen som det ser ut. Hoppas de är lika nöjda som de var vid övertagandet.

Bara lite halsont nu!

Fyra dagars ledighet på raken väntar nu. Mysigt att kunna vara hemma och röja i lugn och ro. Dessutom har jag hela min sommar semester och mer därtill sparad. När jag var klar på jobbet for jag hem och hämtade Marie och Eddie så mötte vi upp Uffe vid Hallsta möbeloutlet för att kolla in grejer. Den enda som köpte nåt var Ulf, men de har mycket jag kan tänka mej där! Vidare sen till Förunda för mat och fika. Plockade med mej lite saker från förvaringen där, så det blev mer bära idag. Nu mys på altan med tända ljus och bra musik!

Tiden bara rusar iväg!

Igår blev det mera Ikea och mera grejer att skruva med och plocka ihop. Mot kvällen tog jag en paus och åkte över till Jonas och fikade och hämtade lite småsaker där. Väl hemma igen så kom Marie på besök och vi satt och slöade på altan. Idag har jag jobbat och dessutom samtidigt lastat saker från vindsförrådet där i Enköping. Ikväll har jag börjat göra lite mer ordning o mitt rum i garderoberna. Två extra klädstänger har kommit upp och fler blir det i morgon. Utrymmena skall utnyttjas bra har jag tänkt. Nu sova för i morgon blir det Enköping igen tidigt!

Jul. 22, 2013

Backar på det där om att jag har monterat ner inredningen i köket. Jag har verkligen rivit den. Skåpen är så rejält och lurigt byggda så inget annat är möjligt än att ha sönder dem.







Nu lite klurande på fortsättningen!

Morgonjobb

Fixat upp en till stång i en av garderoberna, så det blev dubbla rader att hänga kläder på.


Likadant är det tänkt i fler garderober. Så det är bara att jobba på.

Ledig måndag

En rosslig hals väckte mej tidigt. Kaffe hjälpte en del. Lika bra att börja pyssla lite härhemma. Ska börja med att sätta upp en extra klädstång i en garderob. Sen mer rivning av köket.

Kök

Började med att montera ner det gamla trötta köket från 1964. Montera ner låter stillsammare än riva tycker jag. Luckorna är visserligen utbtytta nån gång i tiden, men skåpen är så klurigt byggda så det är en rebus att ta ner dem. Det måste liksom gå i en viss ordning för att det ska funka. Det tråkigaste var att i ett skåp fanns massor med elkablar i väggarna och nån vidare elektriker är jag då inte. Så jag gav mej på ett annat skåp istället. Kan ju inte hålla på längre för det låter ju och numera har man ju grannar att ta hänsyn till. Får softa och fixa på altan istället.



Home



Högst där uppe på tredje våningen ligger Soulshine' s place. Benmusklernas paradis. Nu bär det iväg för att äta thailändskt!

Eftermiddag!

Har varit och kastat wellpapp i mängder på återbruket under lunchen. Inhandlade även hållare till klädstång så jag kan göra om i mina garderober. Jag vill helst att alla mina plagg ska hänga, Gillar inte röriga hyllor med skrynkliga plagg. Nu har jag plockat ner lådan med sommarskor från ett vindsutrymme,så äntligen får jag återse alla mina sommarskor som jag saknat jättelänge! Inte länge kvar på arbetsdagen nu. Härligt med lite ledighet!

Här är jag!

På plats i Enköping för att jobba igen. Till kl fyra är tanken att jag håller på, sen en ledig måndag.

Jul. 20, 2013

Mimmi och Svea har varit här med prinsesstårta som vi mumsat i oss! Svea fick frukostkorv å sen avslutade även hon med lite tårta. Skruvat ihop några bänkar till altan att ha blommorna på. Eddie har skruvat ihop sin snygga blanka Bestå/ burs bänk från Ikea. Jäsiken vad snygg den är. Försökte undvika att springa så mycket upp och ner i trappen ikväll. Ville låta fötterna vila. Just ja,hann ju med en tur till Pelle för att bl a hämta pelargoner å fika lite. Massa idéer inför köksbygget lyckades vi också klämma fram. Kreativa liv, håll i dej!

Kök







Några bilder på mitt nuvarande kök. Så fort det ordnat sig med diverse hantverkare så är det borta. Riva kan jag till stor del göra själv, men lite annat står på tur först. Som att åka till Enköping å jobba!

Skrovligt!

Hes som en mistlur, det är jag det. Kan knappt prata längre. Jobbigt läge då prata är en stor del av mitt arbete. Strax slutar jag för dagen och sticker hem tull Västerås!

Hallo!

Äntligen lite tid för ett morgoninlägg. Sitter med en kopp kaffe och rastar mej lite på jobbet. Snart är jag ute och springer i korridorerna igen!

En long drink

Efter en lång dag med full fart slår jag mej ned med värkande fötter å en long drink på min uteplats. Å vilken skön värme vi har. Fina varma sommar. Om dagen då. Återbruket en vända, Ikea två vändor, full bil bägge gångerna. Golv, möbler, lampor, två stora speglar och massa plock som glas, bestick, badrumsgrejer ja kära nån vad prylar. Vid fem hade vi burit allt dit det skulle. Då cyklade jag till city och tog en sallad med Marie! Efter det till Mimmis källare för att hämta en svart säng vid namn Hopen. Den var isärplockad men vi fick ihop den trots att Svea hjälpte oss! Nu skruvar Eddie ihop ett litet avlastningsbord och sjunger We are the world. Han tycker jag ska gå och sova och det tycker jag med! Helg jobb väntar mej!

Morning

Verkar som jag börjar tillåta mej att slappna av lite mer nu när mycket börjar bli klart med flytten. Känner mej lite förkyld å tagen men jag ska i alla fall till Ikea idag. Mera spring u trapporna,tufft å bo på tredje våningen. Nu behöver jag en snickare mer än annat gott folk!

För trött alltså...

Här är bilden på utsikten jag glömde att upp



Utsikt

Nu har jag lagt mej i mitt stökiga rum och det här är min utsikt just nu! Jag säger bara, godnatt alla !

Jul. 18, 2013

Sitter äntligen ner med trötta fötter som sprungit både på jobbet å hemma. Golvet är nu färdiglagt i Eddies rum och alla inblandade parter är riktigt nöjda.Mera golv ska inhandlas i morgon. Ikea lär tömmas på en hel del annat också när vi kommer farandes.Plockade upp lite annat från olika ställen under en vända tidigare ikväll och tänkte plocka ihop en glas vitrin men det ville sig inte så jag hoppade det ikväll. Den står nog kvar imorgon! Nu har jag fått mej en Cuba libre och njutit lite mys på min altan. Låter ju inge vidare att säga min utbyggda inglasade balkong så jag kallar det altan hur som helst.

Dagens arbete



Det är den här garderoben vi håller på och fixar. Städskåpet skall bort så det kan bli en stor Walk in closeth med skjutdörrar. I denna stund är allt vi ville ha bort borta. Det värsta är att ta reda på bråten och transportera bort det. Det blir en vända till återbruket imorgon på lunchen. På hemvägen tänker jag kolla in en fåtölj som var på annons på blocket som jag ringde på. Har varit och kollat in vart tvättstugan ligger också,det blir till att använda den tills min egen lilla tvättstuga är klar.Marie var här med lite grejer som blivit kvar hos henne, så vi passade på att fika samtidigt när golvläggaren också var fika sugen!

Dags igen!

Hemma efter jobbet och ätit mangobitar med vispgrädde! Nu riva garderob och vänta på Pelle!

Sovdags!

Har just varit ut en tur och hämtat Mimmi som ställde bilen här medan hon jobbade. Det var bra att hon var här i förmiddags och hjälpte oss bära. Ja nu är vi igång med renovering och det känns taggat. Imorgon ska jag jobba igen men annat kul knackar också på. Ett fynd på blocket på G hoppas bara det ryms i bilen om det blir affär av. Natti nu!

Fixar!



Golvet som vi lägger i Eddies rum. Det här sätter ribban för hur stilen ska bli i hela lägenheten. Typ industridesign i ett varmt stuk. Lite bling bling måste jag ha . Medan bror pysslade med golvet så passade jag å Eddie på att riva ett städakåp för att ge plats åt en rejäl Walk in closeth. Nu har jag monterat en lampa som ännu inte fått sin plats. Hallen eller mitt sovrum, får se hur det känns!


Jag hoppar över ljushållarna för levande ljus som hör till. Det blir töntfaktor på det enligt min smak!

Pengarna sprutar!

Golv inhandlat till Eddies rum. Ikväll startar läggningen, spännande! Nu köpet vi med oss lite snabbmat hem och börjar böta. Sedan ska vi hinna hämta alla pelargpner hos Marie också. Bredband kopplas in om några dagar, det blir skönt! Vill ej vara datorlös länge!

Hej där!

Igår kväll när jag och Eddie slitit oss svettiga med flytt ,inköp och annat fick jag en stund över för avkoppling med Marie. Vi tog oss ner till city en sväng och satt på en uteservering med varsin iskall! Mysigt och mycket folk att umgås med! Annars har jag pysslat med att arrangera i skåp och lådor hemma och sen varit och storhandlat. Skåpen var rätt tomma efter flytten och det är ju fräscht att uppdatera diverse matvaror. Nu är jag på jobbet och kör ett extra pass,väl använd söndag kväll. Passar på att frakta med en del flyttkartonger från förrådet här. Egentligen behöver jag inga mer grejer känns det som. Eddi har i alla fall börjat titta på golv till sitt rum. Vi får se vad han fastnar för. Vi sticker och köper golv imorgon då jag har semester. En stor spegel skulle behövas nu när jag inte har mina garderobsdörrar kvar! Ikea har nog något som kan funka!

Svart!



Matta till uterummwt fixad. Inköpt på Bahaus. 4x 2,15 m. Eddie och jag fick in den i Skodan. HämtT coola rödsvarta snurrfåtöljer hos Pelle som blev perfekta till. Robban har varit här och hälsat på och vi hat hunnit kolla in ett golv till Eddies rum. Snart kommer Marie och då blir det nöje och avkoppling på schemat!



Matta



Har tänkt mej att byta ut den här blåa heltäckningsmattan på balkongen mot en svårt innan jag börjar möblera. Undrar bara hur jag ska kunna transportera det hela!

Vaknat i det nya!

Trött hela huvudet, det är värre där än i kroppen. Nu när alting börjar ordna sig så blir det ju så. Allt har fungera så bra tack vare snälla människor som hjälpt mej på många sätt och vis. Men visst har det varit mycket att ha i huvudet och än är det inte över. Mycket arbete återstår och det första som skall föras är att få till ett golv i lilla sovrummet. Eventuellt kommer det att införskaffas idag. Strax ska jag börja hänga in kläder i garderoben och pyssla lite å sen bär det av ut för shopping av lite olika slag.

Flytten



En liten inblick i det nya hemmet. Vardagsrummet mot den inglasade balkongen. Rätt mycket är nu uppackat men kanske inte direkt i nån vidare ordning än.Nu slår jag mej ner en stund och vilar dessa trötta fötter. Tredje våningen det tar det!

Hurra!

Nu är det mesta flyttat! Kalas! Nu är gänget hungriga och vi ska äta!




Jorå!

Tog en prommenad från Marie hem till Jonas för att hämta min cykel där. Sedan rullade jag mot city där der blev lite shopping på rean. Nu lite lunch o h vätska så ska jag sen rulla ner mot mäklarens kontor och fixa det sista med överlåtandet av lägenheten. Kanske efter kl tre så låser jag upp min nya lya och börjar fylla upp den med mina grejer. Nice!

Godmorgon

Idag om några timmar ska det ske, överlämnandet av lägenhet till mej. Kl 14 ska vi ses hos mäklaren. Just nu är det sovmorgon med god frukost på sängen. Kaffet är precis klart så nu blir det en kopp.

Tömning



Vindsförrådet jag lånat töms nu på det som är nödvändigt i början av inflytten. Tex Dolce guston!

Arbetsdag!

Full fart, å idag är det dan före dan för mej. Går imorgon in i den sista fasen i projekt flyttning. Tänk om det är sant att jag imorgon sover i min egen säng i min egna bostadsrätt i Västerås!

Sovdags

Nu närmar natten sig med stormsteg! Arbetsdag imorgon men sen minst tre dagars ledighet. Lite kul på gång till i morgon har också planerats! Jodå rätt bra det mesta!

Titta!



Såna här finns det också!

Hej å hå!

Jag har jobbat klart jag å nu ska jag hitta på nåt! Känner mej rätt ledig just nu å det är skönt!

Varvar ner!

Efter utflykten till Surahammar har jag nu postat de viktiga breven jag åkte dit för att hämta. Tänker nu lägga mej å softa efter ett avslappnande bad som jag tagit.En ny arbetsdag några mil bort väntar mej imorgon och sömnbehovet är oändligt känns det som!

Sommarkväll



Fest hos morfar med Jenny och Eddie!

Frukost

Det närmar sig vanliga rutiner snart. Strax har det gått två veckor i kappsäck och det knallar på. Inatt har jag sovit i Enköping och nu sitter jag på jobbet och äter frukost. En lite annorlunda tid kan man säga!

Rast

Några vegetariska biffar i solen avnjuts för tillfället. Tur art vi har vår fina svenska sommar, nu är den riktigt snäll mot oss!

Hallo!

Framme på jobbet för ett pass nu ikväll, Varmt och kvavt ute som bara den! Behöver nog dricka mer än vad jag gjort kanske! Hann med en vända i Västerås city innan jag åkte hit. Det var Eddie som ville gå på G-star och kolla rean. Han fyndade en t-shitrt! Lunch på Kalle på spången,alltid lika delikat!

NY DAG, NYA TIDER!

Åh vad gott med morgonkaffe efter en tråkmorgon på det förra stället. Nu är jag hemma hos Marie och ska snart ta ett bad och sen blir det Enköping för ett extrapass på jobbet. Bra med lite extraslantar i detta läge med förestående flytt å allt!

Vill vila!

En rejält trött människa vill jag kalla mej själv efter denna jobbarhelg. Vet dock att jag gjort rätt för varenda krona jag tjänat. Synd bara att läget just nu där jag vilar ut inte är det allra soligaste. Ja ja, tur man inte går i taket så lätt i alla fall. Lugnet tar en långt när det behövs.

Oj

Hej vilket tempo vi håller på jobbet idag. Tur att vi är så rutinerade gänget som jobbar tillsammans så det funkar trots alla sjuka vikarier.

Tack för idag!

Ytterligare en natt i Enköping då. Shoppat och ätit gott efter jobbet å nu är det sovdags igen. Sista arbetspasset denna helg drar igång kl sju imorgonbitti. Det blir bra det.

Pigg!

Det blev en god natts sömn för mej. Är i farten och jobbar för fullt! Solen lyser och livet leker! Härligt!

Stannar där jag är!

Börjar tidigt att jobba imorgon så jag övernattar här i Enköping ikväll. Lamporna är redan släckta så godnatt vackra sommar kväll!

Gilla LCHF!

Kvällsmål bestående av vispad grädde med blåbär och frukt. Så underbart gott! Mer finns till kvällsmyset efter jobbet. Längtar!

Hej

Är på jobbet och passade på att låsa ut mej från lokalen som är vårt kontor. Medan jag väntar på en kollega kan jag berätta att jag hade en mysig ledig dag igår. Var runt på shippi.g med Eddie och Mimmi. Bl a till Hallsta möbeloutlet där jag köpte en lampa! Kvällen spenderade jag med Jonas.

Morning!

Vaken å ledig! Ska nog dra mej en stund innan jag sätter fart på dagen!

Sommar



Tjej mys på altan!

Fixar på lunchen!

På bilbesiktningen i Enköping för efterkontroll. Bra med fräsch bil. Sen tillbaka och jobba till fyra.

Vacker!



En av mina solrosor håller på och slå ut. Numera bor den ju hemma hos Jonas. Vad bra han pysslar om den!

Läget!

Sov gott inatt i en riktig säng, men än är det en del att ta igen vad det gäller sömnen. Är på jobbet igen och kör hårt, snart laxlunch, det blir gott.

Arbete igen

Stack iväg från Maries Place vid sextiden i morse. Framme i Enköping vid halv sju i god tid för jobb! Idag var jag ute i solen och jobbade hela dagen och det var skönt.

En del av trädgårdselevernas avslutningar arbete. Årets rena är känslor och denna del symboliserar ilska. Coola upp och nervända björkar! Efter jobbet hem till sambon för att äta blåbär och hallon med vispgrädde. Vidare till Jonas och Svea för en prommenad där vi hämtade hem min cykel från förrådet. Tog med lite betong och annat skoj till trädgården.


En fin glaskula i mitt gjutna fågelbad. Nyduschad ligger jag nu och myser och tar mej en tidig kväll för jag är trött och vill samla kraft inför morgondagens jobb!


RSS 2.0