Det set fint ut!

Vaken och i gång sedan länge nu! Plockar och packar för minisemester. Vädret verkar mycket bra idag men prognosen ser sämre ut för i morgon. Men det kan ju ändra sej!

Lagom!

Nu blir det sängen, gäller att sova i tid om jag ska orka allt kul som väntar! Jag har sen sist hunnit skruva ihop en ny stol till matbordet från Ikea. Fikar och pratat strunt med Marie och planerat de närmaste dagarna med Katta! Känns som vi har kul grejer på gång! Hoppas nu bara på bra väder så kör vi!

Blir nog nice!

Det ena ger det andra. Nu när första hyllan är uppe o h fått på sig lite grejar så börjar jag få en bild av hur jag ska jobba. vidare. En likadan hylla behöver köpas och sedan en smalare variant som ska sitta en bit ner. Det blir nog inte gjort idag eftersom en hel del annat ligger på. Men det känns som jag har en plan i alla fall. Håller påsamridigt med lite förberedelser inför veckoslutets trevligheter.


Nu ska jag skola om lite småplantor innan jag hämtar Eddie the son!

Hah!



Men se på fasiken ,den sitter där! Men långt ifrån färdigt, mer hyllor ska upp! Men kanske inte just idag. Sen är ett fint ord tycker jag!

Hål!



Drygt att borra i betongvägg. Det händer ju ingenting känns det som. Och jag använder slag så det är inte det! Oj oj och två hål till ska det vara!

Ork int!

Vad lat jag varit med att skriva idag! Jag får komma igen imorgon när jag är ledig. Jag sätter mej under en filt på altan och softar lite nu istället! Sov sött såsmåningom alla!

God sömn!

Ett kvällspass var då avklarat på jobbet. Det hela funkade bra trots en riktig "långsittning." Direkt i säng nu efter att ha burit upp ett exemplar av stolen Börje inköpt på Ikea idag. Har nu fem st men ska nog köpa en till tror jag. Upp i igen tidigt imorgon för jobb. Men sen så...

Persilja!



Jag är glad över min persiljeodling. Har nyss skördat lite till min sallad!

Vaken tidigt

Javisst ja,det är måndag idag. Lite dagvill efter helgarbete. Normalt brukar jag ju vara ledig måndag efter helgjobb ,men inte idag. Halv två går startskottet idag. Tills dess ska jag väl göra lite nytta hemma jag som lånat borrmaskin. Godmorgon på er!

Tårta



Å där satt den som en smäck i lilla maggen!

Glad!

Vilken trevlig avslutning på jobbathelgen. Direkt hem efter fika inköp för att fira morsdag hos mej! Uffe,min far, Jenny, Mimmi, Eddie och Gullhunden! Vi musade tårta och bullar och Svea dreglade värre än någonsin över alla godbitar. Hon slukade de två grisöronen hon fick i ett nafs. Som kronan på verket fick jag presenter också! Bortskämd mamma va!


Lyx för håret, det här ska jag bara använda vid finare tillfällen. Luktar alldeles underbart! Ser dessutom snyggt ut på badkarskanten där de nu står! Tacket går till Jenny och Martin.

Egen dedignad piedrstal från Klart jag kan design by Mimmi! Hon har fyndat sprayat och dekorerat efter eget huvud. Vilka snälla barn va! Nu tar jag sista biten av tårtan som det står till mor på. Också den en gåva som Eddie snällt bar upp för alla trapporna. Uffe hade med sig sin borrmaskin som jag kommer att låna ett par dagar. Så nu skall det fixas ytterligare i hemmet.

Godnattlampa!



Här har vi en kompis från Enköpingstiden som flyttade med hit men legat nerpackad tills nu. Jag har egentligen inget bra ställe att ha dem på här på altan. Har ju tre stycken. Som det är nu då flyttar jag runt dem lite. Först för att laddas av solen sen ett bra ställe att lysa på. Men jag njuter av dem i alla fall. Det blir jättemysigt sken härite!

Lördagen!

Nu slår jag ner rumpan för en lugn stund på altan. Dagen började halv sex i morse då tuppen väckte mej. Sedan dess har det varit full rulle både på jobbet och hemma Men nu äntligen så....

Fredagkväll!

Matinköpen blev avklarade trots hettan. Då tänker jag på svårigetrn att köpa allt djupfryst man vill ha hem utan att det tinar i värmen. Därför blev det ingen glass. Får ta det i någon butik som ligger närmare.På kvällskvisten blev det en tur i hamnen med kameran. Massor med folk ute, både på restaurangerna och i det fria. Mötte Svea och kompani på kvällspromenad, hon blev lika glad som alltid att ses!

Ordning och reda!

Har nu hunnit svalka mej lite efter all hetta i solen. Dags att göra något vettigt, eller kanske nödvändigt. Behöver åka och handla lite inför helgen. Å jag som tänker handla en del djupfryst, hur går det nu då? Jag får nog göra nåt annat så länge och handla senare. Kanske hälla upp lite jordgubbar att äta med lite kvarg!

Solat!

Heela dagen fram till nu har jag varit på " bryggan" och solat. Å jag har inte särskilt svårt att bli brun och slipper det röda, brända. Nu fortsätter jag att sola benen hemma på altan! Hettan dallrar runt mej. Skönt! Har glömt vad vinter är! Lyxade till mej med en glass.Tre kulor i en våffla. Både jag och solen kämpade om att få göra slut på den. Förresten var Marie förbi en stund också innan hon skulle iväg på annat!



Kolttasten sjunger!

Morgonkaffe på altan. Lite piggare idag men ingen toppnotering i energi. Ut ska jag i alla fall och fixa större innerkrukor och jord ska jag väl i alla fall orka!

Segat!



Dessa två har varit mitt sällskap ikväll. Kaffemuggen och högtalaren. Vi har varit på altanen och hängt. Förresten är vi kvar där än fast muggen är tom och högtalaren avstängd. Inte blev det något gjort här heller förutom att både mina ben och fötter fick vila.Ledig imorgon i alla fall så hänger väl här en stund till!

Hur ska det gå!

Försöker verkligen komma igång ikväll. Har t om försökt med att äta godis och ta en powernap. Hopplöst,inget hjälper. Nu testar jag med lite kaffe, blir det inget av med det heller så kanske jag bara blundar och somnar i sköna fåtöljen på altan,bara sådär... man undrar ju lätt vilket det blir...herregud vad ögonen är tunga!

Är det värmen?

Trött som en lite gris idag. Det är så skönt med värmen så jag klagar inte. Men jag blir så varm av att jobba i den. Druckit har jag gjort ordentligt,det vet jag. Men stilla är jag då inte många sekunder, varken på jobbet eller hemma. Nu ska jag vila fötterna några minuter och sen cykla och handla lite förnödenheter.

Det blommar!



Jag har plockat en bukett utslagna Prästkragar idag! Helt fantastiskt!

Gå oc lägg dej!



Jättesnygg enligt mej. Den räknas väl som en bolero egentligen. Tunn fin chiffon i svart. Storlek S hos Vila 249 kr. En perfekt lösning ovan på ett linne en varm sommarkväll.


Fick en bild på Svea och Sigge av Jonas. De hade badat på promenaden i dag. Blöta men söta!

Karma by Lush



Bildbevis! Äntligen blev den min. Fick ett litet prov på något också!


Dessa två termosmuggar är tänkta till mysiga kaffrstunder på altan. 99 kr på Åhléns för båda! Var på loppis också en sväng handlade två saker för en tia. Visar sen när jag ätit min sallad. Å den fina typ minijack/blusen från Vila !

Vackert!



Efter ett antal intensiva jobbtimmar svalkar jag mej nu i skuggan på en bänk vid Enköpingsån. Fåglarna sjunger oavbrutet. Å hela Enköping doftar av syren. Man njuter av våren ordentligt!

Hurra!

Kalas, mitt paket från Lush har kommit nu! Finns på posten i Västerås, längtar hem alltså!

Hej där!

På plats i Enköping igen. Just nu sittandes på en bänk i solen på torget. Här pågår uppsättning av varustånd inför dagens torghandel. Typisk småstadsidyll morgon.

Varmt och skönt

Vilken fin och varm kväll vi haft. Det har varit så skönt på altanen, det är där jag tillbringat mesta tiden ikväll. Marie har varit här och fikat. Vi mumsade hallon och vispad grädde till kaffet. Beställt fler pelargoner från Odla.se har jag också gjort. Inte klokt egentligen men det är två lite ovanligare sorter. "Must have" som det brukar heta numera! Nu är jag bara på jakt efter vanliga plast innerkrukor modell rätt stora för att skola om växter i. Har jag tur så har jag ett antal i lånade förrådet. Den här veckan ska det lösa sej med nyckel dit också. Det blev ju bytt ett lås där under resans gång så jag inte kunde komma åt grejerna, men nu löser det sig i veckan. Bra va! Jag har dessutom glömt vad jag har där mer så det kan ju bli en överraskning att se!

Tidig fikapaus



Fritt arbete. Härligt att kunna stanna och rasta när jag behöver det!

Turistbyrå



Nytt i parken.



Skor

Å på jobbet kör vi Puma idag



Nyss körde jag jobbarbilen, nu kör jag en tvåhjulig King!
Solen lyser nu i Drömparken!

Blå skymning



En måndag som för mej nu avslutas med tidig sömn. Det ska bli så skönt att luta dej lite!

Jobbarmåndag!

Hade ingen uppkoppling på mobilen när jag ville skriva ett inlägg tidigare. Samma sak för Eddie, så då är det väl nätet det är fel på och inte telefonen. Tänk att min vita jeansjacka som jag använde i lördags fortfarande lukta av Lusch parfymen Karma. Och tänk att en sådan flaska är på väg till mej på posten just nu. Underbart! Annars misströstar jag lite över regnet som tråkade till den här jobbardagen. Men just nu är det ganska skönt ute för det är varmt i luften och regnet har ju för tillfället upphört.

Skymning

Det börjar bli svalt på altan och mörkret kommer smygande så sakteliga. Det har grott fint i mina senaste planteringar i alla fall. Helgvädret var en fin gåva! Nu ska jag dra mej inåt och fixa det sista innan läggdags. Premiär för nySkodan till Enköping i morgonbitti.



En kort pw

Orken kanske inte på topp idag, men fem km blev det nog. Sätt och njöt av utsikten på en bänk en lång stund istället.





Mina nya pw skor Adidas Supernova. Andra paret av samma märke. 790 kr på rea. Ord pris 1100 kr.

Karma,Gorilla perfume!

Ja lördagen hade sina guldkorn. Nu har jag i alla fall bestämt mej för att köpa den här!

Den är underbar och håller så länge. Det får bli ett köp på nätet. Ångrar såklart att jag aldrig köpte den igår på Lushbutiken på Stockholms central när jag hade chansen. På morgonen nu har jag varit och hämtat Svea hos Mimmi och skjutsat henne till Jonas. Hon är en riktig liten goding den hunden! Hon fick en alldeles egen kanelbulle till fikat,den var gone in 60 seconds! Har även storhandlat till den kommande arbetsveckan. Nu är allt som vanligt både för mej och Eddie igen ett tag! Nu lite lunch och sen ut igen!
 

Kvällskvisten

Just nu önskar jag att det fanns engångsjackor. Såna man bara använde en gång och så kastade bort när man inte behövd dem längre. Imorgon blir det en tågresa tidigt till Stockholm. Då är det säkert så pass kallt när jag ska till stationen att jag vill ha en jacka på mej. Men sen vill jag ju inte släpa på den resten av dagen när vi ska göra roligheter. För jag räknar med sol i morgon. Och en rejäl hetta. Men jag satsar på en offwhite kort jeansjacka. Den kostade inte många kronor på rean förra året. Inte för att jag vill tappa bort den för den är såå användbar. Men om jag skulle råka glömma den någonstans så får jag väl bara köpa en ny! Nu ska jag inte göra så mycket mer ikväll. Har sen jag kom hem från mitt eftermiddagsfika och solande tvättat alla mina träningskläder för hand och hängt dem på tork. Jag vill vara försiktig med det underbara materialet som är så luftigt och andas så bra. Har också planterat en blomma som jag fick så nu är allt frid och fröjd!

En bild från fotorundan igår. För mig är den lika vacker som de praktfulla vår och försommarblommorna som stolt visar upp sina färger. Ett gratis konstverk från vår moder jord!

Njuter

Solar som bara den nu när jag har chansen. Underbart är ordet!

En fin fredag!

Snart är de tre första maskinerna klara för att hängas i tvättstugan. Solen strålar på mina planteringar och försöker locka avocadoplantan ur kärnan. Suget efter att köra powerwalk rundan är starkt. Så är läget här just nu! Hoppas på en dag av lycka!

Sova innan tvättstugan!

Ja i och med att fotandet tagit fart igen så vaknar ju även intressant för photoshop till liv med det. Visst har jag haft kameran med lite då och då även under senare tid. Alltså vi pratar systemkamera inte mobilen nu. Men nu känns det lite kul att tänka på givande fotopromenader igen. Annars har Eddie dykt upp på scenen igen efter en vecka i Grekland. Han är nöjd med det hela och tyckte inte det inte var någon större rysare att flyga.Där ser man!

Fotosugen igen

På min altan
 
I rabatten utanför på gården.
Fotade på hemma plan idag. Både inne hos mej och utanför huset. Fick hur många bra bilder som helst! Tur att tanterna i föreningen sköter om våran gård så bra och påtar och planterar för att vi ska ha det fint här!
 
 
 
 
 
 

Min hall!



Här just stylat om i min hall. Bytt ut ett högre skåp på den högra sidan av kombinationen mot ett lägre. Tur jag har samma serie i tre rum så det finns möjligheter. De tre tavlorna är från senaste Eskilstuna resan. Välkommen grejen är från förra vändan dit.

Stadsparken i Västerås



Vackert så vi stannar och beundrar denna rabatt en lång stund Marie och jag


En mycket stilig tulpan!

Underbart fint!



En powerpaus innan tidig lunch.

Lite mulet ute.

Ett uppiggande bad står på schemat nu. Sedan blir det träningskläder på för en powerwalk innan lunch med Marie. Idag är det slut på Greklandsvistelsen för Eddie. Det ska bli spännande att höra hur han haft det!

DIY

Det var ett tag sen jag satt och ugglade så här för mej själv på kvällskvisten. När jag blev klar med att plocka undan det jag dragit fram under veckan blev det en hel del surfande på nätet. Hittade flera användbara tips. Både om gamla keramiktavlor och hur man kan måla en cool tavla efter en bra instruktion! Jag har ju material hemma så jag ska nog prova!
http://www.stylemepretty.com/living/2013/06/17/diy-abstract-art/

Jag gillar färgerna i denna men man kan ju blanda andra nyanser om man så vill. En stil jag gillar i alla fall!
 

Pysselkväll.

Altanhäng här hemma efter fika och lek med Svea och Jonas. Jag har knutit upp snören för luktärtorna och sockerärterna att klättra i. Imorgon måste jag nog plantera om krassen som verkar trångbodd redan. Tagetesen verkar också behöva lite ompyssling. Ja det växer bra här i mitt uterum.


Här är luktärterna på väg att greppa snöret. Det blir underbart vackert när de ska blomma om de kommer att trivas bra.

Solen är framme!

Åter en mellanlandning på altan. Klurar med en kopp kaffe på hur alla blommor ska få plats. Det blir ju bara fler och fler eftersom jag råkar ha frön ligga som jag inte kan låta bli att stoppa ner i jord. Men ska den svarta heltäcknings mattan härute dammsugas efter Sveas håriga framfart igår.


Svea med sin kompis Sigge!

Solfattigt

Sitter och äter kvarg med jordgubbar, banan och lite musli. Håller till på min altan som känns lite ruggig just för tillfället. Har i alla fall varit ute och handlat glödlampor. Behöver en sväng till Ikea också innan jag övergår till avkoppling och nöje.





Mina växter sköter sig bra trots bristen på sol!

Tisdagsgöra!

Eskilstunaresan blev en givande resa. På underbara hem fyndas det alltid. Bestämde mej för att i hallen använda lime som komplementfärg till det svarta. I alla fall under sommaren. Så det blev en lampa, och en tavla med den limegröna tonen. Besökte Inn och finn och handlade finheter där också. Några loppisar blev. det också innan vi var tvugna att åter styra mot Västerås. Jonas skulle ta hand om Svea medan Mimmi jobbade. Fick besök av Marie några timmar under eftermiddan. Planterade om blommor och sådde lite frön också innan jag avslutade kvällen med fika besök.

Gott!



Har fakat saffranskaka

May. 13, 2014

Nu startas en resa till Eskilstuna igen. Mer grejer till hemmet vill vi ha. Vi ska försöka vara tillbaka i tid fast det är svårt, då Svea vill ha sällskap igen.

Tvättar bilen!




Vilket hundliv



Två vovvar en ung svart kvinna och en gammal herre!

Grejat och donat!

Tvättat kläder i tvättstugan och därefter även duschat mej själv. Fast inte i tvättstugan dock! Nu ska jag nog äta lite sallad och sen ta mej ut en sväng. Skulle nyss försäkra Nyskodan men Länsförsäkringar hade strul med sina datorer så det bidde inget! De återkommer under dagen. Skulle även ställa mej i kö för ett garage här hemma, men han som har hand om det var på sjukhuset och någon annan skulle ta över. Det lät rätt rörigt faktiskt men de skulle återkomma de också! Jag tror jag sticker och köper blomjord och lecakulor till mina planteringar. Köpte mer kryddväxter igår som behöver större krukor! Det är härligt med alla växter, de trivs i sin altankuvös trots frånvaron av sol. Det blir nästan lite tropisk miljö med värmen från lägenheten som strömmar ut i glasrummet! Nej nu mot den goda salladen som blev över från i gårkväll!

Vacker ändå!



En tulpan som försöker hålla livslusten uppe trots att den inte fått njuta av solen så mycket under sin blomstringstid.

Gott!

Pizzan blev lika god som den brukar. Receptet sitter där det ska! En jättegod sallad blev det också till. Mina två gäster var nöjda och jag med.

Söndagsnöje!

Hade en mycket trevlig kväll igår. Först i Enköping sedan fortsätte festen i Västerås. Ändå var jag uppe tidigt och vid elva tiden blev det en mils promenad i rask takt. Nu har jag varit och handlat både mat och lite växter. I kväll blir det myskväll med pizzabakning här hemma!

Fynd!

Fyra såna här stolar hittade vi på loppis. Prutade med en snäll farbror så priset blev 400. Från början var det 700kr. Den här var i sämst skick och ska få fungera som blombord eller sängbord hos mej. De andra tre står tillfälligt i en källare.
Lite glas !
Ny plafond. Tog bort den jag köpte igår och ska flytta den till andra delen av hallen. Satte upp den här vid ytterdörren istället. Den här var i alla fall lätt att sätta upp! Köpt på Hallsta möbeloutlet så den är sprillans ny! Nu blir det en powerwalk innan förberedelserna för kvällen tar fart!
 
 
 

Fynd!



Loppis är bäst!

Godermorgon!

Strax färdig för en loppistur med Mimmi! Ska bara snygga till mej lite och plocka ihop lite grejer. Synd att inte vädret är bättre bara! Men vi får vara glada över att det inte regnar i alla fall!

Färdigt för ikväll

Pakethistorien avklarad, jag fick ihop det på egen hand. Den lilla plafonden uppsatt i hallen. Ja och båda bilarna står tryggt på parkeringen. Då så, det ska bli en tidig kväll ikväll i hopp om att vakna utsövd i god tid för Mimmis och min lilla lpppisvända i morgon bitti!

Gina expediten



Köpte några presenter tidigare idag till en vän som skall firas i morgonkväll. Jag var inte säker på allt jag skulle lägga i paket så jag bad expediten om en kartong att ta med. Hon visade mig den på bilden. Man vilker och sen finns det remsor med lim som håller ihop det hela. Hon frågade mej om hon skulle vika den åt mej. Nej tack sa jag, då tar den ju större plats i påsen så det kan jag göra själv. Jamen sa hon det är riktigt svårt att göra det! Vad menade hon,tycker hon att det är svårt, eller såg jag ut som om jag aldrig skulle kunna klara det själv? Nu ska jag slå in sakerna jag ska ge bort till min fina vän. Väntar med spänning på om jag skall klara det!

Det rullar på!



Snart 7000 mil. Inte mycket för en bil från 2002

Ny Skoda!

Nu är den här, hemma på parkeringen. min nya kärra! Det känns skönt. Vi har just rullat in vinterdäcken i källaren. Nu ska bara den gamla trotjänaren iväg någonstans. Ska se hur jag gör om det blir en annons eller skroten för den! Nu åker jag strax och tankar den för den var då helt tom på soppa ,den nya alltså!

Hit och dit!

En halv powerwalk blev det i regnet! Svängde av på lämpligt ställe och gick och hämtade mina smycken som hade kommit!
Tre armband, ett halsband och ett par örhängen var skörden. Passade på att få lite kaffe hos Marie eftersom jag ändå var i närheten. Nu blir det efter lite kvargätande en tur till IKEA med gammelbilen. För jag hoppas verkligen att bilaffären vi spikade igår går i lås idag på eftermiddan.
 

Välkommen nya dag

Frukost i sängen!



Såå fin

Den här tunna chiffong blusen köpte jag på Kapp Ahl för ett tag sen. Använde den första gången idag med ett vitt linne under och så rätt ljusa eller typ mellanblå jeans till. Jag trivdes perfekt i den! Den är liksom så lagom  på nåt vis,i framtoningen alltså. En riktig vardags klassiker kommer den att bli!
 

Det löser sig!

Har nu hållt igång i hemmet ett antal timmar! Å det har hänt saker också. Behöver komplettera en del men glad över att jag blev av med den dryga stora svarta skinnfåtöljen som stått i vägen länge. Skönt med space så man kommer ut på altan utan bekymmer! Annars verkar bilaffären gå i lås i alla fall. Ytterligare en Skoda ska imorgon välkomnas till familjen.  Men inget är klart förrän nyckel ligger i min hand! Å så ska jag ställa mej i kö på ett garage och hoppas att jag kan få ett lagom till vintern. Det gör förstås inget om jag får det tidigare så jag slipper ha däck och annat biltillbehör i källaren. Det här blir nog bra det. Sitter och blir sugen på en tur till Kista i morgon med nya bilen, å så en loppisvända på lördag kanske. Kärran har ju bara gått 6000 mil så nu kan den få rulla lite för nöjes skull också!

Har kul!



Tittat på bil igen, det närmar sig köp tror jag! Nu lite njutning för magen medan jag möblerat om!

Fixardag!

Nu river jag ut grejer från olika rum och lägger överallt i huset. Omorganisation pågår! Det är lättare att få något gjort om jag gör så, och nu när det bara är jag hemma att tag så gör det ju inget om det är stökigt! Det blir ju bara bättre och bättre, det syns ju redan. Funderat på en och annan större omflyttning också, kan vara värt att testa så slipper jag fundera. En del möbler gör sig inte riktigt bra där de står! Nu har jag lagt skruvdragaren på laddning men sen behövs en slagborr också. Här ska borras!

Grått och mulet

Idag sitter jag i myshörnan i köket med mitt morgonkaffe. Utanför är det regnigt och grått. Men jag jobbar på med hemsysslor några timmar. Väntar på en avi från posten för det är ett smyckespaket från Kina på gång.



Grekland för sonen!

Vilken grej, nyss gick Eddie ut genom dörren med packad resväska. Han sticker på semester till Grekland med en kompis och hans familj! Det är nog med blandade känslor och lite resfeber han går. Men han verkade ändå rätt oberörd inför det hela trots att det är första gången han skall flyga!

Field of flowers

Skulle bara säga att denna är underbar. Den blir vårens doft för mej! Glad för att den står på min hylla!
 

Bil,bil bil!

Det här med att få tag på en bil som jag tycker är okej är det jag funderar mest på just nu. Ytterligare ett objekt skall beskådas förmodligen på torsdag. Imorgon blir det inte tid med annat än att umgås med mina tre trevliga barn efter jobbet. Vi ska ta en fika tillsammans eftersom det sedan är Eddies tur att på torsdag åka utomlands. Grekland blir det för honom! Här hemma hoppas jag på att det fina vädret återvänder så vi som blir kvar i Sverige också kan sola och njuta!

Vad fint!



Rosa gullvivor på min gård!

Dagens bestyr!

Idag har jag tittat på ytterligare en bil. Men jag hoppar nog den och återvänder för ytterligare provkörning på en av de bilar jag tittat på tidigare! Imorgon blir det! Det är lärorikt det hela i alla fall och rätt så kul med för den delen att fara runt och vara spekulant på begagnade bilar! Och en stor lättnad förresten är att jag deklarerat nu. Det har varit segt att få det gjort p ga husförsäljningen som skulle deklareras, men det var ju ingenting. I stort sett bara att skicka med en färdigifylld bilaga! Där ser man. Nu ska jag stryka lite kläder och fixa diverse grejer i hemmet en stund!

Eftermiddagen!

Tur att jag tog min powerwalk på förmiddan för nu var det griskallt ute. Har varit ute hela eftermiddan och lekt med Svea. När jag kom hem hade Sveas matte varit här med massor av grejer som hon fått över inför flytten. Man tackar för massor av bra att ha grejer! Snart ska jag ut igen, har bara varit och packat ihop lite grejer så bär det av
på trevligheter igen förhoppningsvis! Undrar om jag ska ta en varmare jacka på mej den här gången. Så sugen på morötterna, gurkan och dippen jag packat med. Jaja okej då även en påse chips slank med men jag har rört mej mycket idag och tänker inte äta allt själv!
 
 
Vad tror ni? Det blev den med kycklingsmak!
 
 

Svea



Gullhunden!

Ny dag

Kaffe och smörgås på en bricka i sängen. Strax en vända till tvättstugan. Eddie åker ju snart till Grekland så det gäller att ha rätt saker rena tills dess. Sedan ska jag ut solen här jag bestämt så lika bra att köra hårt nu!

Trevligt!

Skön dag övergick i skön kväll. Nu kommer skymningen och den är vacker, i alla fall härifrån. Nöjd med mina inköp och hur jag fick till det. Allt är visserligen inte på plats än men lite kul spar jag till i morgon!

Inn & finn!

Ja inte bara på Inn och finn har jag varit idag. Plockade upp Mimmi och Amanda vid tiotiden. De hade med sig en god kopp kaffe till mej som jag drack i bilen innan vi åkte mot Eskilstuna. Först var vi till underbara hem där det handlades bra. Sedan lite lunch på Burger King. Vidare till
Inn och finn där vi fann en hel del. En loppis hann vi också med innan hemfärd. När jag släppte av tjejerna så fick jag även se lägenheten som Mimmi flyttar in i snart. Toppenfin och fräsch med uteplats.








Ni ska jag fixa och ställa alla mina fina grejer på plats.

Godmorgon!

Är snart klar med frukost och uppsnyggning av mej själv. Idag ska jag på en utflykt med Mimmi och hennes kompis. Men först åker jag ett ärende åt en vän som behöver lite hjälp! Vilken tur jag har med vädret när jag är ledig, solen är ju tillbaka igen! Så nu bara en sista kopp kaffe så bär det av!

Kopplar ner...

Nej nu har jag firat och demostrerat klart denna 1:a maj. Har väl egentligen inte haft så mycket åsikter och tyckt särskilt mycket idag. Men jag såg i alla fall ett 1:a maj tåg. Fick ta en omväg med jobbilen för att inte behöva hamna mitt i det hela. Eftersom jag har tvättat lite idag igen så ska jag nu gå och bädda rent i sängen. Kan det bli skönare sen då när man kryper ner? Ren tvätt är nåt särskilt det!, Samma kläder och grejer som man kastar in i tvättmaskinen byter liksom skepnad under tvättiden och går från trist smutstvätt till underbart doftande ren ljuvlig tvätt och blir något helt annat fast det är samma grejer som man kastade in där. Ja tur att man inte lever på den tiden då man vaskade någon gång i halvåret i en kall bäck.

Nytt

En liten köksträdgård ska vi också få plats med. Första kryddan inköpt. En thaibasilika. Kryddade just min omelett med några underbara blad ifrån den. I omeletten fanns även färska champinjoner och purjolök.



Vilken doft och smak de har dessa underbara blad!

Första maj!

Snart bara ett jobb kvar innan hemgång. Det här rullat på bra om man säger så. Det är tomt här i Enköping idag, folk verkar hålla sej inne. Kanske de go k en chock av att är snö på gatorna i morse. Som tur är så är den borta nu och solen försöker i alla fall bryta igenom molnen.

RSS 2.0