Godkväll!

Oj,då! Det bidde visst lite dåligt med inlägg idag! spenderade ju dagen i Västerås tillsammans med Mimmi,Svea och Eddie. Vi promenerade runt i hamnen i solen på dagen och sen vidare till Burger King för lite mat på eftermiddan. Fyndade några svart blomkrukor på loppis i Västerås,det kan man aldrig få för många av! När jag kom hem var det som jag mistänkte full fart på "rörmokarn" i källaren. Nu bevös det bara fixas några ventiler så är det snart full fart på systemet till vintern. Sedan fixades lite kaffe och macka i serveringen och efter det blev det snick snack resten av kvällen. Nu blir det sängen för imorgon börjar jag jobba efter några dagars ledighet. Kl sju på morron dessutom! Vad snabbt man vänjer sig vid att vara ledig,men det är tur att jag fått sova ut ordentligt i alla fall. Hörs i morrn vänner !

Klar med kommunikationskursen!

Nöj,nöj,nöjd ! Jag själv tycker i alla fall att mitt sista arbet i kommunikation blev riktigt bra. Vi får väl se vad min lärare tycker när hon läst det. De andra två delarna har jag fått VG på båda två,hoppas att det kan bli så här med. Jag har använt mej av äkta uppleverser som jag fått ta del av tack vare två män i mitt liv. Grabbar thank you. Jag fick i alla fall nytta av er i mitt skolarbete. Nä skoja ba,ni är en del av mitt liv och så är det med det. Nu sticker jag till Västerås och möter upp Mimmi och Svea till att börja med. Hörs sen!

Guldmorgon

Oj,nästan halva förmiddan har gått och jag har knappt hunnit starta datorn. Istället satt jag på altan och fikade med mej själv. Tittade på en lite talgoxe som satt högst upp i min solros och plockade frön. Det såg jättegulligt ut. Tog god tid på mej att morgonpyssla med alla pelargoner vissa fick vatten andra inte. Massor av gula och trötta blad plockade jag bort. Efter att kaffet var urdrucket,det blev en espresso intenso idag,så blev det ett skutt in i duschen. Här är jag nu redo för en ny underbar dag! solen lyser och värmer och jag har fullt upp. Strax ska jag ge mig ikast med mina två fallbeskrivningar och analysera dem. De yttre ramarna blev ju färdiga igår så det roliga är ju kvar! Sköt om er väl därute och kom snart tillbaka hit!



Natt igen!

Så får det bli ett avslut på  den här dagen också,klockan har just passerat midnatt och jag börjar känna mej trött. Imorgon väntar skolarbetet på att bli klart på morgonen och sedan ska jag en tur till Västerås på dagen. När jag kommer hem är det nog full fart här hemma på en annan god man som har lovat att hjälpa mej med bl a elementet jag hade problem med i vintras. Det frös ju sönder och läckte ut vatten. Nu ska det också ordnas så det blir lite varmare här i vinter än vad det var förra vintern. Då var det kallt både ute och inne. Fy vad jag frös! Tjong vad det händer saker nu ,bra saker! Tack alla ni som ställer upp för mej, både med praktisk hjälp och genom att bara finnas. Ni berikar mitt liv!


Lite Abba!

Nu ska jag väl äntligen ha tömt ur all energi jag haft i min kropp idag. Har just satt mej ner efter ett skönt utmattande träningspass i vardagsrummet. När jag kör mina övningar använder jag 50 songs for jogging på spotify.


Där finns en abbalåt som är så skön att jogga till. Inte deras version förstås utan en lite mer anpassad. Men jag kommer ju ihåg originalet och gillar den. Det kunde man ju inte erkänna då på den tiden,att man gillade Abba,men det står jag för nu.


Det var ändå inte den här som var den som jag tyckte var bäst av Abbas låtar. Det var Lay all your love on me!





Idag vet jag inte vilken jag skulle välja om jag var tvungen att säga en bra Abba låt,de är ju rätt begåvade allihop i sin genre. Kanske Dancing queen?

Sågat!

Oj vad det har hänt mycket här idag! När jag varit iväg och skaffat blommor på blomsterlandet och massa krukor på loppis så brakade det igång. På med de blommiga gummistövlarna och ut på framsidan och röjde. Jag håller ju på att skyffla av några lager jord för att kunna lägga fiberduk och så småningom sand och stenbeläggning där. Jag rensade framför staketet mot gatan så det blev jättesnyggt och rent. Körde jord och lade på hög till vårens projekt. Blev svettig och trött i ryggen. Tänkte vila mej med lite lättare jobb. Jag skulle bara klippa bort några grenar som hängde ivägen när jag parkerade cykeln vid det där fula trädet vid lyktstolpen på framsidan. Jag klippte och klippte. Det blev så ljust och fint på gården! Äh,jag hämtar sågen och gör det tänkte jag. Sågar ner skiten som jag alltid velat fast nån "annan" tyckte det skulle få stå kvar förut. Vilken härlig känsla! Nu är det borta och jag blev supernöjd. Strax när jag var klar med det kom min vän och vi satte igång med bilskruvandet. Allt gick bra men felet är fortfarande kvar. Vad nu det betyder vet bara jag! Problemlösning pågar! Vi fick i alla fall i oss lite mat och en stund för vårt vanliga trevliga prat. Dagen har verkligen gått fort och jag har haft det bra! visserligen hann jag inte göra iordning höstblommorna men det är ju en dag i morgon också. Poff sa det bara!


Håll i gång bara!

Nepp nu måste jag vila. Det har varit några mycket intressanta timmar med krisreaktioner mm nu. Jag behöver vila och göra något annat ett tag. Det blir en dusch och sen ut och fixa grejer till höstarrangemanget till krukan på framsidan. Det ska bli roligt och uppiggande. Sen lovar jag mig själv att skriva färdigt senare ikväll. Solen har ju kommit nu och det är riktigt skönt och varmt på min baksida på tomten. Kanske jag behöver något lite i magen också men det finns ju rester från igår att ta till. Sen fixar jag lite mat åt oss när min vän kommer ,han är säkert hungrig när han kommer direkt från jobbet. Vi sa igår att det är lika bra att köra igång och skruva direkt,annars blir vi bara sittande och pratar och det blir ju faktiskt mörkt tidigare nu på kvällarna! Japp sätt fart nu Chevalena inga latmaskfasoner!

Hej vänner!

Nu är det fart i här i huset igen. Efter en god natts sömn är jag redo för att möta den här nya dagen. Lite har jag redan fått gjort härhemma,så nu belönar jag mej själv med grötfrukost. Så fort det äruppätet så sätter jag igång med ytterligare ett skolarbete. Det handlar om kommunikation i olika krisstillstånd. Det blir alltså att både beskriva de olika krisfaserna och hur de på verkar kommuikationen med människor i dessa tillstånd. Då arbetar man med påhittade fallbeskrivningar som man också gör själv. Tur att man har material från livet att ösa ur,det måste vara mycket jobbigare för de mycket unga tjejerna i vår grupp att måla upp dessa fall. Nåja först frukost så hjärnan snurrar igång så jag får koll på vad jag gör! Må bra idag alla!


Godnatt snart!

Nu börjar jag känna mej riktigt nöjd med kvällens insatser. Har gjort klart massor av "äh det gör jag sen grejer". Visst har jag startat upp en del nya såna projekt också men det gör inget,jag hinner nog det med. Planen för imorgon är ju också ganska klar,blir det bara bra väder så startar jag upp tidigt med lite ogräsrensning på framsidan,det är inte riktigt okej att låta det se ut som det gör nu tycker jag. Men när jag summerar sommarens arbete så har jag faktiskt åstadkommit en hel del. Det har jag ju även dokumenterat,så jag ska fortsätta ta lite bilder i morgon också om jag hinner. Det är så skönt att titta tillbaka och se att man faktiskt gör framsteg i sina projekt. Nästa månad funderar jag på att köpa mej ytterligare en bra kamera. Eftersom jag sålde min canon tidigare i somras,så saknar jag det där med att slippa byta objektiv hela tiden. Men den här gången ska jag köpa samma fabrikat som jag redan har fast det blir ett annat märke. Sony köpte för nått år sen upp Konica Minolta,det märke jag har,men det ska visst vara så att objektiven skall passa rakt över. Tänkte ta mej för att forska lite om det en stund och sen hoppa i säng! Min godnatt hälsning till er alla blir ikväll den här
 -Only as high as I reach can I grow, only as far as I seek can I go, only as deep as I look can I see, only as much as I dream can I be.”

Inför hösten!

Nu har jag flyttat runt på saker och ting från rum till rum och in och ut från altan. Tagit in de fina plasturnorna från grindstolparna och räddat lite blommor från att dränkas i regnat. Det är ingen idé att sätta ut dem igen,de orkar liksom inte komma tillbaka med någon särskild växtkraft. Det ser så ledsamt ut med trötta växter i krukorna vid entrén. Jag får ta mej för att göra ett höstarrangemang där i stället. Det kanske skulle passa alldeles utmärkt att åka och köpa lite material för det på förmiddagen i morgon. Sedan framåt eftermiddagen kommer en riddare och hjälper mej med en av bilarna. Mycket bussigt gjort. Jag får väl se till att ordna något gott att bjuda på tills dess. Mera funderingar jag har just nu är att hitta någon bra möbel till en hörna som jag behöver fixa till i vardagsrummet. Det ser verkligen inget vidare ut där nu men det blir ju ett av höstens projekt att fixa det. Jag fortsätter nog en liten stund till med att stöka runt eftersom jag inte behöver jobba i morgon heller,det är lyx det!



Nyss var det vår och då gjorde jag detta arrangemang till min entré,nu är det bara några ledsna stackars växter kvar i krukan,jag ska nog slänga dom och använda den krukan till en höstprydnad istället!

Shoppat idag!

Hu vad det åskar och regnar ute nu! Trist, trist, trist men inget att göra åt. Jag tänker plocka och fixa om lite här hemma,se om mitt hus liksom. Det är ju en riktigt mysig känsla att få styla om lite till hösten inomhus. Göra plats för växter som måste in etfer sommarvistalsen ute. Tog just in en murgröna som växt till sej riktigt ordentligt ute i sommar.Idag när jag var och handlade på förmiddagen så råkade jag se att ICA Maxi här skall plocka bort sina produkter från Nivea(vad det gäller ren make upp gör ansiktet). Passade på att köpa en stay on eye pencil. Det är en sån där skruvbar eyeliner penna som jag använt till vardags i flera år nu. När jag provat samma produkt hos andra märken så brukar udden liksom smetas ut och gå av när man målar. Enda sättet att få dom att funka är att ha dem i kylen så det inte blir så mjuka. Men det är ju drygt. Nu var det i alla fall halva priset på alla Nivea produkter så jag köpte den och en Ideal finish foundation. Dessutom kom jag ihåg att köpa nagellacksremover,inte illa!




Det var vad som inhandlades förutom allt det goda till de frasiga frallorna!


Fångat dagen!

Vad fort den här dagen har gått! Det känns som det var alldeles nyss som min goda väninna dök upp här hos mej! Och nu har hon åkt igen! Vi har hunnit fika och ätit frasiga goda frallor och druckit kaffe i min trädgård. Varit på promenad med voffsingarna i drömparken och idéträdgårdarna. Lunchat på Drottningens pizzeria och samtidigt pratat och pratat. Tänk så mycket det finns att avhandla,och vad skönt det är ätt göra det med någon som har samma tänk! När vi kom tillbaka hit hem blev det mera kaffe och en sväng till i min trädgård. Och nu är klockan redan sex på kvällen. Här är en bild som jag tog idag och som får symbolisera den här dagen!

Ny dag!

Morgonstund här hemma! Strålande sol och jag är utsövd.Jag tänkte inte bli sittande still särskilt länge,bara lagom så jag hinner få ner morgonkaffet och mackan i magen. Sedan ska jag nog faktiskt dra fram dammsugaren en sväng och försöka få till en lite trevligare miljö härinne.Så däför säger jag bara Godmorgon på er alla och se till att ta väl hand om den har dagen!




Audioslave

Det är skönt att sitta och sega sej framför datorn så här på kvällskvisten! Men jag ska ändå försöka slita mej i tid härifrån och komma i säng strax! Imorgon på dan så väntar jag besök från en för mej mycket betydelsefull kvinna. Vi ska sitta här och fika och prata tills vi blir så trötta att tungorna ramlar av. Det ser jag verkligen fram emot. Jag måste också berätta om min härliga Stockholmsvän som bara dyker upp där på Akkurat efter några sms och bara är så schysst och nice! Vi umgicks sedan alla tre tillsammans under fredagkvällen och allt var bara så rätt! Dessutom har två andra riktigt goda människor lovat att hjälpa mej med lite praktiska saker härhemma inför vintern,sånt som jag verkligen behöver ha gjort och inte kan själv.Tänk vilken tur jag har. Nu vill jag bara säga till er därute i stugorna, hoppas ni kommer att somna lika nöjda och belåtna med det ni gör för er själva och andra som jag tänker göra. Använd det soulshine du har där inom dej och låt det synas. Dela med dej av det goda du har och var aldrig ,varken med ord eller något annat otrevlig eller missundsam mot någon. Det finns absolut ingen vinst i det. Döm inte eller dra några slutsatser om någon eller något som du inte själv med egna ögon har erfarit. Det är verkligen inte någon prydnad för din personlighet!

Depend





Mera nagellack till samlingen. Jag gillar Depends små flaskor med nagellack. Eftersom jag inte får ha nagellack på jobbet utan måste tvätta bort det ofta så är det bra att de är så billiga så man kan måla nytt ofta utan att det kostar skjortan. Å så alla underbara nyanser som finns att välja på. Köpte de här två nyanserna senast,den orange heter 242. Den har jag använt i helgen och den sitter fortfarande kvar eftersom jag är ledig imorgon.




Den här bruna varianten heter 230 och den ska testas härnest. Måste komma ihåg att köpa mer remover bara,och även pads. Men det ska väl kunna funka för lönen har ju kommit! Nytt sen sist annars är att jag ätit en magnum mandelglass och en stor portion egengjord pizzasallad. Till det har jag druckit apelsinläsk. Inte så nyttigt kanske men gott var det!

Back!

Å hej och hå,nu är jag tillbaka  på hemmaplan efter en Weekend i Stockholm igen! Jag och mitt sällskap började med en shoppingtur i Kista för att komplettera helgens outfiter. Efter det passade vi på att sitta nån timme i kön in till Stan för att komma till vårt hotell. Däremellan har vi fyllt tiden med massor av trevligheter och nöjen!




Här på fjärde våningen längst till vänster bodde vi första natten!



Natt nr två tillbringades på drottninggatan 77.



I förmiddags vid tiotiden satt jag faktiskt här och åt frukost. Det blev en tallrik färsk frukt. En god latte och en tunnbrödsmacka. Visst ja ett kokt ägg också för proteinets skull. Ja annars har kvällarna och dagarna spenderats ute i stan på olika pubar och resaturanger. Långa promenader i gamla stan och på söder. Toppenväder och toppensällskap,jag har haft det riktigt riktigt bra! Kanske jag visar några av mina egna bilder från helgen senare.
Här är två tips på ställen jag vill rekomendera om man vill gå ut och dricka något gott i en trevlig miljö,bara så där!

http://www.bistroboheme.se/cmsms/


http://www.19glas.se/sidor/index.php


Klart!

Förmiddagskaffe dags va! Nu börjar jag bli klar med alla förberedelser jag kan göra så här långt inför helgen! Bara att vänta och vila nu då! Med en god kaffe på sänkanten! Vi hörs senare vänner!


Redan ifarten

Pigg och vaken sedan snart en timme tillbaka. Fast jag kunde sva länge till,men det ville sig inte så! Kanske jag tar en lur frampå förmiddan istället om jag hinner då! Imorse började jag med att öppnan altandörrarna på sovrummet och kände hur fukigt de var ute! Alla blommor känns som kokta spagetti och vill liksom vika sej! Nå,de fick i alla fall vatten och lite kärlek.Började pyssla i köket och plockade undan lite. Sen av någon anledning började jag städa BH lådan,och håller på med det just nu. Så fort det är klart så ska jag göra mej en kopp kaffe och lägga mej i sängen och dricka den. Mer och mer håller jag på att tröttna på dessa onyttiga mackor till frukost,kolhydratbomber som inte alls är särskilt bra att starta dagen med. Men en ska jag i alla fall ta tänkte jag. Igår fick jag en anonym kommentar på bloggen,jag brukar aldrig lägga ut dom,för när det är så så brukar det vara nån taskig och svartsjuk fegis som skriver nåt elakt. Men så var det ju inte i detta fallet,bara ett tips från någon som kanske glömt att fylla i vem den är. Visst kan man fejka sitt namn så jag ändå inte vet vem personen är,men det blir ett avgörande när jag läser innehållet om jag i så fall ska lägga ut det. I det hät fallet handlade det om vaccumpåsar så det är helt okej! Nu fortsätter jag min sköna morgon och suger på den goda karamellen som heter,idag kommer det att bli en bra dag!


Blandat prat!

Hej vänner! Nu har jag hunnit jobba färdigt för i kväll och ett par dagar framåt. Det var faktiskt väldigt väldigt längesen jag var ledig så här länge som jag kommer att vara borta från jobbet nu. Men jag har också kämpat hårt i början av månaden för att det skule kunna bli så! Nu kommer belöningen på flera sätt, helgen är planerad och det hela kör igång på allvar vid middagstid,då börjar det med lite shopping! Mellan det och fram till på måndag middag, då en mycket mycket kär och god vän kommer på besök så ska det fyllas med trevligheter och nöje! Jag ska köpa mej ett nagellack som passar till mina nya skor som jag visade i förra inlägget.Får bli nån typ av ljusbrunt tror jag!Det kommer att bli såå bra! Jag ska faktiskt hoppa i säng nu så går tiden fortare,och sömn är en viktig råvara som behöver fyllas på!

Kommer ni ihåg mitt fixande med att anlägga en rabatt i våras? Jag hade fått några påsar Zinnia frön av en dam!
Bilden ovan visar den nyanlagda rabatten och härunder kan ni se hur det ser ut nu,när det snart börjar bli överblommat. Vilka tacksamma blomster alltså,jag har plockart massor med buketter och tagit in,och ju mer man plockar desto mer växer det! 




Det här är en jätteprästkrage som jag ganska sent i somras köpte från odla.nu när de sålde ut perenner. De är ju jättevackra, och vänta bara tills nästa sommar när de har etablerat sej ordentligt!

Rolig shopping!

Kolla,nu kan man nästan börja ha åsikter om att jag gått i barndom ,eller inte vet riktigt hur gammal jag är! Men det är i så fall ert problem. Jag är jättenöjd med mina nya sköna skor! Köpte dom hos Shosho i Västerås för 200 kronor. Jag har redan helt klart för mej vad jag ska ha till dessa fantastiskt snygga skor!

Det blev två höstkoftor också en tjockare stickad från gina och en tunnare i trikå från Newyorker. Nu gäller det bara att hinna få ordning på allt och dessutom hinna jobba mellan 16 och 22. Men ingenting är omöljigt och dessutom kommer det att vara värt att skynda sej lite inför det stora äventyr som väntar!


Pigg å vaken!

Godmorgon! Vaknade klockan sju i morse fast jag inte behövde,men det gjorde inte så mycket för det finns alltid något att göra här! Har plockar med lite grejer som jag behöver till helgen och nu sitter jag och dricker en god Latte Macchiato. Snart ska jag göra mej iordning och åka och träffa en god vän en stund på förmiddan och sen vidare till Västerås för lunch och shoppig med mina flickor. Kom på at det börjar bli dags redan att packa upp några vaccumpåsar med höstkläder och börja packa ner de tunnaste sommarkläderna. Hu vad tråkigt,jag vill nästan gråta när jag ska skiljas från alla fina sommarklännigar och linnen. Det är ingen tröst och säga att det kommer en sommar till alldeles strax,för vintern kan vara riktigt lång och kall vill jag minnas. Och sen en annan sak,när jag väl börjar vända upp och ner på alla garderober så brukar det ta ett tag innan alla högar kommer bort från golv och andra ställen jag använder till "tillfällig" förvaring. När jag ska köpa nya vaccumpåsar kommer det at bli på Biltema igen,det är enligt min erfarenhet de som har de bästa och mest hållbara. De jag köpte på Nisses var som ballonger som sprack så fort det blev påfrestningar på dom. Luften pös helt enkelt ur dom,men hålen var omöjliga att hitta,annars kunde man ju lagat dom kanske. OOps,nu gick larmet på mobilen så då är det dags att köra igång dagen då! Godmorgon igen!

Nått gott!

Tänkte bara berätta att den här är jättegod! En chokladdryck gjord på soja! Lagom mörk och mustig kakaosmak! Det skulle ha varit riktigt gott med ett glas nu innan jag lägger mej,men det är tyvärr omöjligt eftersom den som jag köpte idag står kvar i kylskåpet på jobbet! mina kollegor brukar säga att om det står några konstiga saker i kylskåpet så är det Eva-Lenas. Jaså,jaså! Just nu fick jag ett glatt besked om helgen,de yttre ramarna är klara så nu ska det bara fyllas med roligheter inuti. Men ett stort utrymme kommer att hållas öppet för spontana infall,det är riktigt viktigt! Nu är det godnatt på riktigt i alla fall!


Mycket händer!

Hemkommen från några timmars jobb som flöt galant! Just nu är det lite spännande för planeringen av en ledig weekend ligger i startgroparna. Men först är det torsdag och den är redan fullbokad med trevligheter. Först en träff med en god kvinna på morgonen och sedan vidare till Västerås för att träffa båda mina flickor. Sedan jobb på kvällen! Bättre kan det väl inte bli! Nu får jag snart hasa mej till sängen för nu är det verkligen full fart i livet!


Hairtrimmer!

Sedan jag lämnat in min uppgift nr 2 i kommunikationskursen,slank jag snabbt in och snyggade till mej lite. Tog Lillskodan och for en sväng till Västerås. Eddie och jag åt på Burger king och sedan bestämde vi oss för ett besök hos Jenny på Elgiganten. Eddie tänkte kolla in vad en hårtrimmer för killar kunde kosta. Så att han kunde spara till en. Storasyster kunde rekomendera en passande och priset var mycket okej. Så det blev ett köp av en sån här!

Babyliss är märket,och Eddie vart mycket nöjd! Nu får vi se om ham lyckas få till någon bra frilla för han vill prova sej fram själv till en bra frisyr! Kul med impulsköp ibland! Nu ska jag ta och rulla ner för backen och jobba några timmar! Vi hörs efter det gott folk!

Kreativ idag

Åh vad jag kan skatta mej lycklig! Att vakna av att solen strålar in genom sovrummet när man helt enkelt är utsövd. Det är ju helt underbart. Att sedan fixa sig en kopp gott kaffe och dricka det på altan med utsikt över en blommande trädgård,det är lycka det. Då tänker jag på alla fantastiska människor jag har omkring mej och blir alldeles tårögd. Min familj med mina toppenduktiga och självständiga barn. De är riktiga praktexemplar alla tre och jag är så stolt över dom.Och så alla andra män och kvinnor jag har runt mej. Ni vet vilka ni är och jag hoppas ni känner min uppskattning och kärlek! Den här dagen eller i alla fall förmiddan skall användas till att plugga. Jag tar ett block och sätter mej ute så kan jag skriva rent det på datorn sen. Det ger så mycket inspiration att vara ute i Garden of delight och jobba istället för att sitta inne. Dessutom får jag så ont i ryggen av att sitta i den här stolen som egentligen är en relax fåtölj. Den passar inte alls framför datorn. Ses och hörs snart!


Dirtgirl

Nu tänkte jag stänga ner både photoshopen och allt det andra som jag pysslat med på datorn ikväll! Ska faktiskt ta mej till sängen och sova en stund,även om jag är ledig till kvällen imorgon så tänkte jag komma upp i tid och skriva några fler arbeten i kursen kommunikation. Här är en bild på mej från helgen för 14 dagar sen i Stockholm. Den är tagen i dåligt ljus med en mobil,men alla bilder går att använda till något om man bara utgår från förutsättningarna som finns. Bilden är ju mycket brusig och skräpig från början ,så då är det bara att "skita" ner den ytterligare som gäller. Här kan ni jämföra!



Så kan man göra om man vill också! Jag gillar stuket,kallar bilden för Dirtgirl!

Bildredigerat!


Originalbild

Med lite fix blev bilden så här tydlig och ren!


På med lite romantiskt ludd så byter bilden plötsligt skepnad!



Originalbild


Å så på med tjonget! Välj själv vilken du gillar mest!



Original


En försiktig men märkbar justering!


Å så nåt helt annat! Ja nu vet ni vad jag pysslat med den senaste timmen! Att fota och photoshoppa det är en riktigt trevlig sysselsättning det!


Flying tomato!

Fler bilder från idag!


Sett på stranden.


Ett träd som burit underlig frukt!


Nu ska jag öppna photoshop och trixa lite med dagens biler! Men först ska jag visa en bild som jag hade lite bestyr med att ta! Min vän kastade upp en lite körsbärstomat i luften och jag skulle försöka fota den! Det blev ett antal försök och massa glada skratt men till sist gick det och här är resultatet!


Coolt va!


Skön dag!

Idag har jag varit ledig hela långa dagen! Kom upp ur sängen ganska sent,ungefär samtidigt som det vackra vädret kom. Var på en liten biltur med gott sällskap till Alsta sjön i närheten av Örsundsbro. Det är en liten "på landet" badplats där som är så mysig och trevlig. Riktigt vackert är det också. Mat inhandlades på ICAbutiken i Örsundsbro och sedan dukade vi upp på en filt på backen. Solen lyste så varm och skön s det blev t om en liten promenad ut i vattnet så långt det gick utan att klänningen blev våt! Här är några bilder!



fridfullt !



Nu ser jag i mappen att det fattas lite bilder som inte blev uppladdade,ska rätta till det så visar jag mer sen!


Jag hinner inte med.....

Intressant dag på jobbet idag, har verkligen fått användning av min kreativa sida idag! Å det var roligt det! Nu ska jag kasta mej in i duschen för ikväll blir det besök igen! Full fart framåt!


Japp

Hemma i min lilla vrå igen ett litet tag. Ska strax umgås med några vänner en stund men det blir nog inte så sent eftersom jag är både trött och ska upp tidigt imorgon igen! Har som jag skrev tidigare varit till Västerås en sväng,det blev et litet besök på köpcentrat Hälla,men det var nästan stängningsdags på de roligare butikerna när vi kom så det blev lite proviant på ICA Maxi och inte så mycket mer. Magen kurrar lite just nu men jag väntar tills vi bler fler med att äta något så smakar det godare! Hörs av senare!


Hej!

Nu ska det bli en skön dusch efter söndagens arbetspass! Sen bär det av ut på något som inte riktigt är färdigplanerat ännu,men en tur till Västerås blir det helt klart i alla fall! Och något att äta! Det är ju alldeles för enkelt att bara leva på egengjord risifrutti. Men det blir ju inga proteiner in av det så jag måste nog fylla på det viktiga förrådet lite. Annars är allt riktigt bra här och det hoppas jag det är hos er alla därute också! See you!


Charles Kelley

Charles Kelley,sångare i Lady Antebellum har en tatuering på sin högra underarms insida. Var bara tvungen att ta reda på vad det står! Googlade och här är svaret! Kelley recently got a tattoo and it says, "All my life I've been waiting for this moment to arise," on his right forearm. (2010) Coolt enligt mitt tycke. Dessutom är det ett fantastiskt ställe att bära sina/sitt ledord på. Det har blivit precis som jag tänkte med mitt Soulshine fast det är på min vänstra underarm eftersom jag är vänsterhänt.Ledorden finns där varje dag mitt framför ögonen och det tycker jag om!



Ingen vidare bild kanske men ni förstår vad jag menar!


Så!

Kvällspasset överstökat! Blev klar alldeles precis på minuten ikväll,men jag kände att jag verkligen gjorde mitt bästa ikväll, var i ett tufft läge hos en fantastisk människa som inte har det lätt just nu,men om jag hade det tufft så är det inget mot vad hon har. Ibland är det bara så svårt att förstå livet......men det gäller att våga finnas och bjuda på allt soulshine man nånsin kan uppbringa! Fick några fina bilder på mailen idag,både från min far och från bästa " storesyster". Jag ska visa er sen så får ni se! Medan jag jobbade så kom och så ett tips om en låt från a special friend i det lite romantiska stuket som jag lyssnade på när jag kom hem. Lyssna ni med!


Relaxar lite

Nu blir det en kort vila i soffan efter dagens bestyr och innan jag måste vara upp lite för att komma iform till jobbet  ikväll! Cykeln får stanna hemma,jag tänker vara bekväm och ta bilen fast jag har bra regnkläder! Får nog packa ner dom i alla fall för det blir nog en vända ut på stan senare ikväll i ett jobbärende! Ser faktiskt fram emot att landa i soffan här senare ikväll och bara slappa och ha det skönt i värmen! See you then!


Städar och stökar!

Nu vet jag vilket ställe som är det värsta att hålla rent i ett hem! Som jag tycker,måste jag väl tillägga. Där är det alltid skitigt och ingen vidare ordning. Jag kommer inte på att städa där heller särskilt ofta eftersom jag inte ser det typ hela tiden! Under diskbänken alltså, fy vad det är stökigt där,saker ligger hullerombuller! Gamla batterier som skall slängas på rätt ställe " sen " vid nåt tillfälle. Trasor och gula svampar som kan användas en gång till när man ska städa,men ändå tar man nya för de ser så ofräscha ut när det är dags! En hel del skräp som har missat soppåsen och tusen andra bra att ha saker. Inget vidare med hyllor heller att förvara sakerna på. Nåja,nu har jag i alla fall städat där under och flyttat på saker så det ser lite nytt ut därinne. Ska nu ta en sväng ut i garaget med lite grejer och samtidigt bära in torkställningen till altan så kläderna kan torka som strax kommer rena ur tvättmaskinen. Sådant är läget just nu här på min gata hemma i Enköping!



Inte riktigt så här fallfärdigt är det hemma hos mej. Vi satt  några vänner och tittade på lite bilder häromkvällen och då kom den här upp! Gillar miniatyr effekten starkt! Numera efter förra vintern, är detta bara några brädlappar som ligger på marken! Tidens gång!


Gummistövlar

Vaknade för en stund sen och mindes att jag drömt om att jag skulle köpa gummistövlar inatt. Det var säkert för att regnet smattrade mot altantaket som jag drömde så. Fast jag har ju gummistövlar,två par dessutom,det kanske är tur det föt jag behöver nog dom idag. Måste ut och plocka in några av pelargonerna så de inte blir dränkta därute av allt regn. Men innan det tänkte jag fixa en mysig frukost med tända ljus för två! Sedan blir det nog en hemmadag idag fram tills jag börjar jobba klockan 17.00. Hej å hå gott folk!


Kanske nåt för trädgården!

Ätit och tränat!

Men så då,nu är jag kvitt med mej själv! Nyss satt jag här och åt såna där goda Nachochips och dippade hejvilt i en god Holiday dip! Till det drack jag en folköl. Plötsligt fick jag dåligt samvete när jag tänkte på min stackars kropp som måste förbränna allt detta medan jag bara skulle ligga och sova! Typ bara lata mej och så skulle kalorierna bara brännas av sej själva? Nä du,den gick jag inte på! Det var bara att köra ett träningspass i vardagsrummet och hjälpa kroppen lite på traven, så den också skulle kunna sova lite skönt i natt och inte bara min trötta hjärna. Så nu är vi överrens alla kroppsdelarna och jag så nu går jag nog och lägger mej!

Estrella Dipmix Hot Holiday

Det här är en supergod dip om man vill ha lite mera tjong i smaken! HOT Holiday är namnet!

Det regnar!

Om man ska gå typ femhundra meter när det regnar och man skyndar sej ordentligt utan att springa,hur mycket minder blöt blir man då mot om man hade gått i normal takt? Kan något mattesnille räkna ut det åt mej? Jag skulle gissa på ej märkbart. Du känner dej lika klibbigt våt om kläderna när du kommit hem i bägge fallen! Alltså varför stressar man så för lite regn? Vi människor är ju ändå vattentäta ju! Just nu sitter jag i mitt sköna varma hus och bara njuter av att vara hemma! När jag slutade jobbet på ena stället gick jag ett ärende över till min andra arbetsplats. Vi bokade in lite mera jobbtider där och när man har jobbat en sån intensiv period som jag har gjort i början på Augusti så kommer belöningen i slutet av månaden iform av ledighet! Så nu ska här planeras trevligheter,så det så!

Coffe!

Såja,nu har jag jobbat och fixat som en galning på min lediga stund mellan passen! Jag har t om varit på en outlet och köpt en vinterjacka,mössa och vantar. Det gäller att passa på när man har råd och nya vintervaror skall in och de gamla bortvräkes som det stod på skylten som lockade in mej på butiken.När det står bortvräkes ser jag framför mej hur de står och kastar jacka efter jacka rakt ner i soporna och vräker bort dem!! Men så var det inte,man fick betala på gammalt klassiskt vis,men det var faktiskt inte dyrt! Sen har vi plockat tillbaka alla grejer på altan och fått tillbaka det gamla bordet på plats. Blommorna både ute inne har fått både vatten och gödning,får se om de orkar komma tillbaka nåt mer under hösten eller om de redan börjat förbereda sig för vintervilan! Var till brödet och fiskarna och köpte på mej mera krukor och vaser så jag kan ta in fler fina buketter medan det går. Men först ska jag njuta av de fådda blommorna från igår som står så fina här och pryder upp! Nu blir det mera kaffe!


Hej raringar!

Hemma på några timmars ledighet mellan arbetspassen! 7-12 avklarat och sedan väntar 17-22! Jag variktigt hungrig för en gångs skull när jag kom ehm så jag passad epå att äta lite rester från igår. Det blev skaldjurspaj,lite kallrökt lax,tomater,minimajs,oliver och egengjord sallad typ pizzasallad! Som extra bonus en stor kopp latte från min kaffemaskin! Strax ska vi ta bilen och åka på en liten tur i det fina vädret,det blir ett stopp på ICA maxi för att kolla in vad de har för sortiment av kaffekapslar där bl a. Men innan något annat sker ska jag ta in tvätten,det är tredje dan den hänger ute för det har regnat på den två gånger mellan torkningarna! Många järn i elden har man!


Sovdags igen!

Ja nu tror jag alla kräft-och räkskal är ute ur huset. Nu får de ligga däri soptunnan och stinka i några dagar tills soporna töms. Alltså jag får sån energi såna här dagar så det är svårt att inse att dagen är slut och man måste ner i bingen! I morgon skall jag jobba delad tur och då är jag ledig några timmar mitt på dagen,men upp kl sex gäller ju ändå! Vilken kanonhöst jag har att se fram emot, det känns nästan inte som det är rätt att ha det så här bra,men det har jag tamejfan förtjänat och själv jobbat mej fram till på alla plan! Ingenting är gratis här i livet ,det ska gudarna veta! Nä nu är det lika bra jag slutar innan det rinner en tår av lycka ner för min kind! Godnatt !

Dolce Gusto

Hej vänner,ursäkta att det blev lite sent innan jag hörde av mej idag! I morse var jag på jobbet redan kl sju, och var där fram till halv två. Medan jag var där fick jag ett toppenbra jobberbjudante från 1:a september. Det tar jag såklart! får berätta mer om det sen! nåja,efterjobbet var jag och handlade lite mer smått till festen som  vi skulle ha! Alla tre barnen och Svea var hemma här när jag kom! Min goda vän Marie dök upp därefter! Kräftor och räkor tinades och vi dukade på altan och grejade! Sedan när resten av gänget kommit på plats så fick jag öppna ett paket! Kolla vad det var däri!


En Dolce Gusto ! Inte klokt vilken familj jag har va! Som skämmer bort mej så! Jag har verkligen gått och drömt om en sån här och detta var en riktigt lyxig variant. Man kan själv reglera styrkan på sin kopp kaffe så det är inga standardmåsten här inte! Man kan även göra iste i den,och choklad,kaffe med olika smaker,det är ju inte klokt!
Och massor med kapslar fick jag till. Och jag som just funderade om det kaffe jag hade hemma skulle räcka till gästerna. Nu fick istället alla som ville en kopp av detta underbara kaffe,valfri sort! Själv valde jag en underbart god,lagom stark latte i bästa finkoppen! Åh vilken trevlig dag,med gott foli ikring mej!


En så här hållare fick jag också och så mycket kapslar så det räcker i evighet nästan!



Å så roligt det är att få blommor,imorgon ska jag fota dem lite bättre,så de kommer till sin rätt de underbara skönheterna! Ja vilken trevlig dag jag haft,min sista gäst försvann alldeles nyligen och nu har jag fått riktigt bra ordningen i köket igen efter en toppendag Tack alla! Och i morgon när jag vaknar så fyller jag år,häftigt va!


Tänkte snart sova!

Inte för att jag är färdig med allt som jag skulle behöva göra,men jag väljer nog att softa en stund och gå och lägga mej om inte alltför länge! Efter jobbet som var avklartat klockan åtta ikväll så var jag hem och hämtade Eddie och sen for vi till butiken och handlade! Vi ska ju som sagt var ha ett litet kalas imorgon eftersom jag tänker fylla år på fredag! Just den dan var det lite svårt att få till en sammankomst med alla inblandade pga att vi är fler som jobbar obekväma tider! Så därför smäller det till imorgon eftermiddag istället! Men först ska jag jobba mellan 07.00 och 13.30. Så dagen imorgon kommer inte att bli lat den heller! Förresten så var det väldigt skönt att vara ute och cykla i sommarkvällen,så som jag gjorde ikväll på jobbet! Det gäller att ta vara på de sköna tillfällena och jag får ju mina utan att anstränga mej och det är jag glad för! Ha det nu bra alla och sov sött!


Supersnurr!

Wow vilken fart det varit här under förmiddagen,måste ta och lugna ner det hela nu och förbereda mej för jobbet! Hela altan är omstylad inför festligheterna i morgon, damsugit där ute vilket inte är så lätt för allt skit fastnar så bra i mattorna som ligger där! Vattnat i trädgården,hängt tvätt och klippt lite gräs! Stökat och bökat lite överallt som vanligt. Nu tänkte jag ge mej själv en uppsnyggning och Eddie behöver mat! Puh! Men det är egentligen bara helt fantastiskt att det finns så mycket kul att göra!

Ut i solen!

Vilken srålande solig morgon jag vaknade till! Dessutom var det en liten sovmorgon, sköönt! Men nu är det slut på vilan för frukost vankas strax och sedan gräsklippning i solen! Sedan efter lunch cyklar jag ner till jobbet för ännu ett pass på eftermiddan! Det får bli allt för nu,ut i trädgården med frukosten för det gäller att passa på!


Sammanfattning av dagen!

En dag med blandat men trevligt innehåll börjar gå mot sitt slut. Det  känns om jag gjort massor idag men inget har varit stressigt eller slitsamt. Shoppingresan på dan var ju kalas! Sen några timmar på jobbet som förflöt alldeles utmärkt! Men en sak har jag dåligt samvete för,eller två kanske! Jag har inte vattnat trädgårdslanden på flera dagar och gräsmattan är riktigt långhårig nu igen! Kanske jag kan hinna något eller båda delarna om jag går upp i tid i morgon. Det börjar kännas som hösten närmar sej fast jag inte vill inse det...... Skolorna börjar ju alldeles strax och så även för mej! På torsdag är det ett upptaktsmöte som jag inte kan vara med på för att jag jobbar! Pengar in viktigast! Senare den dagen ska vi ha en liten familjesammankomst och äta lite kräftor och annat smått och gott! Så det är nog lika bra att jag sätter igång med att greppa läget och inse att sommarens slackerdagar är över! Godnatt alla snälla människor,Nu går jag och lägger mej!


Minirast!

Dags att ta in lite energi så här på minirasten på jobbet. Risgrynsgröt med lågkalorisylt i en kopp ! Ingen värme för då blir det inte risifrutti av det hela! Det är så ruskigt gott så jag kan äta hur mycket som helst! Men nej jag hejdar mej och tar bara en liten portion för det räcker! Nu ska jag ut och röra på mej i alla dessa trappor så inte kommer jag och lägga på mej några onödiga kilon i dag heller,bra mat ,bra jobb! Go go!

Färdigshoppat!

Hemma igen efter en givande shoppingtur! Stannade först till i Barkarby för Eddie ville kolla lite på Stadium där. De har ett större utbud än butiken i Västerås så han brukar alltid fynda något där! I dag blev det en skateboard,eller inte en komplett en utan är man ett riktigt skatefreak så köper man bara en bräda av rätt märke och storlek,sen köper man truckar, hjul och griptape separat så blir det mycket bättre,och dyrare! Idag fick han tag på en bräda som var nedsatt till 399 kronor utan tillbehör. Den inhandlades. Sedan for vi vidare till Kista. Gick in på Stadium även där för att kolla lite bara och då såg vi att samma bräda såldes för halva priset på rea priset. Kollade med expediten,jo de skulle hålla samma priser på bägge butikerna så vi hade fått betala för mycket. Vi hämta de en bräda till för samma pris på den butiken alltså 399 kr,den kostade efter avdragen rabatt alltså 200 spänn. Sedan korrigerade den butiken felet som de i Barkarby hade gjort så då blev den här andra brädan gratis! Ordinarie pris för de två kvalitetsbrädorna var 1700 kr,nu kostade de oss(mej) 400 kronor! Sedan är det bara att skruva på de gamla grejerna tills ekonomin tillåter nya! Coolt. Mat käkade vi även denna gång på Levinskys,lika gott var det nu också! Sedan fick jag tillåtelse att handla på lite kvinnligare ställen än Stadium,det blev två klännigar,en tunika och en ny vardags parfym.Love blossoms ,Kate Moss!

New morning

Vaken och på gång med den här dagen också! Sitter just och äter lite hemmagjord risifrutti. Bra start på dagen det. Kaffet får vänta tills jag har varit in i duschen. Om allt går enlig planerna så sticker vi en sväng till Barkarby och Kista för lite shopping inför skolstarten Eddie och jag.Men då får vi allt snabba på lite så jag hinner hem till jobbet ikväll. Det visar sej strax hur det blir,annars får vi kanske nöjaoss med gamla vanliga VÄsterås men det är ju inte riktigt samma härliga shopping känsla över det! Vi hörs om hur det gick!


Tidigt i säng!

Vad gör man inte för sitt jobb! Har precis tvättat bort nagellacket och tagit av alla ringarna så man är beredd igen.Blev i alla fall nöjd med den turkos/blå färgen på lacket som jag visade i ett tidigare inlägg här. ska nog plocka ihop lite för kvällen nu och stra faktiskt gå och lägga mej! Ovanligt tidigt kanske men man vet ju aldrig hur lång tid förberedelserna tar,så det kanske blir lika sent som vanligt i alla fall! Så vi hörs i morgon gott folk!

Blommor och blader

En riktigt avkopplande hemma dag har det varit idag! Tillslut har jag lyckats packa upp alla saker från helgen som bara stått där jag släppte dom när jag kom hem igårkväll. Mycket roligare att packa ner än att packa upp,märkligt va! Plockat några fina buketter med blommor och satt i olika vaser härinne har jag i alla fall hunnit. Det har ju växt så bra därute i trädgården under sommaren så nu får jag skörda! Så livgivande med växtkraft alltså!




Det behövs inte så mycket för att det ska bli snyggt tycker jag,men det är trevligt att ha fler arrangemang så man kan ställa lite här och där,t om på toan!

I don't care

Här är en låt som för mej är alldeles ny!Men som tur är så kan man ju lyssna oavbrutet på tuben,å det gör jag! Så nu känns det som jag alltid har hört den! Vackert är ordet om Cheva själv får bestämma! Lyssna och njut!

Jag har det bra jag!

Nu har jag kommit en bra bit genom den här förmiddagen också! Lugn och fin har den varit och brödet tinade tillslut så jag fick min morgonmacka! En runda i trädgården visade klara tecken på smått hösttrötta blommor och blader! Vattnade och plockade bort lite fula blad men det syns att de gjort sitt snart och inte har så mycket mer att ge den här sommaren! Men själv känner jag mej desto mer på gång,har fått så mycke energi av alla fina vänner som finns runt om mej och är så snälla och hjälpsamma. Jag är så glad för att ni finns där även om det under perioder bara blir på mobilen eller nätet vi hörs,alla har ju så mycket att stå i och det är aktiva och positiva människor det handlar om så det är inte så konstigt att det blir så!,Men är man bara tillräckligt ihärdig så hittar man en tid att umgås en stund live i alla fall,och huvudsaken är att ni finns där,boys and girls! Nu startar jag upp Lillskodan och skramlar iväg till Västerås en stund! Vi hörs gott folk!

Mer bilder från helgen!

Godmorgon vänner! Igårkväll fick jag lite besök en stund men var ganska trött efter helgen så jag kom i säng riktigt tidigt och fick sova ut i morse också! Nu har jag hämtat lite bröd i frysen som jag hoppas ska tina upp av sej självt snart för min micro har pajat! Senblir det kaffe så fort det går! Här kommer lite bilder från helgen. Jag visade en bild på en fin trappa tidigare och lovade en bild på mej från den! Bilderna är något brusiga eftersom de är tagna med mobil i lite taskigt ljus men ändå!



Den här trappen finns på hotellet vi bodde på!


Utsikt från hotellrummet!


Bakad potatis med skagenröra,inte dumt fram på lördagseftermiddagen!


Ute för en pubrunda på Götgatan



På Engelen!
Nu vill jag passa på att tacka mitt resesällskapför denna superhelg! Utan dej så hade den ju inte funnits! Thanks!


Live and laugh

Hej,hemma igen efter en super weekend i Stockholm! Direkt efter jobbet i fredagskväll blev jag hämtad å så for vi iväg! Landade på hotellet vid centralstationen runt nio tiden på kvällen typ. Då var det bara att slänga sig i duschen och svira om för en utekväll. Tunnelbanan till slussen och sen runt på massa småpubar för några öl. Som vanligt blev det ett avslut på Engelen innan vi promenerade till baka till hotellet sent på natten. Jag väntar nu på lite bilder från min vän för jag hade ingen kamera med mej. Men här är i alla fall en från lördageftermiddag när vi satt i solen vid slussen och drack lite kaffe!


Det går inte att beskriva hur avkopplande och skönt vi hade det! Det var fullt med människor runt omkring som också satt och njöt i solen. Mannen som satt till höger om oss reste sej plötsligt upp och bara dök ner i vattnet och tog en simtur. En tjej brevid satt och berättade på bruten engelska för några vänner om sina bekymmer som hon hade när hon skulle pierca sej,Hon skulle förklara för dom vad hon använt för något och glömde väl bort orden så hon körde lite svengelska,I took a spik förklarade hon,men jag vet inte om hennes vänner förstod vad hon menade!

Lite shopping blev det också,vi köpte oss varsin ring mitt sällskap och jag .Det var svårt att fota min för den är så liten i storleken eftersom den sitter på mitt vänstra lillfinger. Men det står orden Live på ena sidan och Laugh på  den andra. Det är just vad den här helgen har handlat om. Hans var en bred slät clean silverring med runade kanter,det blev supersnyggt!

Princess Lalita
Det här är en voodoll som jag också köpte med mej hem som ett litet minne! Här kan man läsa lite om hennes egenskaper och vilka krafter hon kan ge en!
http://www.voodolls.se/se/art/princess-lalita.php

Så snar jag hr lite fler bilder så berättar jag mer om min helg !


Rast!

Nu på min rast bär det av till Till Coop som är den närmaste butiken från mitt jobb sett. Där skall jag proviantera lite å köpa ett nytt kontantkort till telefonen! See you!

Hej alla glada!

Godermorgon,vilken fin och solig dag jag vaknade till idag! Jag hade ställt larmet på åtta för då skulle jag både hinna sova ut och hinna det jag behöver göra på förmiddagen. Så klart vaknade jag före typ vid halv sju och ville genast gå upp och starta dagen. Jag har så svårt att ligga kvar och dra mej när jag vet att det är massa roligheter som väntar. Jag måste nästan träna på det ,för annars missar jag en massa viktig sömn som jag fakriskt behöver ha! Nu är jag i alla fall uppe och har dragit igång cirkusen. Massor av smått och gott skall fixas innan jag beger mej till jobbet vid lunchtid. Så nu fortsätter jag med mitt morgonkaffe och goda macka!

Här ska jag gå!

Titta vilken fin trappa,fick just den här bilden skickad till mej och här har jag tänkt mej att struppla fram på klackarna i helgen,måste se till att det blir en bild tagen på det så ni får se att det är sant!




Fast jag tänker inte säga var den ligger än,det får ni gissa!

Vad bra jag har det!

Då var det lilla jobbpasset fixat! Tiden gick fort men jag fick en hel del gjort,både det jag skulle och lite extra service åt en kund. Nu har jag slagit mej ner vid datorn och blir nog sittande här en stund tills jag går till sängen. Tänker verkligen inte bli så sen för i morgonförmiddag tänkte jag få en del gjort med mej själv innan jobbet. Sen vid åttatiden på kvällen startar min lediga helg och då väntar trevligheter på mej härhemma! Det ser jag fram emot massor! Nyss pratade jag i telefon med en god Enköpingsvän som kom med några bra ideér som kan lösa en del tråkiga knutar ang saker som jag orotat mej för inför vintern! Där ser man,att vårda sina vänner och själv vara en bra vän,ger alltid något tillbaka när man som mest behöver det! Tack mannen för att du ringde och berättade,det värmde!


Nya jobbarskor

Hejsan alla! Pigg och alert efter att först ha jobbat mellan sju och elva i förmiddags och sedan sovit ett par timmar. senaste timmen har jag försökt få lite ordning härhemma på saker och ting,men också fixat en massa inför den spännande helgen som stundar! Om en tinmme ska jag vara på jobbet igen,men stannar bara till 21.30 som en extra förstärkning ikväll. Förresten så hade jag några ärenden att uträtta efter jobbet idag och då hittade jag en variant av mina favvo jobbarskor. Ärligt talat så gillar jag den gamla färgen bättre men de här går inte av för hackor heller!



De gråa är alltså de nya,det är en lite extrapiff med pärlorna framvid tårna! De svart är helt utslitna,tror t om att det är ett hål baktill på dom,men ikväll får de hänga med i alla fall!

Dags för sängen!

Såja,då har ni fått läsa lite om det jag vill delge er av min dag idag. Det blev en riktig blandning av nagellack,läppglans och kommunikationsanalyser. Trevligt för mej har det varit i alla fall. En riktigt lärorik dag faktiskt,för det jag gjorde på  förmiddagen på jobbet under ca: fyra sammanhängande timmar kommer att ge mej erfarenhet för livet när det gäller mitt fortsatta arbete. Tyvärr kan jag inte skriva av mej här om dessa saker,det skulle jag egentligen behöva för det rör upp så mycket känslor i mej!Hur underligt det än låter när det trots allt är människor med svåra och tunga lissituationer jag möter i itt jobb,så är det de positiva som kommer ut av det som jag skulle vilja berätta om! Jag gör det med ett enda ord istället, SOULSHINE,tack alla ni som ger mej det varje dag!


Kommunikation

Tänk vad jag tycker det är kul att skriva och formulera mej! Framför allt lägger jag energi på det när jag skriver mina analyser och arbeten i utbildningen. Just nu heter kursen jag jobbar med
kommunikation. De tär ett mycket intressant ämne. De flesta människor talar bara om hur de upplever sig själva när de kommunicerar. Jag är si och så,jag är rak och tydlig,bla ,bla bla. Det är ett omdöme man ofta ger sig själv men det är ju ganska enkelspårigt. Det är ännu mer intressant hur en kommunikation man deltar i utvecklas efter man har varit där och varit så rak och tydlig so man trodde man var. Det är ju inte intressant vad ens närmsta vänner tycker om hur man är på det planet,för då känner man ju varandra väl och läser in saker för korrekt förståelse. Eller att ta sig tid och analysera en kommunikation mellan några andra parter utan att försöka lägga in egna åsigker eller värderingar. Bara försöka förstå vad som egentligen händerframför ens ögon och sedan se effekten av hur de som samtalade förstod varandra! Nej nu brer jag ut mej för mycket här,det kan jag ju göra i de tre olika uppgifterna jag ska beta av nu under några dagar! Hur jag själv är i kommunikationer vill jag låta mottagaren avgöra,och det är ju förmodligen väldigt många olika omdömen jag skulle få,förmodligen innehåller jag som alla andra hela spektrat från totalt omöjlig att förstå till alldeles glasklar och tydlig!


Viva la Diva



Lånade bilden på en blogg för att visa vilken färg jag är inne på till naglarna just nu. Viva la Diva,färg nr 128. Den köpte jag i alla fall idag!
Hawaiian Tropic Moisturising Lip Gloss Mango & Papaya SPF 25
En sån här blev det också,lipgloss med lite lagom färg och smak fräscht och snyggt. Härligt att se fram emot lite ledighet i helgen så man kan få på sej lite smycken och annat som är bannlytst på jobbet. Alla mina ringar har legat i plånkan och skramlat i snart två veckor nu,det ska bli skönt att få "klä upp" sej lite i helgen!

Ditt och datt

En delad tur på jobbet idag igen! 7-14 först och nu ska jag tillbaka och jobba mellan 19 och 21.30. Däremellan har jag sovit ett par timmar och dessutom hunnit köpa en snygg kavaj på JC. Det börjar synas härhemma ,framför allt på längden på  gräsmattan att jag inte hunnit med riktigt. Mycket jobb har det varit den senaste tiden men flitigt jobbande lönar sej på många sätt,så är det bara! Nu ska jag ta mej en kopp kaffe och sedan lägga i lite tvätt som får snurra medan jag jobbar det sista passet! Förresten så har det regnat mycket här i Enköping idag,faktiskt tror jag att jag tar bilen till jobbet ikväll,det räcker att jag blivit genomblöt en gång idag!


En trevlig dag är slut!

Det blev lite övertid ikväll på jobbet,kom faktiskt hem alldeles nu! Imorse började jag klpckan sju och körde fram till klockan ett på dan! Hade ju bokat en lunchdejt med en vän som stod och väntade på mej på torget här i Enköping när jag slutade. Vi handlade lite mat från thaibuffén som vi tog med oss till drömparken för att äta! Vi slog oss bara ned i gräset sådär för nån filt hade vi inte tänkt på eftersom vi inte bestämt innan var vi skulle äta! Där blev vi sittande och pratade i nån timme eller två.Det känns som vi har mycket att prata om och vissa liknande händelser bakom oss han och jag ,så det var ett mycket givande och intressant samtal Sedan for vi hem till mej för att dricka kaffe och planera det vi tänker ha för oss i helgen, massor av trevligheter ska det i alla fall bli. Klockan fyra fick jag skjuts tillbaka till jobbet och där har jag som sagt befunnit mej fram till nu! En bra avslutning på kvällen även om den blev lite sen! Upp igen i morgon bitti för att fortsätta där jag slutade ikväll! So long alla!

Hallå där!

Snart dags för lite ledighet mitt på dagen. Det ska bli lunch och lite andra trevligheter! Klockan fyra är jag tillbaka på jobbet och då näntar ett fullfart schema på mej! Spännande värre!

Onda och goda sidan!

Å så var vi då där igen! Nu börjar kampen mellan känslan och förnuftet. Förnuftet som alltid ska veta bäst sitter där på axeln och säger.....men gå och lägg dej kvinna,vill du ha svarta ringar under ögonen och se helt slut ut va? Känslan säger...Äh skit i den det är så skönt att sitta och slöa vid datorn,du kan väl inte sova nu,lite fritid måste du väl ha,det är du värd! Förnuftet svarar,ja men du vill ju vara på topp på jobbet i morgon och ha koll och göra saker rätt och riktigt,du vet vad viktigt det är för dej, då måste du ju sova också! Ha, hör på  den säger känslan du ska alltid  vara så klok och förståndig,nej sitt du,sova kan du göra när du blir gammal! Lev livet och gör som du vill! Oj oj så där håller det på! Hur ska jag veta vem jag ska lyssna på ,man sitter ju mitt emellan, och båda sliter och drar i en! Då gör vi på det svenska sättet,vi gör det lagom,kompromissar lite så båda blir nöjda,jag sitter uppe en liten stund till och sen går jag och lägger mej,jag har ju faktiskt sovit eftermiddag idag! I morgon jobbar jag delad tur så jag blir ledig några få timmar mitt på dan! Nyss bokade jag en lunchdate med en trevlig herre,så det kan ju vara bra att vara vaken då!


Tack chokladbollen!

Nu har mitt temarbete blivit rättat. Gissa om jag blev lycklig när jag läste omdömet och betyget. MVG! Å jag som hade som mål när jag började plugga att klara godkänt,vågade inte sikta högre  nu när man pluggar på äldre dar.
Men när det är något som intresserar mej så......
Kanske jag lägger ut mitt arbete här såsmåningom men inte förrän jag är klar med utbildningen i så fall. Tjoho vad jag är glad! Det här ska firas,men det får vänta till helgen,det blir en bra kombination! Nu är det vind i seglen gott folk!

 

Inlämnad den 2 augusti 2011 23:29 av Eva-Lena Johansson
Deltagare Eva-Lena Johansson
Rubrik Svara tema arbete
Status Godkänd
Bedömd av  
Bedömning MVG
Kommentar

Mycket intressant och tankeväckande. Jag tycker dina analyser är utmärkta.

Häls

   
Svara

Hej här är mitt tema arbete. Chokladbollen vs Negerbollen

Filer Tema arbete.docx

Ny energi laddad!

Har nu återvänt till verkligheten efter en liten lur på sådär en och en halv timme! När jag vaknade så var jag riktigt seg,det behövdes kaffe och två sekta ägg för att få fart på mej! Äggen försvann som ingenting,det kändes som min kropp sög åt sej proteinet som om jag vore ett läskpapper! Sedan kom jag på att det är riktigt bra torkväder ute och att tvättkorgen var ganska full! Det var bara att stega ner i källaren och sätta igång en maskin. Nu när jag var ner där för att hämta upp den rena varan så fick jag vänta nån minut medan maskinen centrifugerade klart. Då fick jag ögonen på Delay funktionen. Tänk att man levt så länge att man fått vara med om självstartande tvättmaskiner. Bara att programera in tiden så startar maskinen när du så önskar. Fett coolt. Jag kommer ihåg när jag var liten och pappa berättade om den stor nya affären som hade dörrar som öppnade sej själva när man skulle gå in,jag trodde att han skojade,det var riktigt spännande första gången man skulle få vara med om underverket,och man skred fram som en prinsessa till dörrarna som faktiskt gled åt sidan så man kunde gå in! Åka till månen var ingenting mot det!


Godeftermiddag!

Helt osannolikt,jag har slutat jobba för dagen redan! Ändå har jag hunnit med riktigt spännande och givande saker under ett möte där. Riktigt lärorikt var det! I morgon får jag använda de nya kunskaperna och det ser jag fram emot. Första delen av den här lediga eftermiddagen skall jag använda till att återhämta lite krafter,tror nog jag behöver sova nån timme eller så faktiskt! Sen är det fritt fram ifall någon vill ta en fika med mej,här eller nån annastans,det är bara att plinga på med dina nybakade bullar så gör jag kaffe! Det blir bra det!

Den utlovade godnattvisan!

Så,där här har ni den igen,favoriten! Den texten säger en del om livet den! Nu gör jag kväller här i stugan och ser fram emot morgondagen! Å allt annat spännande som det just nu smids planer för.....

Shine on....

På sätt och vis är det tur att den här helgen är över! Det har inte alls varit några fel på den,en riktig toppen helg på alla plan egentligen men så säger jag bara för att jag ser fram mot veckan som kommer! Massa spännande uppgifter på jobbet och lite funderingar runt helgen som kommer. Dessutom fullt med goda människor runt mej som verkligen lyser upp min tillvaro! Shine,det är det som det hela handlar om,soulshine mina vänner det gör fantastiska saker med en. Jag vet egentligen inte hur jag ska hinna med att ge tillbaka till alla människor som ger till mej! Kanske dags att dela de kloka orden med er alla igen från Allman Brothers,tror jag gör det i nästa inlägg så får ni ta den med er till sängen. Nu tänker jag äta min hemmagjorda risifrutti och njuta lite av ledigheten som ligger framför mej! Ända till klockan sju i morgon bitti får jag vara ledig! Ses snart!

Lax är lyx!

Lax med i sås med kokosmjölk och ris till middag här. Kryddat med chili, koriander,spiskummin och curry. Gott blev det och vi åt på altan fast regenet smattrade mot taket. Tog sedan på mej gummistövlarna för att gå ut och plocka undan de pelargoner som stod ute och fått mer vatten än de behövde. Strax ska vi bege oss ut en tur innan det är dags för mej att jobba pass två idag,sen är en lång arbetshelg över och jag kan passa på att plugga vidare ikväll. Det har faktiskt inte blivit ett skvatt skrivet på något arbete den hät helgen,men massor av praktisk erfarenhet istället! Återkommer senare!

Mannen som tänker med hjärtat

Det var en i början på augusti, en av de där sensommarnätterna  som kan vara så där underbart svala och sköna.Jag väckes av ett mullrande ljud och plötsligt knackade det på min dörr. Eftersom jag redan lagt mej så smög jag försiktigt  och undrande upp för att se vem den sena nattgästen kunde vara. I gatlyktans sken såg jag ett väl patinerat fordon från en svunnen tid stå parkerat. Å där på min furstukvist stod Mannen som tänker med hjärtat! Godafton Soulshine viskade han till mej,får en ensam nattsuddare slå sig ner vid ditt bord? Vi smög oss försiktigt genom mitt hus i den dunkla natten och slog oss ner på min altan. Under några vackra stilla timmar i den ljumna sensommarnatten satt vi där tillsammans och samtalade. Glada skratt hördes ut i den månbelysta trädgården!
Så småningom måste Mannen som tänker med hjärtat vidare på sin färd genom natten innan gryningen skulle komma och göra natten tilldag. När vi skiljdes åt tog riddaren min hand och kyssten den ömt.......Jag vaknade plötsligt av väckarklockans skrällande....åh det var bara en vacker dröm......men nej nu mindes jag,det var faktiskt sant, Mannen som tänker med hjärtat var ju här hos mej inatt. Jag fick plötsligt ny energi och studsade upp pigg och glad för att starta en ny arbetsdag.


Relaxtime!

Fixat och klart med jobb för idag då! Vissa dagar och kvällar så känns det bra att man varit med ett tag och har närvaro nog att veta hur man ska reagera i vissa svåra situationer. En anna sak som måste finnas i det här yrket som kan vara svårt i början,är att man inte tar arbetet med sig hem när man slutar. För riktigt länge sen, i början när jag jobbade med människor (det har jag ju gjort hela livet) Så upplevde jag det som mycket svårt. På den tiden handlade det om barn och ungdomar med svårigheter. Jag kommer ihåg hur jag låg där på kvällen och funderade över hur de små liven hade det just då i sin sociala misär! Nu har jag hittat mina sätt att hantera de hela på så det känns bra! Och nu har jag ju klivit uppåt i åldrarna också,men det betyder ju inte att det kan vara riktigt synd om dem också! Så kan det vara! Nu ni så blir det lite relax och sen sängen för det är väl ingen som tror att jag är ledig i morgon heller! Nej då,på 't igen!


Dags nu!

Alldeles strax bär det iväg ner för backen till arbetsplats två för idag! Jag har faktiskt slumrat en halvtimme på studsmattan i solen,det var hur skönt som helst! Så nu har i alla fall huvudet nya krafter,hoppas att ryggen och fötterna har det också,för det är där jag mest kä'nner av den senaste tidens många arbetstimmar. till nästa feta lön så har jag planer på att köpa en del nya möbler hit hem,kanske inga jättegrejer men ändå! Lite förnyelse inför hösten skadar inte! i första hand blir det förstås blocket men fundera på en del andra ställen också! Nä,dags att fara1 Ha det lika bra som jag kommer att ha ikväll! See you!

Mellan två pass!

Första arbetspasset på ställe ett avklarat idag när klockan var 12.00. Hemma var det då full fart på Eddie,Svea och Mimmi. Vi drog väg alla fyra till Max för att äta. Svea drog i sej alla mina morötter jag hade kvar men det var hon värd! Eddie och Mimmi tog en sväng in på ÖB för att köpa hundmat och lite annat smått och gott,medan Svea och jag kollade läget utanför. Efter det drog vi en repa till den stora hundlekplatsen som finns här i Enköping,Svea träffade en annan lite äldre hund som hon lekte med ,även om hon i början var lite rädd för hans ivriga uppvaktning. Det var superkul att se hur hon morskade upp sej till slut och sade ifrån på ett riktigt tufft sätt till sin kompis. Sen var det en trött liten tjej som somnade under bordet medan vi fikade och jag pysslade lite här hemma! Nu har Mimmi och Svea åkte hem och jag ska vila lite innan nästa arbetspass som börjar klockan fem! En kalastrevlig eftermiddag har det i alla fall varit!


Efter en lång arbetsdag!

Oj då det blev visst en till såndär jobbardag idag igen! Började klockan sju i morse och slutade nu strax efter tio på kvällen. En mycket händelserik och lärorik dag! Egentligen skulle jag ha slutat klockan fyra men fick förfrågan om ett kvällspass på det och då tackade jag ja! På min lilla rast så åt jag på Bunthas thaimat, Wokade nudlar med tigerräkor och grönsaker gott, gott ! Här är några bilder!

Bara vatten i glaset,men skål ändå!



Lågt blodsocker? Yes!


Hej och godnatt!

Hej,nu är jag äntligen hemma igen! Klockan sju i morse började jag mitt långa arbetspaas och nu klockan 22.00 gick jag av igen! Det har faktiskt gått riktigt fort och även bra den här dagen! Men jag ska erkänna att jag är riktigt trött nu. Jag tänker inte stanna uppe särskilt länge ikväll,för i morgon börjar jag klockan sju igen! Jag kan ialla fall avslöja att gurkinläggningen från igår blev riktigt bra. Tur att jag har fler gurkor som ligger och väntar på att få bli använda. Den här omgången tog slut i ett nafs,vi hjälpte åt med det Eddie och jag! Förresten såg jag idag att i kurspaketet med geriatrik som jag ska läsa som inriktning efter grundutbudet ,så ingår en kurs som heter näringslära! Det är något som lockar kan jag lova. Ett ämne som jag ändå tänkt fördjupa mej i på något vis framöver ännu mer faktiskt! Är säker på att jag ska skriva en avhandling om Gröt! Jag har nämligen blivit intresserad av gröt och tänker forska i ämnet. Det är både positiva och mycket negativa känslor jag har i ämnet nämligen!Nej slut för idag alla!


Kortis!

Full fart på mej idag! Jag får berätta lite mer om vad jag pysslat med senare idag! Hur som helst så är allt bra här, nu bara lite mat i magen och sen vidare! Hej så länge!

Inne i lite funderingar om saker!

Färdig med alla måsten för den här kvällen i alla fall! Och som vanligt hittar tiden på att gå medan man håller på. Hade tänkt att ta mej en kopp kaffe på altan innan jag går och lägger mej men det är nog ganska onödigt kom jag på när jag ser vad klockan är. Det blev ett långt och spännande telefonsamtal i stället,men det är alltid lika trevligt att höra vad de goda vännerna har för sej! Vi hade gjort samma erfarenheter både han och jag,det motsatta könet beter sig lite underligt just nu,vi kom fram till att det nog börjar dra ihop sej för jakt för de som inser att sommarens glamourdagar snart är över,då vill man kanske gärna ha någon på gång så inte vintern blir så lång och ensam......Ja ja,vi är i alla fall på det klara med var vi har varandraoch såna vänner gillas! Vi är ju stora nu försjutton och kan stå på egna ben,å inte faller vi samman heller bara för att det blåser tokvindar runt om oss! Nu när jag går och lägger mej ska jag grunna på lite om det där med kommunikationsuppgiften som jag jobbar med. Har du någonsin försökt att resonera med en dement och samtidigt ilsken gammal människa så förstår du på vilken bana jag är inne på. Här gäller det att veta vad och hur man säger saker. Det gäller att använda sej själv och sin känsla på rätt sätt,och framför allt att hitta motpartens nivå och kunna lägga sej där men ändå inte liksom. Ibland är det svårt när man faktiskt måste se till att någon faktiskt måste sköta sin hygien eller inte rymma hem till en mamma och pappa som varit döda i många många år. Det räcker inte med att säga som det är då för att få stopp på det hela. Ibland,för vissa stackars människor är varje sekund en ny dag,ett nytt liv! Det svåraste är när man ser någon i stadiet när de emellanåt förstår hur "tokiga" de är och blir ledsna och rädda för det i sina klara stunder. Hoppas,hoppas,hoppas att jag ändå gör någon pytteliten skillnad för någon av de jag möter i mitt jobb,eller att någon anhörig åtminstone för en liten stund känner att någon finns för dem och deras bekymmer. Då blir jag nöjd!


Det går bra gör det!

Detta inlägg tänkte jag börja med att tacka fruarna I & I på jobbet där jag var idag. Den ena för att jag fick möjligheten att komma igång med mitt arbete lite tidigare än beräknat, och den andra fru I för att du fick mej att inse objektet jag skulle använda i det första arbetet. Så när jag kom hem så slog jag mej ner med papper och penna på altan och det bara rann ur pennan. Fick hejda mej lite med att åka och handla. Två matlådor har blivit till sen dess. Wokade djupfrysta thailändska grönsaker och så i med ett paket färdiga gröna linser för proteinets skull! Som krydda använde jag spiskummin,koriander,gurkmeja,chilipeppar och inget annat. Efter det så lade jag in lite mer Västeråsgurka. Gjorde ett experiment med att skiva tre gurkor,hälla över 1/2 litet paket dill,strö över flingor av torkad chili och pressa i en vitlöksklyfta. Lagen blev till av 7 dl vatten och 1/2 dl grovsalt,den kokade jag upp bara för att saltet skulle smälta snabbare. Lät den svalna och hällde sen över så mycket att gurkorna täcktes.





Vem vet var dessa experiment skall sluta! Nästa omgång ska få en helt annan smak hade jag tänkt. Saltlakrits kanske eller mer seriöst så funderar jag på att använda curry och limeblad! Vad tror ni om det?

Lunchtime!

Hemma på en kort lunch! Idag har jag ätit risgrynsgröt med fruktröra till lunch. Utan mjölk för det dricker jag inte gärna eller aldrig egentligen. Nu får vi se om jag står mej tills jag slutar,det vore ju bra i såfall. blommorna på altan har fått lite extra vatten för det kommer att bli en het eftermiddag idag! Hörs sen!

Färdigskrivet!

Så nu är mitt dagsverke slut för den här dagen. Alldeles nyss har jag skickat in mitt färdiga egna arbete. Det ska bli kul att se vad jag får för bedömning på det. Om nu alla trevliga och snälla lärare är tillbaka från semestern så kommer det nog ett svar om några dagar. Annars har jag inte så mycket mer att tillägga just nu,så simma lugnt och var bussiga mot varandra så blir allt lite bättre i världen!


Home

Nu ska jag bli kvar hemma för ikväll. Behöver verkligen sätta fart med avslutningen på mitt arbete,och nu tror jag jag vet från vilket håll jag ska ta det hela. Ordet demokrati är det ord som ska leda det hela sista resonemanget runt resonerandet kring chokladbollens namn. Det känns riktigt rätt och bra! Jag har faktiskt tjuvkikat lite på nästa kurs som handlar om ämnet Kommunikation. Där fanns en del spännande uppgifter att bita tag i ! Lite är det därför jag har så bråttom att bli klar med det jag gör just nu,allt därframme verkar så kul! Varför har jag inte alltid pluggat på sidan om? Men det som är bra är att nu när jag väl är klar med den här utbildningen så öppnas ju oändliga möjligheter för vidare pluggande! Nä sitt inte på rumpan och sega alla som tvekar,kör bara ,det är så in i baljan kul att utvecklas och det kan jag garantera att man gör!


Hej!

Visst är det väl en toppenfin och solig dag idag! Helt underbart.Strax ska jag ta och vattna i trädgården för fuktigheten bara slurpas upp av alla växter! Nu har jag lite pyssel framför mej i några timmar så vi hörs senare hej å hå!

Hej hörrni!

Efter att ha satt i mej hela den goda portionen av potatisssallad som jag gjorde igår så mår jag riktigt gott! Har just borstat tänderna för jag hade ju hällt i nästan ett helt paket djupfryst persilja! Det är ju inte så snyggt när det fastnar mellan tänderna och man ser ut som hulken i munnen! Det är ju inte alla som är så artiga att de påpekar det för en om man råkat fått en bit där när man äter! Det är ju hur skämmigt som helst när man upptäcker det framför nån spegel och man inser att man sett ut så ett bra tag. Men det bekymret kommer inte jag att drabas av idag! Nu ska jag värma lite kaffe och fortsätta fundera över varför vettiga människor måste säga negerboll om en brun godbit. eller är de inte vettiga kanske,ännu har jag inget bra svar på frågan men en attans massa bra argument och förklaringar på varför man inte ska säga så,och vilken typ av människor det är som gapar högst om såna saker,alltså att behålla ord som inte har nån som helst relevans till ämnet. "bara för att det alltid har hetat så" eller "för mej är det inte rasistiskt," nähä inte för dej! Bahh! eller den värsta "varför får man säga vitlök och finska pinnar då? Oh my good! Make the world a better place to live  in!

Blomkrukor och tandkräm!

Nu har jag målat blomkrukor igen! Köper ju billiga krukor på loppis som jag sen målar blanksvarta med lackfärg. Det är nog tredje eller fjärde omgången i sommar. Två har blåst ner från altan och gått sönder,inget att gråta över. Nu tänkte jag ta en vända till loppisen och köpa fler. Snart är den svarta färgen slut också,men det finns mer på biltema! En annan sak som jag måste handla är tandkräm. Så nu har ni min inköpslista för idag. Tandkräm och blomkrukor! Undrar vad ni kära läsare tänker bära hem i era kassar idag?


Bacontandkräm,nej det vete katten!

Trevlig morgon!

Vilken skön och stillsam morgon jag vaknade till. Kaffe på altan i lugn och ro. Snart ska jag springa in i duschen och sen vete katten vad jag ska hitta på! Visst finns det massor att göra,sk måsten,men sånt är jag bra på att förtränga!Men visst är det skönt att bara vara hemma också,om inte alltför länge börjar den här blomstrande trädgården att slokna och man kan inte vara ute på samma sätt. Äh,istället för att fundera så är det bara att göra! Framtiden kan inte bli annat än den blir i alla fall,så full fart framåt!


Huvva!

Nu packar vi ihop på altan och gör kväller här! Det är alldeles kolsvart ute förutom alla mina solcellslampor som lyser så fint! Tidigare ikväll har jag hunnit skriva massor på mitt egna arbete ang den "bruna kakan". Alldeles strax är det klart,lite finputsning bara och en slutkläm innan jag skickar in det! Jag pratade med några vänner på fejjan tidigare idag om den här mannen,jag vet att jag skrivit om honom tidigare här på bloggen också,men kolla här,helt sanslöst!

Det här var då när han sjöng i Dead or alive! You spin me round lika a record var en stor hit!


Fatta att det är samma man!

Potatis & trevligt sällskap!

Det är bara att erkänna,den blev jättegod potatissalladen. Massor av persilja och italiensk salladsdressingkrydda i vinägretten som jag hällde över. Och så ganska stora potatisbitar så det blir nåt att bita i! Provsmakade nyss så nu längtar jag tills imorgon när jag ska få äta den! Nä nu hinner jag inte skriva mer för jag ska fortsätta umgås med mina vänner som sitter på altan och tjattrar! Skön augustikväll,eller hur! Tjo!

Vad jag pysslar med!

Nyss har jag fixat mej en god fruktblandning. en apelsin skuren i bitar,en skivad banan och så typ en tredjedels honungsmelon. På det har jag hällt massor av nyttig vaniljsås från oatly. Mums är ordet!


Samtidigt håller jag på och kokar massor av poatis för att göra en god fransk potatissallad tills imorgon. I tvättmaskinen snurrar ett lass tvätt och alla räkningar är betalda. Det känns som jag har lite ordning och reda på saker och ting va!
En annan vara som Willys har är den här nötmixen,den kostar en tia och innehåller massa nyttigheter om man behöver ett mellanmål eller så! Det blev en suddig bild men ni fattar va! Orkar inte ta en ny för nu ska jag ut och vattna i trädgården och hänga tvätten om den är klar!


Mix med valnötter valde jag därför att valnötter är fett nyttiga!

Det blev jobb!

Idag är jag tillbaka på jobbet igen! Just nu har jag lunch och har hunnit stoppa i mej lite mat och ska strax ut och slita igen! kl fyra slutar jag och då får vi se vad jag hittar på!

RSS 2.0