Ni kom tröttheten

Det  fattats lite sömn för mej de senaste nätterna. Jobb, nöjen och vardagssysslor tar nu ut sin rätt. Sen jag kom upp ur tvättstugan efter både shopping och jobbintervjuv på eftermiddagen så vill jag bara sova. Så nu ska jag sova.

Något att titta på.

En vacker by från Norrland i lördagskväll. Badplatsen i Gideå.
Farmens egna växter
Det blåste lite så bilden blev oklar.
Pioner.
Ja det blev lite röjning och fika därute efter jobbet.

Hemma

Nu kl två på natten är jag hemma igen. Halv sex, om en liten stund går jag upp igen och åker till jobbet.

Slut

I dag är det stora hemvändardagen för oss. Vi lämnar norrlandslyan för den här gången. I går var vi på middag och jag fick chans att lära känna flera trevliga människor. Nu blir det fika i solskenet för mej.

Lördag

Idag ska vi jobba klart det mesta med husen här i byn. Imorgon är det dags för hemfärd och på måndag tillbaka till jobbet ett tag. På tisdag har jag en jobbintervjuv att gå på. Nytt jobb kanske!

Chabby

En skottkärra med fynd

Stylat

Nu har jag fixat med hemtrevnaden också!
Före
Och efter

Garagegrillning

Detta ska bli mysigt, elgrill i garaget!

Blommor och skräp

Kasta bort
Fina lupiner

Lastar

Lastar lastpallar

Mat

Nu ska vi äta riktig mat för första gången på några dagar. Kycklingsallad!

Solnedgång på gång,

Sitter i den lilla byn med en apelsin och lite annat gott så här på kvällskvisten. Det här varit en dag fylld arbete med bråte och skräp ,men mysigt och kul har jag,

Ja, vad säger man


Vackert


Åker

På väg norrut igen, i Sundsvall just nu och färden går vidare!

Hej

Hinner visst inte med att uppdatera ordentligt i sommarens soliga dagar. I dag är det midsommarafton och jag har jobbat. Igår var det familjelunch i Surahammar och sedan hängde jag med en sväng till Frövi. En spis hade gått sönder så det blev akututryckning på kvällen. Nu ska jag softa och vänta in morgondagen som skall bestå av en arbetsdag till att börja med.

Eftter ledighet

Dagen var bra, kul att träffa de man saknat. Annars har jag röjt och städat hemma, t om tvättat golv. Förbereder mej nu för tredje sången för ett möte på jobbet i morgon som bara blivit inställt. Tidigt i säng ikväll hade jag tänkt så då är det väl dags då.

Tillbaka till jobbet

Det var ett tag sen nu, sjukskrivning, examensarbete och praktik har gjort sitt. Men i morgon blir det Enköping igen för att jobba över midsommar helgen. Det är så ljust och fint ute nu så det känns fel att gå och lägga sej. Men två pass i tvättstugan och ett pass på Willys är avklarat i alla fall. Så det blir att luta sig nu.

En hemmadag

Efter en solig morgonstund på altanen med kaffe var det dags för en cykeltur. Det var alltså dags för att pumpa cykeln igen efter vinterns stillestånd. När det var klart kom Marie alldeles lägligt så vi kunde starta turen mot Ikea. På Ikea blev det frukost frossa och sen en kort tur bland butikerna. Två blågrå frotté handdukar blev mina fynd. Nu gör jag inget särskilt, bara fixar hemma innan tvättstugan blir min.

Helg i positiva Frövi

Positiva Frövi kan man läsa på skylten vid infarten till Frövi. Så är det för mej eller jag törs nästan säga för oss båda som huserar där. Kom sent i fredags kväll och hemma nylegen efter ett jobb hos Jenny och Martin på hemvägen. På lördagkvällen blev det en promenad nere vid sjön i Frövi. Där har jag tidigare sett en fantastisk trädgård där en söt liten gumma huserar. Vi stannade till och fotade en fantastiskt azalea i kanten mot gångvägen. Gumman kom ut och vi blev genast vänner och hon bjöd in oss i trädgården. 
En underbar blomma.
Annars var det andning av tall på höga höjder under lördagen. Den skymde ljuset för de boende.
Här är vi hos Jenny och Martin och fixar golv i nya badrummet. Jag har också beställt nya gjutformar till betongplattor till farmen. Kul hela tiden. I morgon är jag ledig. Frukost på Ikea med Marie igen vid nio.

Röjning

Idag ska träden ansas.

Överallt

Har lämnat farmen för Västerås. Snart lämnar jag Västerås för Frövi igen. En härlig helg ligger och väntar på mej och jag är glad. Lyan skall omvandlas till ett kontor och en ateljé i helgen, nya vägar är öppnade.

Där var den

Köpte en billig chokladkaka som reservkost. Började fundera var jag lade den. Letade vid flera tillfällen under dagen. Nu hittade jag den i bilen.Gissa i vilket skick. Men jag har karaktär och dricker den inte. Haha!

Kanondag

Mycket bra dag att vara ledig på. Har också pratat med många både live och på telefon. Arbetsuppgifter på jobbet, praktik på skolan, markägaren i närheten av farmen, elektriker, god vän och så den omtyckta. Mitt i allt har jag befunnit mej i lugnet i naturen och slitit upp buskrötter. Nyss åt jag en melon och snart blir det kafferast. Jag kan ju numera använda gasolen utan rädsla.

Återkommit

Nu när examensbloggen inte behövs längre blir jag åter mer aktiv här, idag är jag på farmen. Himla gott kaffe jag kokat! 
Den berömda krolliljan ska snart blomma.
Mysigt

Piggare

Trots förkylning så ville jag inte missa passet idag på skolan. Vi avslutade examensarbetet och alla hade jobbat så hårt. Imorgon ses vi och sparkar igång det allra sista och det är praktik. Sen är vi färdiga specialistundetsköterskor med geriatrikkompetens. Den 8 juli skrivs vi ut.  Lite bilder från helgen på farmen.
Mycket fordon är det och detta är inte alla.
Här skall det byggas tillfällig förvaring.
En regnbåge på vägen hem. Tur vi klarade oss från regnet på farmen.

Sjukskriven

Jag har varit på farmen i två dagar för återhämtning. Snorig och eländig kom jag dit men nu på bättringsvägen efter sol och avkoppling i gröngräset. Det var ett bra ställe att återhämta sig på. Imorgon ska jag till Uppsala och avsluta examensarbetet och övergå till praktik. Jag fortsätter nog i stort som tidigare med arbetet med insidelookingout bloggen. 

Blev snorunge

Fick gå hem från jobbet på eftermiddagen med ond hals och snor i hela huvudet. Ligger i soffan nu och gör decoupage. Någon på balkongen i närheten röjer och det stinker i mitt vardagsrum när man drar ifrån glasen på altan. Äckel päckel.
Värsta fredagsmyset

Backar

Jag får ge upp nu efter en dags kämpande mot nån slags förkylningshistoria. Har tagit mej hem från Frövi med stopp i Köping för lite loppis. Ska bara gå ner och hämta fynden i bilen så ska jag ta ett bad och sen blir det sängen.

Vaken

Har hunnit med morgonfikat och sitter nu och försöker vakna till här i soffan. Ska planera min dag lite, men det kan bli lite ändrade planer för jag känner mig lite lagom förkyld med halsont faktiskt. Det måste ändå kunna bli en joggingtur.

Sent

Det var ett tag sen jag var uppe så här länge. Här efter joggingturen haft pysselkväll i lyan. 
På insidelookingout bloggen har jag skrivit mer om kvällen i Frövi så välkommen dit.

I Frövi

Efter jobbet idag kände jag en viss frustration först men sedan omvandlades det hela till positiv styrka som för framåt. Hade en mysig fika med Eddie på vår altan innan jag åkte vidare till Frövi. På vägen hit gjorde jag en del inköp som skall användas här. Drog sen i väg på en uppfriskande joggingtur och jag har fått upp flåset ordentligt nu. I morgonbitti kör jag samma vända.
Här bor vi de asylsökande och jag.

Blåsväder

Regn sol och blåst om vartannat. Vilket examensväder för dem som pysslat med sånt idag. Undrar om jag ska åka till Frövi ikväll eller i morgonbitti.

Tråkregn

Det sämsta med allt regn är nog att vägen till farmen blir hopplöst ofrånkomlig.Jag har ju lite jag tänkt plocka ur sina gjutformar vad det gäller betong. Å så vill jag fortsätta måla inomhus och inreda.
Kom kanske lite för nära med kameran. Ska köpa klarlack till mina hjärtan också så de blir hållbara.

En regnig junikväll.

Jag har jobbat idag. Så var det med det. Handlade  på väg hem och sen en en timmes powerwalk. Tur det var uppehåll då. Annars softar jag ikväll, mycket skönt det. Imorgon blir det jobb igen och så får vi se om det blir praktik redan imorgon kväll.

RSS 2.0