Hej för idag,nu är jag för trött!

Det gäller att kunna varva ned och stänga av jobbet efter en sån här lång arbetsdag som det blev idag. Det är ju inte så roligt att gå direkt och lägga sej heller,det är faktiskt skönt att slå sej ner framför datorn en stund och bara koppla av. För det är så jag gör när jag kopplar bort och låter dagen som varit blekna bort. Ska nog bara för en ytterst kort stund ägna mej åt hemmet och plocka undan lite så det inte beckar igen helt. Tror jag säger godnatt till er alla nu så hörs vi i morgon!


Home!

Hej! Vilken lång arbetsdag jag tog på mej idag! Började kl sju i morse och slutade nu klockan halv tio! Det är några timmar det, men jag har haft det toppenbra. Det enda smolket var att när jag skulle träffa tatueraren på min rast,så hade han redan stängt stället av någon anledning. Vi bokade om tiden till ev i morron eller så blir det på onsdag. Nu ska jag äta några vegetariska korvar och sen strax lägga mej. Har tänkt att göra en likadan vända i morgon,alltså jobba mellan 07.00 och 21.30. Då är många av månadens timmar redan gjorda!

Godaste natten till er!

Klockan på datorn slog just nu om till 00:00. då är det dags för mej att försöka sova lite. I morgon blir det jobb till klockan fyra och sen ska jag ju besöka Tom för att diskuera tatuering! Åh vad det ska bli spännande. Har också en ide om ett vackert ord som jag vill ha skrivet på insidan av vänsterarmen. Det ska sitta just där för att jag ska kunna se det varje dag för att påminnas om den viktiga betydelsen av ordet! Det är lite av en ledstjärna för hur jag vill vara som människa. Faktiskt kommer det från en låt av Allman brothers som jag tycker riktigt mycket om. Sen ska vi ju diskutera utbyggnaden av fjärilen å se vart vi hamnar! Kul ska det bli!
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

Wild horses

Här är en Stones låt som jag tycker mycket om. Har nyss suttit och kollat in olika versioner både med Stones och andra artister.Intressant filmklipp till den här,även om ljudkvaliten inte är så bra. Lägger in en med bättre ljud också så kan ni njuta om ni vill! Tycker verkligen det går att använda ordet vackert i det här sammanhanget!

Hej!

Det har varit lite tomt med inlägg den här helgen,så blir det ibland. Men jag kan ju berätta lite från helgen så här i efterskott istället! I fredagskväll efter jobbet var det inte många grader varmt här hemma.Typ bara åtta grader,och det fanns heller inget varmvatten. Fredagsnatten gick åt till felsökning i pannrummet. Fick till slut i vatten i expansionskärlet som var alldeles tomt och som styrde både värmen och varmvattnet. Ingenting kom ju tillbaka förrän vattnet värmts upp och det tog några timmar innan systemet brakade igång igen och sen kunde huset börja värmas upp. Medan det pågick åkte jag till Marie och hennes kära i Västerås. Stannade där över natten och senare under dagen anslöt sej dej fjärde gruppmedlemmen till gänget. Vi var till Café Gränden i Västerås och fikade. Favvostället Kalle på Spången var stängt p ga vattenläcka. Sedan delade vi upp oss och drog åt två håll istället. Så nyss har jag blivit ensam här och det känns mycket tomt!Men i stället för att sörja över det så njuter jag av den sköna känslan som kvällen lämnade efter sej i mitt hjärta!



Bird of paradise


Iväg ut igen då!

Nu är man klar för en ny omgång jobb! Mat i magen och allt! En sväng ner i källaren bara innan jag åker,någonting skumt pågår därnere. Få se vilka åtgärder man måste vidta! Men hej hopp så länge hörs strax igen!


Al Green

Ville bara dela med mej av vad jag lyssnar på just nu!Lite skön förmiddags mjuksoul med Al green! Hans romantiskt positiva musik tilltalar mej!Så coolt att flumma runt till en skön hemma förmiddag!Jag njuter! Nu slår jag på en Al green spelningslista och drar in i duschen!

Friday I'm in love!

Godmorgon! Idag är det redan fredag!Och soligt ute är det också!Åh vad skönt det är att vakna utsövd till en sån härlig dag! Här,njut av The Cure till morgonkaffet om ni vill!

I need you & Free bird child!

En riktig favvo låt det här! Varje gång jag hör den tänker jag på den sorgliga historia som gjorde att Ronnie Van Zant försvann från jorden alldeles för tidigt! Lyssna på hans dotter som miste sin pappa när hon var tio år, när hon sjunger Freebird child till hans minne! Nu blir det godnatt,det är en dag i morgon också!

Jag tänker på.....

Om det finns en spegel i en hiss så verkar det som att jag bara måste titta i den. Och göra lite olika miner för mej själv å så. Men om jag åker hiss och det inte finns nån spegel så saknar jag inte spegeln utan står snällt och tittar rakt fram och väntar på att komma dit jag ska! Varför är det så? Det är en annan underlig sak som slår mej varje gång jag gör den (och det är ganska ofta faktiskt) Medan jag håller på och fixar kaffe så gör jag alltid en macka och äter upp den direkt när jag brett den utan att kaffet är klart,det blir ju bara torrt å mosigt liksom Det är ju så onödigt,då måste jag ju ta en till macka sen när kaffet är klart,för det var ju det jag skulle ha från början,kaffe å macka. Inte först en torr macka å sen en kopp kaffe utan något till!  Ja det vara sånt som jag funderade över just nu! Nu ska jag ta och köra ett träningspass här i vardagsrummet mitt i natten. Tur att man bor så att det är möjligt! Tänkte på det idag när nån sa att man inte får dammsuga i kommunala lägenheter efter nio eller nåt sånt! Stackars hyresgäster,när ska de då hinna dammsuga?

50 Songs For Jogging (120-140-120 BPM), The Gym All-StarsDen här slår jag på på Spotify å så kör jag!

Butterfly tattoo!

Nu har jag startat upp en liten uppsnyggning av mej själv! Tog kontakt med en tatuerare här i Enköping och vi bestämde träff på måndag efter jobbet då han ska titta på min tjugo år gamla fjäril på min vänstra skuldra och snygga upp den lite. Den ser just nu mest ut som en svart plump,de fina rosa och lila färgerna har flugit sin kos för så där tio år sen! Tänkte att den befintliga fjärilen får bli början till en ny större,och så får det bli lite slingor å krusiduller utifrån den. För nåt år sen när jag var på väg men inte kom mej för tänkte jag så här ungefär men nu är jag inne på ett lite annorlunda spår men åt det hållet.

 

 


Nu har jag försökt tiotusen gånger ungefär att ta en bild för att visa hur den ser ut just nu. Men det verkar omöjligt att få kameran att vilja hitta ett focus i spegeln på just fjärilen. Måste be nån om hjälp med det ! Men visst syns det i alla fall att något måste göras med det hela för att det ska bli snyggt igen! Vad roligt att jag äntligen kommit mej för. När jag varit där,och om jag blir nöjd så lovar jag att göra lite reklam för stället ! Kom ihåg måndag den 31:a januari då,nån gång efter fyra är jag där!


Ut med mej!

Fixad och klar för ett jobbpass igen! Under senkvällen igår och förmiddagen idag har det bubblat av ideèr i mitt huvud. Det verkar ibland som hjärnan jobbar i bakgrunden i mitt huvud och sen blir jag plötsligt informerad och medveten. Då är det liksom färdigtänkt och jag behöver bara ta de slutgiltiga besluten. Ha ha,låter det tvådelat,jag och min hjärna! Nu är det flera saker fast på olika plan som dykt upp. Jag ske ge mej ut nu och kolla in lite olika alternativ för en grej som jag länge tänkt på,hjärnan har redan tänkt klart och jag ska bara kolla in var nu. Hi hi, ni får veta mer sen! Hej då lilltå! Vi hörs senare!


Sol till frukost!

Jorå,jag är vaken! Ville inte kliva upp ur sängen när jag vaknade. Låg och blundade mot solen som sken in i sovrummet från flera håll. Om jag har skjutdörrarna öppna mot vardagsrummet så kommer det ljus från tre håll in i lilla sovhörnan. Det är så underbart. Jag sover ju som sagt aldrig med nerdraget för fönstren,ljuset är ju min vän! Å dessutom tror jag det är bra att kunna sova under vilka förhållanden som helst,så man plötsligt inte ligger sömnlös bara för något inte är som det brukar. Till frukost idag är det kaffe och färsk rågsiktkaka. Den är såå färsk så det knappt går att bre på smör utan att den går sönder. På något vis har rågsiktkaka med barndomen att göra känns det som,inte så populär brödbit idag inte. Kanske det är namnet som skrämmer. Frasig färsk fralla,eller baguette låter mer inne. eller ciabatta eller foccia. Mycket mer exotiskt än vanlig bonnig svensk rågsiktskaka. Men jag är mycket nöjd med dagens frukost så jag tar nog en påtår och lite mer bröd!

Rågsiktkaka 2-pack 520g Skogaholms

Ska bara vila lite

Det är stor sannolikhet att man somnar gott i soffan efter maten om man lägger sej under värmefilten och bara ska vila en stund en sån här kväll. Det gjorde i alla fall jag! Har sovit ganska länge nu känns det som, å jag tror jag snart ska fortsätta med det igen. Riktigt skönt var det ,man kan verkligen säga utan att ljuga att den här tiden på året är min tröttperiod. Tur att jag inte behöver gå upp tidigt i morgon i alla fall! Nu ska jag ta ett glas med kall god juice så får vi se hur det blir med resten av kvällen!


Anamma



Basilikapuckar! Åh vad glad jag blev idag när jag tittade in på Coop och hängde ner i den vegetariska avdelningen i frysen. Förut köpte jag alltid basilikapuckar men av ett annat märke,kommer inte ihåg vilket. Sedan försvann produkten och jag har längtat efter de goda puckarna sen dess. Nu fann jag dem åter i det vegetariska sortimentet hos anamma. 25 kronor kostade ett paket med 21 st smaskiga puckar ! Köpte ett paket direkt och hade puckarna på lunchmackan. Nu kokar jag potatis och ska ha till. Å så gör jag en god skysås till!

Ingredienser
Rehydrerat sojaprotein, rapsolja, äggvitepulver, stärkelse, betfiber, kryddor (basilika, lök, vitlök, svartpeppar), lök, salt, kryddextrakt

Näringsvärden per 100g
Energi 900 kJ/210 kcal
Protein 15 g
Kolhydrater 16 g
Fett 10 g

http://anamma.org/   Här kan ni kolla in anammas produkter!


Hallå där!

Hej alla! Nu är jag på jobbet igen efter två dagars ledighet! Så skönt att vara på gång igen! Ska hälla i mej lite mera Proviva och sen ut igen!

Nog nu!

Det här har varit en mycket innehållsrik dag! Många sociala kontakter både in real och via telefon och nätet. Pratat av mej en hel del på olika sätt! Det känns skönt inuti och känner mej avslappnad. Har jobbat en del med bilder som jag har skickat vidare så får vi se vad som tycks. Ordningen här hemma är också tillfredsställande så nu kan jag lägga mej med gott samvete. Å nu vet jag hur jag ska göra med krokodilerna också,så här ska det gå till!


Godnatt nu alla bloggläsare, ni förgyller min dag!

Nytt!



Det här är en golvsmidesljustake som jag köpte idag på loppis. Den är så hög så jag fick fota den i två delar så den skulle synas bra.


Den har plats för fem ljus. Jag ska ta och pimpa den en hel del men inga klassiska ljusmanchetter och band, Nä,bling bling ska det vara. Får se hur bara! Å sen nån nice färg på ljusen,guld känns som en bra ide! Sen ska den få nån anna plats också,såklart den inte ska stå på köksbordet,den blir lite för hög för att det ska bli bra där.
Som man kanske kan se på prislappen så står det 80 kronor ,men vet ni vad, det var rea på loppis så det blev halva priset 40 kronor .Det kan inte vara lönsamt att vara smed i dagens läge!

Näe, den är inte upp och ner



Den här tulpanen stod,eller rättare sagt hängde ner över kanten på vasen hemma hos goda vännen.
Tycker bilden är superbra jag! Har bara lagt på en liten vit vinjett för att softa bilden lite så den blev ännu mer stillsam! Färgerna är annars helt original!



Här har jag däremot trixat ordentligt med färgerna så bilden fick ett helt annat stuk! Tjong sa det!

Mmmmm....å lila!



Ett glas med hallon och chokladmousse. Vet ni hur gott det luktar när man gör den! För att inte tala om hur gott den smakar! Det går inte att föreställa sig,så sitt inte där och fundera mera nu,spring der till den lokala butiken och handla! Nu gäller det bara att kunna hålla sig i typ 20 min till. För nu åker härligheten ut på altan för att stelna lite.

Ha ha,det ser ut som gigantiska jätteströssel,men det är det såklart inte,bara alldeles normala vanliga för snygghetens skull!



Det här är fyra stycken såna där värmeljustakar man ser överallt,färgen är lila och jag betalade 50 öre st för dom på loppis. Coolt,det finns ju inga femtioöringar längre ju! Okej två spänn blev notan! Nu ska dom få komma till nån slags helhet sen ska de vidare till ett hem där lila är en av färgerna i inredningen tillsammans med svart! Vi får se vad det blir av det hela när det är klart! Projekt,projekt!


Vilken härlig dag!

Vad skönt nu är jag hemma igen! Men jag har haft en toppen bra dag idag! Plockade ihop lte smått och gott från skåpen och frysen och begav mej hem till Jenny,där även Mimmi var,och så lagade vi mat och tjattrade några timmar tillsammans. Supertrevligt att umgås på det viset med sina vuxna barn.Jenny skulle iväg till sitt jobb vid halv tre och Mimmi är i full fart med att starta upp en egen rörelse samtidigt som hon jobbar. Inga handlingsförlamade flickor där inte! Strax efter halv tre när Eddie slutade skolan så for vi ut till Erikslund och umgicks därute och handlade lite. Sen skulle han till fritidsgården. Jag lyckades klara av att besöka tre loppisar ch fick med mej lite hem som jag visar bild på senare. Nu ska jag ta och göra lite hallon och chokladmousse och sen läsa på lite om hur man enklast förgör stygga krokodiler som är i vägen för en!! Ha,ha!


Hello!


Färska frasiga frallor och kaffe! Det är vad jag ägnar mej åt nu efter att ha varit på ett givande möte! Återkommer när jag mumsat färdigt!

Mina kära vänner....

Myspace  Icons

Här kommer en liten natthälsning till er som vill sova nu. Snart är den här måndagen slut och jag hoppas er dag varit lika givande som min! Har lite till att pyssla med innan jag lägger mej men vi hörs imorgon igen ! Suss gott!

Håller kväller!


Flyger runt här i huset och gör mest inte så mycket! Plockar lite här och där och det blir i alla fall till det bättre.Gör upp lite planer för morgondagen och nu ska jag ta mej en kopp kaffe, å sen blir det nog att sladdra i telefon en stund till! Ja,en alldeles vanlig måndag kan man nog säga att det är här!

Soppa och chokladkulor!



Nu är soppan klar,rykande varma och kanhända det inte blir en enda skvätt över!



Har ett favvoställe härhemma där jag gillar att placera objekt som jag skall fota. Allt runt om är svart,och en förutsättning för effekten är att det även är mörkt utanför fönstret som är mitt för där jag håller till. I Fönstret använder jag en klarvit ljuskälla,och blixt och macro på kameran. Då kan man få såna här effekter,det går inte att uppnå med bara ögonen! Detta är ett kraftigt mönstrat glas,som innehåller chokladkulor inslagna i färgad folie. This is my kind of bling bling style! Har en tanke om hur jag ska beskära bilden för att sen använda den på annat sätt i photoshop! Nä nu till soppan innan den kallnar!

I'll eat you alive

Nu stänger jag garaget för idag!Två vändor till återbruket blev det,men bilen är ju inte så stor heller! Nu har jag en del kul att göra inne. Men först av allt ska jag fixa en potatissoppa! Tänker använda potatis,(såklart)lök,vitlök,basilika persilja, ärtor och så lite chili,svartpeppar buljong och ev salt! Det kommer att bli sååå gott och nyttigt! Det kommer att bli en full kastrull så det räcker till alla som vill!Fram med sleven nu för jag är hungrig!

Myspace Graphics



Funny funny

Som så ofta har en låt fastnat i mitt huvud igen,eller snarare dykt upp och ligger där och går i bakgrunden i mitt huvud! Någon betydelse har det ju men vem vet vad! Då är det lika bra jag släpper ut den så får ni också höra. Det är en gammal goding från sjuttiotalspoppen,kanske har jag delat den förr men vad gör det!


Just nu!

Kom på att jag har en tvättmaskin över också! Funkar alldeles utmärkt om det är nån som behöver! Nyss hemkommen från en sväng till det gamla kära återbruket igen.Blir nog en till tur när jag stoppat något i magen.Ska ta och fälla sätena i Skodan så får jag in mer. Behöver också såga lite innan för vissa saker är lite för långa för att få plats. Orkar inte vänta på andra transportfordon utan jag vill NU!! Nu börjar man i alla fall se att det är ett rejält garage jag innehar. Det har ju faktiskt varit en liten snickeriverkstad där tidigare. Hittade en påse med större blomkrukor som jag sparat,den kommer väl till pass nu när jag tänker väcka upp Chevas plantskola till liv igen. Ska börja idag med växterna inomhus och sedan göra plats för vår sådden. Flower power är temat som vanligt! Men hur ska det gå för de här stackarna? Kan det verkligen funka? Ja säger alla som vet,det är bara att plantera om och klippa ner! I källaren står ett tiotal plantor till som jag har lite mera tro på,de får stanna ett tag till medan jga hjälper de här tillbaka till ljuva livet!

Den stackaren längst bak till vänster har fått ny jord,de andra sitter fast i samma gamla ett tag till!

 

Återigen en rapport från läget på klädstrecket! Det töar idag!

Snyggt!


Godförmiddag!

Vilken lång sovmorgon jag kostade på mej! Nästan på gränsen till att jag blev för trött av att sova så länge. Nu sätter jag på kaffe och trycker på startknappen för den här dagen. Nu ska jag sätta sprätt på saker och ting så det händer nåt! Tjohoo!

The night time is the right time!

Oj det hann visst nästan bli ny dag innan jag var hemma! Men nu så är jag på plats. Det verkar som det vill bli plusgrader ute nu igen å det är ju bara positivt tycker jag. Känner mej rätt utvilad å pigg just nu så det blir väl till att hitta på något en stund innan det går att somna. Förmodligen blir det lite photoshop,har en del saker som jag borde greppa där. Å eftersom jag nog måste vara ledig i morgon så gör det ju inget om jag nattsuddar lite! Först några goda morötter att knapra på och sen sätter jag igång!


yoghurtbreak

Nu är jag mitt uppe i kvällens rast och smaskar på en Alpro soya yoghurt. Smaken är blåbär och den är underbart god! Har hittils haft en perfekt arbetskväll och inte kommer det att bli sämre senare heller kan jag tro när jag ser uppdragen jag har kvar. Yes,alla ni rara,nu åker jag vidare,njut av det som är kvar av helgen nu alla ni som ska jobba imorgon!

Så där ja!

Nu lämnar jag strax över ställningarna här och beger mej själv av till jobbet! Dagen har varit soft och skön och jag känner mej riktigt laddad! Utvilad och förmodligen två lediga dagar efter ikväll framför mej! Tänk vad mycket jag kommer att hinna då när det känns så här bra redan! Tja man har det gott och trivs med livet! Hip hopp nu lämnar jag er några timmar men återkommer senare!

Bra kämpat,fortfarande lite av det gröna kvar mitt i allt!


Kolla

Myspace Graphics
Söta va! Myspace Graphics

Ute!

En inte så lång men stärkande vistelse har ägt rum i min trädgård nu! Därute var det lugnt och tyst och vackert. Det känns så märkligt att stå där och veta att där under snön slumrar alla de vackra växterna fortfarande i sin vinterdvala. Men snart är det dags för snödroppar och krokusar att sakta börja vakna,å sen de färgsprakande tulpanerna. När det är gjort så brukar det säga poff,och så exploderar det bland allt växande som tävlar om att få stråla i kapp med solen. Det mest färgsprakande jag fann därute nu var det här!


Lite annat har jag också hunnit med,sytt fast knappar som trillat ur en kofta och fixat en luva som hela tiden ville lossna från sitt fäste. Nu blir det en tur med dammsugaren och sen lite matlagning! Klokan fyra börjar mitt arbetspass på jobbet,skön startid för då hinner man med mycket annat också! Hoppas ni också använder er dag till något bra kära läsare!

Sunny morning

Vilken snygg morgon det har varit idag! Det är nästan ingen idé att ta fram kameran för det är svårt att göra naturen rättvisa en sån här dag! Men jag har njutit av allt det vackra riktigt ordentligt! Nu ska jag dra på mej kläderna och sticka ut på gården en stund,vilken tur jag har som har en slumrande Garden of delight därute runt mitt eget hus! Ses snart så får vi se om det blev nån bra bild!

Bilder från förra sommaren. I år blir det ännu finare,jag lovar!



För det här stället ,har jag massor med planer!

För att inte tala om min härliga viloplats,värsta jättehängmattan!


Hej natten!

Vilken annorlunda lördag kväll det blev! Mångfald berikar! Nu har jag i alla fall druckit lite te för ovanlighetens skull,det smakade riktigt bra det! Fortsätter nog att packa grejer i garaget i morgonförmiddag,det gav verkligen mersmak det jag startade upp i fredags! Har också börjat få klart för mej vad som är idè att spara längre. De gamla vitvarorna som står i ett hörn kommer jag att slänga,inbyggnadsugn,och en tillhörande micro går bort. Så även diskmaskinen som är en lite smalare variant än normalt. Ett litet typ reservkylskåp kommer jag också att kasta. Gamla sönder plockade furumöbler,tror inte någon är intresserad av dom,hopplöst ute! Nån som vill ha? Faktiskt så är alla sakerna fungerande och går att använda,så varsågod om det lockar! Ja gott folk alldeles snart när våren är lite mer kommen och röjningen är klar så funderar jag starkt på att ha en garagefest ! Å är du snäller så kan du få.. men är du stygger så får du gå! Kom och tänka på den strofen från den gamla visan  "en sockerbagare". Det är bara att slänga ut några smulor så kommer det skator och annat från alla håll och kanter och kraxar! Lätt som en plätt att få trånga sinnen i snurr!

Tänkte bara visa er.....

 

KRYDDKVARN Five Peppers


En välbalanserad mix av finaste vit-, svart-, grön-, rosé- och kryddpeppar. Ger en aromatisk pepparsmak till allt på grillen och till kallskuret.

KRYDDKVARN Roasted Cumin and Pepper


En blandning med rostad spiskummin, lite hetta från svartpeppar och friskhet från ingefära. Innehåller även nigellafrön. Passar till kyckling, fläsk, fisk, grönsaker, kalla såser och grytor.

KRYDDKVARN Chili Explosion


Chili Explosion sätter fart på endorfinerna i kroppen och ger en extra kick till kropp och själ. Kryddblandningen har noga utvalda chilies som t ex New Mexico, chipotle och söt paprika. Smakrika tomater rundar av styrkan och gör blandningen till en blanserad krydda som passar till det mesta.

Vardagstips! Perfekt på en varm eller kall ostmacka, äggrätter, pizza och pasta samt i kryddsmör, gräddfilcrème fraiche och vinägrett-dressingar.

Visst kan man klara sej utan dessa i sitt kryddskåp Men det är ju dumt att chansa!

Pizzabak på gång!

Ledig resten av dagen! Startar det hela med att baka lite pizza! Tonfisk och räkor blir det den här gången! Tror nog det blir en liten lur sen medan degen jäser,för idag har jag varit lite jäspig! Okej,ska köra igång med degen nu på en gång så det blir mat snart! So long!






Kite

Bara för att jag kom på en bra låt nu,så fick jag hjärnsläpp också! Jag kom varken på vad den hette eller vilka som spelade! Skulle just fråga min vän som först tipsade mej om den. Just när jag skulle skriva till honom kom jag på det! Kite! I give you the morning! Den här tar verkligen fram den romantiska, känsliga sidan i mej! Såklart är det både ljud och bild som samspelar så att det blir så! Vet att jag lagt den här tidigare,men en gång är ingen gång ibland!

Hej!

Vilken bra dag jag haft dag! Tog mej ju en extralur på förmiddagen och sov fram till tolv! Det två timmarna som var kvar fram till jag började jobba kl 14.00 fylldes med uppskatt sällskap och tiden gick hur fort som helst.Men det brukar den ju göra när man trivs! Sedan dess har jag jobbat och kvällen har även den varit utan anmärkning. Har surfat runt lite på nätet sen jag kom hem och uppdaterat mej om det senaste som sker runt ikring, men kära nån,det blev en hel del gapflabb å ingenting förvånar mej längre. Ibland är det bara för pinsamt och jobbigt att känna till de rätta bakgrunderna när någon mörkar.Men jag tänker inte döma någon,alla gör det de själva tror är bäst för sin egen del,så jag står som vanligt kvar! Så gör ju även jag (gör det jag tror är det bästa för mej alltså),å det brukar bli så bra så,som Pippi Långstrump sa! Nu skulle jag vilja spela en låt för en mycket positiv kraft som jag gillar att ha runt mej,en människa som har en fantastisk energi som smittar!Just nu så kommer jag inte på nåt tillräckligt bra å passande ,så det får bli en bild istället!

Om nån undrar vad detta föreställer så är det ett geléhallon med lakritsmak. Smaskens!


Tröttmorgon!

Klockan nio tyckte jag viss igårkväll att jag skulle gå upp idag. För då ringde i alla fall larmet. Visst är jag uppe och har hunnit in i duschen men nu ska jag dricka mitt kaffe och sen ta en lur till i soffan. Har sovit som en stock inatt men det räckte visst inte känns det som! Nu tar jag sköna filten och bäddar ner mej en stund. Mysigt är ett orsd som funkar i detta sammanhang! Nu var jag inte snäll mot alla er som jobbar men lugn jag håller ställningarna med jobb ikväll istället!

Två killar

Riktigt lyckat enligt min smak! Två av ens stora idoler tillsammans. Kan man inte somna till den här så får man nog vara vaken inatt!. Tack för i dag alla besökare,sov så gott,vi hörs när jag vaknar!

Chevas vitamin kick broccoli boost mos!

Nu ska jag visa er bilderna jag tog medan jag lagade min mat till kvällen. Det ska bli broccolimos med lite smaksättare! Kanske inte namnet låter så gott men det skiter mina smaklökar i,de älskar det här! Kolla nu vad ni tycker om kombinationen mat och macro!

Här har jag lagt lite hackad persilja i en skål!

Här har det åkt i lite djupfrysta ärtor tillsammans med persiljan!

Nu har jag hackat en tomat som åkt ner tillsammans med lite olivolja, eller lite mer än lite kanske! Använt kryddkvarnen och malt ner lite "Five pepper". På spisen kokar  nu en broccoli bukett, som jag sen mixar grovt med mixerstav! Idag valde jag bort vitlök för jag kanske ska pussas i morgon,nej skoja ba,man kan ju pussas ändå ju! Jag hade ätit en stor pressad vitlök på pastan tidigare idag så det smakade vitlök ändå liksom.


Så nu är broccolimoset i å så lite flingsalt uppepå. Saltar inte maten så mycket i vanliga fall ,men till broccoli så vill jag gärna ha lite! Ser inte så gott ut i en köttätares ögon förmodar jag men det hela är ju egentligen ett tillbehör så vräk på med lite kött om ni vill! En sak bara ,ät inte det här om du behöver gå upp i vikt,för inget kommer att hända åt det hållet hur mycket du än äter! Men energi och vitaminer det kommer du att få massor av!


Bling bling fynd!



Hej! Kolla ,jag har köpt färgade kulor! Det är jättegoda chokladkulor som jag köpte tidigare idag. Jag var tvungen att äta ganska många så de skulle få plats i skålen,så jag vet att de är jättegoda! Fina på bild är de med sina blingiga papper!

Mera bling bling! Det här är en fin kudde som jag ska ha på svarta bänken på altan i sommar. Den köpte jag också dag för jag var så duktig på att skänka bort andra gamla kuddar!



En blomkruka från Brödet & fiskarna för en tia! Cool,nice å allt annat!
Det är kul att knäppa bilder med Macro objektivet som jag säkert sagt tidigare många gånger. Det mesta blir roligt och bra i mina ögon. Men kolla mitt nästa inlägg så får ni se något som oftast inte blir bra i Macro!


Återkommen

Hur kan det  komma sej att man känner sej så lätt inombords och lite som en ny människa när man varit på återbruket och släppt av ett lass med gammalt bråte? Det är ju inte klokt vad lätt det är att göra en total make over av sej själv. Å jag som även släppte av lite kläder på brödet och fiskarna känner mej nästan lysisk nu. Kände mej så givmild så jag fortsatte att bidra med mina små medel på en hel del andra affärer också! Jag ska ta några bilder å visa sen! Ett nytt talesätt ang saken skulle kunna vara" Ju mer skräp du kastar bort,desto mer plats får du för allt det nya du köper istället!" Underbar tanke. Har en del ingredienser med mej från matbutiken också,ska koka ihop något nu ,samtidigt som jag hemmafixar lite. Huvudbeståndsdelen blir världens nyttigaste grönsak,färsk broccoli! Mot köket!

Broccoli en av de nyttigaste grönsakerna, ibland kallad kungen bland grönsakerna. Är det möjligt bör man försöka äta en portion dagligen.

Läget just nu!

Förstår att det blir tröttsamt och höra om min totala röjardag här! Nu har jag väl annat i mina tankar också och planerar lite roliga saker hit och dit. Kanske därför det är extra roligt att göra plats för nya äventyr i livet. Jodå gott folk bakom hörnet väntar massor med roligheter å då är det bra att ligga lite före både vad det gäller tanke och handling. På tal om handling så ska jag strax ge mej iväg ut en sväng för lite inköp faktiskt. Jag ska nog bunkra upp med något nyttigt å så fortsätter jag att pyssla med lite inne i själva huset senare! Ibland har jag det riktigt trevligt med mej själv å så får jag får massor gjort också. Vidare nu,återkommer! Gult är inte fult!

Inne en stund!

Nu finns det ingen hejd på saker och ting! Snacka om att det blir rörigtmedan man håller på! I källaren är det bättre än innan jag började,och kanske på altan med,men inte i garaget eller här inne! Men lugn,jag ser ljuset. Helheten blir bara bättre och bättre. Å det är ju det som är huvudsaken ju. Nu ska jag sortera bland en massa kläder som legat i vaccumpåsar och se vilket öde de ska fåsamtidigt som jag fixar något att äta. Förresten har jag tagit upp en till Pelargon från källaren fast tanterna som vet säger att det är för tidigt,ja ja vi ungdomar ska ju alltid prova våra egna vägar ha,ha! I med en maskin tvätt till innan maten,inte sänka tempot nu! Jalla,jalla!

Coffebreak

Inne för en kaffeskvätt! annars gör jag som jag tänkte,röjer i garage och källare typ på samma gång. Lite saker kommer till nytta igen,annat åker sin väg! Vissa saker skickar jag med glädje och annat känns inte kul att slänga. Men det finns ingen återvändo. Ska nog ändå göra en liten låda eller två som jag så småningom tippar av hos sin rätta ägare. Nu när jag varit en bit in i röran så ser jag i alla fall ett slut på det hela och nya planer börjar ta form. Det är faktiskt ett bra och rejält stort garage jag har därute. riktigt kul är det faktiskt. Nu värmer jag en kopp kaffe som sagt,i micron. Det ni!

Långledig en hel dag!

Ledig dag! Känner mig riktigt sugen på att köra igång den här dagen i röjandets tecken! Känner mej ganska utövd också även om jag hade svårt att somna i natt. Det är något som är ovanligt när det gäller mej annars! Kaffet är klart nu och mackorna bredda!
 Medan vattnet kokade till kaffepressen hann jag plocka lite i lilla sovrummet. Ideérna satte igång direkt! Som vanligt är det risk för proppbildning eftersom jag ofta börjar röja i fel ände. Klart man vill börja med det roliga,det som syns! Tänkte skriva att det syns ju inte hur många vändor man åker till återbruket ,men sen kom jag på att vi som bodde här i huset från början var väl uppmärksammade av personalen där efter alla miljoner vändor vi var dit med fulla kärror och bilar! Vilket jobb vi lade ner,oj oj oj om ni bara visste! Så mycket ska jag väl inte slänga idag ,men nu är det jag som börjar i rätt ände när kaffet är urdrucket. Å det är att lasta ur sommardäcken ur Skodan så jag får plats med skiten som skall till slutstationen. Ses å hörs!

Bedtime

Tänker nog ta mej en stunds vila nu i sköna sängen! Bättre att ställa larmet och gå upp tidigt i morgon,kanske blir det en ledig dag och då har jag massor med ideèr om vad jag kan göra! Godnatt och sov så gott alla vänner!

Lite om min dag idag!

Hej svejs! Vad betyder det när det står en mager katt utanför ens dörr och jamar när man kommer hem? Så var det för mej nyss när jag landade hemma efter diverse utflykter idag. Ja sa bara sorry till den och låste in mej. Kan ju inte ge den något för då är man ju kattägare direkt förmodligen. Annars har jag knappt sett några katter stryka runt här i området. Vi får väl se om den ger sej avhärifrån nu när jag var så ogästvänlig! Har i alla fall hunnit med en hel del sen jag slutade jobba kl fyra idag. Susade över till Västerås på direkten och Eddie och jag åt thailändskt på Wok and go på Erikslund. Besökte sedan en del affärer bara för att ha något att göra. Hälsade bl a på Jenny inne på El-giganten. Var förbi Marie för lite fika och en pratstund. Vi planerade in en shopping tur till Kista som vi förmodligen får omboka p ga arbete. Stannade till hos min bror med familj på hemvägen för ytterligare kaffe och lite pappersarbete. Ja så nu sitter jag här och tänker äta en apelsin och njuta lite av stillheten! Tycker det har varit en trevlig dag och det jag uppskattar verkligen att solen hållit mej sällskap i det jag företagit mej!

Bullar med strössel på!

Sitter och njuter av en kopp kaffe med hembakt! nyss har jag varit ute i ett ärende åt en kund och det var helt inderbart med en promenad i solen! Låter det som jag har ett bra jobb? Ja det tycker i alla fall jag,tiden går så fort så nu är rasten snart slut och jag ska röra lite på mej igen! See you soon!

I startgroparna

Nu börjar det bli dags för mej att ge sej iväg till dagens lilla uppdrag vad det gäller jobb! I dag ska jag till ett ställe där jag kommer att vara inomhus hela tiden så det blir inga långkallingar eller tjocktröjor på! Då kan jag ju se alldeles normal ut sen när jag åker till Västerås. T om tjockstövlarna får stanna hemma kom jag på! Men då så,vi får höras under dagen.Hej så länge alla ni därute,se till att ordna er en bra dag!


Morgonsol

Fantastiskt att vakna och inse att det är solen som lyser på mej och inte nån lampa jag glömt att släcka! Det stärker verkligen! Undrar om den orkar vara uppe hela dan? Huvudsaken är i alla fall att den visar sej den efterlängtade underbara solen. Eftersom jag börjar jobba klockan tolv idag så ska jag nog ta och sätta igång dagen härhemma. Först av allt ska jag ut och stoppa i motorvärmaren på bilen för idag tar jag den till jobbet så jag kan dra vidare direkt sen! Hörs snart igen!


Godnatt då, nu vill jag sova!

Nu tänkte jag önska er en god natt alla rara läsare. Tar mej en liten sovmorgon i morgonbitti för jag börjar inte jobba förrän klockan tolv på dagen. Det är väl ingen idé att göra några större planer för förmiddagen men att ladda ur lite bilder från kameran som jag lovat skicka vidare borde jag väl kunna komma mej för med. När jag sedan jobbat klart vet jag att det blir en tur till Västerås,men det är i morgon det.
Den som inte är för trött och orkar läsa en liten klok snutt,läs det här!

Do not believe in anything simply because you have heard it. Do not believe in anything simply because it is spoken and rumored by many. Do not believe in anything simply because it is found written in your religious books. Do not believe in anything merely on the authority of your teachers and elders. Do not believe in traditions because they have been handed down for many generations. But after observation and analysis, when you find that anything agrees with reason and is conducive to the good and benefit of one and all, then accept it and live up to it.
Buddha
Kalama Sutta


Tänker på mat!

Efter en promenad genom Enköpngs tomma gator är jag nu åter hemma. Det värsta slasket på gatorna börjar stelna till lite och förmodligen är det på väg att bli lite kallare ute. Har just belönat mej med en nyttig apelsin,den var just så där god som en apelsin kan vara ibland,lagom söt och lagom saftig! På tal om sånt som är gott så satt jag och läste lite på sund.nu. Det är ett trevligt ställe att botanisera på om man bryr sej om vad man äter och vill hänga med i det senaste inom kost och hälsa. Hittade ett recept på Pesto som jag bara måste testa,en liten annorlunda variant,gjord på gröna ärtor! http://www.sund.nu/docs/recept/visa.asp?tem=3&rec=16

Riktigt grön ärtpesto     Receptet är hämtat ur den hätr boken. Åh vad jag börjar bli hungrig,det är livsfarligt att läsa recept vid den här tiden på dygnet. Nu kom jag att tänka på hur länge sen det var jag gjorde en Bulgursallad. Det ska jag snart ändra på! Jag får gå och leta på något att dricka något och stilla mitt begär med!

En liten rast!

Just för tillfället pågår kvällens rast här på jobbet. Alltid lika roligt att träffa sina kollegor och få sej en pratstund! Snart bär det av ut igen på ungefär samma runda som igårkväll. Snart hör jag av mej igen och berättar hur kvällen blev. Ha det så bra alla så länge!


Snart är januari slut!

Den tunga månaden januari försöker släpa sej fram i is och snö! Men är det inte lite ljus jag ser därframme i alla fall? En liten liten föraning av ljus och värme letar sej in i mitt sinne och försöker hjälpa mej hålla ut i detta hopplösa stökväder.Har börjat att få tankar om att sätta igång tidigt med allt det jag sagt jag ska göra bara det blir vår. Varför vänta egentligen? Det finns ju ingenting jag inte kan göra nu om jag vill, förutom att klippa gräset möjligen! Det som lockar mest är att kasta ut all gammal skit från garaget så det blir ett garage igen och inte nått attans förvaringsställe för massa skräp. Sakerna kommer ändå inte att komma till användning igen det är då i alla fall säkert! Idag kanske jag inte hinner så mycket men någon slags markering om att våren är på gång ska jag i alla fall göra här hemma innan jag far iväg till jobbet som börjar klockan två! Mer kaffe och hurra för alla kreativa tankar,låt dem vakna ur sin vinterdvala!


MER!


Sedan länge har jag funderat över den stora öppningen på en vanlig mer flaska! Den är ju omöjlig att halsa ur med stil. Öppningen är så bred så det mesta rinner brevid munnen om man dricker som ur typ en flaska Loka eller liknande. Visst kan man öppna den och hälla över vätskan i ett glas å på så sätt dricka utan spill,men oftast när jag köper en så flaska är det för att jag är akut törstig och vill dricka snabbt när jag är ute nånstans! Men för mej är det omöjligt om jag inte står still och formar munnen till någon slags tratt och ser fånigare ut än vanligt! Nån uttalade sig om att just de flaskorna är så användbara för de går fort och enkelt att fylla dom med vatten om man vill återanvända dom som vattenflaskor vid andra tillfällen. Men det kan ju inte vara anledningen till den stora öppningen från början. För att inte tala om vad som brukar hända om man försöker halsa ur flaskan när man åker bil,vid minsta vibration i bilen ligger drycken som en haklapp runt halsringningen på kläderna. Visst kan man köpa nån annan dryck om man tycker detta är ett problem,men jag gillar Mer dricka och är bara lite nyfiken på  varför den skiljer sej så från de flesta andra små pet flaskor! Får nog googla på det! Hur som helst är den för god att kolsyra!

Jobb å lite annat fix!

Hej govänner,återigen en sån där dag där en dator bara betyder kolla jobbtider! Gick av mitt pass klockan fyra idag men gick genast på igen samma tid då jag passade på att jobba för en kollega som blev sjuk! Så nu har jag äntligen landat hemma! Nu sitter jag och smaskar smågodis och dricker tranbärsdricka! Kan vara gott på sitt vis det! Under en sån här dag är man med om många saker och ofta tänker jag att det ska jag skriva om på bloggen när jag kommer hem. Sen när man äntligen sitter här känns huvudet lite tomt och tankarna har liksom gått och lagt sej. Men imorgon ska jag i alla fall komma ihåg att titta efter en lämplig kartong att bygga en smyckehållare av,det låter kanske lite underligt men vänta tills jag blir klar ska ni få se vad jag menar.

Typ nåt sånt här,som man kan sticka ner örhängen med piggar i.

Konstruktionsarbete pågår!


Skulle kunna vara lite piggare!

Tror jag tar och avslutar dagen nu redan. Behöver krypa ner i sängen nu för att orka morgondagen som också består av jobb. Här i Enköping töar det ordentligt nu,massor med otäck snö har redan försvunnit. Visst är det isigt och blött på gatorna och jag har sett flera som vurpat när de varit ute och gått. Ingen som gjorde sej illa,vad jag kunde se men man får se sej noga för var man sätter fötterna om man vill stå på dom! Nu ska jag leta på något gott att dricka och kanske ta en macka å sen blir det godnatt! Nya friska krafter till i morgon vill jag ha! Må så gott så länge alla vänner!

Är här igen!

Nu har det gått några dagar utan inlägg här på bloggen. Det har varit en fullmatad helg som började i fredags morse då jag tagit ledigt och for iväg på en händelse som jag väljer att behålla för mej själv i mitt hjärta. När sedan det var överstökat så bytte jag focus och plockade upp en härlig sötsak på vägen hem och vi for vidare till Enköping och hade en trivsam kväll och lördagförmiddag. Tiden rann iväg och vi åkte sedan vidare till Västerås och sammanstrålade med Marie och hennes sällskap. Det blev god mat glatt umgänge och ett besök på Harrys. Vid tvåtiden i dag var det dags att bryta upp och skiljas åt för det var dags för mej att jobba. Så nu har jag varit ute i halkan sen kl fyra och är färdig vid halv tio då jag beger mej hem till sängen. Har nog lite sömn att ta ifatt. Sammanfattningsvis en händelserik helg med många olika typer av händelser och möten!


Efter jobb!

Idag har jag varit på jobbet sen klockan sju. Slutade kl fyra och promenerade hem med en jobbarkompis som bor i närheten! Har pysslat med att skotta fram bilen som snöat över igen för femtioelfte gången! Nu sitter motorvärmaren i och jag ska strax ta mej ut en sväng och handla.Annars blir det en lugn kväll med något gott att äta och lite hemmapyssel! So long vänner nu sätter jag fart!

Inne i värmen igen!

Har tagit mej hem genom Enköpings tysta,snöiga gator. Inte många själar i rörelse inte. Har väl inte varit alldeles på topp idag men njutit av mitt arbetspass har jag ändå gjort! Nu softar jag en stund framför datorn så får vi se om jag har något mer intressant att berätta senare! Ha det gott i stugvärmen!

Break

Dags för en kaffepaus nu då! Har passat på att stoppa i mej några mackor och fått lite kaffe! Snart ska jag ut i mörkret igen men har det dock ganska bra eftersom jag åker runt i bil ikväll och jobbar! Visst är det lite slirigt på vägarna men det funkar! Har gjort något ovanligt idag faktiskt,jag har avbokat ett jobbpass på lördag,det händer inte ofta men nu var det behövligt! Det kommer nog att trilla in jobb så det räcker ändå! Ja nu måste jag dra vidare men återkommer sen,ska bara byta om på fötterna för det känns som det läckt in lite vatten! Heeej så länge!

 


Trött på att hålla undan snön!

Det blir en promenad till jobbet idag har jag bestämt mej för! Orkar verkligen inte skotta fram bilen igen! Snälla Januari var inte så här trist mot mej! Oj,jag skulle ju inte gnälla,egentligen har jag det så bra,varmt i huset och varmt i hjärtat. Kanske lite väl långt kvar till lön,men det kommer också att gå. Har just gjort lite kaffe att ladda med innan jag tar på jobbmunderingen och ger mej ut! Förmiddagen har rullat på i bra takt.Synd bara att jag var tvugen att ställa in fikastunden med Miamaria,för hon hade huvudvärk! Men det blir fler tillfällen framöver att umgås! Ha det bra därute i snön om det går! Ses och hörs lite senare!

Gloria igen!

Får lust att dela den här igen fast jag nyss gjort det! Den är så positiv,både hur det låter och vad texten säger! Gillar verkligen dessa Borlängepojkar, deras kreativa musicvideos är mycket underhållande.

Kolla stuket på den officiella Gloria videon,nice!

Nu startar jag min dag!

Godmorgon! Inte så muntert att titta ut och se att det återigen snöar! Så,det var dagens klagan! Annars ser jag fram emot att jobba idag.Klockan två är det dags. Före det ska jag sätta fart på mej själv igen efter en dags ledighet. Gick visst ner i en riktig dvala ett tag. Nyss när jag gjorde en kopp kaffe såg jag kurre ekorre kämpa efter en bit mat vid grannens fågelbord,det hänger en bit ut på en gren så han har ettt rysligt bestyr att komma åt godbitarna! Söt är han i alla fall! Nu ska jag röra lite på mej,känner en viss trötthet i ryggen när jag sitter framför datorn,så hej svejs för en stund!



Det här är en av mina favoritbilder från drömparken i Enköping. Just nu kan man inte ana någonting av allt liv som döljer sej under snötäcket när man passerar förbi men jag vet ju!

Tidigt i säng ikväll!

Nu är jag färdig för i dag med att vara vaken! Har sovit i soffan men känner mej fortfarande jättetrött! Det blir väl så när man slappnar av efter så många arbetsdagar! Sängen är nybäddad så det ska bli så skönt! Tar med mej alla positiva vibbar som jag fått idag och drömmer lite extra om det! Imorgon är jag nog riktigt pigg å då sätter jag fart igen! Hej och godnatt!


chokladmousse och så!

Ja nu har jag varit ute och luftat mej lite! Promenerade ner till city och bytte klänningen till en större storlek. Det gick bra och den passar alldeles kalas! Nu har jag ätit ris med pesto och persillado! Det var så gott men jag blev inte riktigt mätt så jag ska ge mej på lite chokladmousse nu! Det blir nog en liten lur i soffan efter det! Sen har jag ett projekt kvar ikväll och det är att hänga en maskin tvätt till! Den förra är snart torr för jag har det riktigt varmt och gott i huset nu,det är alldeles underbart tills elräkningen kommer! Mousse på er alla!

 

 Å så kaffe till!


Cykel

Nu verkar det som jag börjar få lite ordning på dagen i alla fall! Har t om kommit ner i källaren och fått igång tvättmaskinen! Men det är segt att komma i kläderna,för det är så skönt att gå och slappa och lata sej så här! Får nog sända en tanke till dej Marie som säkert är trött på jobbet idag!! En annan bra sak är att jag jobbar kväll imorgon och då är ju halva dagen ledig i morgon också! Åh vad mycket jag kommer att hinna,om jag vill förstås! Jag har bestämt mej för att lägga pengar på en ny cykel så fort som möjligt! I Västerås,cykelstaden var det ju omöjligt att få behålla en cykel nån längre tid,där stjäls det hej vilt! Här i Enköping känns det lite tryggare i alla fall. Jag köpte ju en ny när jag bodde i V.ås men den blev inte gammal i min ägo. Å den jag har nu hittade jag stulen så den är ganska dålig. Man har ju vant sej vid den sköna jobbcyklarna,så en sån ska jag köpa! Enköping är ju inte så stort så en cykel kan man ha bra nytta av! Så får Eddie ta min gamla och skjutsa sina skatepolare på som dom ändå gör!

Vaken men ändå inte!

Hej å godmorgon! Lite mosig och nyvaken fortfarande. Tänkte jag skulle vaknat utsövd som en vårdag men känner mej inte riktigt där ännu. Har i alla fall hunnit dricka lite kaffe och hittat mina bortlagda mackor! Har också ringt och lagt undan en större storlek av skinnklänningen jag köpte igår,ska ta mej ner till city och byta den senare. Oj vad aktiv man kan vara då,men det är sååå skönt att känna sej nöjd med livet och det gör jag just nu! Våren skynda dej och kom och ta bort all snö, så vi fyra i gänget 2&2 kan ge oss ut på vägarna i diverse fordon! Ha vilken busig sommar jag har att se fram emot!

 

Vrooomm,så susar vi fram,det är bara att packa lite bra att ha grejer å åka mot nya mål!

Börjar bli sovdags!

Vad det är skönt att sitta uppe utan att känna att jag behöver tänka på att behöva vara utvilad imorgon bitti! En nattmacka har det blivit och så massor med musik! Men nu börjar jag faktiskt gäspa lite och borde nog snart släcka lampan! Pratade med min vän Roger tidigare idag och ska nog sammanstråla med honom och lille Wiggo i morgon eftermiddag för en fika! Det var ju ett tag sen jag såg lillen så det ska bli kul! Så godnatt med er alla,vi hörs i morron!


En grunka!

Ha ha! Ikväll ska jag vara uppe och nattsudda riktigt länge! Jag är ledig i morgon,haja det! Ska sova hur länge som helst! Sen blir det en riktig softar dag för jag behöver verkligen vila ut! Kolla vad jag hittade i fåtöljen,undrar vem som tappat den? Tom Trick du får tillbaka den mot beskrivning om du är snäll!


Här är en detalj från klänningen jag köpte idag,ska ta och prova den snart!

Kul i snön!

Nu har kvällens sällskap gett sej av till sina hemtrakter! En fikakväll med utevistelse blev det! En tur i skogen och bygge av snölykta på min baksida!



Här ser ni arbetsledare och utförare! Det var inte bästa kramsnön kanske men en fin lykta blev det!

Här lägger Marie tillbaka sista bollen efter att hon tänt den! Det hela skedde lite spontant så mina gäster var inte direkt klädda för att vara ute och busa i snön men jag njuter av sån här kreativitet!


Lunchbreak

Har just stoppat i mej några frallor och lite kaffe! Solen tittar fram och det känns riktigt härligt ute. Fast det är riktigt halt och blött på gatorna. Sprang in och köpte en ny klänning på rasten,visar nog en bild sen! Japp nu ska jag strax ut och halka igenså vi hörs!


På gång igen!

Godmorgon alla som är vakna! Nu är väl julens lov och ledigheter slut för de flesta! Själv går jag på min åttonde raka arbetsdag. Var ju ledig både nyårsafton och nyårsdag! Har nog aldrig jobbat så mycket timmar på en vecka som nu. Det är bra det! Kanske blir det en ledig dag i morron,vi får se! Idag tar jag nog bilen till jobbet så jag hinner med lite stök efter jobbet och inför kvällen! Vi hörs sen för nu åker jag! Hej!

Jättelampan!



Tog ett foto med mobilen på Maries kökslampa! Svängde nämligen förbi där och fikade och pratade strunt när jag ändå var i Västerås! Hann med en sväng till Jenny också för att lämna en nyckel som jag inte hade! Konstigt va! Nu ska jag sätta kamerabatteriet på laddning för i morgon kväll kan det nog bli ett bra fotoläge! Men först ska jag jobba till fyra sen blir det umgänge på kvällskvisten!

Hej å hå!

Tja ! Ledig till klockan sju i morron bitti fr o m nu! Inte dåligt va! Ska bara laga lite mat till Eddie och sen åker vi till Västerås! Vad skönt det har varit att låta bilen stå de här dagarna och ta sej fram för egen maskin istället! Sunt alltså! Bara den startar nu då!Men motorvärmaren har varit i hela tiden så det ska väl gå!Vi hörs väl lite mer sen när jag kommit tillbaka,hej så länge !


Working class hero

Random Quotes & Graphics Den texten säger väl allt va!

Chili cheez doodles

I hemmets lugna vrå! Tillbaka där det hela startade i morse! Har ju som sagt gått över till att cykla till och från jobbet de senaste dagarna. Tillslut när man är van blir ingenting omöjligt. Men jag lovar att det var trögt att trampa med dubbdäck i snösörjan! Men nu sitter jag här nöjd med min dag! Har till och med hunnit äta lite sen jag kom hem! Nu ska jag ägna mej åt lite roligheter innan jag lägger mej,för ni hajjar väl att jag jobbar i morgon igen. Klockan sju går startskottet!

Firar lördagen med lite gottis! Faktiskt riktigt heta och goda! Blir kanske en folle till!

X

Hu vad tiden springer iväg idag! Snart är det dags att bege sig tillbaka ut i arbetslivet igen! Det ser i alla fall inte ut som det snöar något just nu! Blev lite trött av att ta en paus så här mitt på dan! Men allt går ju som sagt, och gnäll finns det inte plats för här! När jag kommer hem nångång efter tio ikväll blir det nog en tur ut med bilen. Den har ju stått i två dagar nu och behöver nog rulla lite för att inte somna in helt! Men vi hörs lite senare så får vi se hur kvällen artar sej!

Lite ledigt mitt på dan!

Hemma på några timmars paus.Startade kl sju i morse och har jobbat till ett,eller det blev kvart över p g a ett larm. Stannar nu hemma till klockan fyra då jag börjar igen.Kör sen hela kvällen. Har både hunnit med att cykla och köra bil idag. Vet inte vilket som är enklast.Egentligen är det enklast att gå kanske men ibland är det för långa avstånd för att det ska funka! Nu ska jag ägna mej åt lite telefontjatter ett tag och kanske planera lite roligheter för de lediga stunder som kommer.Två heldagar kvar innan en ledig dag. Tog på mej ett pass på måndag också för att säkra månadens inkomster och ledig tid senare i månaden! Först en slurk kaffe bara!

Det här är kryddans RP! ( raggarparkering) Passerar ofta förbi här på väg till mitt jobbarställe. Tycker det ser så läckert ut,undrar vad ägarna sitter och gaggar om därinne! Gamla goda tider kanske. Det gäller att man ser till att skaffa sej egna goda tider att prata om när man blir äldre. Kanske bilden inte har samma kvalitet som det jag brukar visa. Denna är tagen med moblien. Men huvudsaken att det man vill fota blir fotat ibland!


Hallluuu!

Hemma igen efter dagens arbete. Mycket lugnt på jobbet så det har varit en bra dag! Var och delade på en pizza med Eddie på rasten,så mätt är jag också!Vet inte riktigt vad jag ska klaga på så då får det väl vara då! Ska ta å stöka en stund med ditt och datt och förbereda mej för i morgon. Då blir det dubbelpass med lite ledigt mitt på dagen! Om jag orkar ska jag lägga in mer musik i mobilen, det är ju inte så dumt med musik under de snöiga å sliriga cykelturerna!

Black hole sun

Nä nu får jag säga åt mej själv på skarpen! Så här seg kan man bara inte vara för att det råkat komma lite snö! Eller vad det beror på! Seg är just vad jag är just nu,behöver något uppiggande. Mat kanske och så nån låt till det. ska verkligen promenera till jobbet idag,nu har jag bestämt mej! Full fart framåt!

Ses senare, jobbar till halv tio tror jag det var!

Mera snö till folket!

Men hur kan det snöa så mycket,jag fattar inte hur man ska få plats! När jag vaknade nyss så vräkte det ner "julaftonsflingor". Funderar nästan på att låta bilen snöa in och gå till jobbet idag. Men det tråkiga blir ikväll när man slutar och är trött efter dagen, men det kan ju vara mysigt ute då också! Ett måste just nu är i alla fall att skotta en gång ner till källaren,har en del ärenden dit! Lika bra att fixa det meddetsamma! Ska bara te en macka till först!



En bild från förra vintern som inte heller var så snöfattig! Undar hur den ser ut i år? Hinner inte ut och fota lika mycket nu,det är ju synd!

You came into my life, I don't have to wonder no more, I can feel it all in my soul

Everlast eller Erik Schrody som han egentligen heter är en cool kille i mitt tycke! Kolla in honom nån dag så får ni höra skön musik en,härlig blandning av rap å allt möjligt annat! Han har ju varit med förr så det är ju inte så konstigt. Kommer från house of pain innan.Plattan White trash beautiful är störtskön men han har mycket mer än så att njuta av på sin repertoar! Ska ta och lyssna lite till innan jag strax hoppar i bädden för jag är trött ikväll!

Foton å lampor å allt möjligt!

Har nu ialla fall fått undan i köket efter pizzabakningen,å ätit har vi förresten gjort också! Tvätten ät upphängd och jag bara softar! Skönt! Har ju hunnit möblera om också,men inte vad det gäller möbler utan på hårddisken! Dags att säkerhetskopiera bilder snart igen och då gäller det att ha ordning på mapparna. Det mesta var redan gjort men det gäller att döpa mapparna så man hittar dom lätt sen! Det där är det säkert många som känner till! 15 236 bilder finns där just nu! Å det är inte allt. På min lap top finns lika mycket till. Sånt jag har fotat själv eller skapat i shopen. Det vill man inte förlora!

Här är ljusträdet jag pratade om. Fotade det med blixt så det skulle synas bra. Annars sprider det lite bättre mysljus än vad som visas,men det lyser dock upp ganska väl. Det är kanske inte särskilt juligt men det får åka med ner bland julsakerna i alla fall. Då får jag anledning att skapa något nytt!



Här är fyndet från nån loppis som skall dit istället. Den funkar alldeles utmärkt men glasen är som sagt sönder. Nu ska jag bygga custom av den så vi får se om den känns igen sen. Just nu har jag bara några försiktiga i tankar om det hela men tjong så slår det till ! 60 kronor har den kostat mej som synes! Kommer att bli värd en förmögenhet när jag blir klar!


Pizza igen!

Nu har jag visst fått pizzafnatt! Tredje gången på kort tid som jag gör egen pizza här hemma! Det blir såå gott! Glömde såklart inte att köpa mjöl men missade istället persiljan! Synd men då får det bli nårt annat istället då. Kreativiteten flödar här just nu. Har varit ner i källaren för att starta tvättmaskinen,fastnade då i en fyndhög med grejer där jag plockade upp en lampa som saknar sina glaskärmar men jag ska nog komma på nåt coolt att sätta dit istället. Den ska få ta över platsen vid barbordet där jag nu har ett slags ljusträd sitter. Ah, ni ska få se blider sen när jag  satt pizzadegen på jäsning! Förresten vilken väl använd dag det var till att  jobba idag! Fattar inte att jag varit där knappt,kan man ha det bättre!

 Nåt liknande blir det men med kräftstjärtar och tonfisk! Gott,gott!

Flygande fläng!

Hej! Då kör vi igen då! Nyduschad och fräsch å p väg till jobbet! En dagstur mellan sju och fyra på en röd dag. Det går bra! Ser på klockan att jag måste sticka direkt. Men snart hörs vi igen så håll ut! Sköt om er på er lediga dag och ha det bra !

Hon håller ut över vintern

Så nu har jag fixat den här i moviemaker och lagt upp den på Utube! Som vanligt är det låten som är viktig inte filmklippet när man redigerar själv! Men lyssna,massor av delar av texten stämmer på mej,förr tyckte jag att den var skriven för mej. Låten är från 1972. Kommer aldrig att sluta gilla den!


Snöhög!

På plats igen efter en liten utevistelse i snön! Inte p g a jobbet utan alldeles frivilligt bra för att det var skönt! Fick sänka värmen ännu mer härinne, det är ju betydligt varamare ute nu och det märks! Passade på att lägga ut nötter till ekorrarna nu när jag ändå var ute och klev i den djupa snön! Tidigare idag såg jag att de var ute och busade i träden! Snart är det vår och då ska jag ligga i sängen och se hur de springer i träden utanför sovrumsfönstret på mornarna när jag vaknar! Sen går jag ut i bara morgonrocken och sätter mej i solen nedanför altan medan kaffet blir klart å sen....... ja drömma får man! Belöningen för allt skottande och fryst vatten och annat elände kommer ju snart! Nu kom jag att tänka på en låt som jag måste lägga upp på tuben,den finns nog inte där vad jag vet! Återkommer!

Mousse,sån man kan äta!

Fresta HallonmousseFresta Chokladmousse med crisp

Kolla vad jag har fått smak för då! Hallonmoussen och kladdkaka mumsade Marie å jag i oss dagen innan nyårsafton! Delikat gott! Riktigt tjejigt!
Nu har jag köpt en chokladmousse med crisp! Undrar om jag kan hålla mej från att göra den ikväll! Troligen inte och dessutom kommer jag nog att äta upp allt! Men först pizzan,strax är den klar å det luktar underbart av vitlök i huset! Kom å ät!

Var är du borsten!

Pizzadeg på jäsning i köket! Glömde såklart att köpa mjöl när jag handlade men det som fanns hemma blir nog exakt vad som går åt. Idag blir det en tonfiskpizza med mozzarella och presilja! Det luktar urk i diskmaskinen kan jag berätta så när maten är klar blir det städning av ett st kök! Resten av huset behöver sej nog en omgång det också! Förresten har jag glömt min hårborste nånstans där jag varit på senaste tiden jag saknar den så. Det är en paddel borste som är extra bra för långt hår,super kvalitét! Fick den för ett antal år sen av en långhårig väninna som visste hur det var. Inte för att jag borstar ofta men när jag gör det så är den så bra! Skonsam mot de spikraka lockarna!

TONI&GUY Paddle Brush Fy för taskiga plastborstar,vill ha min! 

Hej så länge!

Nu ni alla vänner så tar jag en tur till jobbet. Det var massor med snö på bilen igen så det tar väl sin tid att skotta fram den. Snart är jag hemma igen å då blir det nog pizzabakning här! Blandat med diverse hushållsarbete förmodligen! Må väl i snön och kör försiktigt!

Januari mot februari!

Jag kom på en bra idé, varför inte byta ut Januari mot mot februari! Man byter helt enkelt plats på dom, så blir månaden efter jul och nyår inte så lång! Då behöver man ju inte vänta på lönen så länge, psykologiskt sett alltså! Då känns det som det kommer att bli vår fortare. Januari är bara en rolig månad några timmar efter tolvslaget på nyårsafton,sen är den hopplöst trist och lång ! Då kan man ju skjuta upp det trista tills det blir lite ljusare och lättare att vara människa. Många tycker november är den tyngsta månaden på året men det har jag aldrig nå bekymmer med,men både januari och februari är riktigt tunga kan jag tycka! Men sen börjar livsandarna vakna igen framåt mars å då leker livet igen! Det gäller att hålla lågan brinnande en stund nu och njuta av det man har! Mera varmt kaffe nu och i med motorvärmaren! Inget gnäll så länge det inte finns något att gnälla över!

Kram!


Godförmiddag!

Hann inte riktigt med att skriva igår!Sen i söndags så har jag ju i stort sett bott på jobbet. Det bästa med en sån supervecka är att jag inte kan ta åt mej så mycket timmar i slutet av månaden, då kan det bli riktigt långledigt istället! Idag så blir det inte så många timmar i alla fall. Passet börjar 11.00 och slutar 16.00. Då blir det lite tid över till annat! Har väl ganska gott om saker att pyssla med här hemma,och jag skulle verkligen behöva kasta undan lite snö från garageuppfarten! Vi får väl se vad jag prioriterar när det blir så dags! nu till frukost och uppsnyggning av mej själv! Hörs igen snart!


Lakrits å andra husmorsknep!

Vad mycket snälla människor det finns därute på mitt jobb!! När jag kommer på mina besök så blir alla så bekymrade över min röst och hur jag låter! De berättar huskurer och bjuder på massor av olika slags botemedel! Jag blir riktigt varm om hjärtat! Det är inga problem att jobba då man blir så ompysslad! Nu är jag i alla fall hemma igen så jag kan knipa igen truten en stund och vila rösten! Tänker i alla fall använda munnen,men det till att äta något,idag har jag varit riktigt riktigt slarvig och bara ätit några mackor bortsett ifrån alla typer av halstabletter och lakritskarameller! Kanske är därför jag ändå känner mej proppmätt! Sticker en sväng till köket och kollar vad som finns! Ses!





















Kanske nåt åt det hållet?

Kaffepaus!

Hej,inne på en liten kortis rast å har fått lite kaffe! Dagen rullar på i full fart med jobba av alla de slag. Startade redan klockan tio i morse och håller på några timmar till innan allt är klart. Det börjar bli riktigt halt på vägarna så det gäller att ratta försiktigt,eller snarare att vara lätt på foten,gasfoten alltså! Nå vi hörs när jag landat hemma,ha det bra tills dess!

Mera fröer till mej!

Jag har ju visserligen redan beställt fröer på nätet som jag snart ska börja förkultivera,men kan inte låta bli att spana lite till. Slog upp ett annat ställe med ca 2000 olika frösorter att välja mellan så jag har trillat över mysket snyggt och intressant! Kanske blir det ett nytt paket i brevlådan snart. Nej nu hinner jag inte mer.Plikten kallar! Hej så länge!


http://www.froshopen.se/a-c-21_22_42.html


Krasse, Busk- 'Black Velvet'


Lite seg är jag nog!

Godmorgon världen! Har just vaknat till en ny dag som ser lite mulen ut så här på utsidan!Men det kanske är för att det har blivit varmare ute, har inte tittat på termometern än!.Så nu är det upp till var och en själv att fylla dagen med ett soligt innehåll! Jag ska ta och fixa mej i ordning för jobbet nu så får vi se om jag tittar in här innan jag åker! Önskar er en bra dag så länge, med mycket skratt och glädje!



En bild från i höstas där Eddie is flying high!

Jealousy: That's what makes a bitch talk.

Greeting Comment Graphics Nu har jag ätit en halv bytta med glass och det känns mycket bättre i halsen. Men inte i magen! Proppmätt! Å det ska man gå och lägga sej med,när man nu kommer så långt att man får ner huvudet på kudden! Det är så skönt att sitta här vid datorn och prata med vänner och såna man tycker om när allt stoj från dagen sakta tonar bort från mitt huvud! Det behövs verkligen en återhämtningstid innan man lägger sej! Just idag vill jag inte ens lyssna på musik för det får inte plats mer intryck i huvudet just nu! Min ena hjärnhalva är upptagen med att sortera alla dagens upplevelser,den andra pysslar med att drömma och fantisera med Tom Trick på msn,det är livgivande! Men verkligheten säger att det börjar bli dags att sova,så jag önskar er alla en riktigt skön nattsömn som ger kraft och ork till morgondagen!

Äntligen får jag prata med er!

Hej! undrar ni var jag har gjort hela dagen? Här kommer det enkla svaret.Jag har jobbat dubbla pass. Började kl 7.00 och slutade kl 21.30. Det var frivilligt så no problems! Tycker det är skönt att jobba undan timmar så fort det går i början på månaden. Så att man kan planera annat skoj sen! Nu mumsar jag på pepparkakor och ost med smak av svartpeppar och dill och försöker varva ner lite för i morgon väntar ett långt pass igen mellan 10.00 och 21.30. Ska nu fixa med lite smågrejer så kommer jag åter om en stund!

Ska komma ihåg att sätta i motorvärmaren på bilen!

Tänkte försöka slå hastighetsrekord i att komma från datorn till sängen ikväll!! I vanliga fall brukar det ta flera timmar men idag ska jag försöka gå och lägga mej nu! Har väl en släng av något som gör att jag känner mej tröttare än vanligt idag,för att inte tala om den trötta halsen som inte vill låta alls! Jobbar samma tider i morgon som jag gjorde idag, alltså mellan sju och fyra! Så jag behöver studsa upp tidigt för att tvätta håret så nu säger jag godnatt för idag!


Shoppat igen men nu gäller det bilder!



Den här bilden är bara upprätad och beskuren!  Man kan ju undra vad jag fotat,eller hur!



Nu ska ni få se mej x3 ! Orkar ni det?
1:a bilden får heta Crazy Cheva!



Golden Cheva!



Psychedelic cheva!

Nu ska jag redigera mera! Nu njuter jag verkligen,nya bilder och nya ideér! Yes!

Hi!

Är i matlagartagen för tillfället. Hoppade över lunchen på jobbet så nu behöver jag fylla på näring! Rösten är bara ännu tröttare nu så jag får hålla näbben och vila den ett tag. Det bästa med att jobba obekväma tider är att man aldrig får den där ångesten inför att det är måndag och jobbardag strax igen,som jag vet att många dras med idag efter ledigheten! En annan bara jobbar på vardag som helg! Morgon som kväll! Nu ska jag ut i köksregionerna igen och stöka lite med den vegetariska korven,återkommer senare!

Flower power på er !

I:a arbetsdagen på nya året!

Imorse vaknade jag med en riktigt skrovlig röst! Eller knappt nån röst allas kanske man ska säga! Återigen har jag fått nått skit på stämbanden så jag knappt kan prata. Inte lätt när det är en av de viktigaste delarna på jobbet! Det har blivit lite bättre nu när jag kommit igång och haft några besök. Är bara inne på en snabbfika just nu och skall strax ut med cykeln och slira igen! Vilken energiåtgång det ger att vara ute på gatorna nu!Det är faktiskt riktigt skönt att röra på fläsket igen!Nu susar jag iväg igen och så hörs vi senare! Lev väl så länge och god fortsättnintg på det nya året!

Mando diao!

Här får ni en godnatt låt med både bomber och granater i precis som nyårsnatten! Gillar trycket i den här varianten av Gloria! Sov gott!

I'm the type of girl who would wear his hoodie - Just because it smells like him.



Fint med nyårsljus!



En pippi som också ville fira nyår!

En detalj på delar av blinget på stövelvasen! vliken glädje jag har av min kompis kameran som följer mej överallt nu för tiden! Man får så mycket närmare till minnena och hur det kändes just då! Just nu så känns det mycket mycket bra!


Hemma igen då!

Plopp så var denna fantastiska nyårshelg över! Det blev verkligen så kul som jag förväntade mej! Vi var ett glatt gäng som samlades och åt god mat och umgicks hemma hos en av killarna!Här är förresten en bild på presenten vi hade gjort till värden!
Kanske inte bilden gör skapelsen rättvisa riktigt,glittret och pärlorna lyser mer i verkligheten,den blev i alla fall väl mottagen!


Till middagen serverades fläskfilé,potatisgratäng, murkelsås och sallad! Gott gott! Efter en massa tjo och tjim så for vi iväg med två taxibilar till Garbo i Sundbyberg. Kalasplace att vara på en nyårsafton! Full fart på dansgolvet och omgivna av ett glatt och dansant gäng! Vid tolv slaget fick Marie sin tryckare till Happy new year som hon hade hoppats på! Jo då,jag dansade jag med! Taxi tillbaka till lägret och en lagom efterfest å sen i säng!

Här blir vi störda mitt i sminkningen och därför ser vi inte så happy ut!


 Fler som snyggat till sej med en dusch!


Kvinnor kan!



Här sitter delar av gänget efter maten!
 Idag vaknade vi till en slappardag,det blev softa vid teven och mycket roligt snack! Framåt kvällen gick skjutsen till Enköping och det blev ytterligare en stund med musik och kaffe innan herrarna var tvugna att ge sej av mot Sthlm igen och Marie blev hämtad av far sin! Så nu sitter jag här och fixar med bilder och tänker på alla trevligheter som 2011 har i lager åt oss! Tack snälla alla som fixade denna nyårsafton,det var riktigt bra,saknar den redan!


RSS 2.0