Lördag!

En loppistur till Hallsta med Jonas på morgonen. Sedan hem igen och började skruva skåp och testade tvättstugan för första gången. Har ju inte fått hit min tvättmaskin än så jag kan inte tvätta i lägenheten än. Har ju semester från jobbet så det gick inte att tvätta där heller. Skönt att huvudet är lugnt idag i alla fall! Nu jobbar vi vidare så det blir nåt gjort!

Sliten

Rejält trött nu och faktiskt lite störande huvudvärk. Har med Jonas bärhjälp varit till IKEA och fixat en del som inte var bra med köksleveransen. Köpte lite rosa skålar och en glödlampa också. Var till inredningsbutiken Paprika och handlade snygga skålar/blomkrukor i svart till mitt rum. Hämtade Eddie när han slutat och sedan iväg på grillning hos Uffe! Kul att samlas alla på det sättet. God blev maten också!  Har försökt att skruva lite skåp men det gick segt! Nä nu blir det vila!

Gott



Är på grillpartaj!

Sovit lite

Sovmorgon till nästan åtta idag då Ikea ringde och väckte mej och meddelade att bänkskivan levereras på torsdag nästa vecka. Bra det! Nu sätter jag fart!

Läget just nu!



Det går framåt. Vi har skruvat och sorterar paket på rätt ställe. På Söndag åker allt det gamla ut och då blir vi av med kok möjligheter,kylskåp ,vatten och avlopp för en tid. Då lägger jag det sista golvet under skåpen så vi sen kan börja sätta dit grejer istället för att ta bort.

Nu!



Oj då!





Har ni sett, vi skruvar kök!

Målat!



Färdigt så pass att klädstänger kan inhandlas och borras upp. I husen jag har haft har det bara varit att skruva upp grejerna eftersom det varit träväggar. Här i lägenheten är det ju betong överallt och det blir jobbigare. Men än har jag ju inga klädstänger att hänga upp,så det skjuter vi på framtiden,den närmaste i alla fall! Nu ska jag övergå till golvläggningen en stund!

Godmorgon!



Upp till bevis. Skulle ju gå upp tidigt så jag. Nu är jag vaken och det är ju normalt en jobbardag. Idag är jag ledig och startar tidigt med att jobba i lägenheten. Och... idag kommer mitt NYA svarta KÖK!

Nu är det godnatt!

Ja så här sent kan det bli när jag ska hå semester. Jobbar på tisdag nästa vecka härnäst. Tänk att jag kostade på mej att ta ledigt över en jobbarhelg. Men lat ska jag inte vara de kommande dagarna. Jag tog ju ledigt för att jobba med lägenhets renoveringen. Åh vad jag vill ha väggarna klara i storgarderoben så vi får tillbaka alla Eddies kläder dit in. Det kostar på att hålla ordning i ett hem när man renoverar alla rum i lägenheten.ungefär samtidigt. Men det går rätt bra! Idag har vi skickat in och betalt Eddies första grejer vad det gäller körkortet. På bil alltså! Nästa steg är synundersökning!

vilka fina dagar!

Vilken trevlig utflykt jag hade Med Svea och Jonas. När gullhunden hade badat klart så lämnade vi tillbaka henne efter en vecka till Mimmi som kommit hem från Turkiet. Det syntes att de längtat efter varandra båda två. Hon fick också träffa sill hundkompis Niam, så lyckan var total. Men hon kommer nog att sakna de MYCKET långa promenader som hon gör med Jonas när hon bor hos honom. De kan gå i timtal i skog och mark. Tur den lilla vovven har så många som bryr sig om henne. Sen jag kom hem har jag varit på posten och hämtat mina Victoria Secret underkläder som jag beställt. Så vackra! Sedan har jag åter stuvat om i alla olika rum här hemma för nu börjar allvaret igen. Köksleveransen är utlovad mellan nio och tre i morgon. Vad grejer det ska bli! Jag ska nog gå upp när klockan ringer och fortsätta förberedelserna då. I såfall studsar jag upp vid halv sex, kan det funka det?

Mysigt



Svea tar ett kvällsdppp! Vad glad hon ska bli när hon får träffa Mimmi om en stund!

Semester!



Hemma i Västerås efter jobbdagen i Enköping. Sitter vid björnöbron och väntar på Svea och Jonas som promenerat hit.

Så vackra!



Beundrar rosor på arbetstid!

Oj!

Denna dagen bara rann iväg! Jobbade ett givande pass och passade på att skaffa en ny delegering. Den ger mej rätt att ge proppförebyggand sprutor. Sedan rullade jag till Hälla i Västerås för att fylla på matförråden. Lagom som jag var hemma kom Marie förbi för att låna min våg innan vi glufsade i oss Hallonpaj och grädde med kaffe till. Sedan hon gick har jag målat i garderoben igen. Tre väggar klara ett första varv. Så fort jag målat ett till skall klädstänger införskaffas. Jobbar nu bara en dag till innan jag tar fem dagar ledigt från jobbet. En liten minisemester som jag ser fram emot. Bl a annat blir det lite grillning på landet om vädret håller i sig på fredag. Men ,men det bästa nu är det snart dan för dan vad det gäller köksleverans. Jag gläds åt mitt tilltag att riva ut allt det gamla, inga fegtag här inte!

Fikar!

Så gott med eget hembakat bröd på morgonen! Njuter!

Hallo!

Drar mej mot bingen nu för att få lite sömn. Har lyssnat på Winnerbäcks nya låt utkast till ett brev. Den var skön! Sök upp den på tuben och njut ni med! Å vad spännande fick en bekräftelse på att köket kommer på torsdag fm. Nu blir det full fart härhemma ett tag,eller som om det inte redan vore det förresten! Godnatt!

Fixar och trixar kväll!

Har varit och köpte mej lite badrumsinredning som jag hittade på blocket. Det blev gott om utrymme med ett skåp under handfatet och en rejäl hylla. Snygga möbler i en brunsvart färg. Kostade mej 450 kr. Det tycker jag de var värda. Passat på att måla och spackla i storgarderoben. Snart är det dags för andra vändan och sen upp med dubbla rader klädhängare på höjden för att utnyttja utrymmet. Nu blir det en dusch och sedan lite småpyssel medan håret torkar!

Hej

Jobbar dag i Enköping idag! Sedan titta på lite badrumsmöbler i Västerås!

Men vad härligt jag har det!

När Marie blivit upplockad vid Västerås station igår kväll efter vår Ålandstripp så fortsatte min kväll så här. Jag promenerade iväg genom stan mot "Gröna kiosken" för att träffa Jonas och äta lite thai mat just där. Han hade med sig Svea som han tar hand om medan Mimmi är i Turkiet och njuter av sol och värme. Det blev en glad överraskning för Svea att jag satt där. Vi njöt länge av mat och dryck innan vi köpte lite gottis och fortsatte hem till Jonas. I morse promenerade vi alla tre hem till mej med mitt bagage och hämtade bilen. Fortsatte mot Hallsta där Svea fick bada vid gamla simstadion vid Trångfors smedja. Vädret och hela utflykten var kalas. Vi fortsatte sedan vidare mot Köping där vi åt Indisk mat i en fin backe på torget. Tänk att även lilla Köping tillhandahåller Indiska mat av god kvalitét. Väl hemma bakade jag lite LCHF bröd och överraskade Eddie med Burberry och Calvin Klein parfymer från Ålandsbåten. Jag har även hunnit med att slipa och måla lite i storgarderoben. Nu ska jag bara kolla upp vilket Place jag ska jobba på imorgon och sen blir det god natt. Den här veckan ska ju mitt nya kök komma också så jag har tagit lite ledigt, blir bara en tredagars vecka för mej.
 
 
Här köpte vi indisk mat idag!

I Sthlm!



På väg hem med lite gottis i lasten!

Kul



På väg till Åland!

Mysigt!

Vaknade vid 8 tiden till en solig och fin dag! Vilken tur att vädret är bra när Marie och jag sticker på en 24 -timmars Ålandskryssning idag! Just nu håller jag på att förbereda mej lite för det för vid halv tolv promenerar jag iväg till hennes place för att sen dra väskorna mot stationen och bussen som tar oss till Stockholm! Vad roligt, förresten så är denna kryss en födelsedagspresent till mej från Marie! Vilken härlig fredag jag har att se fram emot och njutningen har redan börjat!

Haft det bra!

Idag har vi hälsat på hos Jenny på XXL. De öppnade ju igår men det var massor med folk där även idag. Vi kommer tillbaka nån annan dag och kollar in det hela mer när det är lite lugnare. Mys med Eddie, Svea och Jonas på altan ikväll. Nice!

Cyklar runt!



Ska ta en paus i jobbet nu. Slår mej ner i rådhusparken i Enköping. Vackert!

Trevligt

Eddie hade skruvat klart min fina dubbelbyrå när jag kom hem från jobbet. Det var bara att börja fylla lådorna en efter en. Marie kom förbi och fikade och så planerade vi lite inför vår stundande ålandsresa. Den fick jag av henne i födelsedagspresent! Åh vad det är kul att feja å greja härhemma på kvällarna, riktigt mysigt har vi!

På jobbet!

Längtar faktiskt lite efter att få komma hem och pyssla med mina nyinköpta grejer från igår. Vi har så mysigt när vi håller på och grejar Eddie och jag å alla andra som hjälper mej!

Somnar när jag skriver nästan

Inte blev det nå fota av, vi bar och släpade med grejer upp för alla tre trapporna så svetten rann. Det jag handlde var bl a en dubbel malmbyrå svart med rökfärgad glasskiva. En cool lampa tillsovrummet. Svarta kastruller och en wokpanna. köksredskap såsom stekspade och slevar. Rosa tallrikar, stora och små. Ölglas tallriksunderlägg. Ja det blev massor med saker! Vi hann nästan skruva ihop byrån men nu är det trötta människor i denna lägenhet kan jag lova.

Efter jobbet !



Nu ska det ätas på Spicy hot. Sedan hem och fota ALLT jag handlade på Ikea för alla födelsedagspengarna.

Bradag!

Ja idag var jag alltså och betalade köket jag beställt på Ikea. Skönt att kunna slanta av 33 000 bara sådär! Såg på ikeas lager att byrån som inte fanns igår nu fanns på lager igen. Hade ingen med mej som kunde hjälpa mej att bära så jag avvaktar med inköpet. Det blev ett par coola jeans på Gina istället Städade och stog i här hemma tills familjen dök upp med blommor och presenter. Ett gulligt smycke med en pärla i, en riktigt bra ny eltandborste med fina reservborstar till. Ett presentkort från Ikea laddat med kulor, vad bra, då köper jag byrån i morgon och kanske lite porslin. Eddie och jag möblerade om lite i vardagsrummet när gästerna gått. Allt går framåt. Skolstarten blev mycket lyckad för Eddie, han ser fram emot fortsättningen och är mycket fokuserad. Mimmi åker till Turkiet imorgon på en vecka. Skönt för henne.Jenny jobbar för full inför premiäröppningen på Onsdag på XXL, hennes nya arbetsplats!



Min snälla familj, tack så mycket.


Svea vill att tårtan ska dyka upp. Vilken suris va!

Ute!



Ska betala en liten räkning. När det är gjort blir det lite shopping eftersom jag ändå är på Erikslunds shoppingcenter och då är det födelsedag!

Fylla år!

Idag firar vi födelsedagskalas och gymnasiestart på samma gång. Eddie och jag har avnjutit en god frukost på altan och fortsätter nu framåt mot kvällens kalas.



Kvällsfix!

Vilken otur,åkte direkt till Ikea efter jobbet men det jag tänkt köpa fanns inte på lager. Bara att åka hem och börja baka en LCHF tårta till imorgon.Efter det spackla vägg i garderoben. Det blir så lysande bra. Har suttit på altan och ätit nattgottis så att Eddie kan somna mätt och belåten. Det är ju gymnasie start för honom i morgon. Spännande. Han tänker utbilda sig inom VVS och det är nog en klok satsning av honom. Imorgon är jag ledig och en del bestyr väntar innan det blir fest i morgon kväll.

Hej

Har redan hunnit jobba några timmar och det ser ut att bli en fin dag. När jag kommer hem ska jag bestämma mej för vilken födelsedagspresent jag ska köpa på Ikea. Imorgon är det kalasdag i familjen!

Gokväll

Igår natt sov jag kvar i Enköping eftersom jag jobbat kväll och skulle börja tidigt imorse. Ikväll blir det den egna bädden i Västerås igen. Har testat att måla en del av en vägg grå i gåin garderoben och det blir nog bra. Spacklet som jag hämtade i förrådet var mögligt så jag får handla nytt imorgon. Sticker vid sextiden på morgonen till jobbet så nu ska jag vila!

Garderoben



Tänkte börja fixa med den här väggen i storgarderoben ikväll.


Varför spacklar någon på detta viset? Bara att göra om, så onödigt att ställa tull så!

Tapeter.

Det här är tapeten till mitt sovrum. Beställde den idag. Den är från Midbeck och heter factory. Den kommer att vara på tre väggar den fjärde väggen är ju en garderobsvägg!

Det här blir färgen till Eddies fondvägg. Lite brus är det den så den inte blir helt platt.
Här är ju fonden. Nu ska det bli fint! Å sen ska vi välja till hall och kök också!
 

Skön morgo.

Kaffe i sängen en underbar vana. Jag njuter av varje ögonblick. Ligger och surfar och letar LCHF re rör. Tänkte hinna baka något gott till på måndag. Fördelen med all lchf mat är att den är enkel och snabb att laga. Ser fram emot när mitt kök åka bli klart så jag kan komma igång med mer matlagning och bakning. Nu ska jag ner i källaren en stund och sortera lite så det blir plats för allt jag vill förvara. Sen blir det thai lunch innan jobbet!

Utnyttjat dagen!

Vilken trevlig och händelserik dag jag haft. Som vi gjort upp Pelle och jag så var jag hos honom vid halv tio i morse och lastade det sista jag lämnat hos honom. Vi åkte två bilar hit och lastade ur. Synd bara att jag inte fått behålla den ordning jag själv styrt upp i källaren för att veta exakt var jag hade vad för organisationens skull. Hade fått lite hjälp med det och andra tänker inte som jag alltid. Efter lite stuvande och viss glaskross så var det löst. Vi gav oss sedan ut på en rejäl loppisrunda, hela sju loppisar besöktes. Handlade en del roligheter till hemmet! Lunch i Kungsör på en pizzeria för man blir hungrig av att loppa. Tillbaka hemma for Eddie och jag på ytterligare en tapetrunda. Jag har klart för mej vad jag ska ha i mitt sovrum nu. Får visa senare. Lagom när vi var hemma så kom Marie förbi och vi mumsade hallon och jordgubbar med vispad grädde. Nu i kväll har jag möblerat och fixat här hemma och gjort lite fint tills det blir kalas på måndagkväll.

Lev livet!

nu har jag avslutat min sovmorgon och ätit frukost och duschat. Fräsch och sval skall jag strax bege mej till Pelle. Först lite arbete och sedan nöje. eller förresten är det nöje båda delarna. Vi ska köra hit världens coolaste retro bokhylla som jag har köpt av honom. Sen far vi på loppisrunda för att kolla in fler fynd. Det ska bli en rolig tur.än är det sommar kvar och jag är ledig.

Lite hit och dit

Hann en tur till läkarmissionens loppis efter jobbet. Fyndade en del ljuslyktor mm. Sedan vidare för att plocka upp Eddie här hemma och så vidare till Nordsjö butiken för att hämta tapeterna vi beställt. Kunde inte bestämma mej angående mitt sovrum, får ta med en bit från golvet så jag kan kolla av färgerna bättre. Annars har det varit golvläggning för hela slanten ikväll. Trevligt med sovmorgon imorgon också, det gör mej nöjd!


Här lyser det på min altan!

Snart klar!

Så, nu börjar det bli dags för hemfärd för mej. Ikväll kommer det att väljas tapeter igen! Nice!

Fortsättning!

Jobbat idag såklart! Stressig morgon men lugn eftermiddag. Tanka,handla och kolla matta på väg hem. Kvällens pyssel var golvläggningsarbete.


Jag är så nöjd,det kommer att bli riktigt bra. Har flyttat runt massa saker från köket så nu är det inte mycket kvar därinne. Nu ska jag sova en sväng, för det blir Enköpings resa imorgonbitti igen.

Trevligt!

Haft massa barn och hundar här på middag ikväll. Jenny ,Mimmi,Eddie,Svea och Niam har förgyllt kvällen Eddie lagade mat åt sina syrror. När de tvåbenta drog iväg och gymmade stannade hundarna här och hjälpte mej med golvläggningen.




Det går så bra. Nu har jag kommit runt hörnet mot köket från bortre hallen via garderoben. En del längdkapning som är dryg men det är bara att låta sången gå!

Aug. 12, 2013

Här var jag på lunchen. Nu ligger kaklet som rispade mej på benet här på Återbruket i Enköping!



Livat och glatt

Helgen har varit såå mysig. I fredags började jag med golvläggning i hallen och stora garderoben. Samma sak avslutade jag med idag. Däremellan har massor hänt. Varit på en bistro i hamnen och blivit bjuden på mat. Trevligt. Umgåtts med Marie min mycket goda vän. Kört grejer till Jonas från mitt gamla kök. Varit med honom i Hallsta på loppis och möbeloutlet. Köpte en cool lampa i industristuk. Fortsatte med Jonas till Ikea och köpte mer golv. Hemma igen så blev det besök av Marie och och även Jenny var förbi. Ja full fart och kul har det varit.

Aug. 11, 2013

Jag är på Åsby trädgård.


Ledig på en fredag!

Vaknade och trodde inte klockan var såå mycket! Skulle just fixa morgonkaffet och ta en macka när det ringde på dörren. Det var Mimmi och Svea! Mimmi som har familjerekord i att kunna sova länge var vaken före mej. Klockan var över tolv. Det blev lunchkaffe istället. Ungdomarna drog iväg på bad med Svea och jag ringde Glocalnet och undrade var det var för fel på bredbandet. Det var något som de kunde styra upp därifrån med mitt abonnemang, så nu är vi online igen. Ska ta och såga av lite listkanter så jag kan börja lägga golv längst bort i hallen. Måste börja i rätt ände och sen jobba mej fram hela vägen till köket. Så mera kaffe och lite Van Morrison på datorn så kommer det gå som en dans.

Om torsdagen.

Jobbade mitt dagspass till kl fyra idag. Då regnade det ordentligt när jag begav mej till bilen föra att åka och plocka upp Eddie på Enköpings station dit han tagit tåget från Västerås. Tillsammans åkte vi sen vidare mot Barkarby outlet där pengarna började fladdra iväg. Där var det mest Eddie som handlade. Vidare sen till Kistagallerian där det blev mrra inköp. Eddies nya favvobutik G- star har snygga men dyra grejer. Vi hittade bl a ett par jeans som kostade 800 på rean. Dom var jättefina på och han föll för dem direkt. Så nu är de här. Mat blev det med i gallerian och vid tiotiden var vi hemma igen. Grymt bra shopping var det!

Nytt kök kommer !

Efter att jag skurit mej på en gammal kakelbit som stack ut ur en påse jag bar så blev vi försenade till IKEA. Det var när jag bar påsen nerför trappen som den stack till mej i benet. Jag brydde mej inte om det  direkt men efter en stund tittade jag till och såg att det var blodbad i min sko. Såret var ett sånt där snitt som bara vassa saker kan åstadkomma. Det blödde rejält när jag försökte ta mej uppför trappan igen och samtidigt leka tryckförband med en pappersnäsduk. Efter att ha satt på en mepilex border låg jag med benet rätt upp och pratade i telefon en kvart med Marie tills det slutat blöda. Då kom vi äntligen iväg Eddie och jag. Träffade på en jättetrevlig och duktig tjej där på IKEA,som hjälpte oss designa köket efter våra önskemål. Vi beställde diskmaskin, kyl och frys, diskho bänkskiva skåpstommar fronter handtag ja allt man kan behöva. Den 28 augusti kommer grejerna ända hit upp till tredje våningen. Det ska bli såå kul det här. Och att få vara med i premiären av IKEAs nya köksserie  Metod så här i början. Svarta skåp och svarta stommar. Otippat sa Svajen, han har sett min gamla inredning så han vet hur jag tänker. Tänk vad snyggt med porslinet i skåp med svart insida. Jag ska köpa rosa tallrikar!

Elements tapet

Coolare tapet får man leta efter. Beställt av den till en fondvägg till Eddies rum. Det var såklart han som valde den. 499 kr rullen!

Jodå!

Verkar som jag hittat målare och elektriker nu! Ikväll bär det av till Ikea för köksplanering med deras experter. Spännande!

Detta har hänt...

Idag efter jobbet kom Stefan hit och kollade in lite av det elektriska jobbet som är på gång i kök mm: Inget som var omöjligt att fixa enligt honom. Vad bra va! Eftersom han ändå kan en del annat vad det gäller bygg så gav han mej en del tips så jag vet vad jag ska göra den närmaste tiden med bygget. Har börjat med att knacka ner kakel och det gick ju fort. Gjorde inte klart det ikväll eftersom vi var tvungna att åka och handla också Eddie och jag. Filade lite på köksplaneringen och imorgon åker jag nog till Ikea och får hjälp eftersom jag i stort vet vad jag vill ha nu. Det blev ett startskott och gav inspiration av Stefans besök. Efter diverse undanplockning och småstäd är det nu dags för sängen igen. Jobbar dag imorgon såklart!

Härligt!

Igång igen då! På plats i Enköping för att få jobba en dag. Ikväll ska jag rådgöra med en kunnig person om snickerier mm.

BRA LIV!

Nöjd med dagen och mina beslut vilar jag nu ryggen en stund på altan. Lite musik från datorn som ger en skön känsla. Tycker att jag har det gott å bra i mitt liv. Jag styr sakta framåt mot mina mål och det känns förhoppningsfullt. Bra folk har jag runt mej och det sporrar. Både gamla och nya relationer och vänskaper blomstrar. Åh vad jag är glad åt paketen som står ouppackade från Ikea härinne. Inbyggnadsugn och glaskeramikhäll. Å i morgon ska jag jobba och det är världens bästa arbetsplatser jag huserar på. Framåt och uppåt, det är riktningen på min vandringsväg

Skruvat hyllor

Eddies skohyllor. En bra början i den nya garderobens inredning. Bara vi kunde få nån ordning på väggarna så blir det ännu bättre. Men man måste börja någonstans!


Pang



Nu har startskottet gått för nya köket. Första grejerna inköpta och uppburna!

Gott!

Efter att ha ätit en halv liter chokladglass verkar närinhsbalansen vars återställd i min kropp och jag är pigg!

Hej!

Söndag i dag och ett arbetspass från 13 till 22 väntar. Var ut en sväng med Marie igår kväll, först var vi hemma hos henne och firade att hon var hemma från Norge igen, och sedan cyklade vi ner till Harrys. Hemma igen rätt tidigt för att få sova ut lite, men det är så varmt av solen därinne så det var svårt. Flyttade ut mej i vardagsrummet en sväng. där det är svalare. Nu är det bara att köra igång med alla förberedelser innan jag åker mot Enköping!

Puh!

Återbruket är ingen hit en sån här varm dag. Dessutom verkar det som alla Enköpingsbor samlats där idag. Men nu är det klart i alla fall. Nu ska jag rengöra all " kassar" som den gamla väggen var packad i. Förresten så här jag köpt ny dammsugare nu! Kalas!

Jobbet!

På jobbet igen, en fin lördagsmorgon på väg hit har jag avnjutit. Tänker använda min lunch till att kasta skräp på återbruket och försöka hinna till elgiganten å köpa en dammsugare. Den gamla blev trött på gammalt damm igår å började agera baklänges och spruta ur damm istället för att suga in. Sånt är livet för den som renoverar lägenhet.

Godnattstund!



Mera bilder från dagen, inifrån köket mot hallen.


Köksskåpen hann Jonas också med att få ner.
Detta medan Pelle var rörmokare och kopplade bort toan och tvättstället på gästtoan där set ska bli tvättstuga istället.

Eddi har burit upp och ner för alla trappor med skit som åter fyller Skodan. Återbruket idag och återbruket imorgon. Vi fick en trevlig stund allihopa när Mimmi och Svea kom. När allt var klart åkte Mimmi till jobbet för att jobba natt, Svea följde med Jonas och Eddie och jag är kvar. För mej blir det jobb imorgon så godnatt nu!

Aug. 02, 2013

Bordet hämtat med hjälp av Pelle. Nu står det tillfälligt uppställt och kommar att få tjäna som uppställningsplats ett tag. När vi kom med bordet hade Jonas jobbat i köket under eftermiddan och överraskade mej med att ha rivit en vägg som skulle bort.
Va bra det blir, öppen planlösning som ger möjligheter.

Fredag

Inleder nu min jobbarhelg med fullspäckad fredag. Ikväll ska jag hämta mitt nya svarta matbord till vardagsrummet. Det ska bli najs!

Vilken fart det blev!





På eftermiddan kom Jonas och började skruva ner skåpluckor som han ev skulle ha. När det var gjort tog vi bort skåpet där jag fastnat på elen. Sedan fortsatte vi med dörrkarmen till köket och även fläkten for sin väg. Allt skit ligger nu i Skodan så jag vet var jag är på lunchen imorgon, återbruket såklart. Nu är det så pass ordning igen så vi kan bo här. Som synes på den övre bilden så är Svea här inatt när Mimmi jobbar.

Kvällen avslutades med god mat och en varsin drink på altan. Nöjd!

Lunch



Gröna kioskens thai mat!

RSS 2.0