Att man orkar!

Men vet nån vad jag är trött i benen nu! Har rört på mej hela tiden idag och burit saker åt alla håll. Köpte mer kakel och de lådorna väger ton känns det som. 22 kg / förpackning och jag har köpt sex lådor! två har jag burit upp för alla tre trapporna och de andra fyra står i källaren än så länge! Köpte en Trofast förvaring på IKEA tidigare i dag. Svart med svarta lådor så nu finns det två i Eddies Walk in garderob. Snyggt! Var till förrådet där mina betong grejer stått sen förra sommaren. Har burit in delar av det också i källaren. Herregud vad mycket jag har gjutit! Röjt och flyttat runt men knappt slängt en enda pryl bara fyllt på! Aja baja!
Den här mysrocken såldes ut på rea för en hundring på Kapp Ahl. Söt tycker jag! Den ska jag ta på mej efter duschen och slå mej ner på altan och bara njuta om en stund!
 

Kakel

Här kommer ett prov på hur jag tänkte göra med kaklet i köket! Två olika nyanser grått kan man väl säga att det är. Sätter dem två och två och sedan samma
 
färg ovanpå så det bildas breda sektioner. Kaklet ska var både över diskbänken,ovanför skåpen och på en hel gavelvägg på vänstra sidan spisen! Har handlat en hel del annat också som jag visar vartefter jag packar upp! Riktigt vettiga saker för en gångs skull!
 

Slagborr!



Köp 1

Lindhals kvarg utan socker!

En Lindhals hallonkvarg utan socker ner i magen! Nu sticker jag på e runda för diverse inköp. Kan bli spännande!undefined

Vad bra!

Det är skönt att vara i farten tidigt nu. Det är behaglig temperatur ute så det är ok att springa fram och tillbaka tillbaka till tvättstugan. Testat en bra kaffebryggare jag kom över, kanske behåller jag den. Så morgonkaffet var till belåtenhet. Hopp in i duschen nu innan tvätten skall hämtas!

Smink

Haha, såg just att detta paket som jag beställt kommer att komma imorgon! Kul, då får jag hämta ut det och se om grejerna är bra! En hundring har de kostat mej!
 

Grejar!

Vad bra att jag hann till willys för att handla lite kaffe till i morgon bitti också! Att inte få en kopp kaffe på morgonen är ju inge bra! Har funderingar på att åka och kolla in lite kakel till köket för det är ju inte klart än. Det är ju faktiskt ett år sen jag flyttade in och drog igång renoveringen så det kan ju vara dags! Till Ikea har jag också planer på att åka och sen till förrådet jag ställt kvar flyttgrejer i sen förra året. Ja den lediga dagen skall nog kunna gå åt kan jag tänka! Men jag börjar dagen kl 07.00 med ytterligare ett tvättpass för sånt som bara blir liggande i tvätthögen för att det aldrig passar att tvätta med nåt annat. Så full fart framåt!

Onsdag

Lite trött idag. Har nu jobbat klart dag tre denna vecka. Underbart att Mimmis lägenhet blev färdigstädad igår kväll. Efter det blev det en rejäl uppesittarkväll i svalkan på min altan så det blev inte så många timmars sömn i natt. Nu ägnar jag mej åt tvättstugan några timmar framöver!

Varmt!

Dags för ett annat arbetspass. Nu är det nämligen dags för fönstertvätt. Inget man gärna gör i värmen men nu har vi inget val Mimmi och jag.

Jul. 29, 2014

Softar i skuggan en stund. Ett späckat arbetsschema skall dock genomföras. varmt eller icke så måste någon göra det! Tar ett glas med iskallt vatten och sen kör vi igen!

Haft det bra!

Nu har jag varit ute och farit igen! Det blev en pooldag i fredags i Stockholm på dagen. Såå varmt och skönt! Kunde i godan ro paddla runt på en luftmadrass och bara njuta och vila upp mej inför nästa etapp på resan. Framåt tiotiden på fredagkvällen var det Rättvik som fick besök. Där pågår ju Classic car week. Två övernattningar med enkel camping gjorde dagarna till en succe. Även Mora och Orsa hann vi med att kolla in! På söndagkvällen bar det av tillbaka mot Stockholm. På vägen tillbaka blev det blixtoväder och strömlöst över halva dalarna.Det blev alldeles hopplöst att få sig en kopp kaffe på resan då alla mackar var strömlösa och inte kunde sälja något! Imorse styrde jag mot Enköping för att jobba och var på plats som vanligt strax före sju. Nu är jag hemma i Västerås igen. Efter jobbet har jag hjälpt Mimmi med flyttstädningen som hon håller på med! Trots värmen så har det rullat på!
En lustig buss med plats för några passagerare som cruisade runt!
 
 
En bild tagen under lördagkvällens cruising i Rättvik.
 
 
 

Här!

I Västerås nu igen, det blev ju övernattning i sthlm igår lite spontant. Det gäller att utnyttja dessa underbara kvällar ordentligt. Och så var fallet igår kväll. Inte behövde jag kliva upp tidigare än vanligt i morse heller för att hinna till jobbet i Enköping. Nu har jag lagat en massa mat så det ska finnas färdigt så jag kan känna mig lite friare och göra roligare saker på fritiden! Nu blir det relax på altan en stund i skymningen.

Jobbar

Lita matt av arbete i solen just nu. Svalkar mej med ett glas vatten i skuggan. Sommaren är så underbar.

I går kväll

Här i solnedgången vid en vacker plats vid Mälaren i Stockholmstrakten blev det picknick i går kväll.



Sova

Ja det måste väl bli lite tidigare i säng ikväll eftersom det är första jobbardagen på ett tag i morgon. Det har ju regnat bra idag så just nu känns det inte som det gör något i alla fall!

Tillbaka hemma!

Efter en lång ledighet blir det nu jobb i tre dagar framöver. Känns ju både och såklart. Men det har varit en härlig ledighet med mycket trevliga saker. Nu när jag är hemma igen så blev det förstås ett pass i tvättstugan i morse och sen en tur för lite fika i hamnen.

Nattens drottningar



Här är jag och mina fina vänner på Ålandsbåten i fredags!

Hurra!

Å så kom solen tillbaka.Nu är det bara att slå sej ner i solstolen och njuta av att svetten rinner ner för halsen! Farao vad skönt!

Söndagen

Det blev en del inköp gjorda på eftermiddagen när Marie och jag efter en sallad på kalles tog en vända på city. Mest handlade jag på New yorker. Billigt billigt blev det! Har nu mestadels gått och tråkat här hemma och inte fått så mycket gjort mer än plockat upp packningen. Men imorgon är en ny dag!

Härliga dagar!

Hemma i Västerås igen sedan några timmar tillbaka. Sen sist har det varit mera bad och mys i poolen och utekväll i Stockholm. En tur till Norrtälje på bilträff med god
mat och stadsvandring igår . Kvällen avslutades med film och godismys. En bil blev det från ån i Norrtälje.



Kan det bli bättre!

Kalasdagar i Stockholm. Både onsdag och torsdag har vi varit ett glatt gäng som njutit av poolbad och sol. Plaskat runt på en luftmadrass och bara fullkomligt njutit. Grillat och pratat, haft det mysigt. Hemma igen för en natt, sen blir det mer av ledighet och nöje med goda vänner. Så där lagom planerat så det finns plats för spontana inslag också!

Tankini

Den här har varit jättebra att ha idag. Skön och behaglig och så slipper jag ränder på ryggen efter alla band. Har ju även trosorna till setet men idag blev det jeanshorts till!
 

Jul. 08, 2014

Är fortfarande i hamnen men har hunnit en vända till Erikslund och handlat. Passade på att äta hemma innan jag fortsatte tillbaka hit men med cykel denna gång.



Underbart

En halv powerwalk färdig. Stannar här en stund innan jag kör nästa halva.



Mörknar ute!

Nu är det dags för godnatt här hos mej. Har varit och gett bilen en diamanttvätt och så handlat lite gott vad det gäller mat till veckan. Underbara sol vad du gör oss människor glada när du lyser på oss som du gjort idag. Fortsätt gärna med det länge till!

Skön och solig dag!

Oj vad dagen har gått fort! Det blev en eftermiddag i hamnen med fika tillsammans med Katta och Marika! Solen stekte och vi hade det jätteskönt med prat om ditt och datt! Tänkte åka iväg och shoppa lite men insåg att klockan hade sprungit iväg så jag spar det tills imorgon! Har och pyssla med här och sen kan det nog bli en kvällspromenad också!

Hoppsan

Sitter i trapphuset och väntar på Eddie som glömde att han inte skulle låsa dörren när han gick hemifrån. Så jag får källa mej utlåst då länge!

I farten

Pigg och glad var jag på benen kl sju i morse för att gå till tvättstugan. Snart är det passet avklarat. Funderar på en promenad efter det och sen lite lunch innan tjejträff i hamnen. Ja det är skönt att vara ledig i detta fina sommarväder.

Aj då!

Åh var tog det inlägget vägen då? Försvann visst bara! Orkar inte skriva om nu men slutklämmen var i alla fall typ godnatt!

Powermeet

Så är det slut med den stora bilfesten för i år. Västerås lever verkligen upp dessa dagar och jag med. Har haft en toppen helg på alla plan. Nu är det bara tomt på alla plan istället. Sakta får jag återkomma till verkligheten igen. Men fina bilder hann jag ta några stycken och fina minnen har jag många i mitt huvud. Nu behöver jag en ny canvastavla att skapa på för jag har massor av kreativa tankar och inspiration i mitt huvud.

Mera sol snälla!

Det känns som den vanliga powermeet stämningen inte riktigt vill infinna sig här i Västerås i år. Det beror ju såklart på regnet! Visst är det folk och bilar överallt men något avslaget måste jag säga! Men ännu är det ju bara början på denna folkfest, och vädret skall ju bli bättre i helgen sägs det!
Marie och jag har varit en tur till Erikslund och handlat. Efter det blev det inspirationsfika hemma hos mej! Marie gick hem för att fixa och skapa och jag tänkte bära ner grejer till källaren som jag inte villa här uppe! Senare mot kvällen ska vi stråla samman några stycken och ev ta oss ut i natten och kolla läget!

Sol vind och vatten!

Nu lyser solen så oskyldigt fint igen, som om det varken hade åskat eller störtregnat för en stund sen! Tur att jag fick mina soltimmar vid hamnen idag i alla fall! Marie gjorde mej sällskap en stund också. Vi drack kaffe och käkade medhavda kex! När det började mulna på cyklade jag hem för lite lunch och fortsatt städning och fixande i lägenheten. Ikväll blir det nog en sväng ut på stan och kika lite! Den stora bilfesten Powemeet drar ju igång imorgon och som vanligt har hela veckan redan skvallrat om det. Bilar och folk som tillhör det hela syns överallt!

Solen

Sitter på min bästa brygga igen och solar. Därborta håller de på och fixar nåt i vattnet



Grejat och grejat!

Fick så mycket tid över på kvällskvisten så jag blev städsugen. Det blev badrumsskåpen som fick sej en makeover. Flyttade hyllor och torkade rent. Kastade gamla trötta grejer och fyllde på med nytt istället. I morgon fortsätter jag med golvtvätt mm. Badkaret skrubbade jag i morse ¨å det blev fint. Eddies walk in har fått in sin nya matta och hurtsen med de tre lådorna i är på plats. Där har också blivit en del slängt men mest omflyttat och vikt. Nu ska jag smörja naglar och händer efter kontakten med allt rengöringsmedel den senaste tiden. Så kan jag lägga på ny färg i morgon när jag ändå kan ha målade naglar då jag inte jobbar på ett tag!

Mera DIY



Här är jag ytterligare ett steg på väg med texten. Bara färg som fattas nu.


En plastform från en förpackning som det varit kakor i. Sönderklippt och utplacerade på en bakgrund. Ska nu testa med att färga med rosa.


Så blev det när konstverket hamnat bakom glas och ram.



Fick ett tips om att riva silvertejpen istället för att klippa då den bara kletar ihop sej när man klipper i den.Silvertejpen använder jag till att täcka baksidan på ramen så den ser snygg ut. Kom ihåg att det är aluminiumtejp som skall användas på framsidan. Inte samma sak de två tejperna.


Sommarpyssel DIY



Håller på med mina tavlor igen! Här fick jag en ny idé när jag tyckte tavlan var för intetsägande. Bygger en våning till med text.

Den här har fått mer färg sen igår!


Tisdag

Efter en omgång i tvättstugan tänker jag nu efter lite rengöring av mej själv ta mej ner till city för att luncha och shoppa med Marie. Dagen känns rätt seg men det kanske lättar av att komma ut lite!

RSS 2.0