Creep



En stark och känslosam låt! Njuut!

Adidas court star

Storasyster Mimmi överraskar lillebror!
Plockade upp Eddie efter skolan och åkte ner till Mimmi på Subway och åt. Efter det gick vi en sväng in till Stadium,Mimmi skulle kolla in nya träningskläder. Eddie ville som vanligt titta på skor,är jätte intresserad och kunnig på alla märken och användningsområden och så. Han hittade ett par Adidas Court star i rea högen. 350 kr kostade dom. Han testade paret och sade att såna här har jag alltid önskat mej . Vill du ha dom sa Mimmi. Ja såklart svarade Eddie. Mimmi tog skorna och gick till kassan,varken Eddie eller jag fattade vad hon tänkte göra. Eddie var säker på att hon skojade och skulle lägga tillbaka skorna snart. Men hon betalade skorna och räckte över påsen till Eddie.Jag lovar att det var svårt att hitta en mer överraskad pojke på stan den dagen. Leendet kunde inte varit bredare. Toppenbussigt Mimmi! Vilken schysst handling! Sånt värmer!

Lite om mej själv!

 Jobbar lite på presentationen av mej själv som jag ska lägga upp senare.Å så måste jag ta bort skräpet som kommit in på min header längst upp i högra hörnet.Läste att det kan bli så men har inte haft tid att ta bort det än!
Om mej själv lite  så där, Bor i Enköping sedan drygt ett år tillbaka.Har tre barn som ingen bor hemma för tillfället. Alla tre bor i Västerås där jag också kommer ifrån från början. Min sambo och jag bor i ett litet hus i centrala Enköping. Huset ligger jättemysigt till i slutet av en gata,intill ett mindre skogsområde. Jag lovar det känns och ser ut som i en liten by på landet just här. Men eftersom det här är min blogg så kommer den såklart att mest handla om mej och mina tankar. Bloggen har inget särskilt tema annat än det jag känner för att skriva just för tillfället. Så den som läser får bara lära känna vissa delar av mej och mitt liv. Är ju jätte intresserad av att fota och fixa i photoshop så det kommer säkert att märkas. Nog så länge. Ska äta lite ris med Pesto,sen drar jag till Västerås på obestämd tid!


Sådärja

Nu kan jag pricka av snöskottning från protokollet,behövdes inte så mycket,mest borsta av bilarna så det ser ut som de används. Faktiskt ett härligt väder ute, här lyser i alla fall solen. Tog just en bild  från trappen bort mot gatan,ser ju ut som det vore i ödsligaste Norrland,ändå är det mitt i centrala Enköping. Får väl erkänna att bilen i förgrunden står på vår gård,men den får vila till våren i det skicket.


Sovit

Försökte mej på att sova bort huvudvärken från igår,vaknade flera gånger i natt och kände att den var kvar.Sånt stressar. Nu när jag klivit upp känner jag att den strax ger sej Ska ta lite kaffe och softa,sen blir det snöskottning och lite annat praktiskt hemikring. Senare delen av dagen lämnar jag öppen så länge men lite roligheter lär det väl bli.


Tidig kväll!

Tänker lägga mej tidigt ikväll.Har dragit på mej en huvudvärk som ökat vartefter under dagen. Kanske beror det på den stora snöskottar prestationen utanför huset i går kväll. Fick ju lova att skotta fram och flytta på två bilar som närboende hade åskiter om. Blev ju varm av jobbet men kylan och snön var inte så nyttig kanske. Hade gärna suttit och pysslat med min presentation till sidan men det får vara så länge. Men nån bild kanske kan funka. Vet inte om husets telefonen säger något om dem som bor här,men så här ser den ut i alla fall.

Blog,Blogg

Jag stavar ordet blog med ett g som synes i min header. På svenska stavas det ju med två g. Ordet blog är ju en sammandragning av web log. Hoppas det inte gör något att man är internationell. Borde inte vara någon som tycker man förstör gamla svenska språktraditioner då ordet inte varit med så länge.

Ojoj oj

Har ju alltid gillat att skapa i Photoshop,är ju faktiskt ett av mina största intresse. Dit hör ju också att fota men allt det där kan vi ta senare.Nu är det skapa som gäller.Ska klura ut något klokt att skriva i det stora tomrummet i headern.Å då måste jag göra om alla anpassningarna jag gjort för att få dit den på sidan! Phu då! Går väl lättare när man gjort det innan. För flera år sedan testade jag en del att skriva HTML-kod,har glömt massor men lite nytta har jag i alla fall haft av det nu bl a att varenda lite prick eller grej måste sitta perfekt annars blir det ingen ting! Learning by doing,så brukar det gå till när jag ska lära mej nåt nytt!

Pillar på

Har nu suttit här en stund och provat mej fram lite och försökt hitta en design att börja med. Man vill ju inte bara ta den enkla vägen utan göra på sitt eget sätt direkt. Jaaa vi får väl se var det ska sluta ! Sen ska man ju ge sej på det innehållsmässiga också! Har ju som sagt skrivit på andra ställen tidigare,på gott och ont kan man säga. Ska väl försöka formulera mej lite klarare kanske,både om mej själv och varför jag har sån lust att blogga! Men nu till dagens händelser hittils,det senaste som hände härhemma var att jag blev hungrig. Stekte tärnad potatis,röd lök och några minimajs. Toppade med Pesto och satte i mej alltihop.Så nu kan jag jobba vidare med projekt fixa bloggen.

Första inlägget

Hejsan! Har varit på gång länge att gå ifrån de forum sidor jag tidigare skrivit mina bloggar på och använda ett rent bloggställe istället. Så därför är jag nu här.Ska väl pyssla lite och kolla in alla funktioner lite mer så får vi se hur det blir. Ska också fundera lite på namnet jag valde på sidan,hade tänkt mej nåt annat men det var upptaget,så det fick bli så här.Återkommer snart med allt du önskar att du visste om mej! Eller lite väl valda delar!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0