Husbil

Dags för en tur med husbilen igen.


Natti natti.

Nu är det sovdags i Enköpingslyan. Igår åkte jag från Farmen till Enköping för att jobba och sen vidare till Västerås för att stanna där över natten. Det var mysigt att komma dit hem. Lunchade med Eddie som kom förbi på lunchen med thaimat. Sedan till Enköping igen för att jobba ett kvällspass igen. Nu är det dags att vila lite och hitta på något i morgon förmiddag innan jobbet kl ett. Ja det rullar på.en sedan blir det en hel veckas semester.


Torsdag på farmen

Nu har jag haft sovmorgon utomhus. Gick ut på altanen och lade mej i nya solsängen. Sov gott där i flera timmar. Sedan har jag målat på vitrinskåpet. Det kommer att bli en hit. De nyplanterade blommorna har fått vatten och mår bra. Nu äter jag jordgubbar och åker sedan till Enköping för att duscha och jobba.


Ledig onsdag

Idag har jag gjort massa roliga saker fast jag tog sovmorgon. Åkte till farmen och packade upp allt nytt jag köpt, inklusive några blommor men perenner den här gången. Håller på och arrangerar hur de ska sitta i min slänt. Sedan packade jag massa grejer som ska skänkas till loppis. Bestämde mej för att göra det i Heby. Åkte sedan därifrån till Morgongåva och shoppade loss på Karlssons varuhus. Hittade skålar jag köpt på ett annat Karlsson som lagt ned. Jättefina enligt mej. Tillbaka till farmen där jag planterade blommorna och fick besök av familjerna Johansson. Den yngre och den äldre sidan. Nu ska jag vila och sticka lite på mitt nya projekt.

Som synes så finns här nu en utedusch med varmvatten. Och gula rosen blommar fint.


Dagen har gått

Jag hann lagom hem och slå mej ner en stund innan jobbet. Håller på med mina virkade och stickat projekt så fort det är möjligt. Har suttit en stund efter jobbet också. Jag tror jag ska ge mej på att virka en matta av fleeceplädar när min super gigantiska virknål kommer från Kina. Håller på och googlar på vad andra gjort I morgon blir det tidig start på dagen så nu ställer jag larmet.


Idag då

Började piggelin i Enköping i morse. Åkte tidigt till farmen och städade och slängde skräp. Därifrån till Västerås. Lunchade thailändskt idag. Sedan shopping på Hälla. Nu är jag i Enköping igen och lastar om. Sedan iväg till jobbet om en timme.


Hej

Nu är det kväll och jag tänker vila. Helgen har varit så bra , jobb och nöje blandat. I dag kunde vi inviga vår utedusch på farmen. Jättehärligt med en svalkande dusch i hettan innan jobbet. I morgonbitti åker jag dit igen och då får jag ta en bild på den.


På farmen

Landade utpumpad här på farmen i gårkväll. Så sköönt. Vi hade så mysigt på verandan så jag ville aldrig gå in. Idag har vi fixat och jobbat på vinden. Och sovit middag på altanen efter grillningen. Här kommer bilder.

Ut med skiten!

Killar är inte som andra tjejer!

Vi bygger gym på vinden. Rummet har till och med kakelugn.


Nära nu

Snart blir jag ledig en hel dag. Är nu bara hemma mellan passen och har handlat och gjort klart allt så det bara är att sticka direkt efter jobbet. Mot farmen för njutning.Nu blir det glass!


Torsdagsmorgon

Nu är det bara att sätta fart. Två arbetspass med lite ledigt emellan den här gången. Då ska jag handla för en ledig dag i morgon på farmen. Det ska bli kul att se vad vi kommer vidare med denna gång därute. Visserligen jobb i helgen med men däremellan kan jag ju vara farmare. Nu ska jag packa bilen med sånt som kan stå där under dagen så jag kan åka direkt ikväll när jag slutar.


Farmen

Tur att jag ändrade mej och åkte till farmen istället för att släppa och shoppa. Blommorna behövde vatten och kärlek. Solen gassar men ibland kommer något moln och skuggar mej. Stannar här till jobbet kör igång kl fyra.


Kväll igen

Denna dagen börjar snart gå mot kvällen och natt. Jag har hunnit tvätta massor av tvätt på morgonen. Som nu väntar på strykjärnet. Vi får väl se när allt är klart. Fixade äntligen två klädstänger till i garderoben. En gjord av en gardinstång och en av ett kvastskaft. Här ska hängas och sorteras . Efterlängtat kan jag lova. Min garderob flyttar vartefter hit till Enköping så nu vill jag ha ordning.

Nu har jag också varit ett pass på jobbet. Kul som alltid!


Direkt i säng

Har haft en trött helg på jobbet den här helgen. Men allt har gått vägen. Nu ska jag sova och i morgon börjar jag kl ett och klockan får inte ringa. Sov sött!


Tidigt på söndagsmorgonen

På väg till en heldag på jobbet igen. Igår var det 7-21.30 som gällde rakt av. Typ samma idag. Tuffa tag men det blir i alla fall lite sovmorgon i morgonbitti. Tur att det är sommar och ljust ute i alla fall så går det lättare.


Vilken bra dag

Jobbat två pass idag. Mellan passen hann jag handla lite till fredagsmyset i Västerås, och sedan softa i soffan lite. När jag slutade halv nio åkte jag en sväng till Farmen för att vattna blommorna lite. Oväntat dök min delägare upp och vi fick ses en stund i solnedgången. Nu är jag tillbaka i Enköping för imorgon börjar jag kl sju på jobbet. Härliga sommartid som gör att jag hinner och orkar så mycket kul!


I Enköpingslyan

Hemma efter jobbet och plockar upp och ner med prylar som ska hit och dit. Testar också ICA:s ekologiska soyafärs till matlådan. Kolla in brödskrinet som jag ska rengöra som står bredvid påsen.


Paus

Har just suttit en kvart i massage stolen på jobbet. Är faktiskt lite trött idag. Sov ju på farmen i natt och pysslande med allt möjligt under senare kvällen. Idag slutar jag kl åtta och får pigga på mej lite nu de sista timmarna.


Before work

Jag har tagit mej till farmen idag. Kl fyra börjar jobbet men tills dess njuter jag här. Passade på att låg matlådor medan jag målar Chalk Paint. Planterat o h flyttat om lite blommor och stickat klart en liten pläd till gungstolen på verandan.


Paus

Jobbar på, har just nu en liten paus i en bänkgunga på jobbet. Solig dag som fint rullar på.


Godnatt

Nu tänkte jag sova lite. I morgon är det jobb från sju på morgonen till nio på kvällen rakt av. Men jag har haft en fantastisk helg och är jättenöjd. Nån gång måste man ju jobba också och den kommande veckan är det många timmar att jobba igenom. Så nu släcker jag och kryper ner.


På väg

Titta vad stort vårat mobila hem är.

Igår kom vi till Västerås och kollade in lite bilar innan vi åkte mot farmen. Under dagen har jag målat köksluckorna klart med vit chalk paint.

Nu åker vi till Frövi för att klippa gräset där.


Powermeet Lidköping

Vi är här och kollar in läget.

Bilen som är vårat mobila hem


Västerås

Startat dagen i tvättstugan i Västerås. Fixat och packat för helgen. Kl tre ska jag börja jobba och innan dess måste jag hämta grejer i Enköpingslyan också. Sedan till fjärdhundra ikväll för att starta en liten roadtrip. Fullt upp!


Idag då

Idag har jag umgåtts med två av mina barn efter jobbet. Den tredje är ju på Bali på bröllopsresa. Vi har ätit gott och shoppat. För mej blev det lite schampo och en hallmatta till Enköpingslyan. Nu vill jag sova och det ska få bli så.


En jobbarförmiddag

Idag ska jag jobba mellan kl åtta och kl ett. Efter det har jag tänkt byta ett felköp på hm, och sen åka till Västerås. I Västerås tänkte jag hämta lite grejer och göra mej av med annat. Ordning och reda ska det bli.


Måndag Enköping

Idag har jag städat och tvättat i Enköping. En visit hos Ulla och så lite matlagning är vad jag gjort hittills idag. Snart ska jag till jobbet och köra några timmar. Bra passtid från kl tre till kl åtta. Nu verkar det som det åskar ute och regn är på väg. Så kan det också bli ibland.


Läggdags

Ja nu är en mysig helg slut. Mycket sol och värme har det varit. En kanonhelg på farmen med jobb och nöje. Vi försöker åter bli av med gammal förvildad häcken. Mycket jobb faktiskt.

Det här är ett ställe på tomten med lite vilda blommor.


Bord av dörr

Så långt är jag verkligen nöjd. Bättre bilder finns i andra kameran.


Farmen

Bord av gammal pardörrar. Vi har ju bytt dörr på farmen. Den gamla är så charmig att jag tänker använda ena delen till bordsskiva. Jag har köpt benbockar från Ikea till underredet. Den kommer att bli så fin som sommarbord på altanen.

Nu ska jag bara plojsa till skivan lite med en stålborste.


RSS 2.0