Takida

Igår kväll, lördag alltså gick vi til Prästryggen igen och lyssnade på huvudattraktionen Takida. Superbra spelning. Det hade regnat på dagen när vi jobbade i lägenheten men på kvällen var det fint som tur var. Idag söndag har renoveringen fortsatt och nu är jag hemma en sväng men det blir Frövi igen i morgon kväll.

Rockviken

Jobbat i lägenheten till sena kvällen och sedan till Prästryggens camping för lite nöje. Rockviken.
Full fart på spelningarna.
Mysigt i sommarkvällen. Frövi är trivsamt.

Farmen

Eddie skjutsade sin mamma till farmen idag. Gjorde ett stopp och fyndade lite grejer på väg dit. Fixade och donade och njöt i solen.
Nu ska betongbordet få fötter.
Inreder myshörna på verandan.
Nu har jag lämnat farmen och vi är på väg till Frövi.

Börjar bli klar.

Snart är hushållsarbetet klart för denna gång. Tänker ta mej .En tur till farmen om nån timme och så utgå därifrån och se vart dagen tar mej. Strålande sol på min semester, tackar!

I Västerås

Vid halv fyra tiden idag åkte vi mot Västerås igen. Kl fem kom Mimmi och Jenny och vi hade sushifest. Vid åtta tiden hade Eddie slutat jobba och kom hem. Jag försöker hinna ett pass i tvättstugan också. I morgonbitti kör jag några maskiner till så jag kan åka med tillbaka till Frövi igen i morgon kväll. Härliga sommartid.

Tisdag

Morgonpromenaden är snart klar. Vilar fötterna lite bara. Idag blir det en tur hem till Västerås mot kvällen. Nu går jag vidare mot lyan och lite kafferast

Nu målas det

Lägenheten blir så fin. Vitt och rent.


Måndag

Sitter och vilar på en bänk i skuggan på min morgonpromenad. Strax ska jag gå och köpa lite frukt på Näsbyhallen. En vecka har gått på semestern och det är riktigt bra väder.

Jobbat hela dagen

Det går framåt med lägenhetsrenoveringarna i Frövi. Migrationsverket verkar med på noterna och gör sitt för tillfället. Och vi jobbar och jobbar. Jag har snart blivit kompis med fönsterskrapan från biltema. 
Klockan är halv tio. Och det är varmt.

Njutning

Går och spanar in i alla vackra trädgårdar som finns i Frövi. Underbart med all blomprakt. Då vill jag till farmen och fixa, nu ska vi odla hallon har vi bestämt. Här redan gott om vildhallon, och de är så goda.
Titta vilka fina solar som lyste upp min morgonpromenad

Morgonpromenad

En liten morgonpromenad i Frövi. Lite molnigt idag i alla fall än så länge. Vilar mej just nu på en bänk på skolgården. Ska strax ta mej vidare ner till vattnet.

Nora

Idag besöker vi idyllen Nora. Just nu blir det kaffe och våffla vid torget. Det är skönt i skuggan. Puh, vilket underbart väder.

Godmorgon från Frövi

Sovmorgon och sedan en solig morgonpromenad. Underbart väder idag igen. Fantastiskt!

Örebro igen

Igen, Örebro blir välbesökt av oss. Det passar så bra att åka dit mellan jobben. Underbart varmt är det också. Just nu är det myskväll i lyan. Vi har det så bra

Jobbar på

Arbetet fortskrider. Det är varmt och skönt ute men svalt i lägenheten. 
Slipning pågår

Frövifredag

Sitter på en hård metalltrappa och njuter av solen. Det är stillsamt och tyst i samhället. Snart sätter vi fart på dagen med både arbete och avkoppling.

Torsdag

En dag i Frövi med lägenhetsfix. Fönstertvätt, blä.
En avkopplande tur till Örebro på eftermiddagen i solen gjorde gott.

Gul ros

Nu blommar den, min nya ros på farmen.

Man hinner

Var väl lite trött i morsnär jag klev upp klockan sju och gick till tvättstugan. Men kl nio var allt klart där. Eddie och jag åkte till en outlet i närheten av Bro och handlade lite. Sedan till Enköping för att äta och köpa betong. Sedan vidare till farmen. Nu är jag här och har gjuti ett betongbord som står på tork. Tänkte klippa lite gräs, men flugorna gillar visst att jag blir svettig.

Elräkning

I dag kom den, fakturan för att dra fram elen till farmen. Det var ju en bit genom skogen de fick jobba sig fram. En kilometer typ i svår terräng. Kostnaden till tomtgränsen blev 174 000 kronor. Plus tiotusen till elektrikern som installerade vårt elskåp. Men vilken bra grej vi fått till som gjorde det, det är en bra investering för framtiden. Nu är det bara att lätta på plånkan.
Å här är en bild på dasset vårt.

Jobbat på semestern

Sedan vi kom till Frövi i fredags har det varit jobb med lägenheterna där. Här river vi en del av ett badrum. Under mattan i duschen fanns svartmögel. Nu kan vi allt om hur det saneras i alla fall. Är hem en sväng till Västerås för att kolla läget och i morgon kväll åker vi tillbaka.

Örebro

I dag åkte vi till Örebro från Frövi för att köpa färg. Jag shoppade på en outlet, sen blev det titta på nya husbilar, mat på sibylla, och loppis. Nu är det lägenhetsrenoveringen igen.

Familjedag i Frövi

Vad mysigt vi haft idag. Alla tre barnen mina kom på besök till oss i Frövi. Vi åkte tillsammans till Lindesberg för shopping, mat och trevligheter. En liten tur till prästryggen i Frövi hann vi också innan vi hängde i lyan tillsammans. Kanon för en mamma med såna fantastiska barn! Nu har vi tvättat mögel och målat i en av lägenheterna på förläggningen. Nu blir det skruva duschkabin och ett glas vin. Happy happy holiday

Semester för mej

Börjar med att koppla av eller i alla fall jobba med annat på min första semestetkväll. Jag är i Frövi och jag är glad!

Trollat med knäna

Lyckats få till ett födelsedagsfirande utav nästan inget. Tårta har vi med.

Torsdag

Har jobbat nästan sista dagen innan semestern. Visst ska det bli mysigt. Redan i morgon när jag slutat blir det Frövi som får besök igen. Ja nu ska jag njuta!

Återkommer

Det blev ett litet uppehåll med skrivandet några dagar. Men nu är jag här igen och berättar om mitt glamourösa liv. Sovmorgon av det rejäla slaget idag. Tre arbetsdagar kvar till semestern. Ja det ska jag väl klara av. Inte så soligt idag men inte regn heller. Jag startar med en dusch.

Sushi och sommarskor

Jobb och jobb orkar inte tänka på det. Men efter jobbet idag träffade jag Mimmi och Jenny för att äta sushi. Gott och mysigt. Det blev lite shopping också. Det finns inget skönare än ett par riktigt fotvänliga snyggingar.
Bra saker det här.

Väntetid

Kl ett är det jobbdags igen. Ikväll slutar jag kl nio. Ja det är bara att försöka behålla den utvilade känslan jag har med mej från ledigheten.

I Västerås igen

Tittar på bilder från mina dagar på farmen. Hade macrot på när jag fotade. Vilka härliga dagar det varit.
 
 
Så här mysigt var det på verandan på kvällarna.
 
Dessa underbara liljor som det finns hur många som helst av på farmen.
 
Solcellslampan mot kvällshimlen
 
 
 

Försöker tukta busken


Klart

Byrån blev klar och det blev så bra. Jag försökte få ett kort på Eddie och Svea men hon var inte sugen på att posera.
Svea tittar på regnet. Nu är regnet över och det går att jobba i trädgården igen. Det ska jag göra ett tag till.

Vi är på farmen.

Gästerna skruvar byrå

Svea tittar på och jag med.

Väderprognos

Jag gillar inte att väderprognoserna nuförtiden är väldigt säkra. I alla fall de man läser på nätet. De uppdateras ju ofta dessutom. Nu ser jag att det fortfarande står att de ska regna hela dagen där jag tänker vara i morgon.  Jag hoppas ändå att det är åt helvetr fel fast jag inte tror det innersta inne. Men snälla vädergudarna säg att ni skojar. Jag behöver mycket sol i morgon.
Snyggfarmen tidigare idag

En tur

När det började regna passade jag på att åka till Ulla i Enköping. Jag blev bjuden på jordgubbar. Det regnade på ordentligt. Plötsligt började det att ljusna och blå himmel visade sej. Och sol, strålande sol bara flödade. Det är så vackert ute nu när det håller på att torka upp. Jag njuter i solsängen med god chokladkaka och tillbehör.

Ros

Jag har planterat en ros på farmen.
Nu väntar jag på vackra gula rosor.

RSS 2.0