Sovdags

Så då stänger jag den här dagen då! Lång har den varit och mycket har hänt. Nu är jag trött och behöver sova. I morgon är en ny fräsch dag och då hörs vi. Klockan får hamna på 06.45 Godnatt alla !


Färdigt

Så har vi gjort det vi kunde med tjejernas lägenheter. Jennys lägenhet var jättefin med sin äldre charm  i ett gammalt hus lika centralt som Mimmis. Som sagt bor de riktigt nära varandra,bara någon minuts gångväg. Under veckan hoppas jag kunna fortsätta hjälpa till med det de behöver. Det är så roligt att se att allt ordnar sej till det bästa för dom. Nu ska jag bara få till det härhemma igen. Klockan bara rinner iväg fast vi fått en timme extra idag. Mörkt är det också. Nu ska jag fixa några morötter å lite annat. Hej så länge!


Tillfälligt hemma!

Prcis kommit hem från jobbet! Nu ska jag bara plocka ihop lite saker och åka till Västerås och kolla in Jennys nya lägenhet. Hoppas kunna landa här igen i rimlig tid för jag behöver nog lite tid till eftertanke idag. Men nu är det lika bra jag åker då,så det blir något gjort! Hej hej!

Tidigt!

Jo då jag har ställt om klockan. Tänkte bara gå upp som vanligt i alla fall. Då får jag ju en timme extra att vara vaken på,vem vill sova en timme till,det är ju onödigt när det finns myckst att göra. Ska ta och fixa lite kaffe så jag slipper äta frukost på jobbet för en gångs skull. Å så ska jag ta reda på massa tvätt som ska iväg i kväll. Ha snart har den där extra timen gått i alla fall. Ses å hörs!


Sova lite!

Börjar dra ihop sej för en lur alldeles strax.För att det behövs inför morgondagen men känner mej inte det minsta trött just nu. Men visst kan jag väl krypa ner för den goda saken skull,för här gör jag då ingen nytta längre. Fixarkrafterna börjar avta för idag. De tjag är mest nöjd med är att jag kom mej för att plocka in mimiväxthuset i källaren. Det jag borde ha gjort också är att kroka av själva mattan från studsmattan,tänk om jag skulle hinna i morron eftermiddag kanske! Sov gott alla människor och glöm inte ställa om klockorna!


Funderar på vad som hände...

Jaha ja ,så var det med det! Det börjar bli dags för att sluta dra fram grejer härhemma om jag ska hinna få undan alltihop ikväll. Lilla rummet börjar bli tomt nu, för alla Jennys grejer är inpackade i bilarna för leverans i morron.
Funderar på en rejäl styling i lilla rummet så att det blir mer praktiskt och även lite coolare. Skulle behöva något bättre att ställa lilla teven på och samtidigt få lite förvaring under. Säkert kommer ideerna vartefter, som det brukar göra. Nu ner i källaren för femtielfte gången idag.Snart mycket snart innan det kommer snö måste jag till återbruket med  massa grejer som ligger utanför garaget som skulle varit iväg redan i våras. Trots allt känner jag mej glad över allt som blivit gjort idag. Får försöka ägna mej mer åt nöje och avkoppling nästa helg. Det verkar ordna sej med lite ledighet då i helgen om jag har tur.


Ny bräda!

Nu är det helt klart att jJenny får tillträde till sin lägenhet på söndagkväll. Så när jag har jobbat klart i morron så kör jag till Västerås igen med hennes grejer och hjälper till lite. Nyss var jag på ÖB och handlade superlim och skosulor. Mycket kan man behöva här i världen! När jag varit ner i tvättstugan om ett par minuter blir det kaffe och mörk choklad. Sen matlagning. Ledig? Vete katten det!



Det här är Eddies nya bräda. En Hollywood 775. Nu ha den även fått sina truckar och hjul. Även grip tapen är på plats. Brädan kostar 400 kr, hjulen 400 kr kullager 150 kr truckar 600kr. Tillsammans alltså 1550  kronor! Tur att det bara var brädan vi köpe idag. Förresten vet ni vad bra skate skor kostar? Ingen billig hobby det här!

Västerås

Nu ska jag bara lasta ur lte kartonger ur bilen från igår och sen blir det samma väg tillbaka till Västerås som det var hit igår kväll. Ha,skodan har ju i alla fall ett vinterdäck nu så man är ju på god väg! Hur som helst så är det riktigt varmt här inne idag,men det beror väl på utetemperaturen. Tänk om man skulle hinna något i trädgården på eftermiddagen kanske, visar sej!

Lördagmorgon

Frukosten avklarad alldeles strax. Dags för lite uppsnyggning å sen en tur till Västerås. Det blir nog dagens största evenemang,för kvällen får gå i lugnets tecken eftersom det blev ett extra jobbpass i morgon mellan sju och fyra. Nu blir det undanplockning i köket å lit annat smått en stund ! Sen hörs vi vidare!


Nya lyan

Nu börjar jag att bli ganska färdig för sängen faktiskt. Det känns som jag varit vaken riktigt länge. Nu har Mimmi och Pontus kommit så långt med flytten så att de i alla fall ska sova i nya lägenheten i natt. Vi körde en del lådor och fixade undan lite smått så det inte skulle bli så mycket i morgon när de flyttar lite större grejer!

 Där i ingången vid den röda delen bor dom. Så fin lägenhet med riktigt stor inglasad balkong mot innergården.! Å vad nytt och lyxigt det var! 

Försvunnet fälgkors!

Hej vänner! Nu är jag på hemmaplan efter en lång och händelserik dag. Bl a har jag köpt ett nytt färlgkors! Det var inte vad jag hade tänkt på att göra just idag! Tidigare på eftermiddan cyklade jag förbi min bil när jag var ute i ett ärende åt en kund. Råkade titta till på den och såg att ena bakhjulet var platt ! Punktering! Ja ha,inget mer med det,bara ta det lugnt och leta efter en lösning.  Snälla Uffe kom från västerås och hämtade mej när jag slutade jobbet.. Hem för att hämta domkraft och fälgkors. Fanns inget fälgkors. Vi åkte ner till bilen och eftersom den stod utanför Coop bygg så kunde jag gå in och köpa ett fälgkors. 55 kr kostade det. Hjulet blev bytt å så bar det av till Västerås för att hjälpa Mimmi att flytta! återkommer om det. Nu ska jag först dricka tranbärsdricka!!



Lunch!

Liten lunch paus just nu! Idag är det riktigt trevligt att vara ute och cykla på jobbet. Det är strålande väder här. solen lyser och det är riktigt varmt. Dagen går fort,det är ju fredag! Nu ska jag strax vidare till nästa ställe,bara lite kaffe å karameller i magen först! Sus å dus på er!


Morrn morrn!

På väg till en jobbardagsom sträcker sej från sju till fyra. Sedan bär det av till Västerås för att hjälpa Mimmi och Pontus att flytta. Så det blir väl inte så många rapporter från mej förrän ikväll! nu ska jag försöka hinna åka och tanka innan jobbet å så ta en frukost där! Nu är det i alla fall varmare ute å det är jag glad för! Hörs sen!


Nivea och olivolja!

Man får passa sej när man jobbar med superlim,höll på att limma fast mej själv vid gummit när jag fixade med alla stövlar som behövde klackas om. Men bra blir det, alla behövde inte nytt gummi men de fick en upputsning i alla fall å nu står de så prydliga där inne i garderoben. Vet att de snart ligger i en salig röra med gegga långt upp på klackarna! Nu är jag så torr om händerna av kyla,vind å vatten så det svider som eld. ska nog åtgärda det med lite klassisk Nivea i plåtburk! Å lite olivolja till de spruckna naglarna. Ett tips jag fick från apoteket när jag rådfrågade om vilka vitaminer jag skulle köpa för att inte naglarna skulle skiva sej. Gnid in med olivolja,naglarna saknar fett. När jag tänkte efter så stämmer det och dessutom funkar det!

 För torra händer!

 För naglarna

Chokladpudding nu?

Just nu ska jag äta en sån här supergod chokladpudding!




Beskrivning

En delikat mjölkfri dessert med chokladsmak som är gjord på sojabönor. Den är berikad med kalcium och vitaminer. Låg andel mättat fett.


Ingredienser

Vatten, socker, skalade sojabönor (6%), tjockingsmedel (modifierad tapiokastärkelse, karragenan), choklad (1,8%), kakaopulver (1,6%), trikalciumfosfat, havssalt, naturlig arom, vitaminer (riboflavin, B12, D2).

Genomsnittligt näringsvärde

Energi 88Kcal / 371KJ
Protein 3,0g
Kolhydrater 13,6g
varav
Sockerarter 10,8g
Laktos 0g
Fett 2,3g
varav
Mättade fettsyror 0,8g
Enkelomättade fettsyror 0,6g
Fleromättade fettsyror 0,9g
varav
Linolsyra (OMEGA-6 ) 0,82g
Alfa-linolensyra (OMEGA-3) 0,08g
Kolesterol 0mg
Kostfibrer 1,0g
Natrium 0,05g
Kalcium 120mg
Vitaminer
vitamin B12 0,38µg
vitamin D2 0,75µg

Putsa skor kanske?

Ole dole doff,vad ska jag välja? Nu är maten i magen och diskmaskinen surrar hemtrevligt. Nu kan jag välja lite vad jag ska göra,skulle behöva greppa oordningen bland alla skor och stövlar som ligger slängda i ett enda kaos i stora garderoben i hallen. stövlar ska klackas om och putsas upp innan jag slitit ner dom för mycket. Material finns och ligger och väntar. En hylla skulle behövas därinne,bara djup nog för ett par 37:or. Säkert finns det något bland all skit i garaget,men vem orkar gå dit nu!Köpte magiska trasor som är impregnerade med skoputs och rengöring som säkert skulle göra underverk med skor och stövlar. Oj sen måste jag betala räkningar också,mindre roligt och väldigt enkelt att skjuta upp.



En detalj från ljusblomman Jenny köpte igår. Den lyser jätte fint!



Å här syns det tydligare hur det ser ut!


Äntligen här!

Ha ha,inte ett enda inlägg på hela dan! Men nu är jag här igen! Blev väckt  vid sjutiden av jobbet som undrade om jag kunde byta tur och jobba dag istället för kväll! Det kunde jag ju. så det blev galopp upp ur sängen å iväg. En givande dag som alltid. Tycker jag har det mycket bra på jobbet med alla,både kollergor och kunder! Idag har jag fått fyra ny pelargoner att vinterförvara. Nu måste jag börja fixa till det hela i källaren börjar sde ut som ett mindre växthus därnere. Nu ska jag å Jenny laga lite mat,det blir chicken kerala! Det ni! Förresten så har jag klippt mej också,en riktig känsloförhöjare. Är faktiskt riktigt nöjd även om det kostade 320 kronor! Hörs sen raringar!

Kvällens godnattsång

Tyvärr kan jag inte visa det klipp jag vill här åt er ,men lägger en länk så går det att hitta den jag tänker på via den.http://www.youtube.com/watch?v=VppuD1St8Ec&feature=related
Låten kommer från den här filmen. Vilken beundransvärd musiker och man han är den där Bowie killen! Tycker låten är så bra så jag ska gråta en skvätt i mina nya romantiska blommiga kaffekoppar! Godnatt alla!

Flera fynd!

Jag har köpt två blommiga kaffekoppar. Det ni,skulle nog inte många säga var min stil! Men idag så bejakade jag min romantiska sida och slog till. Ett impulsköp kan man väl kalla det men jag är riktigt nöjd faktiskt! Her just provat att dricka kaffe ur den ena och det smakade riktigt bra. Tur nog så kan jag dricka kaffe hur sent som helst utan att få problem att kunna somna som vissa tydligen får!Här är koppen! Som synes så har den en veckad struktur och är alltså inte helt slät!




Köpte också ett underbart doftljus i en plåtburk. Doften är Hazelnut toffe. Det luktar så gott så jag blir galen! Det doftare godare än vad den godaste hemmagjorda kola kan smaka. Å färgen är sådär kolabrun! Alltså snart äter jag upp ljuset med burk och allt! Gaaaahhh!


Nöjd igen!

Nä idag bara lyckas visst allt! Nu har jag skruvat och funderat och blivit klar.Det blev två skåp. hur bra som helst blev det. Vill ni se?


Det var lite svårt att få med hela skapelsen på bild men ni fattar va! Nu har jag ett skåp över för det var ett trepack man var tvungen att köpa. Vi får väl se vart det hamnar så småningom! Sen får jag lov att gratulera min tillfälliga sambo som får tillgång till sin lägenhet från 1:a november. Då flyttar alltså båda mina tjejer till nya lägenheter samtidigt. Roligt också att de kommer att bo så nära varandra,och centralt i Västerås är det också! Grattis flickor

Oj förlåt,råkade bara hi hi!


Köpte mej ett träd!

Jag passade på att köpa mej ett träd idag, inte för att rädda regnskogen utan för att hjälpa till att höja elförbruknigen lite i vårt mörka land. Så här!

Trädet lyser ganska starkt faktiskt och har inte riktigt bestämt var det ska stå än. Men fett nice blev det.Kostnaden var ringa tycker jag,99 kr hos Nisses!


Ett eller två?

Idag när jag åkte från Västerås fick jag äran att testa den ny sträckningen av E 18 .Härifrån Enköping fram till en bit efter sagån mot Västerås sett. Det coola var att det fanns två stycken tunnlar,genom berget allså. Det kändes lite som när man susar igenom Stockholm fast dessa tunnlar var inte så långa. Den längsta är visst 220 meter. Hur somhelst så är det jättebra att det äntligen är klart. Både för trafisksäkerheten och tidsvinsten man gör genom att slippa Hummelstaproppen. Ja nu har jag skruvat upp ett skoskåp på väggen där jag tänkte. Kan bara inte bestämma mej för om jag ska sätta dit ett till under det andra. Det får plats men det ser inte riktigt snyggt ut,har ev en annan ideè på lut. Ska dra mej in dit till dasset och fundera lite till.

Shopping

Nu har jag kommit hem från en lång shoppingtur i Västerås. Jag och Jenny började på rusta och kollade läget,kul med alla annorlunda jul och dekorationsbelysningar. Titta vad Jenny fick med sej! Den lyser säker jättefint i mörkret,tänkte också köpa en men det blev inte så.
KÖRSBÄRSTRÄDJag köpte en röd spira till min blivande julgran som nu snart är färdigtejpad och förvandlats från silver till svart. Tänk att jag trodde nog aldrig att jag skulle köpa något så klassiskt som en julgransspira,men till den här skapelsen passar det nog.

SPIRA SILVER/GULD/ RÖD

Lite hårvård blev det också! Får se hur det här funkar. Köpte både schampoo och balsam.

BALSAM BOBBY'S REPAIR 200ML

Sedan for vi vidare och plockade upp Eddie och fortsatte sedantill ÖB och kollade in lite där.Sedan var det dags för
Jenny att börja jobba och lyckosamt nog var hon nästan på jobbet eftersom ÖB i Västerås ligger granne med det gigantiska El-giganten. Eddie och jag tog oss en matbit på thai restaurangen intill. Sedan gjorde vi Nisses. Där finns det prylar hörrni. Där blev det lit kul grejer å flera saker är överraskningar som jag inte kan avslöja här,bl a lite inflyttningspresenter till Mimmi och Pontus som flyttar i helgen. På hemvägen stannade jag vid Ikea och köpte det efterlängtade skoskåpet Trones. Nu ska det genast monteras på väggen i på toan,men tro nu inte att jag tänker lägga skor däri,så galen är jag inte.

Full snurr!

Så ja full fart på karusellen! Varit på mötet jag skulle till,alltid lika givande att träffa denna kloka kvinna. Väcker många tankar som jag gillar att tänka! Efter det full fart till stora affären för att handla.Smidigt och snabbt gjort så nu är lagren påfyllda vad det gäller maten i alla fall. Vi gjorde oss en god frukost med toast juice och kaffe.
Nu har jag babblat i telefon en stund och ska jobba vidare med den här dagen. Det börjar bli lite väl kallt här inne nu och jag har en misstanke om vad jag måste göra. Vi ändrade varmvattentemperaruren på beredaren i somras å jag anar att den måste höjas igen. Ska se om jag kan klura ut det själv. Annars får jag greppa det senare idag.


Ny dag

En ny dag är på gång. Alldeles strax åker jag på ett möte på ca:en timme. Sen far jag förbi stora butiken och köper upp mej på lite proviant.Det är ju lön idag! Sen hem för en nyttig frukost med Jenny. Så långt är jag säker på min dag å sen får vi se! Förmodligen blir det inget jobb men man kan ju aldrig veta,jag har ju fyllt min tillåtna kvot med arbete den här månaden redan! See you!




Morot!

Sitter nu här med en morot och knaprar igen. Ska gå och lägga mej snart å den här gången menar jag det. Ska upp tidigt så vi får höras då! hej så länge!


Handarbete!

Igår kväll på jobbet när jag träffade en mycket kreativ och skapande dam så bestämde jag mej. Jag ska börja handarbeta igen. Handarbeta,vilket konstigt ord egentligen, det har så konstig klang i mångas öron,låter som något bara gamla mormor gör.Sitter där i sin gungstol och äter polkagrisar och virkar på nån hopplös filt eller nåt. Förr brukade jag å mina kompisar träffas och "handarbeta". Vi gjorde allt,stickade virkade,sydde,broderade.Vi gick t om en kurs och lärde oss sy lampskärmar. Kommer ihåg en gång när vi varit på kurs och fick för oss att slinka in på en öl på det gamla klassiska Monaco i Västerås,när vi var på väg hem. Vi hade våra otympliga stora halvfärdiga lampskärmar i plastpåsar med oss. Det satt knappnålar i stuckna från alla håll i dom. Det blev många funderingar från personalen i garderoben när partybrudarna kom och ville hänga in skapelserna i garderoben.Men vi var ju stammisar där så det gick ju bra. Nu har jag i alla fall bestämt mej att börja skapa igen,men lite mjukt i början så jag har funderingar på en varm och skön mössa till mina cykelturer i vinter. Typ den här!



Vad roligt det är att vara kreativ, det vore kul att göra sjalen med faktiskt! Japp jag har bestämt mej,nu blir det syjunta igen!

Soligt ute!

När jag vaknade för nån halvtimme sen låg jag kvar i sängen och slöade tills nu. Det var så fint att ligga och titta ut på träden och solen utanför. Jag är en sån som aldrig använder persienner eller rullgardiner i sovrummet,som tur är har jag inga grannar på den sidan,bara ekorrarna i så fall.Nu har jag i alla fall kommit i morgonrocken och fått lite kaffe och macka! (Jag hade tagit med mej brödet från jobbet) En riktigt skön latmorgon, som jag tycker så mycket om.
Senare idag blir det kvällsjobb,men tills dess blir jag nog bara inne i stugvärmen!

Nattis då!

Nu ska jag erkänna en svaghet jag har,ja den enda faktiskt.Nej bli inte upprörda jag bara skojade,har massor av svagheter men ännu fler styrkor vill jag hoppas.! Den svaghet jag tänkte på är den för salta pinnar! Såna där vanliga torra å salta! Äter såna varje kväll faktiskt. De är ganska mättande och så inbillar jag mej att det är nyttigare än annat gottis. Ja nu har kvällen gått över i natt och jag börjar snegla mot sängen faktiskt.





Den här rosen är till dej som kämpar i natten!

The sky is the limit

Sitter och zappar på Spotify! Det är så härligt med musik efter en tuff dag. Det tokiga är att när jag ska dela något från Spotify så hamnar låten på fel facebook konto eftersom kontot inte är registrerat på mej.Nån slags direktkoppling till facebook tydligen. Tarvligt för den jag lägger upp för eftersom vi kanske inte delar musiksmak alla gånger ,så därför hämtar jag från tuben istället. Här kommer något riktigt skönt å suggestivt i alla fall tycker jag så!


Landning !

Ikväll har jag gjort ytterligare en trevlig bekantskap på jobbet. Tiden gick fort,och jag fick lära mej en del nya saker om livet! Avslutade det hela med några trevliga jobbarkompisar och lite kaffe. Det har hänt en hel del den här dagen parallellt med arbetet men man är ju van med att ha många bollar i luften. Imorgon blir det äntligen sovmorgon och kvällsjobb! Trivs med att lulla runt i morgonrocken och möta dagen på det viset. Tur att jag fick med mej mina frukostmackor hem så jag har något till kaffet på morgonen  eller fick jag verkligen det.... måste kolla! Länge sen jag lyssnade på nån bra musik,ska kanske ta och göra det nu ! Hallo Spotify!

Mellan två pass!

Idag slutade jag mitt första arbetspass kl 14.00. Var lite seg att ta mej ifrån jobbet,kan bli så ibland när jag slutar tidigt. Det är så skönt att ha tid för en pratstund med kollegorna som rusar in och ut mellan jobben. Var till loppisen och köpte lite konstväxter och en snygg svart och silver kruka. Sedan vidare till ÖB för lite nödproviant typ hårschampoo och liknande. nu ska jag dricka kaffe och till det ta en chokladbit,det var så längesen jag drack kaffe hemma så det ska bli riktigt gott! Kl 18.30 hoppar jag på ett kvällspass som sträcker sej till 21.30. så lite smått ska väl bli gjort härhemma,har redan burit ner grejer i källaren och satt på en maskin tvätt! Det artar sej alltså!


Tidigt

Bara för att jag inte har något frukostbröd hemma så har jag för en gångs skull tid att äta frukost! Gick upp en kvart tidigare än vanligt för att hinna tvätta håret och torka det1 Inte skönt med blött hår ute nu! behöver nog fixa det lite till så när jag slutar vid tvåtiden idag så hör jag av mej!


Ska sova nu!

Så i morgon är det måndag,tänk vad man tappar dagar när man jobbar på helgen.Det känns liksom som vardag.Det är väl tur det,så man inte går och surar för att man jobbar obekväma tider. Nu har jag kommit igång riktigt och fått lite mer ordning här hemma. Burit ner en hel låda med sommaskor i källaren,hoppas jag snart får bära upp den igen! Oj vad det är stökigt därnere,allt lyckas komma mitt i vägen där man ska gå , måste greppa det där nån dag för det finns ju utrymme egentligen,massor av det om man bara tänker efter. Ja det får ordna sej med det! Nu ska jag nog ta mej till sängen och fylla på sömnförrådet lite till,och hörrni,kom ihåg att höra av er till nära och kära,för saker händer så snabbt och man vet inget om morgondagen! Godnatt!



Nyvaken!

Hej,nu har jag sovit ett par timmar. Gick direkt i sängen när jag kom hem från jobbet kl 16.00. Känner mej fortfarande trött och seg men det brukar jag bli när jag sover på tider man ska vara vaken. Tänker dricka en kopp te och skulle behöva ut och köpa bröd men klarar mej  nog utan mackor tills i morgon. Har i alla fall hunnit hänga en maskin tvätt,vete katten när jag ska komma till botten i tvätt högen,det är plats för torkning som fattas,tvättar gör ju maskinen så gärna själv. Hör av mej senare för nu är teet klart!


Jobb igen!

Hej här kommer ett snabbt Godmorgon till alla som är vakna! Nu är jag färdig för en arbetsdag igen,så nu sticker jag . Vi hörs sen!

Lördagkväll godnatt!

Ja nu är det ingen idè att ens försöka nåt annat än att gå rakt ner i sängen! Känner mej nöjd med dagens alla jobbtimmar,å det var faktiskt inte så kallt som jag trodde att cykla. Det var ganska vindstilla så det gjorde sitt till. Å mössan var på! I morgon slutar jag nog kl fyra om allt vill sej å då får jag ju lite tid över till nöje! Den här bloggen har svängt från att jag delade mycket tankar och funderingar till att bli som en slags rapportbok över mina arbetstider,men snart dyker alla mina sparade tankar upp å då ni! Som vanligt rör sej mycket kring fotande och photoshop. Det är så roligt att ha någon likasinnad att fota och resonera med. Kul att ha kreativa människor runt sej. Glöm inte att följa vad som händer här
http://www.mostphotos.com/chevalena

och här

http://www.mostphotos.com/krister


Halluu!

Idag blev det så att jag satsade på en riktigt lång jobbardag. skulle sluta fyra eftersom jag började kl sju i morse. En kollega som skulle jobba kväll blev sjuk så jag hoppade på hennes pass som startade kl fyra precis när jag slutade. Så nu ska jag jobba fram till kl 21.30. Lika bra när man ändå är igång. Sen blir det hem till sköna varma sängen för sen är det dags igen kl sju i morgon bitti! Ha det skönt alla ni som ska somna i soffan ikväll och även alla ni andra!


Morgonhej!

Tänk att man kan vakn strax före två på natten av ett sms från sko punkten eller om det var skokanonen,kommer inte ihåg! Att någon extraglad vän kan sms:a vid den tiden kan ju hända, men vem vill läsa om skoköparerbjudanden vid den tiden. Inte jag i alla fall! Somnade som tur var om och vaknade ganska utvilad 05.45. Det blev en hårtvätt eftersom jag inte orkade i gårkväll. så nu mina vänner bär det av ut i den mörka morgonen för att arbeta! Ses å hörs!


Sego!

Sitter och segar mej och skjuter upp att gå och tvätta håret,vilket jag verkligen borde göra! Nu! För annars måste jag göra det före klockan sex i morgon bitti och det känns ju ännu värre att tänka på! Vilket dilemma! Känner mej ganska tom i bollen och orkar inte ens photoshop. Nä jag går och lägger mej nu,så får det bli . Vad bra att jag tog ett beslut! Godnatt alla,vi hörs i morrn istället!


 Jag har tappat en sån här ring idag, tror i alla fall det var idag,märkte det i när jag kom hem! Fast på min stod det Peace and love. Har haft den i massor av år så det känns inte kul! Men de finns ju nya,å det roliga nu är ju att man kan designa sin egen! Undrar vad jg ska skriva på min om den gamla inte dyker upp igen?






Ros!



Den blev ju ganska bra faktiskt! Höll rosen framför en lampa å hade inte riktigt koll på hur den hamnade men gillar den i alla fall! Undrar vad jag ska kalla bilden?Queen of the darkness kanske efter den gamla Råg i ryggen låten!


Vad bra jag har det!

Jo så här var det! Skulle ju träffa min vän Irene hemma hos henne igår eftermiddag ,men vi fick ändra våra planer och sågs istället på annan plats,där vi umgicks med ytterligare en kvinna,vi pratade i flera timmar. På senkvällen blev det pizza och en skön säng! Var faktiskt ordentligt trött! Vaknade vid niotiden och då hade det snöat! Blev tvugen att raska ut i trädgården och rädda tre pelargoner som jag tänker förvara hos mej över vintern. Sen i vår får Irene tillbaka dom mäktigt stora och fina,så har jag i alla fall tänkt ut det hela! Vid halvtretiden startade jag min resa hem,hade bara väglaget varit bättre så hade jag tagit omvägen över Nynäshamn och träffat Krister men har inga vinterdäck på bilen och fryser det på så blir det inte kul att åka på kvällen. Imorgon börjar jag jobba kl sju så nu sitter jag här och äter morötter och hummus! Nöjd med min resa och är så glad att jag har er alla nära mej!



En ros från igår!

En snöfångare från idag!


Hej!

Nu är jag tillbaka i Enköping igen! Åkte ju hemifrån i onsdags efter jobbet på en liten tur. Ska bara plocka upp lite saker och fixa in lite bilder på datorn så kommer jag snart tillbaka till er med mer detaljer. Jag har i alla fall haft det riktigt bra de här dagarna för jag har sån tur att jag har riktigt goda människor omkring mej! See  you soon!


Dags att ta sej vidare!

Ska nu strax ge mej iväg ut på enbiltur igen. Men bara några mil den här gången! Ska hälsa på hemma hos bästa Irene och se hur de har det där! Men först har jag lite tid att spendera. Ska nog hälsa på i Skärholmen en stund! Hörs sen!


Back!

Hel hallå! Ovanligt att jag inte skrivit något på ett helt dygn! Efter jobbet igår for jag raskt hem och duschade lite och kammade till mej! Sen ställde jag autopiloten på Skodan på Nynäshamn för jag och Krister skulle på Picknick! Snabbt gjorde vi ett inköp för att få med det vi skulle äta och dricka. Sen satt vi där tills natten kom och tog oss! Idag på morgonen har vi fixat lite med Photoshop och hunnit med en fotorunda i en blomsteraffär,och lunchat på en Thai restaurang! Nu är jag proppmätt och ska ladda in lite bilder från dagen, medans andra tar sej en lur på soffan!


Godmorgon igen!

Så är jag redo för en ny dag på jobbet! Duschad men utan frukost,det äter jag där! Å inte verkar det så kallt heller,det är bra för snuvan gör sig påmind lite då och då! Tror att denna lilla morgonhäsning är allt för nu,hörs sen!


Kvällens sista!

Ikväll har det varit mycket bildtänk,skapande och prat! Roligt roligt. Det är sånt som kan få mej att glömma både tid och rum! Glömde i alla fall inte badrummet,kom en bra bit på väg där, men saknar nu en del grejer för att kunna fortsätta! En bra dag sammanfattningsvis! I morgon startar jag dagen vid sextiden för att landa på jobbet kl sju! Stannar där till klockan fyra och gör min plikt. Med stort nöje som vanligt! Hör av mej till er med vad jag tänker ta mej för sen när jag kommit hem! Nu innan jag lägger mej ska jag komma ihåg att ladda in lite filter till shoppen på mitt USB minne! Sen sova sött!

Lite reklam för en annan bildsida än min,titta där om ni vill se lite blommor med manligt space-stuk!

http://www.mostphotos.com/krister


Liten prydnad!

 

Fixat mej en ny liten signatur att pryda bloggen med! Vilken rolig grej det är att göra,går så snabbt att fixa till i "shoppen" Tror nog faktiskt att det är en liten höstbukett!

Smått å gott!

Åh vad jag kan förlora mej i fotovärlden! Det var så kul att komma tillbaka till Most Photos så jag laddade upp några ny gamla bilder! Det är sån skillnad att se dom där,sidan är så proffsig på något vis. Samtidigt har jag fixat maten,det blev supergott! Diskmaskinen har brummat så hemtrevligt under tiden! Sedan fick jag fart och satte upp den där spegeln som stått och väntat i två månader på att komma upp brevid den andra i badrummet,det tog bara några minuter! Det blir såå bra mot förut! Retar mej bara till vansinne på de aprikosa väggarna och golvet,men det är ju inte bara till att måla i ett våtutrymme,tror jag?



Nu ska jag fortsätta med att dekorera utrymmet mellan speglarna och flytta om lite annat!



Här under hyllan ska jag sätta ett sånt där svart skoskåp från IKEA,det kommer att bli perfekt! Behöver mer förvaring till alla tjejgrejer! Krister, nästa shopping blir på IKEA! Biltema är redan klart ju!

 


Most photos

Nu har jag bestämt mej för att resten av den här dagen skall spenderas inomhus,precis som igår. Jag ska laga en god fiskrätt med grön chilli och basilika,till det blir det nog ris! En hel del wokgrösaker ska också ner i grytan! Sen ska jag sätta mej vid det fina barbordet och tända några ljus å bara njuta! Känner mej så nöjd med det arbete jag gjorde i mitt kök i går,det har blivit så mycket mer praktiskt nu! Fick anledning att återvända till ett forum jag inte besökt på länge nu! Ett ställe för de som vill sälja eller få kommentarer av andra på sina bilder. Det finns också mycket att inspireras av eller köpa t om! Kolla här,det är en länk till min profil! Ska lägga till lite nytt strax för det var länge sen sist!

http://www.mostphotos.com/chevalena/albums



Fika

Hej,här kommer ett morgoninlägg! Har just nu en liten kaffepaus och äter en frasig fralla! Idag är det lite regnigt ute men jag har faktiskt klätt mej efter det!Vi får höras mer sen alla vänner!

 


Aretha!

Dags att inte behöva välja igen!Okej då jag vet att jag delat dessa flera gånger förut men va har det med saken att göra! Här kommer brudarnas brud,sångerskornas sångerska,med en röst som är så klockren! Kanske inte ungdomarnas favorit men hon har lagt grunden till mycket av den R&B och soul som det lyssnas på idag,en förebild för många! Joss Stone t ex!



Nu blir det en kopp te å sen dyker jag i säng! Tidig start i morgon också!Så sov sött!

Arbetar med granen

SNÖVITA Dekoration, hållare silverfärgad Höjd: 1 m  Håller just nu på att linda eltejp på en sån här metallgrunka.Själva ställningen skall bli helt svart! Sen ska den dekoreras på något vis till en julgran men jag har inte bestämt tema för det hela ännu. Kanske en ljusslinga som ligger på botten och sen ska det såklart hänga något i det hela men vet inte vad och i vilken färg! Å i toppen ska det väl vara något också,det här blir ett äventyr!

Flytta ihop!

Tänk så det kan bli! Höll ju på att låta några blommor bli sambos i en kruka för att det skulle bli lite roligare än att bara rada upp krukor på klassiskt vis! Här är en bild på ett av arrangemangen som bara råkade bli jätteroligt tycker jag! Två små växter som jag inte vet namnet på tillsammans med en fikus som tappat ett blad på stammen och såg lite naken ut! Ville piffa upp den lite och fick tag på lite färgade kulor att hänga i grenen!

Här är några andra sambos från idag!



Lite åt det juliga hållet va!

Hemmastök!

Har en skönt stökig eftermiddag här hemma! Har just vilat lite från de pågående projekten och druckit lite kaffe! En sak är säker,jag tänker inte gå utanför dörren förrän klockan kvart i sju i morronbitti! Nyss var jag ner till källaren med mina fina pelargoner som ska få övervintra där. Jag ställde dom i tvättstugan där jag i allafall är allt som oftast så får jag se hur det går för dom. Var lite feg och ville inte klippa ner dom som det sägs att man ska,gör det väl så småningom. Nu ska jag fixa lite med de andra växterna här inne,vissa ska flytta ihop i en samplantering och andra får ny kruka bara! Fram med tidningar på köksbänken och så är det bara att börja!


Eftermiddag

Vilken överraskning va,jag är redan hemma och mitt arbetspass för dagen är avslutat. Idag var det ju lite varmare ute så jag har inte frusit såå mycket! Rullade förbi brödet och fiskarna på hemvägen för att kolla in coola blomkrukor,men inget föll mej i smaken idag! Ska försöka jobba vidare med projekt toalett/badrums stylingen,börjar bli trött på att jag aldrig blir klar! Dessutom vet jag varför det stannat av och det retar mej! Sen ska jag fortsätta snurra svart eltejp runt julgranstommen. Iadg när jag cyklade genom drömparken slog det mej att jag varit där alldeles för lite i år,å nu är det för sent.Synd för jag har sneglat på allt det vackra varje gång jag cyklat förbi men inte tagit mej tid! Får väl ta nya tag nästa sommar!



Bild tagen juni 2009

Hej!

Tja å godmorgon igen! Är på gång till jobbet såklert eftersom jag är uppe vid den här tiden! Påbyltad ordentligt, för här ska det bli cykla av i kylan! Här kommer inga viktproblem att dyka upp,det går åt massor av energi att cykla hela dagarna i kylan! Det värsta är väl risken att bli förkyld när man far in och ut på detta viset! Så nu sticker jag iväg och får mitt morgonkaffe på jobbet. slutar vid 14.00 idag så vi får väl se vad jag ska roa mej med då!


Dags för sovstund!

Dags för lite stärkande sömn här! Tror nog inte det blir några problem att sova fast jag sov så länge i morse. Eftermiddagen i dax spenderades på Max i Västerås där det blev en fikastund där Eddie fick överta stora storesyrrans gamla mobil. Tillsammans var vi sen till Max med i på slutet och handlade lite. Efter jag skjutsat båda barnen dit de sen skulle å så fick jag en fika hos Marie som satt med resfeber inför Egyptenresan på onsdag. Visst låter det varmt och skönt det! Nu kanska jag ändå ser slutet på mina garderobsarrangemang som jag tjatar så mycket om,när det är klart ska ni få se! Godnatt alla å kom ihåg att vara snälla!



Höst!

ABBA

Det slog mej i dag när jag satt i bilen,att jag kan sitta så mycket i denna ylande burk till bil utan att bli tokig av att inte kunna lyssna på musik! Den här helgen har jag nog rullat på minst 40 mil med endast ljudet av ett halvlagat avgassystem och en fläkt på högsta sprut! Visst finns det en musikmaskin i bilen men något tekniskt fel har inträffat så radion vill inte funka. Andra alternativet är att stoppa in en gammal klassisk kasett i spelaren men vem har såna? En kort stund kunde jag höra på den knastriga radion att nån av de större radiokanalerna hade nån slags ABBA helg! Då kom jag på att jag skulle fundera ut vilken ABBA låt jag skulle välja med kniven mot strupen,svaret hade jag snabbt,den här så klart!

Disco är väl inte min grej men ändå!Kanske inte ABBA heller egentligen!

Eat at home

Nu är maten avklarad i alla fall! Det blev kyckling Kerala med ris!Gott gott! Nu ska Eddie och jag dra oss ut lite.En sväng i Enköping först och sen vidare till Västerås! Medan jag lagade maten tänkte jag på den här låten,den passade ju ganska bra!

































Då hör vi senare alla vänner!


Thank you & All of my love!

Ofta har väl Led zeppelins låt stairway to heaven blivit utnämnd till världens bästa låt i olika omröstningar. Vad det gäller Led zeppelin som finns dom klart på min favoritlista. Men de två som ligger högst på på min favvo lista med just deras låtar så är den faktiskt inte med. Även om den är grymt bra såklart. Som tur är behöver jag inte heller i detta fall välja utan kan hur mycket som helst bara frossa i båda!

Typiskt tjejigt att välja Zeppelinmjukisar va!

Memories

Det är nåt särskilt med dessa två låtar! Båda är sånadär sista dansen på skoldansen låtar! Tycker inte man ska behöva välja vilken som är bäst. Huvudsaken man fick dansa tryckaren med den som man gillade bäst,kanske t om den man hade chans på! Hi hi! så det var,kommer ihåg precis hur det var,även vad jag hade på mej vid flera av dessa tillfällen! De vita höga lackstövlarna alltså! Klackarna var inte höga,men skaften,det var tidigt sjuttiotal det! Men skulle helt klart kunna ha hela den outfiten idag igen ,men kanske en anna färg på klänningen,den var turkos,vet inte om det är min färg numera!

Vilken bra sångare han är Percy,bara stå så där rätt upp och ner och låta så där! Fantastiskt. Kanske inte bästa kvaliten på videon,men ungefär så lät det faktiskt från skoldiscots grammofon på den tiden!


Gomiddag

Har nu sovit ut riktigt ordentligt,men känner att hälsan inte är helt 100. Skam den som ger sej,jag ska kämpa på ändå! Mimmi hade varit bussig och tvättat massor av tvätt går när jag var borta så nu luktar det nytvättat i hela huset. Ska nog fortsätta med mitt garderobs röj idag tror jag. Köpte ju fler vakkumpåsar igår på biltema så nu ska mer av sommarkläderna vakkumförpackas och flytta ner i källaren under vintern. Fantastiskt bra uppfinning det där! Annars är det mesta rätt lugnt idag,inte särskilt mycket måsten. Det var ju rätt längesen jag var ledig en hel helg ,å det har varit riktigt skönt! Men i morrn kör jag igång igen redan kl sju så det är nog alldeles riktigt att vila idag för det tar på krafterna att vara ute och cykla mellan brukarna! Nu tänker jag bjuda på lite The Kinks tycker det finns en slags härligt avslappnand positivitet i deras musik. Här är ett exempel!



Bilder bilder bilder!

Här kommer lite mera bilder från dagens fotopromenad!

En solros mot en klarblå hösthimmel,tagen underifrån! Gillar verkligen färgerna i den här bilden!



Här är det öppet för gissningar,vem vet vad detta är,den som kan gissa det ska få en PUZZIZ!



Denna kommer att bli en favorit,det känner jag direkt! Nästa är inte heller dum! Lite lurigt att se vad den föreställer om man råkar stirra sej blind på det blåa,det är det vita som är motivet! Ser ni det?


Höstpromenad

Inkommen i värmen med iskalla och röda fotofingrar! En riktigt fin och solig höstdag,men kall! Här kommer nåra smakprov!



Så här började förmiddagen,kaffe,frasiga frallor och ett varmt återseende!
Sedan en utflykt till Biltema i Haninge!



Måste med det besöket säga att Biltema i Västerås är ett strå vassare,men vakkumpåsar och svart eltejp fanns!



Kolla vilka vindpinade träd det finns  i närheten av havet!



Höst!



Deltagarna på promenaden! Återkommer med mera bilder sen!

Tidig lördagsmorgon!

Oj vad jag har varit uppe tidigt och stökat denna lördagmorgon och ändå händer inget känns det som! Men snart är jag faktiskt klar! Då ska jag få äran att skrapa bilrutorna också! Men vad gnällig jag är! fortsätter med det jag höll på med så hör jag av mej senare!

Dags för pyjamasen!

Trot om du vill men nu går jag å lägger mej! Tänker ställa klockan på tidigt och gå raka vägen in i duschen! Sen hoppas jag på en solig dag även vad det gäller vädret! Så ni förstår att jag vill sova nu så att tiden går fort! En låt medan nattbestyren pågår!




Bla bla bla!

Hu vad det är ruggigt hela tiden,kan inte sluta småfrysa! Men som vanligt gäller medicinen ignorera vad det gäller förkylningar och annat småskit! Har nu plockat färdigt här som jag ser det,lite bättre blev det kanske! Återigen är huset fullt med kläder som hänger på tork på alla möjliga och omöjliga ställen! Å varför ska det ta sån tid för dom när de torkart att komma in i garderoben. Kläderna har en tendens att hamna i olika sorter högar lite överallt! Men egentligen är jag ganska noga med mina kläder,vill helst stryka alla plagg å sen hänger jag dem efter typ av plagg och färg! Har väl sagt förut att jag inte gillar att ha kläder i byrålådor för det blir så dålig överblick på vad som finns och sen blir det bara stökigt! Många garderober gillas,framförallt såna med spegeldörrar! Ha! Krister ska du med till Biltema förresten?Har fått ett behov!

Biltema       

Äntligen!

Nu bara för en stund sen så klev jag ur stövlarna jag satte på mej klockan sju i morse! Något trött och sliten! Men ack ingen vila inte,måste finna nån slags ordning här hemma inför morgondagen! Men usch vad motigt det känns nu när jag bara vill lata mej! Men allt går bara man vill! Därför får jag inte fastna här framför datorn utan strukturerat jobba mej igenom det jag måste! Har i alla fall plockat upp min andra kamera och så har vi inhandlat nya hjul till Eddies skateboard! Nu är det bara resten kvar,återkommer när jag är klar så får vi se hur länge det dröjer!


Friday

En ny dag är här! Inte riktigt 100% pigg men det ska gå! Ut i världen och göra det jag kan för att det ska bli en smula bättre i alla fall! Alltså jag pratar om vilken inställning jag ska ta med mej i huvudet när jag snart kastar mej ut i mörkret för en arbetsdag! Tar en positiv och lugn en,man kommer alltid längre med det! Sätt på steroen och njut av att livet är så härligt



 

See you!

Slow down!

Så där nu är jag tillräckligt mör för att gå och lägga mej! Det ska bli såå skönt! Å faktiskt så är det i något sånär tid i alla fall! Upp och studsa i morgon igen kl 06.00 för att jobba fram till 16.00. Sedan bär det av på en tripp till Västerås för shopping å lite mat ! Men den saken tar vi i morgon!
Stäng nu öronen eller försvinn från bloggen alla ni som inte kan lyssna på en riktig gammal blues,för här kommer en riktig favorit! Det finns en story om mannen som sjunger som är värd att ta upp nån gång här,men just nu ska jag göra som han säger Slow down!


OHITEKAH

Det börjar kännas som att det enda jag skriver på bloggen är att det är morgon eller kväll igen! Bara så att ni vet så är det kväll nu! Har segat i soffan och pysslat med photoshop under kvällen! Experimenterade med en bild som i mångas ögon kanske skulle bedömas som för dålig för att använda. Så här ser originalet ut!



Lite stökig bild med för mycket brus! Fort öppna Photoshop!
Lite pyssel och pillande å så poff så förvandlades Krister till OHITEKAH
En mäktig sioux indianhövding. OHITEKAH: Sioux name meaning "brave."
Ja jag tycker i alla fall att det blev riktigt bra utifrån vad som fanns att arbeta med!
Å det är ju faktiskt det viktigaste med det man gör,att man känner sej nöjd när man är klar!
Men det allra bästa är ju ändå att Krister finns i mitt liv! Ugh Ugh mannen!
E

Sliten!

Nu är jag riktigt riktigt trött! Jobbat på dagen mellan 7och 4. Helt jätteslut. Måste, måste ,måste sova en lur nu! Sen blir det att åter plocka med gerjer här i huset. Jag förbannar det skit som står i vägen i garaget och önskar att det bara var möjligt att trycka på delete knappen å så var det borta! Retar mej så in i..... på den nonchalanta inställningen att bara lämna sin skit till andra! Må ingen råka ut för detta igen,men förmodligen är det redan gjort! Ännu är inte sista bruden lurad! Nu ska jag ägna mej åt trevliga människor istället för att bekymra mej,en vacker dag har jag löst problemet!



Så hej på en stund alla! hörs sen!

Hej å hå!

Strax kastar jag mej ut i mörkret och försvinner hela dagen till jobbet! Har plockat fram varma kläder,både mössa och vantar plus tjocka jackan! Kan vara lite kallt att cykla såna här dagar! Vill inte att förkylningen skall komma tillbaka! Ja då blir det nog ganska tyst här på bloggen fram till jag slutar,men jag dyker så klart upp igen! Ha bästa dagen nu alla!

Nu är det natt IGEN!

Dagen är snart över och jobbpasset likaså! Idag var jag sisten och slutade kl 22.00. Pratade djupt med en klok dam i kväll ,hon gav mej härliga vinklar på åldrandets bekymmer! Vilka fantastiska samtal det kan bli bara så där! Nu byter jag ställe för ett tag å därför har jag plockat fram varma jackan ,vantar å mössa! Kul ska det bli,det är faktiskt så att jag inte trillat över något tråkigt ställe alls sedan starten i maj! Nu i säng för klockan ringer 06.00! Bye å godnatt alla!

 Det här är lyckobubblor!

Tårta!

Sitter här och rastar på jobbet! Har nyss ätit prinsesstårta och drukit kaffe! Det är riktigt mysigt här faktiskt! Tycker nog att jag haft riktig tur som fått jobba med så trevliga människor,både de jag hjälper och de jag jobbar ihop med! Det är nog därför tiden går så fort och dagar och kvällar bara flyger förbi! Så nog för nu,dags att ge sej ut igen!

Pling plong!

Lunchdags har det hunnit blivit! Nu har jag slutat tjura över de glömda frallorna och ägnar mej istället åt potatis! Jag har stekt en stor portion potatis och kryddat den gott! Fryser lite så det blir en kopp kaffe till det! Det blir inte så mycket praktiskt gjort här hemma som jag önskar,men vad attan blir gjort av att man önskar! Det gäller att skrida till handling! Att tänka och ventilera funderingar med goda människor runt sej är också att göra något!  Ha ha, då har jag gjort mycket idag om man tänker så! Oj nu är potatisen redan slut,den bara försvann medan jag skrev! Gott var det i alla fall,men hjärnan verkar inte fatta att jag ätit för jag är mera hungrig! Får bli en liten kaka till kaffet då! Jo det jag tänkt på idag är alla de människor runt mej som påverkat mej så att jag befinner mej i livet där jag är idag! Då menar jag alltså inte de nära och kära som känner mej och vet min situation.De vet redan att jag uppskattar att de finns och det de gör! Utan jag tänker på de som på olika sätt agerat runt mej och mitt tidigare förhållande som nu är ordentligt avslutat! Människor som inte känner mej eller ens träffat mej! Vad var det som hände egentligen hörrni? Vad det än var så var det bara bra.Jag har utifrån det agerat och tagit beslut. Rest mej och blivit ommöjligt ännu starkare och säkrare i mitt agerande. Fick ett snitslat men vingligt spår sakta utlagt så jag kunde sammanstråla med en man som jag nu har mycket starka känslor för och försiktigt börjat bygga något med! Lyckönska oss gärna om ni menar det,övriga nyfikna får gärna tyst titta på,för bomber och granater vad vad mycket härliga gnistor det slår här!






Börjat med julstöket!

Nu ska ni få se vilken lattjo julgran jag ska fixa till i år! Har ju grunden klar,inköpt på IKEA! ska kolla om jag har någon svart tejp kvar så jag kan "måla" om den! Sen är det bara att välja tema för dekorationerna och fundera på belysning! Oj oj vad kul! Å undrar var den ska stå? Tänk om man hade haft plats på toan,vilken överraskning det skulle bli för kissnödiga om den stod där trivsamt och lyste när man klev på! Kolla!


Galgmysteriet

Har reagerat på att det alltid ligger ett antal galgar utanför min garderob i sovrummet! Idag tänkte jag på det igen när jag skulle få fram något att ha på mej! Tänkte -varför blir det så där,tyckte ju att jag nyss tog upp flera galgar därifrån ,nu ligger det fyra stycken där igen. Konstigt tänkte jag och slet ner en svart T-shirt. Då plötsligt hörde jag ljudet!! Va?! Tittade ner mot mina fötter och såg hur en galge studsade mot golvet! Märkligt,hur kunde detta ske? Vilket märkligt sammanträffande! Jag tog förvirrad på mej T-shirten och smög mej försiktigt därifrån. Fan vad skumt,nu ligger det fem galgar på golvet och jag törs inte röra dem,för det är ju bevismaterial! ska nog ställa mej bakom dörren och tjuvkika och se om jag kan få fram nån vidare information om vad det är som händer! Återkommer om det händer nåt mer!



Det är här det mystiska händer!


Slut i rutan!

Ja då lyckades klockan knata på så där fort i alla fall då! Kände mej färdig för sängen redan tidigt,men hur det nu gick till så blev jag sittande vid datorn och telefonen! Tur jag kunde byta mitt dagspass mot ett kvällspass på jobbet så jag hinner ta en lur efter mötet jag ska på redan kl 8 i morron bitti! Ska bara komma ihåg att få med mej lite frasiga frallor hem innan jag deckar! Men det är i morgon det! Attans vad trött jag är nu ,kan inte komma på en enda låt å spela heller,det blir att somna utan godnatt visa ikväll!

Hej alla!

En lång dag har snart gått! Var på jobbet kl 7 imorse och körde för fullt fram till kl fyra. Då väntade ett antal familjemedlemmar på mat och umgämge! Nu har vi ätit och umgåtts och gjort alltmöjligt annat! Ha,och BMw:n är upplåst!



!

Lite trött!

Visst börjar jag bli duktig på att lägga mej tidigt! Snart dags för sängen igen. Börjar jobba kl 7.15 i morgonbitti så det behövs nog sovas lite. Sedan blir stugan full med folk i morron kväll,familjekväll kan man säga! Det är så mysigt att använda mörka höstkvällar till att bara umgås och äta något gott! Alla har så mycket att berätta och särskilt nu när båda tjejerna rustar för flytt! Förändringar finns det gott om ,även här hos mej! Så, nu kastar jag ut tusen godnattkramar i universum,fånga en om du vill och behöver! KRAM och godnatt!


Fin höstbild!

Har ni sett, det finns fler i familjen som kan fota sånt som växer! Det är är ju en jättefin bild som Jenny tagit i en park i Göteborg i helgen!
Själv har jag inte hunnit hälften av det jag tänkte men det gör inget! Har ju hunnit en del som jag inte tänkte så det jämnar ju ut sej!


Rusningstid på Furugatan!

Hej! Nu är det så där igen att tiden inte räcker till för allt kul som jag vill göra! Bl a tänkte jag skriva om felkonstruerade cyklar här på bloggen,Tänkte också passa på att tacka alla som hjälpt mej utan att de vet om det! Det ska jag förklara lite närmare sen! Nu har jag alla fall varit och köpt vantar för det behövs nu när jag cyklar så mycket på jobbet. Härnast ska jag kasta mej över stekpannan och koka ihop nåt ätbart! Ja det är mycket nu! Sedan hoppas jag få lite tid till Photoshop ikväll,har massor av ideèr ! Vi får höras senare!


Halluuu!

Vaken igen efter några timmars intensiv sömn! Nu ska jag göra en heldag på jobbet! Har ju bara jobbat kvällar länge nu,så det blir lite omväxling! Tänk att jag känner mej så piggelin trots att förkylningen kanske inte helt är över! Nej nu är det dags att rusa vidare på livets stig! vi hörs mer sen!


Dagen i dag

Dagen idag var en bra dag. Nu är jag hemma igen i Enköping. Kameran är full av bilder som kommer att glädja mej länge,och huvudet fullt med minnen som kommer att glädja mej ännu längre! Viisserligen har jag inte åkt längre än till Nynäshamn,det är väl ca: 13 mil men man ser en stor skillnad på naturen här och där! Har ju såklart med närheten till havet att göra så av den anledningen hittar jag massor med nya motiv,men även människorna jag möter ger mej anledning till nya härliga fotoupplevelser.



Kolla,en regnbåge har fastnat på stenen!




Tycker om!

Tjaba!

Sänder bara en liten hälsning för att säga att jag har det alldeles utmärkt för tillfället!
Här varit på fikastund med naturupplevelser,fotat och fotoshoppat. Ätit mat och umgåtts! Här kommer en av bilderna. Kallar den för father and son!




Rubriksatanockså!

Nu är det godmorgon här hos mej! Och ännu godare ska den bli för strax ger jag mej ut på äventyr! Har haft musiken som sällskap under morgonen,å just nu är Bono här, han är ju fantastisk! Lyssna här!

Å den söta lilla Skodan som vägrar låta mej lyssna på musik när jag kör,det är så trist! Den här då! Nu är jag tråkig å delar sånt som jag ofta delar men det man gillar upprepar man ju som sagt!


23.00 prick

Här är en som håller vad hon lovar! Skulle hoppa i säng klockan 23.00 så nu tar jag sats!

Ha, en bild tagen för nåt år sen med själutlösare,men hoppar det gör jag! Sov gott!

Bidde inge ut ikväll!

Nu har jag fällt ut landningsställen och parkerat mej själv här hemma! Hade ju planer på en kall öl med Marie här på hörnan i Enköping men det sprack. För hennes del var det magsjuka och för min del lite snuva! Men inget ont som inte har nå gott med sej! Lägger mej tidigt för att kurera mej,sedan hoppas jag på att bli väckt på något bra sätt. Tidigt! Tänker sedan ta bilen och ge mej iväg ut på vägarna igen! Något är på gång,det känns i hela kroppen!
Hur ska jag nu illustrera den känslan då,låt eller bild? Kanske båda? Ha,det här blir bra, texten har förföljt mej länge, nu passar den ju utmärkt! Det är ju inte klokt,men jag brukar faktiskt gymma till den här hihi!

 


På plats!

Sådärja,nu har jag klarat av de tre första besöken på mitt schema på jobbet.Det är så skönt att vara här för det råder frid och tystnad hemma hos de gamla så här på lördagseftermiddan! Lugn och frid har jag sällan runt mej privat för tillfället. Men jag klagar absolut inte för det är en mycket kreativ period på alla plan just nu,å det trivs jag med! Ikväll hade jag tänkt ta mej uy en sväng ut här i Enköping efter jobbet men förkylning och trötthet gör att det blir en riktigt lugn kväll hemma  istället. Men i morron blir det nog utflykt igen,tänkte vara ledig för en gångs skull och ta mej iväg ut för att se vad framtiden kan bära med sej! Oroa er inte kameran ska med! See you!


swisch!

Vilken jättesnurr det är här just nu. Har nyss kommit från Västerås! Där träffade jag Mimmi.Pontus och Eddie! Vi tog oss en sväng på Ikea. Vet ni vad som är den största skillnaden på Ikea en vardag och och en helg? Det som gör det så drygt på en helg är alla omöjliga äkta män å sambos som följt med sina fruar eller flickvänner fast de inte vill! De står bara i vägen hela tiden överallt! Totalt ointresserade är de flesta också! Nä ni gubbar åk till biltema och köp tvättsvampar billigt i stället! Inget ont om biltema,handlar där ibland jag med! Men herrarna kommer säkerligen att vara mer nöjda med sin dag och då blir det ju trevligare hemma också! Nu äter jag pasta och Tikkamasala sås medan jag skriver,ska börja jobba alldeles strax! Får visa mina fynd från idag för er senare!


Glashus

Den här är ju alla mina läsare värda,så varsågoda en tänkvärd text och cool sjuttiotals progg, för Saga räknas faktiskt dit med sin musik!



Wake up!

Vilken känsla att få vakna med solen rätt in i sovrummet! Har hunnit surra runt lite i uset och stökat på morgonen och nu blir de kaffe! Som vanligt inga färska frallor men nån gammal limpskiva knske kan uppenbara sej om jag letar! Ska ta mej till Västerås och lämna lite grejer och träffa delar av barnaskaran min! Får sätta lite fart för jag behöver komma iväg snart för sen väntar em/kvällsjobb! Om ni undrar hur det gått med förkylningen så skiter jag rent ut sagt i den,ignorerar den helt! Hörs senare go vänner och alla andra!

Slutgnällt!

Nä nu jäsiken klantade jag mej! Höll på med ett blogginlägg och så råkade jag trycka bort det när det nästan var klart! Dumt! Resonerade lite om hur fel det är att gnälla över lite fjantig snuva när jag träffar så många på ett jobbpass som garanterat skulle byta sina krämpor och svårigheter mot min snuva på stört! Fy vad fjantigt att gnälla! Det är ju bara att snyta sej och vara tyst! Tänkte komma isäng strax för i morgon ska det som vanligt hända massor med trevliga saker! Först en sväng till Västerås på morgonen,sedan hem till Enköping för ett jobbpass mellan 15.45 och 21.00. När jag kommer hem så är Marie här, för vi tänkte hitta på nåt lattjo på kvällen! Vad det blir får tiden utvisa! Nu ska jag skala mer morötter så jag får nåt i magen! Ha det så bra därute och gör nåt kul ikväll!

Carlos & Mary

Å jag som inte skulle.....Bli förkyld alltså! Nu verkar läget hopplöst att göra något åt! Men tänker bara acceptera en enkel liten snuva en kort stund. Har alldeles för mycket roligt att pyssla med,både på jobbet å privat! Det allra första just nu är att dricka ur kaffet och dra sej mot duschen! Sen ska jag fortsätta bygga upp spelningslistan på Spotify med flera låtar för den gamla har tagit slut! Musik är sååå kreativt,vad tyst det skulle vara utan,eller hur

Skön duo detta!

Hej dagen!

God höstmorgon! Väcktes  av ett sms från bemanningen som förser mej med jobb,tycker faktiskt att det är ljuv musik! Är så glad för att få bli så flitigt anlitad! Idag blir det ett kvällspass igen,det är riktigt skönt att ha dagen ledig så det blir perfekt! Ska fortsätta pendla mellan tvättstugan och photoshop en stund,borde väl ta mej ut i trädgården och montera ner studsmattan också,alltså bara haka av själva mattan. Å plocka en fin bukett blommor,å så åka en sväng till plantskolan kanske,ja det verkar som jag kan få tiden att rulla idag med! Nu blir det kaffe ,å sen vinkar jag av Jenny som åker på Volbeat konsert idag! Ja livet är för trevligt för att inte användas! Synd förresten att jag inte varit och kollat partyladan på länge!






Vilken bild!

Har just skapat en bild som jag verkligen gillar,den blev alldeles precis så som jag tänkte. Njut ni också!



Förresten så säger jag godnatt nu,det börjar bli sent! Sov gott!


Höstbilder



Två bilder från en svensk höstskog! Tycker båda bilderna påminner om insomnade monster som när som helst kan vakna till liv. Det bästa med att vara ute i skogen en höstdag är att sen få komma in i värmen och ha det bra!


Paus

Har jobbat sen 12.45 idag. Nu är det dags för en liten paus! Slutar kl 22.00 så det är ju strax! Då tar jag lillskodan och fräser hem. vet att där väntar en maskin tvätt på att bli upphängd så det blir det första att greppa! Hörs mer då ! Hej så länge!

Så gör tjejer

Vi har tjejförmiddag här hemma i huset just nu,jag å mina döttrar! Alla ska vi jobba em/kväll så det passar ju ypperligt att ses så här över en brunch! Vi har ätit kyckling-lax-rostbiff wraps! Nu sitter en med mobiltelefon och för över telefonnummer,den andra sminkar sej vid vardagsrumsbordet och försöker förstå sej på sin Iphones alla funktioner.Jag hänger tvätt över hela huset,vi tvättar nämligen tillsammans här idag,så det är tjusiga tjejgrejer överallt på tork. På Spotify går Nickelback och liknande lättsam musik! Alltså en helt vanlig tjejförmiddag i ett alldeles vanligt hus hos en alldeles vanlig mamma!

Den här bilden är ju ordentligt gammal,idag är de 20 och 23  år unga!


Rusk!

Hej höstmorgon,så positivt tänkte jag när jag insåg att det spöregnade ute när jag skulle en sväng ner i tvättstugan! Det kändes så där som det skulle komma att regna hela dagen,så allt blir dyngsurt överallt! Vi får väl se! För tillfället måste jag gå ut ur huset för att komma ner i källaren,visserligen finns det en innetrapp men just nu är den inte användbar. På sommaren gör det ju inget men på vintern känns det ju lite jobbigare. Det blir säkert nån ordning på det med vad det lider! Annars ska jag försöka använda förmiddagen väl så det blir något gjort,för vid kvart i ett börjar ett arbetspass som pågår till 22.00 så vi hörs sen!



Den här bilden får symbolisera höstruskskänslan jag har idag. Fast jag tycker de långhåriga stenarna är riktigt snygga!


Mobiler

Pysslat med telefonboksöverföring från en mobil till en annan!Det tar sin lilla tid det! Fortsätter nog i morgon med det. Tänkte dra igång dagen tidigt så det är nog bäst att gå i säng nu då! Åh herregud Iphone totlt crazy funktioner! Många glada skratt! Inte för att jag äger en men man har ju barn som är begåvade med såna nymodigheter!! Verkar vara kul manickel det där! Godnatt nu så busar vi mer i morron!

All my loving!

Nu har Jenny och jag ätit wraps med massor av olika godsaker som vi stoppade i ! Så nu går vi runt här och Wrappar  yo ! Har försökt plocka undan lite här hemma, i alla fall så jag hittade sängen! Varför lägger man allt man ska lägga undan sen där "så  länge" ? Det är väl den möbel man använder mest i ett hem! Näst efter platsen framför datorn förstås! Så går det till här i huset i alla fall! Har nu hunnit avverka två olika arbetsställen idag sen jag kom hem, det är så roligt att jobba!Dagen gick hur fort som helst, å likaså kvällen! Nu lämnar jag er en stund ska öppna photoshop och roa mej en stund! Vad ska vi lyssna på under tiden då? En gammal Beatles goding kanske,from the early years Snacka om att det gick vilt till då! Hur kunde detta vara så upprörande som den äldre generationen tyckte då!? Helt underbart!

Tjo!

Back home! Har återigen roat mej med en roadtrip av stayovernightslaget! Hade tänkt berätta lite för er vad jag pysslat med men ser att tiden går och plikten kallar! Det får bli några bilder så länge å så får jag återkomma ikväll med mera!

Varit ute i skogen å härjat!

Varit inomhus och härjat!



Härjat underifrån!

Hinner inte mer nu,måste rusa! Tack för ett juste dygn och hoppas din hunger blev något stillad i alla fall!


Hallu!

Hallå där! Har pysslat med att installera photoshop på en annan dator och lekt med det i ett par timmar. Har även varit ute och fot
at lite höstbilder! Visar sen!

I gotta feeling



All for now! See you!









Höstigt!

Visste att solen skulle våga sig fram idag också! Verkar bli läge för lite nya bilder i dag kanske! Visst är det snyggt med alla orangeröda löv överallt men jag skulle vilja variera temat lite.Lönnlöv börjar bli tjatiga,på med tänkarmössan och ner med kameran i väskan å så iväg! Först lite kaffe och kanske en viss uppsnyggning av Chevalena kan behövas. Hörs strax igen!

Kväller

Nu har jag avslutat ett jobbpass igen! Idag pågick det mellan 12.45 och 21.30. Lika trevligt som alltid. Känner att jag ska lägga mej tidigt även ikväll, det är ju en dag i morgon också! Tänkte sparka igång den relativt tidigt för jag tänker hinna med en hel del! Så nu tackar jag för idag och säger godnatt! Vi får höras mer i morgon!


Råg i ryggen

Eftersom jag håller på och surrar en del om mina favorit kärleksförklaringslåtar så kommer här en till. Hade själv tänkt göra ett klipp och lägga upp den på tuben för jag tycker jag letat tidigare men inte funnit den men nu så var den redan där ! Fantastiskt! Kom i kontakt med plattan Rågi ryggen i mitten på sjuttiotalet och har sedan dess älskat den här låten! De andra låtarna på skivan gick ofta på grammofonen de med när man var fjortis! Varsågoda att lyssna om det lockar!


Serenade

Nu har jag vaknat igen! Det var verkligen en välbehövlig lur,somnade som en nyfödd! Nu känns det så här!
Vilken härligt positiv känsla i den låten va! Ute i köket puttrar en gryta med ris,till det ska jag äta tomater och rödlök och massor med persillado! Det vattnas i munnen,koka fort nu snälla ris! Kanske jag hinner in i bildredigeringsvärlden igen en stund innan jobbet,det märks att det blivit höst,då "shoppar" jag som värst! Kul kul!

Varit i farten!

Morning! Har varit uppe sen kl sex och hunnit med en tur till fram och tillbaka till Västerås på morgonen. Nu ska jag lägga mej en stund och dåsa lite innan jag på nytt startar dagen. I dag ska jag jobba em/kväll, så det kan behövas en liten lur innan jag drar igång! Nu blir det först en kopp kaffe på sängkanten å så hörs vi när jag vaknar! See you!


One rainy wish!

Nu ska det faktiskt på riktigt bli en tidig kväll här!Kan ärligt säga att jag är ordentligt trött,men på ett bra sätt. Vilken tur att jag aldrig har problem med att sova,hinner knappt lägga mej innan jag sussar gott! Inte har jag problem med att gå upp heller så på det planet har jag det bra. Nu innan jag somnar så blir det natt underhållning på hög nivå! Den här låten hör också till kategorin bland de bästa kärleksförklaringslåtarna i världen som jag resonerade om i ett tidigare inlägg! Sov nu på gott mina vänner så ses å hörs vi snart!

Obs.det är låten inte videon som är viktig!

 


Släng aldrig ett foto,man vet aldrig



Ännu en bild från vår fotosession i en lånad trädgård! Kanske inte så bra bild egentligen,tagen på lite för långt håll och posen var väl inte så kul heller! men med lite trick så blev det en favvis!

Nu är det något helt annat! Tycker jag i alla fall!


Arbetsflöde



Här är en bild på mej som togs för nån månad sen! Nu tänkte jag göra en ny profilbild till facebook där bara ansiktet syns! Nu är det bra att det är en högupplöst bild så att man får lite kvalitet på det man klipper ur!

Här har jag klipp ut ansiktet som jag vill ha det, och ändrat färgen lite!

Här har jag gjort ett litet färgtrick,den duger ju!



Här är en annan variant som jag tycker blev jättecool! Den tar jag! Photoshop är så braaaa!


Ordning på torpet!

Nu ska jag ta mej för att sätta upp den där spegeln som stått på golvet sen i mitten av augusti. Visste precis hur jag skulle ha det men sen ändrade jag mej och då tog det stopp. Skulle också behöva såga av en hylla nån decimeter å så lätt kan det ta stopp när jag håller på med något projekt. Men så småningom brukar det bli klart!

VÄNNA Spegel  Bredd: 29 cm Höjd: 58 cm  Så här ser den ut,den första är redan på plats,men de är så dryga att sätta upp. Det måste mätas och bli exakt så det inte blir snett!  Sen när den är uppe så kommer en massa smågrejer också att få sina platser,måste bara uppfinna en toapappershållare som ser cool ut också! Det håller inte med golvet längre,rullen vill inte stå kvar där man ställer den verkar det som! Det finns inge skrot,allt är bara molijoxer och mojjänger som kan användas på nya sätt! Det var mulle Meck som sa det och jag håller med!

Ooops,en liten vit lögn!

Imorse på jobbet kom jag till tant Rut som är 90 år fyllda. Skulle hjälpa henne med diverse sysslor. Jag såg att hon hade bryggt kaffe själv till frukost,men det som var i kannan såg ut som te! Jag lyfte på locket till bryggaren och såg att filtret vikt ner sej och vattnet runnit på sidan av filtret i stället för genom. När jag ändå stod vid diskbänken rättade jag till filtret och hällde de kaffe hon bryggt igenom filtret en gång till. Jag sade inget till tant Rut som satt vid köksbordet och väntade på frukosten. När hon drukit ur kaffet och ätit sin smörgås så sa hon ,det var ett rysligt gott kaffe idag,å jag har gjort det själv! Jag fick t om servera henne påtår och hon önskade att hon haft en kaka hemma! Jag var extra nöjd med att jag inte sa något till henne om fadäsen när jag upptäckte den! Så den lilla vita lögnen,eller undanhållandet kändes helt rätt! För det hela var ju en olyckshändelse,det var ju faktiskt hon som gjort kaffet egentligen!


Catch the rainbow

Nu har Eddie tittat på Avatarfilmen för femtioelfte gången! Visserligen inte i 3D som den första oförglömliga gången på Heron city! Det var en upplevelse det! Nu ska jag ta och jaga honom med tandborsten och sen brotta ner honom i hans lilla säng! Sen ska jag brotta ner mej själv,det blir nog svårare det! Ja tack och hej för idag!
Här kommer kvällens godnattvisa!



Ska nog ta och göra det nån dag,fånga regnbågen alltså,men jag kanske behöver hjälp,får se om det finns någon frivillig!


Hearty

Gorde en ny signatur,som jag kallar dom! Såå kul att skapa dom! Den här är i full storlek å miniatyren ser ut så här!
Nöjd är jag! Synd att jag snart måste trilla i säng,har ju mer i huvudet som jag tänkte skapa!


Snicksnack

Även i kväll så pågår oktoberfesten här i Enköping! Känner inte att jag saknar det alls just nu! Trivs bättre här under korkeken! Det känns som klockan skulle vara mycket mer än den är just nu ,men har ju kört på för fullt idag så det är väl därför! Att vara ledig från jobbet ett par timmar mitt på dagen,gör ju att det känns lite speciellt! Inget negativt med det,just nu kan jag inte komma på något negativt alls med mitt jobb. Nu ska jag ta och öppna Photoshop en stund,jag behöver min dagliga dos, har en liten rar idé som jag tänker testa! Men först något för er att beskåda mina vänner! Men bara om ni vill förstås!



Nu har naturen varit igång och gjort konstverk i min trädgård igen! Tack!

På riktigt alltså! Inget ont som inte har nå gott med sej! Fick ju en fin bild i alla fall! Borde greppa de där stackars spruckna glaset nån dag! Slöhög jag!

 


Lax,Volbeat och rosa avfallspåsar!

Direkt efter jobbet hämtade jag Eddie och så blev det en tur till Maxi! Vi skulle äta nåt lätt och köpa lite lördagsgodis! Till kvällsvickning blev det laxwraps. Tunnbröd,rökt lax, dill och en cesar dressing. Hur man tillreder och äter detta får ni lista ut! Supergott blev det! Ja nu ska jag stöka lite härhemma samtidigt som jag lyssnar på musik och facebookar! Självklart blir det jobb i morgon också! Uppstart 07.00 men sedan är jag klar vid 12.00 Och kanske blir det ledigt resten av dagen sen!

Rosa Bandet-varorKöpte mej en sån läcker diskborste på Ica. Det är en rosabandet kampanj på gång,lova att kolla in varorna och köp massor! Värsta coola avfallspåsarna!

Lova att lyssna på den här också! börjar snöllt men ökar tempt efter en stund1 Vet att jag delat den innan men sånt man gillar upprepar man ju!

Skatephoto

En bild tagen nyss ute på gatan! Det är Eddie som gör en heelflip! Å de e mossan som är fotografen! Bilden är
helt oredigerad,så det blir säkert en annan version senare! Nu värmer vi oss med lite fika! Hej!


Ett hett tips!

Här kommer ett tips på en bra Handelsträdgård här i mina trakter! Var nyss dit en sväng och tittade! Eller okej då jag råkade köpa två plantor ! Den ena en sorts gräs som ska planteras ut i trädgården och förhoppningsvis växa sej ståtligt i vår. Å så en pelargon större än alla de tre jag har tillsammans och i full blom! 45 kronor för alltihop. Visst känns det annorlunda att gå i olika riktiga växthus,där blommorna är odlade från scratch,mot att leta plantor på ett vanligt försäljningsställe typ plantagen och liknande. Bara onödigt dyra mellanhänder! Visst har de en hemsida att titta på men den innehåller för tillfället inte så mycket,men ändå!
http://www.reese-handelstradgard.se/ Nu har maten i alla fall blivit uppäten så jag ska toppa med en skvätt kaffe och sen på med gummistövlarna och ut i trädgården en stund!

 Denna bild är inte från min trädgård ,men ni fattar va!

Mittemellan

Så där ja,då har jag avslutat första arbetspasset för idag. Nu blir jag ledig några timmar inann det är dags igen! Ska bara plocka upp Eddie och sen blir det en tur i solen! Sedan blir det lunch här hemma och lite lugn under eftermiddan.Ja det får vara allt för tillfället! Hörs snart igen!

Vilken är vackrast?

Satt och funderade vilken som är (enligt mitt tycke) den vackraste låten i världen! Typ i kategorin kärleksförklaringar! Självklart menar jag inte att utse en utan bara se på vad som kom upp när jag tänker i de banorna. Tre som genast bänkade sej är de här,men jag tänker aldrig välja någon före den andra! Utan bara njuta!

Oktoberfest!

Enköping skakas just nu av den årliga oktoberfesten! Musiken dånar över hela stan! Men i år får de klara sej utan mej för jag har annat att göra! Har jobbat till 21.30,var till macken och sen till Donken en sväng! I tvättmaskinen var det fullt med ren tvätt som ville hängas. Så nu är det gjort! Ska skala några morötter att gnaga på,för sen blir det snart sängen. Två tuffa arbetsdagar med delade turer väntar,men det ska bli roligt,gillar när det händer grejer! Och jag är så glad för att jag blir tillfrågad så mycket om jobb! Moooroooot! Nu!

Prylar!

Jag har köpt en sån där box till tv:n så man åtminstone kan få in grundutbudet av tv kanalerna. 295 kronor kostade den. Det var inte för min skull för tv har jag aldrig tid med. Hade en box förut men den gick sönder i somras,for nog ner i golvet tror jag! Men nu kan i alla fall Eddie se på TV igen. Tänk vad många bra saker man behöver i ett vanligt svenskt hushåll för att betraktas som normal. För mej är datorn viktigast,blir nervös bara vid tanken att den skulle försvinna ur mitt liv! Sedan kommer min nya fina tvättmaskin,inte för att det är kul att tvätta,utan för att den är NY! Jag har en sprillans ny tvättmaskin med värsta finesserna,det är ju inte klokt! Å så har jag fått den! Av min snälla familj! Använder den faktiskt nu t om ! Vad mer är viktigt då? Jo kameran förstås,det är en sann vän! Men diskmaskinen kommer långt ner på listan,använder den nästan aldrig. Ja visstja min volumemaster är också viktig! Ja dessa elektriska manicklar! Ha, jag har en blommig skruvdragare å en rosa skruvmejsel med glitter på! Nä nu får jag sluta nån kan ju tro att jag är pryltokig!

      Både kryss och vanlig,man vänder bara på själva mejseln! Fiffigt!

Tankar om bord m.m

Tror nog jag kan kasta ut köksbordet snart,det har ju knappt använts på senare tid och nu märker jag vart det kommer att ätas i fortsättningen! Om man skulle vara så okonventionell och göra det,undrar vad jag skulle ställa där i stället? Egentligen skulle jag behöva ta bort väggen och garderoben på andra sidan och öppna upp trappen ner till källaren som finns kvar där under! Hallå alla händiga människor,varför inte komma över en stund eller två! Mitt huvud är fullt av idèer som bara vill genomföras! Nu liksom,på en gång! Ska i alla fall ut en sväng strax men först ska jag hänga tvätt och mata ekorrarna! Mycke nu hörrni!

Förmiddagsfika

Eddie och jag har dragit en fika i barhörnan! Lika coolt i dag också! Här lyser solen utanför och det blir nog riktigt varmt så småningom. Ska ta en sväng i trädgården och rädda lite ringblommor från frosten! De är fulla med knoppar så det blir nog en stor bukett!Sen blir det en dusch och fortsatt stök härhemma innan jobbet 16.30. Vet att det blir "utejobb" med cykel som transportmedel så jag får väl plocka fram toppluva och vantar! Hej så länge alla raringar!

Anfäkta och anamma,bomber och granater och tusen aparsel!

Oj vilken jobbig morgon det blev! Behövde kolla en sak på datorn vid halvåtta tiden,men den rackarn hade visst tagit ledigt. Det lyste men ingen var hemma helt enkelt! Blev livrädd för jag har ju så länge tänkt säkerhetskopiera mina senaste bilder men segat med det! Inget ville lyda så jag trodde det var för sent,min dag var förstörd. Har nu hållt på sen dess med att försöka lösa det hela med undantag för lite kaffekokning. I detta nu är i alla fall kopieringen klar och lite skitprogram borttagna! Internet funkar men det är segt som julknäck! Fan om den pajar ,då blir jag galnare än vanligt! nu ska jag resa på mej för ryggen går snart av! Andas ,ta nya tag det är ju för bövelen bara en dum jäkla maskin! Andas, ta det lugnt,jävla escape knapp!


RSS 2.0