Garden news



Känner mej riktigt stolt över solrosorna! Sådde ju dom från frö här hemma i köket! Toppen med den här dvärgvarianten, knubbig och kraftig. Den kan jag rekomendera!



Den här lilla nejlikan är från förra året, den växer så fint i en skreva på berget! Så cool färg!

Ha,nu ser det ut så här vid magiska drömbänken! Det finns en liten klängrosplanta på sidan som jag flyttade dit förra året och som är på väg upp,får se om den orkar ta sej hela vägen fram! Kanske själva bänken behöver få lite färg på sej också tills nästa år,får nog skydda den i garaget från snön,för denna vinter var inte snäll mot den!


Typ 9 timmar senare

Så var den här arbetsdagen förbi och nu är jag ledig till 14.15 i morgon eftermiddag.Då blir det ett kvällspass till 22.00. Så nu ska jag passa på att göra nåt avkoplande,kanske en tur ut till Bredsand och ett dopp eller i alla fall stoppa en tå i vattnet och ta med kameran! Kanske nåt lämpligt till magen också,längtar efter en sallad av nån lyxigare sort,kanske godast att göra den själv i så fall! Ja vi hörs säkert senare! Sol på er alla!


Morning!

Ska nu strax till jobbet, åh vilken tur jag har som trivs så bra med att hjälpa människor. Det ger verkligen energi! Dagarna bara rinner iväg och plånboken fylls på! Ska boka med Jenny och Mimmi så vi får göra en riktigt härlig shoppingvända vi också! Eftersom jag inte bloggat på några dagar så ska jag ut en vända i trädgården igen mot kvällen så ni alla får bli uppdaterade på hur läget är just nu!

Här är en prästkrage från midsommarafton,tagen i trädgården.Tycker sällan prästkragar blir bra på bild,men den här får representera midsommar från i år!

Här är bänken i sommarskrud,det vita spetstyget är en tillfällig lösning mot grannens tomt,jobbar på en snyggare lösning. Men det är jättemysigt att sitta där och lura.

 



En när bild på blinget som gnistrar runt bågen! Välkommen att slå dej ner en stund i Garden of delight!


Late night!

Hemma när solen gått ner! Det blev en shopping tur till Kista,kul tyckte både Eddie och jag! Köpte en mixer så vi kan göra Blizzer själva,oturligt nog var glassen lite för tinad när vi testade men gott blev det med smarties till!
Fick gott fika hos Irene efter avslutad shopping,på bilden sitter Eddie nöjd i sin nya Fred Perry tröja!



Kommer snart!

Snart kommer jag tillbaka och bloggar igen,å då får de som störs och forskar i det jag skriver skylla sej själva! Jag ska ta tillbaka respekten för mej själv och blogga om jag vill och om vad jag vill! Har bara lite att reda i först! Puss å kram!

After work!

En dag i arbetets tecken har åter gått! Varmt har det varit också! Sköna sommaren rullar på och snart är det midsommar!  Härligt, Hoppas på riktigt fin fint väder! Just nu äter jag macka med potatissallad,en liten försmak av allt gott som kan dyka upp till midsommarfirandet! Å kaffe därtill,fattar inte riktigt var mina raster försvann idag! Så, nu har jag hunnit hämta andan en stund och ska fundera på vad jag ska göra med resten av dagen!

Själens spegel










Originalbilden som jag bytt pupill på är varken jag själv eller min bild! Lånat den lagligt på nätet!
Men båda pupillerna är mina egna.....bilder alltså!

Pupill!


Det här är min pupill när jag ser världen genom mina blomsterögon! Helt crazy! Allt blir så vackert när man ser på världen med såna ögon!

Bubblor!







Har bubblat lite kan man väl säga! Bubblorna på översta bilden har ingen skugga runt sej som de på blåa bilden. De övre har istället lite "vind" pålagt för att se lite fartiga ut! Kul att göra faktiskt! den nedersta bilden är såklart originalet som jag gillar skarpt som det är också!

Hej

Väcktes så fint i morse med förfrågan om jobb! Självklart sa jag och for iväg! Hemma igen nu och behöver verkligen en dusch ! Så det är vad jag ska göra den närmsta framtiden! Vad jag ska göra resten av mitt liv får vi väl se,men jag ska verkligen tänka på orden en av damerna sa till mej idag! Lyssan på din kropp ordentligt,det gjorde inte jag å här sitter jag nu! Orden får en annan betydelse ibland,visst håller väl alla med om att man ska göra det men det är svårt att leva så när livet stökar på!


Fösta teststadiet



Fett cool teknik det här fisheyetipset! Tycker verkligen att det funkar! Motivet och bakgrunden kan ju vara annorlunda men principen funkar dock! Ska nog förfina det framöver!

Home again!

Ja då är man hemma igen då! Här råder lugnet! Medan jag var borta har tvätten passat på att torka så nu kan jag ju pyssla med att plocka undan den! Ska hålla för dörren till rummet där dammsugaren står så den inte vill ut och stöka! Jag behöver faktiskt vila mej vid datorn,det är säkert! Imorron är det måndag och då kan jag ta itu med alla måsten...kanske..beror på..får se, äh det löser sej! Tror att jag fixade de sista solcellslamporna idag som jag inte fick ordning på sist,ska sätta mej och vänta på mörkret så får jag se!

Glasstest!

Den här glassen från lidl har fått mycket goda omdömen i glasstester på nätet! Tycker själv att den är riktigt god! Nu har jag ätit en halv liter av den så jag är faktiskt riktigt säker! Tvivlar jag kan jag ju testa det som är kvar senare i dag! Gott med dajmkulor och banan till ! Å Kaffe! Det är riktigt mysigt härinne,för det smattrar så gått på altantaket nu när det regnar! Mys &pys!

 


Glass

Nu är jag hemma en stund mellan de två passen! Har just ätit lite ris med Persillado och Olivolja! Gott men inte tillräckligt festligt! Måste bara åka till affären och köpa glass,blev jättesugen! Nån sån där smaskig smak typ viol eller nåt. Kan ju säga att det är för att fira brudparet från igår,tittade inte på direktsändningen,var upptagen med annat. Men har kollat en del på klippen på nätet och jag tror inte det är över med kungadömet Sverige än på länge! Hur folkligt och populärt som helst! Snyggt vare!

 Så här tänker jag men det blir väl att äta direkt ur burken som det känns!

Godmorgon

Inte sover jag då bort mina dagar i allafall. Klockan ringde 06.00 idag! Upp och hoppa! Jobb är det som står på schemat. Först 07.15-12.00 sedan ledigt i fyra timmar och sen ett pass mellan 16.00-20.00! Om det blir soligt idag ska jag använda ledigheten till att ligga på studsmattan och slösola! Annars får det väl bli lite nyttig städning. Hoppas på sol!


Lördagen!

Har ätit på favvo stället Kalle på spången idag! Räksallad med vinegrette blev det! En snabbvända i Västerås city med lite koll i butikerna hanns med men det var nästan stängningsdags så vi hann inte så mycket! Tog en cykeltur till drömparken och hade med kameran såklart! En vända till Roger och Viggo hann jag också med! Sedan hem till huset och sängen! Imorgon blir det jobb i två pass med några timmars ledigt emellan! Börjar 07.15 så det är dags att avsluta dagen nu!



Psykedeliska blommor!



En som jobbar hårt !



Snyggt designat centrum!

Nattens övningar!

Kom hem efter en annorlunda natt i morse kl 07.00. Fåglarna kvittrade och solen var uppe! Somnade direkt och har just vaknat! Det jag ägnade mej åt under natten var att jobba ett nattpass på ett omvårdnadsboende! Det var annorlunda men får man bara ordning på sovrutiner så kan jag göra det också! Nu ska jag ta och roa mej en stund med lunch och lite socialt umgänge med de mina!  

                    

Läget just nu!

Nyduschad och fräsch! Har haft en riktigt skön eftermiddag med mys och pys! Solen har kommit åter efter en rejäl åsk och regnskur,men nu är det fågelkvitter på gång igen! Ska fixa till mej lite och sen ta en kopp kaffe!

Sent uppe!

Idag blev det ingen utefrukost! Vädret var inte så mysigt! Har sovit länge också för nu gäller det att ladda för kvällen och natten! Ska bli spännande! Måste ut en sväng nu vid lunchtid men sen blir det en soft eftermiddag! Undrar vad man ska ta till lunch idag? Potatis kanske?


Jaha då!

Vad trist,verkar som vädret ska bli lite sämre ett tag! Det är ju så härligt att få använda alla fina sommarklännigar och kjolar nån gång! Å den härliga solen som gör så stor skillnad i ens liv! När jag tänker tillbaka på vintern fattar jag inte hur jag stod ut med allt! Blä så det var ! Vilket krångel med bilarna och snön, Nu gäller det att ta hand om den här tiden ordentligt! Ska kolla in om det blivit fart på de solcellslampor jag bytte batteri i tidigare idag,det är så häftigt när de lyser allihop!... Näpp,de lyste inte allihop,kanske batterierna inte hann ladda upp sej den korta stunden.Det visar sej i morgon!



En cool bild Tycker fotografen själv i alla fall!

Följeslagare



Här kommer en riktigt skön sommar sång! Den har hängt med mej sen den kom på plattan rötter med Lasse Tennander! Länge sen det! För några år sen lyssnade jag på den i Skolparken här i Enköping en skön sommarkväll,när Lasse delade med sej av sin musik. Mysigt!

Läkerol

Läkerol Kumquat Licorice s-fri Ahlg Läkerol Safari Sun Licorice s-fri A

Har någon testat de här! Undrar vilken som är godast! Den som smakar elefant eller den som smakar giraff?

 


Flowers

En vas med sommarblommor från trädgården! Ska jobba vidare på detta arrangemang så får vi se!


Lättshopping

Har haft äran att få bjuda Eddie och hans kompis på Donken i dag! Sedan tog de sina cyklar och drog vidar på nya äventyr ganska snabbt!. Skönt att vara ett ledigt sommarlovsbarn! jag stannade till på några butiker,mest för att titta! Hitta de en Buddha på en secondhand butik,för 30 kronor. Han fick följa med hem! Fick flera jobberbjudanden under tiden, bl a ett om att jobba natt,arbetstid 21.00- 07.00 spännande att testa det! Ja det blir alltså bara en tillfällig grej just nu!





Face it!

Ut i solen!

Nu bär det av en tur mot Västerås för lite umgänge! Har grejat i trädgården på fm och fått ordning på vattenslangens all kopplingar,så nu räcker den en bit till! Fick också ut lite gräsfrö,men fortsätter med det senare förrmodligen. Verkar inte bli nåt jobb idag men det är nog för att det ligger så mycket bokat framöver. Jag kanske helt enkelt har semester då? I alla fall idag! See you! å förresten så åt jag svensk färskpotatis går,det var jättegott,ska nog köpa med mej hem till kvällen! Å dill till!

På plats!

Hej! Blev en liten mini ledighet med lite smått och gott på schemat! Men nu är jag hemma igen Titta vilken trevlig liten krabat som ville vara med och dela frukostmackan idag! Synd att jag bara hade mobilkameran och dessutom glömde att zooma.Men söt var den!



Knappt så den syns den lille rackarn.men det är kurre som dricker vatten i fågelbadet !

Hitt på nå!

Usch vad jag är trött på att vara trött på saker! Jag vill vara pigg på saker och göra saker för att jag vill göra saker! Fattar ni! Är sugen på att vara sugen på lattjo saker! Ska tänka ut nåt nytt,behövs inte så stora grejer tänkte jag säga, men det kanske är just det! Det är ju bättre med en stor glass än en liten glass t ex ! Var ju superviktigt när man var barn. Å ofta säger man att barn är kloka! Att de tänker så enkelt och rätt! Ja då vet jag det blir en fetstor glass nånstans i morron!

 Kanske nåt sånt här! Å så en god latte! Fast det var ju inget nytt förstås!


Planteringsjord och potatisgratäng

Har tränat idag ,så här gick det till: Lyfte först fem säckar planteringsjord ner i en varuvagn. Varje säck innehåller 50 liter jord! Det tycker jag är ganska tugnt,otympliga att lyfta är de också säckarna! Sedan lyfte jag upp dom ur vagnen och in i bilen. Sedan ska jag lyfta dom ur bilen och på något vis frakta dom till baksidan av huset. Där börjar tillslut det roliga,jag ska öppna säckarna,hälla ut jorden och börja skapa!



Förresten så köpte jag mer potatisgratäng,två förpackningar när jag ändå var igång! Snart är man väl en enda stor kolhydrat! För en knöl tänker jag aldrig bli!


Ut!

Ska nu strax iväg på et möte! Sen verkar dagen helt lös och ledig! Typ i alla fall! Är lite trädgårskapande sugen,får se om det blir nåt med det eller kanske en tur till någon kär vän! Attans vad jag har blivit bra på att göra det jag vill istället för det jag borde! Det jag måste för att livet ska funka ,det lyckas jag med i alla fall. Annars gäller mest skjuta upp principen!


Dagens pusselbit


My Beautiful Morning

Kunde väl sova ganska gott inatt trots allt snicksnack från igårkväll! Öppnade altan dörren som en drottning och skred ut i trädgården för att få mej lite morgonkaffe! Öppnade ögonen och såg det här!







Det var vad jag vilade ögenen på med en kopp kaffe i handen! Detta är ju orättvist egentligen mot vad många andra får se när de slår upp ögonen!

Klokt

"En feg människa är oförmögen att uttrycka kärlek; det är en rätt som är förbehållen de modiga" (Mahatma Gandhi)  

Jag är modig det vet jag nu!

Varianter!

Översta bilden helt original,på den nedre har jag ändrat lite inställningar i Photoshop! Allt är ju en smaksak och det finn ju så många variationer! Å sist men inte minst så ser det ju olika ut på olika skärmar! Men i alla fall!


Drömparken

Nu har det hänt jättemycket i drömparken och idé trädgårdarna! Har varit där en tur och sen till butiken för att handla lite smått! Snart blir det kaffe på altan! Här är några smakprov på vad jag såg i växtväg idag!


Flying object!



Kanske något överblommat men ack så effektfullt!

Också en del av parkens dekorationer!


Garden update



Född och uppvuxen på Furugatan! En av solrosorna som jag sådde i våras! De har tagit sej superbra och bor nu i en rabatt här! Det ska bli spännande och se hur den ser ut när den blommar för den skulle inte bli gul var det sagt!

Vilket konstverk! Kommer många fler framöver!

Försökte att fånga den där känslan när solen lyser på det där särskilda sättet på en växt så den nästen ser genomskinlig ut! Det är jättesvårt att få det som det ser ut! Häftigt är det i alla fall!


Del 4


Jobb igen!

Blev väckt med en förfrågan om jobb idag också! Tackade såklart ja och kom upp som ett skott! Så nu har det gått en arbetsdag ingen! ska ta mej nåt att äta nu,blir ju ingen direkt ordning på det när det blir sådär,eller så handlar det om min framförhållning kanske! Hursomhelst blir det någon form av potatis idag igen! Tröttnar aldrig på den knölen!!
 

Läget är sådär!

Oj vilken trötthög jag är idag,hade jag vetat att det skulle bli jobb idag hade jag väl försökt komma i säng tidigare igår kväll! Känner mej lite smått ruggig faktiskt.Kanske vädrtees fel också! Hann ut en vända i trädgården innan det kom en regnskur. Måste jobbas lite där kan jag säga! Huvudsaken man ser hur fint det kan bli,så småningom!
Nu längtar jag faktiskt efter ett badkar,hur skönt är det att stå och duscha när det fattas en duschdörr på duschörnan! Äh,snart är den på plats igen och kanske badkaret kommer på plats med! Varför sluta drömma,nån gång kommer det att fixa sej!

I like dreams of the future better than the history of the past.


Potatisgratäng

My imageKöpte en sån här färdig påse med potatisgratäng! Värmde i micron för jag orkade inte vänta på att den skulle in i vanliga ugnen! Det gäller att krydda lite extra med dessa färdigprodukter,smakar sällan tillräckligt för mej. Men det är ju inget problem,bara ösa på med grovmalen svartpeppar! Glöm bara inte att borsta tänderna efteråt,inte snyggt med svartpeppar mellan tänderna! Smile!
Fattar förresten inte hur jag orkar äta upp en hel påse själv,men så är fallet!

Del 3


Del två!


Ord överflödiga


Irené lyssna!



Har aldrig kunnat lyssna på den här sången utan att gråta ihjäl mej! Nu är det värre än någonsin! Den är ju helt underbar!

Tja!

Idag blev det lunch med Mimmi och Pontus i Västerås! Lite enkel shopping därtill! Tillbaka hemma i Enköping igen och tänker ta mej en kopp kaffe! Förresten verkar det som den bärbara hemtelen vill funka igen! Skiftade anslutningskabel med den fasta så det verkar grönt nu! Skönt att äntligen kunna röra sej fritt och babbla på samma gång! Får se om jag snubblar nu när det blir två saker samtidigt! På orden kanske!

Nog för att det är den coolaste telefon jag pratat i men nu får den byta plats! Kanske på badkarskanten?


Puzzel

Lite trist väder var det allt idag! Visserligen kvittrade fåglarna på utanför även idag när jag öppnade altandörren men inte lika ivrigt kanske! Jobbfritt än så länge också! Har nu stora saker att greppa när det gäller framtiden,viktiga beslut ska tas och det inom kort! Så därför blir mina tankar lite upptagna med det just nu,så ursäkta om jag verkar lite osammanhängande,se det som jag lägger ett pussel där de sista bitarna snart kommer på plats! Men hur det än slutar så blir det ju bra! Här är en av mina favoritbilder, tagen för några år sen,tänkte visa den bit för bit,hittade på ett kul sätt i photoshop!


Lyssna noga på Fronda!



Den här texten! Ta dej tid och lyssna noga! Kanske inte alla gillar det musikaliska men det gör jag! Och texten den är till dej! Mannen ! Det finns delar som jag skulle vilja plocka ut och sätt en bild till! Snyggt skrivet och formulerat av Sebastian Fronda!

Varsågoda



Bara så ingen glömmer denna känslosamma låt och framför allt det känslosamma framträdandet! Love it!

Orkeslös

Vilken riktig supertröttis jag blev efter i dag, stannar nog inne i sköna soffan ikväll! Känns som jag behöver sova i en evighet. Men inte riktigt ännu,då vaknar jag väl alldeles för tidigt i morgon. Om det gråtrista vädret fortsätter i morgon så vet jag inte riktigt vad som ska ske,fast det kan ju bli så att det plingar till och kommer in jobb och då står jag ju där,redo och ställer upp,som alltid! Den som lever får se! Nu skriver jag visst bara en massa goja så det är bäst att vila en stund och njuta lite music!


Sommarlunch!

Jordgubbar och gräddglass vanilj blev min lunch idag! Synd bara att inte solen kom också! Då hade det varit ännu mer njutbart!

 Mumsigt!

Morning

Idag fick jag vakna till en regning morgon,tidigt också! Ska ta mej iväg och jobba en stund nu och sen ev lite nöje på G. Dumt sagt,det är ju ett rent nöje att jobba också! Få se vad vädret säger senare under dagen! Hörs  kamrater! Peace and love!


Vad styr människor?

Onödig fråga det där i rubriken egentligen jag vet ju svaret egentligen! Det är ju bara att gå till sej själv (eller Buddha) för att få veta! Inte för att Buddha ger några direkta svar eller lösningar han är ju en vägvisare, och det gäller ju att kunna lyssna utan att egentligen förstå i första läget! Det har jag gjort nu ett tag,agerat och handlat utan att egentligen förstå! Bara lyssnat och försökt göra det jag trodde gagnade mej och mitt mest. Men jag har inte kommit till nån insikt ännu,det dröjer väl ett tag till! Det enda jag vet är att vi alla agerar utifrån att vi vill vara älskade och behövda,alla söker vi kärlek och bekräftelse! Vi gör det bara på olika sätt! Därför måste jag förstå att om jag upplever att någon annan skadar mej och gör mej illa så är det bara ett utslag av att de försöker må bra själva. Det betyder inte att jag ska acceptera saker som inte är reko,det är frågan om hur jag ska hantera och bemöta det för att själv må bra!

Tala inte osanning för att i eget intresse göra intryck på folk. Tala inte så du blir orsak till dispyter och hat. Sprid inte nyheter som du inte är säker på. Kritisera eller fördöm inte saker du inte vet något om.  Var alltid sanningsenlig och positiv. Ha mod att säga din mening om orättvisa, även om det hotar din egen säkerhet.

http://www.dhamma.se/buddha/137.htm


Tur man har flera!



Det är ju typiskt,när jag hällt i bensin så ville inte klipparen starta! Jag blev faktiskt jättetjurig på den! Då kom jag på att vi sparde den gamla klipparen när vi fick den nyaste av våra fd grannar när de flyttade förra sommaren.
Den var mera villig!


Sånt här blir man ju glad av att stöta på under klippningen!



Ogräs för vissa men inte för mej!

Kanske det!


Fixat

Har nu varit ute en sväng och fick med mej bränsle till både folk och maskiner! Så nu kan det bli både gräsklippn ing och svalkande dryck till det! Men först ska jag ta det lugnt och vila lite så man inte tappar matchvikten alldeles!



Viloplats!

Arbetsplats! Vilket svårt val! Får väl göra båda kanske!


Ut å åka

Tur att solen på himlen lyser i alla fall! Ska nog hitta på nått att göra eftersom det verkar bli en jobbfri dag idag! En liten roadtrip kanske,hmm får se var man hamnar!

Segar

Ja så är man vaken och uppe igen då! Hoppas jag kommer igång att göra nåt vettigt idag! Det är ju mycket lättare att softa och slöa och fundera i solen. Kaffet är fixat och jag tror det finns nån stackars nyttig macka i skåpet! Putt på mej,lite mera fart om jag får be!

Hemma!

Tänkte just skriva att det blev en lång dag idag men när jag tänker efter så är ju alla dagar lika långa! Det handlar väl mer om innehållet kanske!Nu tänker jag alla fall hoppa i den sköna sängen och sova en stund. Tur jag inte ska ställa klockan för mobilen verkar krångla,kanske den gett upp helt! Orkar inte bry mej om det nu,man har ju en hemtelefon än så länge, så allt är lugnt! God natt!

Väckning

Väcktes av att mobilen ringde strax efter sju! På morgonen! Fick ett trivsamt erbjudande som jag tackade ja till! Det gäller att ta chansen! Nu ska jag bara fixa till mej snabbt så sticker jag på några timmar sen! Vi hörs senare alla rara! Har även hunnit ta en dusch under solrosenduschen! 

 

Sen sist!

Så ja,tänk vad bilen känns mycket tryggare nu när den är nybesiktad mot tidigare idag! Då var den mest bara ett skitigt orosmoment medan den nu är typ en Rolls Royce! Underligt fenomen det där! Har varit och fått ett mål thaimat i Västerås, tack! Sedan en fika och en trevlig stund med Viggo hos kompisen Roger som har fullt upp med att  vara ensamstående förälder! Nu ska vi se vad kvällen kommer att innehålla i övrigt,spännande!

 Wokngo på Erikslund i Västerås! Det blev wokade grönsaker i grön curry för min del! Starkt och gott!

Trallalallalala!

I vanliga fall hade jag varit jätteglad för detta! Men idag föll det faktiskt en glädjetår också! Tänk att det gick så bra på besiktningen! Kolla här!

Försök att hitta minsta fel! Finns i alla fall inget på bilen! Vet fn hur det är med ägaren! Kanske är det som besiktnings mannen sa, om bilen blir omskött från början så håller de bättre,det går inte att börja putsa efter några år,kanske samma med mej då!


Cars



Ser ju ganska bra ut på håll!  Brevid skymtar chryslern där jag har startat en pollenodling på lacken! Den är vackert sammetsgul just nu! Det blir nog den som ska få en omgång näst! Faktiskt är den till salu som den står för ca 25 st tusenlappar! Kom och köp

Biltvätt blä!

Tvätt bilen det är inte skoj,tycker väl ändå att jag bör göra det inför besiktningen.Hade varit bättre för mej om det varit vinter och slask,då hade den ju kunna fått varit skitig! Tycker inte jag har nån möjlighet att fixa en snabbtvätt hellr just nu! Kostar för mycket! Har nu hållt på en bra stund och tycker mest jag har smetat runt smutsen så det ser ännu värre ut! Nu vill det till att den går igenom också! Helt prickfritt om jag själv får bestämma! Nä en kopp kaffe får det allt bli nu!

Midnatt råder

Nu slog klockan just över till en ny dag! Undrar vad den ska ge då? En sak som jag vet ska ske är att Skodan ska undersökas av bilprovningen! Det kommer att gå jättebra! Så det så! Måste också komma mej för att låna en slåttermaskin och kapa gräsmattan,skoja ba menar att jag måste fixa bensin till gräsklipparen! Ja och sen vet jag inte mer och så ska det väl vara lite får man lämna öppet ... Ska nog dyka in i bildredigerandets underbara värld en stund nu! Photoshop dags!

En Ford på våran gård

Här är en bild på Mimmis nya bil! Hon och Eddie tog en sväng hit för att fixa lite tvätt,både vad det gällde bil och kläder.


Subban

Har nyss varit och köpt mej en sallad på Subway! Kaffet därtill gick åt i bilen på väg hem! just på den här restaurangen i Västerås tjänar Mimmi sitt uppehälle! Salladen var god så nu är jag mätt! Var en sväng på New Yorker och hittade en massa billiga sommarplagg men plånkan var tom så det blev inget nytt!


Fågelsång och barndomsminnen

Som vanligt, kan man ju nästan säga nu när man törs lita på att sommaren verkligen kommit,så kvittrar fåglarna friskt utanför! Det är så härligt att sitta ute och fika i trädgården.Det skönaste av allt är att inte gömma sej på nån inglasad altan eller liknande utan sitta ute på riktigt! Så som vi gjorde hela familjen när jag var barn och det var fikastund i sommarstugan,då satt alla på en filt på gräset,även farfar och farmor.Det var nog när jag kom i tonåren som de första trädgårdsmöblerna dök upp! För att inte tala om den ouppnåeliga drömmen om att skaffa en grill, så vi kunde grilla korv på gården,det hände inte förrän i vuxen ålder! Inte för att det inte fanns grejer att köpa men vem vet hur mina föräldrar prioriterade,kanske fanns det inte pengar så det räckte vad vet jag som bara var ett oskyldigt barn! Så fort jag får en stund över ska jag bege mej till det gamla stället och kolla hur det står till med mitt favorit fotomotiv efter vintern,!


Minnen!



En fantastiskt bild! Orden är tagna från en Bob Dylan låt som jag tyckte stämde så bra in på bilden!

A string of pearls



Bara för att jag gillar bilden! Tänker att pärlorna är tårar som bara rinner ner för en sviken kind!

Tjo!

En till kopp kaffe på trappen får det bli! Sen ska jag ut på nya äventyr en stund! Tänk vad man kan när man vill!

Sola

Nu har jag fått lite mat i magen i alla fall.Pasta med pesto! Nu bär det av ut på studsmattan för att sola ,vila och studera småkryp!






 

Chevalena tolkad

 Åh vad jag är glad för denna!

Fresh vibes

Luktar såå gott! En present jag fick på Mors dag!

Njut



Samma bänk mem lite olika förutsättningar,tror jag föredrar sommarbilden!

Soligt

Ännu en sån där härlig solmorgon här! Kaffe å macka i trädgården ,underbart! Nu är gräsmattan så där långhårig igen å gräsklipparen är tom på bensin! Äsch det gör inget,det finns viktigare saker i livet än det!

Titta vilka goda frukter jag blev bjuden på idag! Bildligt talat! Tack!


Natti natti!

Efter en lång dag så är det dags för sängen. Kvällen på jobbet kändes lite särskild eftersom det var flera saker som hände som berörde mej mycket! Vilka intryck alla dessa människor jag möter gör på mej! Det är  nog dags att inse att det var riktigt bra att lämna det gamla jobbet och dra vidare i karriären! Men nu vill jag vila! Så sov gott alla!


Lovely garden



Det går väl knappast att förmedla med den här bilden hur skönt det är i trädgården idag! Har legat på studsmattan och solat och haft det superskönt! Strax blir det en dusch och sen ett pass på jobbet! Förresten så har jag rensat tvättmaskinfiltret igen,känns som det var igår jag gjorde det senast!

Come back

Nu var det länge sedan jag skrev något här på bloggen,tyvärr har jag inte haft någon motivation på senare tid,synd det för jag tycker ju faktiskt det är super givande att blogga annars! Ska väl ta och skärpa till mej lite och också fundera lite över det innehållsmässiga lite mer!

Maskrosor är som de är,tar sej plats överallt!


RSS 2.0