Ledig i morgon

Jobbade mitt pass idag mellan 7.30 till 13.00 trots en rejäl förkylning med rinnande snuva. Hem direkt för att sova några timmar. Hämtade ut Skodan från garaget och tog en tur till Erikslund igen vid fyratiden. Började med en tur på IKEA. Nya kuddfodral till schäslongerna blev det bla. Sedan var det dags för middag med Jenny och Mimmi därute på Erikslund. När vi var mätta blev det fortsatt shopping. Äntligen köpte jag ett par svarta byxor i en modell som jag länge tänkt på.
Från Lindex kollektion Black pant, modell flared. Så underbart sköna, de känns helt rätt på. Sen jag kom hem har jag pysslat och grejat med kuddar och filtar för att få lite ny känsla härhemma. Känns fint nu.

Söndagsnytt

Jobbade delad tur idag men passade på att shoppa ordentligt på de två och halv timme jag hade ledigt mellan passen. Fem överdelar och massa annat skoj, smycken, skönhetsprodukter och underkläder. Kvälls passet avslutades med en fin present från en kund, han bjöd mej på en vaniljmunk och det ser jag som en stor ära. Imorgon ska jag jobba igen från halv åtta till ett. Sen ska jag nog ha en skön hemmalag och njuta av en kort ledighet.

Trött men ändå

Har jobbat ett jättepass i dag och egentligen hade jag velat skippa tvättstugan när jag väl kom hem. Men jag gjorde det inte. Så nu väntar jag på att få hämta torr tvätt om en stund. Fötterna är riktigt trötta idag det lovar jag. 

Köpte den

Snart har jag denna gjutform i min ägo. Kanske inte direkt min favvo, men den kommer att funka att sälja jag lovar!

Klart

Dagens pass på jobbet klart. 13-21 var tiden. Hänfelsrikt men lugnt. Härlig kombination på nåt vis. Imorgon börjar jag 7.30 och kör till 17.30 det är ett rejält pass det vänner.

Sjuk

Min lediga dag gick åt till att vara sjuk. Försökte gå upp i morse och göra det jag skulle men det blev sängen som vann. Huvudvärken från helvetet. Inga tabletter hemma och ingen ork. Eddie var snäll och åkte och köpte åt mej när han kom från praktiken. Nu känns det bättre och som tur är börjar jag jobba kl ett i morgon. Trist att det blev så men nu hoppas jag på att det är över.

Bra

Dagen har varit fylld av arbete, först jobbet och sedan hemma. Men det blev en god middag mitt i allt, thailändskt från gröna kiosken! Min portion gick åt helt och hållet. Det var Eddie som levererade. I morgon är jag ledig och tar mig en dag i enköping. Tur att jag får komma dit varje vecka och koppla av på olika sätt. Tanken är att träffa Ulla först och sedan till gamla jobbet och träffa goda människor och fixa med betong försäljning. Ska också hinna till Lugn och ro butiken en sväng. Dagen kommer att gå åt till goda saker, så är det med Enköping, det vet jag!

Blev trött

Bara två minuter efter jag kommit hem från mitt 7.30 -17.30 pass så sov jag. Nu är jag pigg igen o h sk nog orka 8.00- 16.00 i morgon. Inte mycket blir gjort i hemmet såna här dagar så godnatt!

Jobbar kväll klar.

Blev hämtad på jobbet av Eddie som dessutom hade varit och besiktat skodan som gick felfritt igenom. Sånt värmer. Något mer som värmde var att elen strax är klar till farmen. Kanske redan till Jul/ nyår som det låter. Nu blir det sängen. Jobb i morgon redan halv åtta.

Gå upp

 
Nu har jag haft sovmorgon
tillräckligt länge för idag. Känner mej redo för en arbetsvecka med många timmar. Men först ska jag ta ett bad och sen kanske äta något innan jag sticker iväg. Jag har suttit här och drömt om hur vi ska göra på farmen i nästa steg. Planerna är att bygga något mindre att bo i när elen är klar. Just nu säga det att vecka 52 ska plattan till lilla stationshuset komma. Sen är det bara för oss att gräva ledning från tomtgränsen dit vi ska ha elen.
 

Vinterfix

Idag fick Skoda vinterdäcken på av Eddie. Härligt att man har  så mycket hjälp av barnen nuförtiden när de vuxit upp. Eddie är både chaufför, inköpare och mekaniker åt mej. Skoda fick också olja inköpt och påfylld. Själv satt jag hemma i värmen och dekorerade betong och hade det bra. Helgen börjar övergå till arbetsvecka men jag startar inte upp förrän kl ett i morgon. Då blir det däremot en riktigt tuff vecka vad det gäller arbetstider. Men så måste det ju bli om man ska vara långledig någon gång. Det gäller att veta när man ska gå och lägga sej och så hålla det också. Tur att inget tv tittande stjäl min dyrbara fritid.

Bra grejer

Ett blommigt hänglås till skåpet i omklädningsrummet på jobbet. Fina etiketter till betonggrejer som säljs. Det bilresan mer och mer på matsalsbordet ju mer jag städar. Håller på och dekorerar jul kollektionen.

Skönt med ett hem

Njuter som bara den av att vara hemma och bara gör vad jag vill. Här varit och pantar alla miljoner tomflaskor som legat i bilen. Handlat glykol och spolarvätska till bilen. Köpte en hamburgerpress till Eddie, får se hur den funkar.Här nyss njutit kaffe och kärlekskaka. Ska nu pyssla vidare med betong och inredning i hemmets lugna mysiga vrå.

Söndagen är här

I dag är det mycket lugnt och stillsamt i hemmet. Väntar på Jenny som kommer förbi med lite grejer från XXL Funderar på en lång promenad efter det men alternativet att bara soffslappa är också starkt!

Börjar lugna sej

Har nu hunnit med massor av grejer till och med sånt jag inte tänkt mej hinna.Tar en paus nu och tänker äta två kokta ägg. Senare kommer Marie över för lite lördagsmys.

Jobba som på jobbet

Nu jobbar jag lika effektivt hemma hos mej själv. Strukturerat och målmedvetet. Vi har hämtat grejer på farmen Eddie och jag. Sängkläder oochtextilier ska tvättas och förvaras till våren. Snacka om att tvättstugan är blockerad  idag. Nu till källaren och hämta belysningar.
Detta är en sovsäck som får gå i ide en stund.

Planer

I morgon kanske det blir en tur till farmen om vädret tillåter. Annars kanske jag tar och plockar lite i min källare för där är det stökigt just nu. Plats finns egentligen men allt står huller om buller. Det är bra med ett förråd där det inte gör något om man bara kastar in grejer när det är bråttom, men nån gång måste man ju snygga till det hela lite. Då kanske jag skulle plocka upp några tjockare vinterjackor också, det var faktiskt kallt ute ikväll. Vi får se hur det blir, skönt att det bara är fredag idag och jag har två lediga dagar framför mej att njuta av. 

Under filten

Stängde nyss plånboken för idag. En bra dag för shopping har det varit. Efter Barkarby outlet så fortsatte jag som planerat här i stan. Två toppar, örhängen,smink och lite fint att ha under har jag fått ihop.
Den röda från Gina kan ju passa under en kofta eller kavaj till någon jultillställning.
Tre kanonprodukter från HM:s sortiment.Dö ut all BB Cream för håret är en fullträff. Fick mitt elektriska flygande hår alldeles mjukt och luftigt på plats. Efter shoppingen blev det Kalle på spången med Marie. Eddie som har min bil till låns kom och hämtade mej så jag missade min vardagsmotion. Bra dag som av slutas med lite vin under filten i soffhörnan.

Outlet

Barkarby outlet, där har Eddie och jag spenderat tid och pengar idag. Vi fick nya grejer båda två. Jag ett par bra Nike skor till jobbet och ett par Vagabond snörstövlar. Eddie handlade på Peak och Marlboro Classic .Nu blir det paus i soffan innan fika och shopping på Västerås city. Ska nämligen sammanstråla med Marie.


Klart!

Nu har jag jobbat mitt pass för idag och det var supertrevligt. Både vad det gällde personal och övrigt. En tur till tvättstugan och en tur till Erikslunds shoppingcenter har det blivit efter det. I dag kom årets första snö här, men den ligger ju inte kvar som tur är! En mysig hemmakväll är ju inte dumt då. Imorgon blir det ut och fara i trakterna som det verkar och på kvällskvisten ska jag träffa Marie. Långledig är ett fint ord tycker jag.

Väntar

Ska om några minuter ge mej ut i regnet och gå till jobbet. Där stannar jag till kl fyra i eftermiddag. Det är ett högt tempo om dagarna så tiden kommer att gå fort!

Till jobbet igen

Dags för andra jobbardagen denna vecka. Trött så här på morgonkvisten men det är bara att starta morgonpromenaden!

Frövi

Här haft en toppen helg och är faktiskt fortfarande ledig. Börjar jobba kl ett idag. Mina senaste inlägg finns att läsa på insidelookingout bloggen om ni vill se vad jag gjort sen sist.

Godmorgon

Srax sticker jag iväg till jobbet för ett pass. När det är klart kl fyra i eftermiddag blir det avtackning i Enköping för Katta som byter jobb.

Höstrusk

Har jobbat färdigt för i dag och har varit och handlat mat efter det. Nu vill jag bara lata mej och njuta i hemmets lugna vrå. Får väl inte göra det riktigt än men lugnt kommer det att bli i alla fall. I morgon är det jobb till kl fyra sen fest i Enköping. Trevlig kväll tillönskas.

För fort

Tiden bara rinner iväg. Både på jobbet och hemma. Hoppas det lugnar sej något så småningom. Puh!

Paus

En liten paus på jobbet. Lite trött i fötterna men jag får ta av mej skorna en stund så kanske det lättar. 

Torsdag

Igår kväll var alla tre barnen här hos mej. Vi köpte mat från garlic and Ginger och åt tillsammans. Eddie var bussig och åkte och hämtade åt oss. Idag har jag sovmorgon och ligger i sängen och gör ingenting. Skönt med lite go vila.

Ledig onsdag

Även idag på min lediga dag har jag varit till Enköping. Först ett avslutningssamtal på kommunen, sedan till ett av mina gamla jobbarställen och hälsade på. Lunch med Katarina och sen hem till Ulla som jag tidigare arbetade med mycket. Alltså en fd kund. Har även hunnit köpa mej en ny handväska. Förresten, jag var ju till Butiken Lugn & ro en sväng med en lite betong också.

Om igår


Igår hann jag med en del. Åkte ju till Enköping direkt efter jobbet. Färden gick hem till Veronica där vi pysslade lite med en hemlis inför lördagskvällen. Tillbaka till Västerås och hemmet där jag fixade med betong och tvättade lite fast jag inte bokat då det ändå var ledigt.

Beredd

Färdig för att ta mej till jobbet några timmar nu. Bara till kl ett idag sen åker jag mot Enköping. Hoppas det inte regnar ute!

Kväll nu

I dag har jag gjort ett långpass på jobbet. Från kl åtta fram till halv sex. I morgon blir det kortare, tiden är då halv åtta till kl ett. Efter jobbet åker jag till Enköping för lite " pyssel ", det blir kul. Har också hunnit vara ett pass i tvättstugan idag, det känns bra! Nu drar jag mej tillbaka till sovgemaket för lite god sömn.

Kreativ helg

Som jag skrev så här jag varit i Frövi sen i fredags o h inlägg finns på insidelookingout bloggen. Det här varit jättekul och mysigt. Mycket har blivit gjort. Målning i källaren, renovering av duschrum och underhåll i lägenheterna.
Lite grön färg blandas in i leken.
Coolt!
Golvet i det ny/gamla duschrummet.
Lägenhets underhåll. Målning och allmän upprustning.

Frövi

Är i Frövi. Inlägg härifrån finns på insidelookingout bloggen om ni vill. Mysfaktorn är hög. Det målas och fixas på olika plan.Lyan
Här ska det hända saker

Snart

Alldeles strax börjar jag min promenad till jobbet. Idag börjar jag kl åtta. Bara förbi sophuset innan ... 

Torsdagen

En jobbar dag med fullt upp mellan halv åtta och fyra. Var hungrig när jag kom hem så jag stekte en kycklingfilé innan jag åkte och handlade. Sedan har jag mest slöat ikväll. Jobb i morgon kl åtta. Så skönt det blir att få vakna utvilad.

Fixar det

Js nu känns det som jag hittat hem på mitt nya jobb. Rutinerna börjar klarna och jag gillar människorna runt mej. Både kunder och jobbarkompisar. Han ska trött efter dagens pass går jag och lägger mrj nu. I morgon börjar jag halv åtta och slutar fyra. Det ser jag fram emot.

Jobbar

Nu har jag en liten paus på en halvtimma innan passet fortsätter. Tiden går fort, och jag vill hinna mycket. 

Hej

Igår var jag ledig, var med o h kollade läget när det fortsätta arbetet med badrummet hos Jenny och Martin fortskred.
Vi hann med en tur till xxl också innan det var dags för soffhäng. Idag har jag hunnit till tvättstugan och nu blir det en dusch innan jobbet.

Bra

Besöket hos Ulla var jättemysigt. Vi fikade på Tant gredelina. När jag kom hem hjälpte Eddie mej att byta glödlampa på bilen. Bra jobbat!

Måndag

Igår var jag i lyan i Frövi. Låg hela dagen och sov i stort sett. Tror jag behövde en rejäl återhämtning efter allt nytt den sista tiden. Nu är jag på jobbet igen och vardagen börjar hitta sin nya form. I eftermiddag ska jag till Enköpings och hälsa på hos Ulla. Mysigt!

RSS 2.0