Belåten och mätt!

När jag gjort inlägg från min mobil hit har den inte velat ansluta till Blogg.se trots att den har kontakt i övrigt med nätet. Men i alla fall så var jag på fest igår i Skultuna. Det var the Go Getters som firade 25 år som band. Fick ju höra en favvo låt med dem också, Black Magic Woman. Det tackar jag för! Några goda vänner hade jag med mej dit och många goda vänner träffade jag där! Kul tillställning. annars har jag varit hungrig och mest ätit hela eftermiddagen. God mat och glass och frukt och massa smått och gott. Nu är jag proppmätt och magen rund och go.

Omvårdnad

Så har disken kommit både ut och in ur diskmaskinen. Nöjd som bara den att jag bestämde mej för att installera en diskmaskin fast jag först tvekade. Men det hör väl till helheten i ett nyrenoverat kök idag. Spishällen är nyputsad och blänker svart och fin. Det allra bästa är den renbäddade sängen som står där så inbjudande och väntar på mej. All tvätt som jag tvättat är på plats där den ska vara i garderoberna. Oj vad präktigt va, men gör man det man ska när man ska det så blir det tid över till annat när man är ledig. Ikväll hoppar jag över det dagliga badet, börjar känna att huden blir alldeles för torr av allt badande jag företagit mej på senaste tiden. För att inte tala om naglarna som gått in i en "fnas" period nu och behöver lite extra omvårdnad. Har ju den bra nagelbandsoljan jag fick av Jenny. Den ska jag ta fram och använda!
De här tjejerna tänker hålla till på den här tillställningen på fredag!
https://www.facebook.com/events/1435847186634171/?fref=ts
 

Paketöppning!



Titta,en hög med smink. Beställde lite bra att ha smink. Mascara, en massa läppstift i starka färger och en vit glittrig ögonpenna att göra effekter med. Uppiggande i höstmörket! Nu en sväng för att kolla hur tvätten har det i torkrummet!

Varit ute!

Idag var det riktigt vackert ute vill jag påstå. Solen värmde underbart men vinden från nordan var kall. Tur jag tog en toppluva på mej för det isade lite om öronen emellanåt. Nu dricker jag i alla fall varmt kaffe och jag har ju som sagt en varm lägenhet. Ska ta och fortsätta med att skruva ihop och sätta upp hyllor under dagen. Hoppas det ska gå som jag tänkt mej!

Nu



powerwalk

Grejer och saker

Attans då, jag hade visst inte tagit hem den lådan jag letade efter i källaren från förrådet. Men jag hittade annat istället som jag trodde jag slängt. Å det känns bra! Både lite porslin som jag ska kolla om jag vill ha kvar, och några svarta trådgardiner. Det börjar komma på plats det mesta nu och dessutom har jag en hel del hyllor och skåp som ännu är tomma. För ett tag sen trodde jag nog att jag hade för lite utrymme i lägenheten men efter allt sorterande ,slängande och skänkande så börjar det arta sej! Ja jag kan säga med säkerhet att jag är nöjd med mitt beslut att sälja huset. Men hade saker och ting varit annorlunda så... men nu är de inte det och jag tog rätt beslut!

Hyllorna



Började såga till hyllorna som ska upp i tvättstugan. Allting gick bra men när de skulle skruvas fast i väggen var jag tvungen att bryta för jag gissar att det skulle bli lite oväsen därinne och man vill ju inte störa grannarna på söndagskvällen. Det verkar något känsligt just åt det hållet om man säger så! Tar min tillflykt till källaren å stökar där en stund istället!

Vad fort det går!

Vet ni vad,nu har hela jobbarhelgen gått och jag har haft det jättebra! Har varit och hämtat laddat energi hos någon som verkligen har varit med länge i denna värld och nu gärna delar med sig av både ett och annat från sitt liv. Det är så unikt att få vara med om detta. Hoppas alla som får förmånen att möta denna medmänniska förstår detta. Kanske jag någon gång kan berätta mer om denna livsbejakare,men just nu är vilar jag med det. Hemma i mitt läger nu i alla fall. fixar lite mat och njuter av att ha en varm lägenhet med en ytte pytte låg elräkning. Annat det än tusenlapparna som bara flög iväg under vintern i mitt förra boende. Hur jag hanterar sommaren utan trädgård vet man inte riktigt ännu, men kan säga att jag redan har betongångest och ser gjutformar överallt! Imorgon har jag en ledig dag och en sak jag nog ska ta mej för är en promenad när posten har kommit. väntar nämligen paket igen!

Backspegel.

Idag när jag skulle hem från jobbet fick jag se nåt skumt. Häromdagen köpte jag en ny backspegel till bilen eftersom någon lyckats pilla bort min gamla. Nu när jag skulle ut ur jobbgaraget tyckte jag den nya såg skum ut, kände lite på glaset och förstod att det satt en skyddsfilm över glaset. Pillade bort den och insåg att det var en riktigt bra spegel, inte alls så suddig och otydlig som jag besviket hade tyckt i ett par dagar! Glasklar, tja där ser man. Kan tillägga att jag imorse fyllde på spolarvätska också i behållaren i bilen. Det funkade helr utan missförstånd. Så nu ser jag både bakåt och framåt när jag kör.

Dagen

Har både hunnit jobba och varit till gröna kiosken och handlat thaimat. Nu ska jag ta och baka det jag skulle gjort igår kväll. Annars blir jag utan bröd på jobbet i morgon bitti!

Lugn och ro!

Det blev en liten spontan familjemiddag hos mej ikväll. Jenny,Mimmi ,Eddie och Martin. Tillsammans vräkte vi i oss onödigheter och mat! Tyvärr så kunde inte Svea komma för hon är i sitt andra hem förmodligen ute på en långprommis. Nu när alla utom Eddie begett sig till sitt så har jag badat och relaxat i badkaret. Vilken himmelsk uppfinning ett badkar är! Klockan springer iväg på fredagkvällen rätt bra.Så eftersom det är jobb imorgon så blir det en tidig kväll för mej. Men nästa fredagkväll vid den här tiden,då ni!

Dåså!

Å nu är det läge för hemfärd om en stund. Ska stanna och handla lite på hemvägen bara men sen blir det en fridfull kväll. Kanske jag bakar nåt nyttigt om jag får lust!

Fredagsmorgon!

Två timmars jobb avklarat redan. Snart blir det kaffepaus! Vad trevligt!

Hovskär blandare.

Fått svar från Ikea nu att de skickat tillbaka alla svarta Hovskär blandare till leverantören för de upptäckt att de är felkonstruerade. Så även min. Vi pratar alltså den nya kökskranen. När de nya kommer in får jag byta min enligt min mailkontakt. Det tar nog ett par veckor. Här haft en skön hemmakväll och pysslat med lite smått och gott. Rensat avloppet till handfatet på toan. Snacka om att det blev fart sen! Går nu mot tre dagars arbete,fredag,lördag och söndag.Som det ser ut nu är det 7-16 som gäller alla dagarna. Bäst man blundar ett tag då! Godnatt!

Tvättstugan!



Det här var en liten extratoalett när jag flyttade in i lägenheten. Ganska snart åkte toa och handfat ut och det liknade mest ett förråd sen dess. Nu ska det bli ordning även här. Tvättmaskin in och hyllor upp. Än här jag ingen tvättmaskinen men det blir snart. Hyllor har jag ju köpt!

Handlat

Lite av vad jag släpat uppför trapporna idag! Skokräm,våtrumsilikon,saltkvarn,konsoller och hyllplan. Två aloe vera växter med varsin kruka. Fem orange kaffemuggar. En massa mat och en backspegel. Nu ska jag plocka lite ordning och kanske börja sätta upp hyllor i min liltvättstuga.

November torsdag

Idag fick jag sova lite längre eftersom det är ledig dag från jobbet. Nu hat jag ätit god frukost och fått undan lite på diskbänken. Utanför regnar det och är plusgrader. Pelargonerna som finns i stora krukor utanför varje port här blommar för fullt. Det gör även alla mina på den inglasade balkongen! Ja då sätter vi lite fart på den här dagen med en kopp kaffe till.

Slut för idag.

En sak jag är glad över är ätt det äntligen börjarbli tomt i min källare på sånt jag inte tänkt hå kvar. Bara lite småt som ska vidare nu å sen kan jag ta hem resten som är på vift. Sedan blir det städning och iordningställande så som det ska vara. Nu är det rätt rörigt därnere. Självklart här även denna kväll avslutats med ett skönt skumbad. Nu ner i sköna sängen!

Mys!

Lite sugen på en slapp hemmakväll ikväll. God mat med efterätt och sen bara slappa och mysa. Jag tar och bokar det så det blir av. Bara en timme kvar innan hemfärd!

Kolla!

Som sällskap på jobbet idag.



Hej!

Idag har jagg jobbat och handlat och handlat. Lite nöje en kort stund när jag fikade och åt god glass hemma hos Jonas innan han skulle se på fotboll. Nu är det alltså kväller igen och lika bra att jag går och blundar lite. Mera jobb väntar imorgon innan det blir ledigt på torsdag.

Såja

Ja så börjar den här dagen närma sej slutet. En vanlig dag som rullat på bara. Det var en höjdare att ha mina lunchpepparkakor med sig till jobbet idag. Det blev super med ost på till kaffet! Jag slänger med ett gäng i morgon med!

Fuskpäls!

Den coola västen har jag beställt på nätet. Den har jag tänkt ha ovanpå min skinnjacka å det blir varmt när man ska vara fin. Köpte en annan variant tidigare i höstas som fungerar utmärkt så nu vill jag ha en till men utan de svarta skindekorationerna som var på den första. Annars händer inte mycket här ikväll,tvätten börjar bli torr och nu ska jag äta en apelsin! Det ni!

Tjo

Jobbardagen snart slut. Hem till tvätten då!

Dags att sova!

Tänker mej att det är bästa att gå och sova nu innan klockan blir för mycket. Arbetsdag igen imorgon så man vet vad man gör! Matlådor står klara och väntar och pepparkakorna blev jättebra! Jag hoppade helt över sötningsmedel och är man van vid sött så tror jag inte man gillar dessa. Men det är ju fritt fram att söta om man vill. Jag ska äta mina med ost så då behövs det ju inte!

Nu bakas det igen!



Lunchpepparkakor LCHF ska det bli. Nu ska degen vil innan jag fortsätter.

Kokosnötmjöl!



Nu har jag köpt riktigt kokosnötmjöl. På hälsokostbutik. Inte ofta jag handlar på såna ställen men nu var jag tvungen då det inte finns på vanliga butiker än. Här gör jag en mugg-kaka. Jag har blivit en hejare på såna nu.


Så ser den ut utan tillbehör. Som vanligt blev det hallon och grädde.


Lite nytt bubbel mm.


Nike

Denna köpte jag idag hos Jenny på XXL. Kan inte säga annat än wow!  Såå underbart skönt material. som de skriver på tagen Nike, Stay cool when it heats up! Det säger väl allt om detta material. Dri-fit! 249 kronor är priset för den!
Å så denna, lika skön den. På ryggen har den en cool stripe kombination som gör den ännu läckrare på. Man kan se färgerna bak nertill. Kampanj på den 199 kronor! På kvittot står att de tilsammans kostar 448 kronor. Men som tur är....
 
 
 
 

Ute tidigt



Bilderna är från imorse då jag var ute på en powerwalk med mej själv. Varmt och jättevackert. Nu ska jag ut en sväng till Erikslund och spendera lite kosing innan jag åter vänder hem.





Panda lakritsgodis!

 
Så god den är den här lakritsen, har köpt fler än en påse den här veckan! Ibland blir jag bara såå sugen. Har visserligen haft hjälp av flera att äta upp dem men har ätit onyttigt många själv. Det viktigaste med den här laktisen är att den är söt och mjuk, just det är det som gillas här för tillfället!

Ledig dag och helg!

Idag sov jag riktigt riktigt länge! Så där så det nästan blev jobbigt att gå upp. Men upp kom jag och fixade lite i köket och sen till IKEA .Bytte handtagen till de övre skåpen mot en kortare variant och köpte en ny madrass till min säng. En sån som kan forma sig efter kroppen. 2000 kr. Värt vartenda öre! Ett nytt satsbord att ha mellan divanerna blev det också och det ska jag skruva ihop ikväll. Ute i köket brummar min nya diskmaskin,det känns lyxigt och bra! Utanför regnar det ganska ordentligt så det blir nog en skön mys och hemmakväll ikväll! Vete sjutton om det inte blir ett skumbad ikväll igen bara för att!

Här är bordet!
Tavla att ha ovanför matbordet i vardagsrummet. 1,40 x 56 cm. I verkligheten är färgerna inte så matta. de blir en fin kontrast till allt mitt svarta!

Nice

Under mitt långa arbetspass idag så har det skett framsteg här i mitt kök.Det är ju trevligt att se när man kommer hem.. Diskmaskin inkopplad och så fick den också sin integrerade front så nu är alla luckor på. Handtagen monterade nertill.men jag måste byta längd på de upptill för att det ska funka.Sockeln monterad och så är den fjärrstyrda ledbelysningen på plats under diskbänken. Några hyllplan skulle sågas till och luckor å sånt justeras. Inte mycket kvar nu. Köket börjar bli komplett. Annat kul som hänt är ju badkaret och att madrassen är borta. Den här stått i trapphuset och väntat på ny ägare. Bäddmadrassen likaså. Ny madrass till min madrasdbotten köper jag imorgon. Jäjkar vad jag ska njuta av ledigheten i morgon.

På min badkarskant!



Äntligen hemma,nu tar jag ett bad.

Oj oj!

Åttonde arbetsdagen på raken. Bara för att så slog jag till med ett dubbelpass som avslut. 9.00 till 22.00. Ikväll ett bubbelbad kanske. Vid elvatiden isåfall!

Bubbelbad

Nu finns det ett fungerande badkar i min lägenhet å det rycker jag om. Det kommer nog att bli en hel del badande framöver. Nöjd!

Paus

Landade nyss i en av divanerna. En mugg-kaka dekorerad med hallon och vispad grädde avnjutes tillsammans med en kopp kaffe. Tvätten på tork i tvättstugan och Lou Reed i högtalarna. Coney Island baby! Kan hända tar jag ett bad ikväll senare,vi får se!

Jobbar

Har varit ute på lunchen och piggat upp mej i ruskvädret med lite shopping. En pensel för ögonskuggan och ett riktigt rosa läppstift.

Trött

Idag var det planeringsdag på jobbet. Lite stillasittande men okej ändå! Var ut en prommenad och hämtade ett paket på posten. Fixade lite hemma men annars inget märkvärdigt med den här dagen. Den bara passerade liksom!

Kom igång till sist!

Inget farsdagsfirande här idag, jobb med obekväma tider för fler av oss i familjen satte stopp för det. Vi samlas vid något annat tillfälle och gratulerar papporna istället. När jag kom hem från jobbarhelgen var jag så trött så jag somnade i divanen en timme. Sedan började jag bete mej som vissa barn och gamlingar sysslar med nämligen hitta ursäkter till varför jag inte skulle behöva gå in i duschen. Försökte komma undan länge men sedan gjorde jag det. Å lika skönt som alltid! Sedan blev det mer fart på mej, vaknade helt enkelt till liv och var ut i sophuset med en del skräp och sedan ner i källaren för att leta efter en belysning som jag lovat bort. Hittade både den och en del andra grejer jag tog upp. Är riktigt sugen på att börja dekorera betong som står och väntar, kanske jag kan få nån plats att hålla på här hemma för jag är bra sugen!
 
Titta vad mysigt i min betongverkstad. Här håller jag på att gjuta ett litet konstverk. En sjöjungfru gjuts fast i ett hjärta. Sist jag såg den här damen var i trädgården på Furugatan där hon blev kvar!
 
 

Snart så!

Snart är klockan dags för mej att sluta för dagen. Jag brukar ju alltid hå ledig måndag efter en jobbar helg. Men så icke imorgon, då blir det Enköping igen kl sju på morgonen för en planeringsdag med ett av mina jobbargäng.

Morning

Nybryggt kaffe väntar. Å sen tänkte jag mej att jobba fram till klockan fyra i eftermiddag!

Mitt på dan!

Tillbaka hemma efter shopping på Erikslund.Allt var snabbt fixat och vi hann även kolla in lite vinterskor till Eddie. Vi här även hunni med en gofika sen vi kom hem å nu blir det mest att koppla av innan jobbet. Än så länge en stillsam lördag!

Lördagsmorgon i högkvarteret

Frukosten uppäten i alla fall. Vad skönt att börja sent idag så det blev lite sovmorgon! Nu ska vi fixa till oss lite Eddie och jag å sen ut på lite shopping innan jag åker till jobbet.

Lunchpepparkakor LCHF

http://mariannslchf.se/lunchpepparkaka/
 
Hörni,kolla den här länken och gå sen och baka! Kokosnötmjöl är det som gäller för kolhydraternas skull ,inte kokosmjöl! Även om det funkar så är det stor skillnad om man bryr sej om vad man använder för råvaror i sin mat!
Ja man är ju helt fast i Lchf kosten. Samtidigt som jag inte äter annat kött än kyckling. Så det är ett pyssel och fixande med maten men vad gör man inte för att må bra! Kom ihåg att smal betyder inte alltid att man har hälsan gott folk, man måste veta vad man gör och hur det verkar. Nu är väl inte vikten något problem alls här men det kan ju bli om man inte passar sej!

Gott!

Lite bilder på mitt bak även om kvalitén inte är så bra!


Muggkakan,idag gjorde jag den i en vid mugg så det blev met som en botten.

Med grädde och hallon på! Såå god!


Hamburgerbröden ! Även de helt underbart goda. De blir frukost mackor imorgon!

Utan vetemjöl

Hamburgerbröd som är nyttiga!
 
Ingredienser:    
    1 ägg
1 dl vatten
1 dl riven ost
1 dl pofiber
1 msk fiberhusk
1/2 tsk bakpulver
salt
sesamfrö    

Gör så här    
    Blanda allt utom sesamfrön
låt svälla i 20 min
Forma 2 st bullar tryck dit sesamfrö på toppen
Grädda i ugnen 200grader i 20 min.    
 
 
Å medan de är i ugnen gör jag en mugg-kaka till kaffet!
    

Eftermiddag

Då är det bara några trevliga lugna jobb kvar för idag. Ska strax sticka iväg, bara lite kaffe först! När jag kommer hem har jag tänkt att baka igen, ett nytt lchf bröd! Sen blir det grillad kycklingfile på altan! Har jag tänkt i alla fall!

Kaffepaus



Ensam i fikarummet, ovanligt. På det här stället där jag jobbar idag kan det vara så ibland, då det är rätt långt mellan kunderna så man hinner inte alltid n! Jag läskar mej med lite bubbelvatten och så en kopp kaffe med ett lchf bröd!

Kära minnen!

Nu har jag suttit och bläddrat bland mina tusentals foton för att kanske hitta nåt att beställa en poster av. Det är ju roligast att kunna använda sina egna bilder när man har. När jag bläddrar bland foton sådär så blir jag glad av alla gamla foton jag inte sett på länge. Kära minnen!
Samtidigt har jag lyssnat på regnet utanför och varit glad åt att ha tak över huvudet och goda chilioliver att äta! Imorgon har jag bytt mitt kvällspass mot att jobba dag för det behövdes bättre tydligen. Så då ska jag fortsätta softa och sen göra kväller tidigt bara för att det är så skönt att sova!
De här två skulle kunna va nåt att göra tavla av kanske!
 
 

Mugg-Kaka

Min mugg-kaka! Vilket underbart genialiskt recept! Det kan ju användas till massor med godsaker. Så här gjorde jag min första alldeles nyss.
 
1 äggvita
1/2 tsk bakpulver
1 msk mandelmjöl
1 1/2 msk kokosmjöl.
1 1/2 msk kesella med kanelsmak.
1 nypa fiberhusk
1 nypa kardemumma
 
Jag blandade ihop allt i en skål,rörde ordentligt med en slev. Hällde över i en vanlig kaffemugg som jag först smort med lite olja. Körde i micron ca en och en halv minut, det där är ju lite cirka man lär sej. Stjälpte sen upp det hela på ett fat. Det beter sig lite som en pudding! Jag hade vispgrädde på toppen bara för att få i mig det dagliga fettet. Detta blev jättegott till kaffet. Eftersom jag tycker mandelmjöl är sött nog i sig så hoppade jag över stevian i smeten, men det är ju en smaksak. Om jag ska bjuda på bakelser nån gång ska jag göra bottnar av den här smeten. Perfekt mellanmål detta! Vi som kör mycket LCHF och bakar själva har ju ofta dessa lite annorlunda ingredienser hemma också! Och variera sig kan man ju i det oändliga med detta recept. Min mugg-kaka var ju rätt neutral eftersom jag inte hade nå bär eller frukt till den idag!

Soft dag!

Handlat mat och varit på Erikslunds köpcenter och flummat runt bland skor och kläder. En stund spenderade jag även på IKEA. Det blev blomkrukor och blommor och en liten myslampa! Nu håller jag på och baka en kardemummakaka på det klassiska viset jag fick den när jag var liten. 40 minuter ska den nu spendera i ugnen. Den är nog lagom klar när Eddie kommer hem från kursen Heta Arbeten. Det är så underbart när det luktar nybakat i trapphuset och man inser att doften kommer inifrån där man själv bor! När jag handlade träffade jag på mina flickors faster Anette. Vi fick oss en trevlig pratstund utanför Willys!

Tillbaka hemma!

Hemma igen efter en skön tur. Så skulle jag vilja starta varje dag





Sköna å vackra promenadvägar!


Inte långt hemifrån mej byggs denna strand åt västetåsarna. Här kan ni hitta mej i sommar,jag lovar!


En ny dag.

Nu är kaffet på gång och goda LCHF ostmackor väntar på mej. Sen smälter jag maten lite och gör mej beredd för en powerwalk.

Ska testas i morgon dag!

1-minuts mandel & kanel mugg-kaka med cream cheese proteinfrosting, blåbär och mandlar
1 portion
 
Mugg-kaka:
1 äggvita
1 msk lättkesella
1.5 msk kokosmjöl
1 msk mandelmjöl (eller havremjöl eller jordnötsmjöl)
1 msk Whey complete vanilj (kan uteslutas)
0,5-1 msk stevia strö
0,5 tsk bakpulver
1/4 tsk kanel
2,5 msk vatten eller mjölk
 
Frosting:
20 g 5% Philadelphiaost
1 msk Whey complete vanilj
1 tsk stevia strö
några droppar vatten till önskad konsistens
 
1. Smörj en normalstor mugg med kokosolja eller annan naturell olja.
2. Blanda ihop alla ingredienserna i en skål och häll sedan över i muggen. Kör på full effekt i 1 minut. Kolla efter att den är fast, kan behövas upp till 30 sekunder till beroende på microvågsugn.
3. Vänd muggen upp och ner på en tallrik, toppa kakan med frostingen och strö över blåbär och hackade mandlar.
http://www.tasty-health.se/2013/01/1-minuts-kanel-mandel-mugg-kaka-med.html

Ledig i morgon!

Full rulle i tvättstugan. Medan det torkar därnere så här jag varit och hämtat ut ett paket. Massor av strumpor för några dollar. En jätteskön kvalitet var det på dom. Så nu fyller vi på lagren!



Slut för idag!

En hel del matlagning blev det ikväll. Nu här jag matlådor att ta med till jobbet. Ett gott lchf bröd bakade jag också! På det lade jag hallon, clementin och grädde. Det blev mina och Maries fikagodtisar till tjejsnacjet i mina divaner ikväll. Nu blir det sova gott några timmar innan jobbet kallar imorgonbitti!

Tisdag

Nu är det dags för hemfärd från Enköping till Västerås. Åter här en arbetsdag passerat. Lagom trött, men nöjd med det jag fått gjort! Kanske bakar jag ett LCHF bröd när jag kommer hem!

Natti!

Rysligt vad fort den här kvällen sprang iväg! Nu är det bara att krypa ner under täcket och njuta av den varma sköna lägenheten! Fick för mej att det var lite kallare ikväll ute,så jag stoppade i motor värmaren på bilen. Då blir det skön värme direkt i morgon bitti!

Måndagen!

En sån här Helly Hansen som andas och inte stänger in fukten köpte jag hos Jenny på XXL idag. Den ska jag ha när jag går mina powerwalks. Har tyckt att vad jag än har på mej under så blir det fel. Det här kommer nog att bli rätt det! Innan jag hamnade på XXL så hade måndagen spenderats på jobbet. Fick besked om ett nytt roligt uppdrag jag ska få ta mej an regelbundet ett tag framöver. Kul att man blir påtänkt! Imorgon blir det utbildning heldag i ett annat intressant ämne. Ligger väl inom geriatrik kan man säga!

Nu så!

Avslutar ledighet och denna kväll med en god hälsodryck. Selleri, plommon, ingefära, granatäpole och morot. Ljuvligt!


Mys!

Härlig helg med härligt umgänge. Snart blir det thai mat dessutom!

Nice

Idag här jag haft och har en mysig fredag. Städade och plockade upp grejer på förmiddagen. Var till gröna kiosken och handlade thaimat med Eddie till sen luncha Shoppade sen en stor matta till vardagsrummet, plus blommor och krukor till samma rum. Jenny kom över på kvällskvisten och vi gjorde hälsodrinkar. Så goda! Nu här jag fixat sista divanen och lagt i de snygga plädarna jag också köpte idag!

Så äter vi tårta



Eddies bit,bara marsipan.


Min bit, bara resten! Vilken tur att man tycker olika! Eddie har druckit nypressad apelsinjuice till sin bit,det är jag glad för! Äkta vitaminer!

Uppåtdricka!

En stor bit färsk ingefära, några stjälkar selleri, en halv lime,, en bit gurka och två clementiner ner i juicepressen..Vilket dunder, färsk ingefära är starkt! Allt snor i hela huvudet släpper, jag lovar. Tuff att dricka men så välgörande. Nu sparkar vi igång storstädningen!

Dags nu

Nu får det vara för idag,Ska använda morgondagen till en riktig klassiker nämligen fredagsstädning. Så gjorde alltid hemmafruarna förr ju, städade på fredagen så det skulle vara fint till helgen! Å kanske lite shopping också, jag behöver en stoor vardagsrumsmatta. Det vet jag med säkerhet blir bra nu, tvekade lite förut, Nu när hyllan kom upp och divanerna in så blir mycket självklart! Nä nu går jag och lägger mej och fortsätter i morgon!

RSS 2.0