Godnatt

Börja bli kväller nu i stugan! Härligt att snön har tinat så pass idag i alla fall! Var en hel del takdropp! Vart ska all snö hinna ta vägen? Kommer nog att bli ganska vått länge på den här tomten i vår! Men det gör inget! Har gjort jättefina paket till morgondagen! Härligt med kalas och presenter! Känner att den här rassliga halsen har pratat klart för idag,brukar ju ofta sluta med att jag tappar rösten när det blir så här.Till glädje för alla som slipper höra mitt tjat! Kanske en bild skulle sitta bra här! Hej då vintern!


Dalai Lama

 Lycka är inte något färdiggjort. Det kommer från dina egna handlingar.



Ibland kan jag verkligen känna i kroppen att det är som Dalai Lama säger. Tänker på hur mycket små handlingar som egentligen inte kostar på något särskilt att göra kan betyda. Tror väl att det var han eller nån annan kille med samma livssyn som sa: Ju mer du ger desto mer får du tillbaka. Ibland är det svårare att hålla i de känslorna men tanken så stämmer ju ändå! För mej!

För nio månader sen


Klacka om skor själv!fredag, 5 juni 2009 vid 14:41

Har ju pysslat ett tag med att försöka klacka om mina skor och stövlar själv,för att jag tycker det blir så dyrt att lämna in! Hittade ju en lösning med ett gummimaterial från Biltema ,som jag klippte i rätt form och limmade på.Problemet var att gummit inte var tillräckligt hållbart, det blev att byta typ en gång i månaden på skor som användes ofta. Tog kontakt med Aros industripartner som har massor av gummi!! Skulle få ett varuprov på en gummiduk som sades vara hållbar. Var dit idag och hämtade biten,Kommer att räcka hurlänge som helst,det var en rejäl bit. Klippte till bitarna,fick en flaska superlim av min vaktmästare att fästa det med å så var det klart. Nu ska det bara utföras en hållbarhetstest! Ut å gå helt enketl. Det kommer att hålla längre,det märks direkt. Ska bli spännande att se om jag hittat ett sätt att konkurera med skomakarna!! :)

Alltså ett gammalt inlägg från min förra blogg. Jag lovar att det har funkat,lite pyssel kanske men vad ska man göra. Är det ett par skor eller stövlar man använder dagligen kanske det blir bästa att gå till skomakaren,för som sagt får man göra om det då och då! Mern man kan ju tänka att varje gång spar man en hundring minst!


Nya stövlar!


 
Köpte dessa två par stövlar på rea i fredags! Tillsammans kostade de 250 kronor! Stövlarna till höger var de jag använde ute på kvällen. Lyckades klämma till en tå så den fortfarande är röd! Tänkte tipsa om hur jag brukar göra med omklackningen eftersom det blir så dyrt att lämna in alla par skor och stövlar som ska hållas i skick!
Ska kolla om jag hittar det jag skrev när jag bloggade på ett annat ställe bara så slipper jag skriva om det!

God förmiddag!

Skönt att få sova ut! Men nu ska jag sätta fart med att fixa till lite härhemma! Bara värmen inne sjunker lite,har ju blivit så varmt å skönt ute och innetemperaturen har inte hängt med i samma takt! Nu blir man svettig härinne bara man rör sej! Skönt att kylan har släppt säger jag bara! Kanske en svalkande dusch nu å sen blir det ut en sväng också för lite fix! Flitig som ett bi brukar man säga men hade ingen sån bild så det fick bli den här lilla humlan istället!



Sandpapper

Känns som sandpapper i halsen just nu. Måtte det bara stanna med det! Har inget behov av nån förkylning just nu!
Har man väl aldrig förresten! Därför blir det en innekväll här hemma! Får vårda rösten så jag kan sjunga för Eddie som fyller 13 år på måndag.Tonåring. Det är väl för att han håller på att lämna barndomen sakta nu som han berättade den här lilla händelsen för mej häromdagen: När jag var liten frågade jag dej om 556(ni vet sån där spray som kan lösa upp fastrostade skruvar och liknande) var farligt. Då sa du att det inte var det, så då sprayade jag alla blommorna i trädgården med det! Så kan det gå!



Skön bild på Eddie på Frihetsvägen!

Dagens Mae West

 Gör aldrig samma misstag två gånger, såvida det inte lönar sig



Kul kul!

Hade jätttekul igår kväll! Var på Klara Hall här i Enköping och kollade in de här gänget!
http://www.myspace.com/thegogetters Sån här musik är så bra live! Lyssar väl inte direkt på det så mycket annars, men igår rockade vi loss! Efter spelningen gick vi vidare till Stattshörnan och fortsatte festen! Knallade hem med onda fötter från dans och nya stövlar.Såklart blev det en korv till Marie och pommes till mej vid korvmojjen också! Har tagit det lungt idag eftersom den ignorerade förkylningen försöker göra sej påmind!

Rockabilly rebels

Idag har det varit full rulle! Varit på shoppingtur med barnen. Fick med mej både ett och annat hem!
Vill ni se hur en god vän ser ut? Kolla här!



Nu drar vi ut på galej!

 


Shopping



Tänkte titta in på det här stället idag ,fast butiken i Västerås. När de öppnade där för några år sedan tyckte jag de hade ett gigantiskt sortiment. Helt klart har något hänt. Det blir mer och mer luft därinne. Visst finns det så det räcker även nu ,men på nå vis var det det som var charmen med kläder överallt. Tänk om jag kunde hitta den här västen på rean hos dom,får se vad det blir!


Glad morgon!

Somnade ganska tidigt igår och fick en god natts god sömn! Tänker inte låtsas om att det kliar i halsen och en förkylning är på väg! Har tänkt mej helt andra saker idag och ikväll. Har druckit mitt morgonkaffe och käkat hårt tunnbröd till. Hunnit plocka undan lite torr tvätt som jag hängde igår!
Fröpåsarna jag beställde häromdan har kommit nu. Så jag har även haft tid att drömma lite om våren och sommaren också!

Jättevallmo 'Royal Wedding' Tänk själv va snyggt! Hoppas jag kommer att lyckas med dom! Jättevallmo Royal Wedding heter dom! Tänk att få macro fota därnere!

Blä i duschen

Hur kommer det sej att allt var renare när man var liten? Aldrig blev det smutsigt någonstans ,inte som jag såg i alla fall. Särskilt inte på toaletter å sånt.Har försökt få bort kalkavlgringar från glasdörrarna i duschen. Hopplöst!
Lika trist som att tvätta fönster, hu va hemskt! Å så alla ordentliga tanter som säger:det är så skönt att ha det gjort! Jag tycker det är skönare att inte göra det! Nä kom på att jag gillar det där uttrycket ,bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete. Men annars tycker jag om att fixa hemma,skapa en egen stil och bygga upp den. Tänk vad många perioder man gått igenom när det gäller inredning!  Just nu trivs jag så bra i det vi skapat här i huset fast alla detaljer inte är riktigt klara!  




Kolla avlagringarna på glasdörrarna! men det är faktiskt en före bild så nu är det lite bättre!
visst är de söta kvackisarna!


Baltan = Balkong + Altan

Gjorde som en klok person sa till mej tidigare idag! Gör dej av med lite energi! Gå ut och skotta och kasta lite snö så du får nåt annat att tänka på. Det var ju faktiskt behagligt ute,mycket varmare än i går. Det blev skottat en väg från altan till garaget! Skulle jag ha gjort för längesen! Blev verkligen användbart! Garageuppfarten är blockerad av grushögar och bilar som inte hann undan snön. Nu kan jag lätt skutta in i garaget om det behövs.

Började tänka på hur mysigt det var på vår altan i somras. Kom riktigt långt med fixet där.Här är några bilder!



Den fina röda mattan är en sån där modern rya från IKEA. Fick den av Mimmi sedan katten Bubblan tyckt det var skönt att kissa på den. Rengjordes med klädsel tvätt till bil. Allt trä målades vitt i somras från att ha varit gult.
Möblerna kommer från mitt barndomshem.  Tavlan med blomtyg fick jag ärva av Jenny och Simon.



Här är väggen mitt emot. Lite avskalat just nu,men det blir jättemysigt när man drar för de tunna svarta gardinerna. Där syns den gula färgen fortfarande. Ska åtgärdas så fort det går!


Här vyn mot trappan som leder ut i det fria! Snart så sitter man där med morgonkaffet och bara njuter!


Mae West

      

 Älska din nästa, och om han är lång, snygg och farlig kan det väl inte vara så svårt?

  Lite mer kloka ord från Mae West

Höst

Kommer ihåg att det var så vemodigt när hösten kom.Sommaren var slut och allt skull bli som vanligt. Blommorna vissnade och alldet vackra försvann.Men nu då? När jag tittar på den här bilden så ångrar jag att jag tänkte så,allt var bättre då,tänk om man hade vetat vilken vinter det skulle bli. Hopplöst även för en som inte brukar bli så påverkad av den här årstiden. Men nu blir det så mycket av det vanliga som blir så mycket krångligare. Om man vill, kan man säga, ja men tänk hur de måste ha varit förr då innan det fanns el å vatten å andra bekvämligheter i husen som vi har idag. Men det är ju så att man utgår från det man själv lever i och vet nåt om.Då blir det här en dryg situation. Vi vet ju ialla fall att vi inte fryser ihjäl om vi beter oss normalt,det är ju bara psyket som störs.
Får väl passa på att träna det då. Ska tänka att jag gillar hösten, så jag inte missar den nästa gång! Bilden är från Drömparken Enköping 2009.






 

 


Hotell


Har varit på hotell idag! Det är väl inte ofta för min del! Nu var det bara ett möte i ett av de mindre konferens rummen. Här i Enköping. Men genast när man kliver in i lobbyn är det som att komma in i en annan värld!
Tycker om känslan. Tror det handlar om service! Personalen är sååå proffsiga Mysigt! Hade gärna övernattat och utnyttjat alla bekvämligheter,men tyvärr får jag nöja mej med att återkomma nästa vecka!




Men hotellets Pub har väl fått besök härifrån några gånger! Litet å så men det är väl så det ska vara!
Det var där jag blandade ihop begreppen å sa till några jag blev glad över att se : Är ni här och spelar pil!!
Heter ju Spelar Dart eller möjligen kastar pil! 



Ett riktigt pudding!

    



 Det är inte vad jag gör, utan hur jag gör det. Det är inte vad jag säger, utan hur jag säger det, och hur jag ser ut när jag gör det och säger det.

Mae West föddes den 17 augusti 1892 och dog den 22 november 1980 - amerikansk
filmskådespelerska.

Wests far var tungviktsboxare. Hon började inom nöjesbranschen som femåring och lanserades som "Baby Mae", vilket kunde tolkas som "lillan får göra så". Från september 1911, då hon fyllt 18 år, uppträdde hon i revyer på Broadway och lanserade även dansen "shimmy" på scen. 1926 skrev hon pjäsen S E X med vilken hon orsakade stor skandal - pjäsen stoppades på Broadway, West fälldes för att ha "korrumperat ungdomsmoralen" och fick tillbringa 10 dagar i fängelse. "För vissa mål är det bra med en jury, men i andra föredrar jag domaren ensam."

Hennes filmdebut ägde rum 1932 i Natt efter natt i hennes enda biroll som dock dominerade de avsnitt i filmen där hon var med. Det har konstaterats att när en garderobsflicka säger "Gode gud vilka vackra briljanter!", och West svarar "Gode gud hade ingenting med saken att göra, min kära", var platsen i filmhistorien säkrad.

I Hollywood blev hon ett nytt slags förebild som den skämtsamma sexsymbolen - litet mullig, lätt vulgär, gäckfull och utstyrd. Hennes medvetna scenpersonlighet gick framför allt ut på en ny tankegång: att ägna männen ett fysiskt intresse av samma sort som det var så vanligt att män ägnade kvinnor, samt att dra största möjliga fördelar av varje mans uppmärksamhet. "Här har ni ju min favoritdekor - heltäckande herrar."

I dag hade Nog Mae West varit en alldeles vanlig "blondinkändis" och inte alls så uppseendeväckande. Men på hennes tid fick man nog vara STARK och SMART för att kunna agera så! Läs gärna mer om henne hon faschinerar!


Miniatyr



En bild tagen för många år sen i Västerås hamn. Gjorde någon effekt på den som jag läst om på nätet för att skapa en miniatyrkänsla i bilden. Tycker det blev ganska kul!

Bilar

Stördes i morgonsömnen av ett stökande på gatan här utanför. Det var en sån där biltransportbil från enköpingsbilskrot som var utanför. Vår gata har tillfäligt fått parkeringsförbuds skylt uppsatt nere vid infarten. Det är för att de som snöröjer ska kunna  göra sitt jobb kan jag tro. Det är tre bilar som inte har blivit flyttade från gatan. Den ena lastades upp på biltransporten och forslades iväg mot ett nytt öde. Nu är det två kvar.......
som tillhör det här huset,hjälp vad ska jag göra? Tänk om de kommer tillbaka och hämtar fler?

Smart!

 

 

 Det är bättre att vara hatad för den man är än att vara älskad för något man inte är.

 Andrè Gide


Översatt till rövarspråket:

 Dodetot äror bobätottotrore atottot vovarora hohatotadod foföror dodenon momanon äror änon atottot vovarora älolsoskokadod foföror nonågogotot momanon inontote äror.

Baklänges:

 rä etni nam togån röf dakslä arav tta nä rä nam ned röf datah arav tta erttäb rä teD.

SMS-svenska:

 Dt R bät3 att vara hatad för d1 man R N att vara älskad för något man inT R.


Lite förtjust



Tycker om effekten som blev på många av mina hemma hos bilder senaste sessionen.
Använde ju macrot och och blixt å då blev den här stämningen när jag kom riktigt nära.
En del av en smidesljusstake och dess ljusmanchett. Jag är nöjd i alla fall! Skulle behöva beställa ny färg till skrivaren,så det kunde produceras lite papperskopior!


Bag in box

Titta vilken häftig Bag in Box pryl. Man tar påsen ur kartongen och placerar den i hållaren. Supercoolt och snyggt! En sån vill jag ha! Finns i svart eller vitt också! Allt efter humör! Fast en sak......... hm priset den kostar 1350 kronor. Kanske nåt fint vin ingår!!Förresten så heter den Fiduz också så man vet vad man ska ropa när man törstar. Finns bl a här http://www.lacave.se/ 

Vi blir det vi tänker

"Vi blir det vi tänker " är också ett citat från Buddha.Jag har tänkt att jag inte gillar vinter väldigt mycket den sista tiden. Då måste jag ju kunna bli nåt annat än en vinterhatare bara jag förändrar mina tankar. Jag tar kameran och går ut och letar efter den vackra vintern,för sånt som är vackert är ju lätt att tycka om. Det var svårt först, snön var inte fin i drömparken, den var full av gula fläckar övarallt. Stigarna bland alla rabatter jag brukar gå på de fanns inte! Lyktstolparna var alldeles frostiga så jag vågade inte slicka på dom,har hört att man kan fastna med tungan...... Lämnade gamla invanda stigar och drog vidare. Åkte genom Enköpings centrum, mitt i allt ligger den här gamla gården,ser ju fin ut i vinterskrud!



Hittade ett annat snyggt hus som jag är imponerad av.



Visst finns det saker jag gillar med vintern,det svåra är att hinna njuta för kylan gör att jag inte stannar ute så länge. Men tar man sej tid eller har är lite mer rörlig än vad jag var idag så är det ju underbart!
Det sista skrev jag bara för att öka mitt karma!

Djupt

 

 Vilket uppförande är rätt för en man eller kvinna i denna värld, där varje person klänger sig fast vid sin drivved? Vilket sätt att hälsa är lämpligt när vi passerar varandra i denna flod?

 
http://www.livet.se/ord/ordspråk/93258_Vilket_uppforande_ar_ratt_for_
 

New morning

Har redan hunnit varit ute en sväng på vägarna och är nu tillbaka vid kaffekoppen hemma. Faktiskt så snöar det lite här men är bara 10 grader kallt ute just nu. Får se vad det ska bli för spännande som händer idag då! Först lite praktiska saker med papper och en del telefonsamtal sen fri att göra vad jag känner! Kanske planera nåt kul 
till helgen,finns faktiskt en del även här i Enköping om man bara vill! Kan ju inte stanna här hela dagen vid datorn! 




Vrooomm!



Coolt, blev en nostalgi kväll med gamla bilder. Man ska dela med sej av det man har,särskilt nu när det bara är att scanna och skicka. Här är jag typ 1977 på en 125:a som tillhörde en kompis. Vi delade lite bilder över nätet ikväll och det satte fart på mej. Märkte att kvaliten på albumbilderna  i papper håller på att bli dåliga. Vill man behålla dom är det bara att skanna och rätta till i Photoshop. Å sen säkerhetskopiera förstås. Myckret nu!


Vaddå vinter!




Scannade den här bilden för några år sen från min pappas fotoalbum. De har just skottat fram en gammal Mg för att ta sej en sväng! Å jag som gnäller! Har ju faktiskt tak på min kärra! Fast å andra sidan så fryser det inte på insidan av deras framruta! Coolt i alla fall!

Scones är gott

För att få upp värmen lite i huset så blev det sconesbakning här ikväll! Gott gott! Här under kökslampans sken kunde man avnjuta godbitarna!

Lampan är en julklapp från mina barn. Passar så bra där den hänger!



Här är en del av en dekoration som jag tycker blev fin på bild!
Lurigt det där med macro,man ser vartenda litet dammkorn!


Inne på toan!

Finns ingen stopp på inne fotandet nu! Alla rum och skrymslen får sitt! Lite bilder från toaletten/duschen!




Spegeln som varje morgon så snällt talar om vem som vackrast i världen är!

Sugploppsankan som lånar ut sina fötter att hänga hårsnoddar på! Sååå söt!

Snyggogrejer!


Godmorgon världen!

Lite sen upp idag,fått en pytteliten släng av nån influensa,kan kalla den vårförkylning. Men att det skulle bli så kallt igen då! Här i lilla Enköping,sveriges närmaste stad har vi 20 grader kallt just nu! Inne är det bara 15. Solen skiner så det ser ju mysigt ut därute, men det är bara Kung Bore som luras. Ska väl dra mej ner i källaren och kolla till värmepannan, våld löser ju inget så jag ska be den snällt att elda på lite. Visade för nån vecka sen en bild på den här bänken, nu kan man längre inte se den, oj oj oj!


Dags att beställa

Indiankrasse 'Gleaming Mahogany'Jättevallmo 'Royal Wedding'Lupin 'Russell Mixed'Ringblomma 'Triangle Flashback'

Har många ideèr om trädgården till sommaren. Visst är det en hel del grovarbete kvar runt huset.särskilt på framsidan,där det kanske inte blir möjligt med så mycket blomster annat än i krukor i så fall. Men på baksidan där ska det bli ännu finare än förra året å då hann vi ändå fixa massor! Hör ju till saken att huset köptes i December 2008 och det var massor med jobb både ute och inne.
Men nu kommer nya utmaningar. I vanliga fall så brukar man börja pilla ner små frön i krukor på köksbänken vid den här årstiden typ. Men nu med all snö så får man väl vänta lite så det inte slår fel! Men växterna på bilderna finns i ett erbjudande här http://butik.odla.nu/kampanjer/fro/0 så ja ska nog ta och ägna mej åt ett inköp där!


Men oj vilka nybyggare!  Våren 2009 Bort med det gamla!



En bergsknalle dök upp! Den blev utgångsläget för planeringen. När hösten kom såg det ut på ett helt annat sätt.
Tycker mycket om den här trädgården som vi fixat från ett vildvuxet kaos! Bra jobbat av oss,nu längtar jag dit!








Guess what?

Köpte för några år sen ett macro objektiv till min kamera. Hade nån längtan efter att kunna krypa in i saker och komma riktigt nära.Saker och ting får ett helt nytt perspektiv då! Det har mest handlat om växter,tänkte inte så från början,men det blev så. Idag när jag började fota inne,här hemma,för att det var trist att bara fota översnöade bilar och snöhögar så blev det så där kul igen. Jag vaknade till och kom på att kul foto handlar verkligen om att tänka utanför ramarna. Det går att gör något av allt. Så nu är jag på G med fotandet och redigerandet för fullt! Kolla, vill ni se nå läskigt? Hängande inälvor kanske? Nä skoja ba,det är faktiskt stearin som hänger på delar av ljusstaken.



Här en riktigt psykedelisk bild,delar av dekorationerna i julbuketten,fotade mot tapeten i köket! Flummigt!


Grattis i efterskott!

Jag lyfter på hatten för Photoshop som fyllde 20 år i veckan! Är så glad för att du finns som man brukar säga. Det bästa med dej är att du överraskar mej hela tiden. Varje gång vi ses upptäcker jag ny underbara sidor hos dej!
Du har mycket att lära mej ännu. Ändå har vi känt varandra i många år nu! Jag tröttnar aldrig på dej! Titta vad vi gjorde nyss du och jag, skulle aldrig klarat det utan dej!


Smycken

Visst är det snyggt att kunna ha sina smycken framme,så dom syns. Då blir de ju samtidigt en dekoration för hemmet. En del smycken har jag hängt upp som rena dekorationer,gillar när det glittrar och blänker. Särskilt nu den här årstiden.Gick runt med kameran inne och letade glittriga motiv.Här är några exempel! Det här är en smides väggljusstake som jag köpte riktigt billigt på någon rea. Den passade utmärkt på ett litet död utrymme som smyckesförvaring. Ringar och örhängen där ljusen var tänkta att vara å sen bara hänga på med tingeltangel.


Här är en jättefin klädkrok från Indiska. Blev en halsbandshållare. Lampan från IKEA har också fått en helt ny klädsel med hjälp av guld och pårlband lyser så mysigt så!

Här kommer en ritktig plingplong dam som bor i sovrummet. Hon sitter i helfigur på en liten mur med massa blommor runt sej och har en klocka brevid sej. Den tickar så störande så den får stå. Men glittrar gör hon!


I´m back

Förlåt bloggen för att jag svikit dej så många dagar! Var inte meningen! Idag har bilarna skottats fram igen efter snöovädret igår. Vet inte om jag kommer ihåg att det varit så här snöigt nån vinter även om det sägs att det varit det. Bra i det här fallet att man glömmer snabbt. Här har även solen varit framme och förgyllt dagen! Har en som snart fyller 13 år i närheten.Scannade in några bilder från de tidiga åren. Bjuder på en här som han lovat mej att jag fick visa! Ska jobba lite med den och kanske göra ett gratulationskort.


Livet

Funderar lite (eller mycket egentligen) på saker som pågår i livet just nu. Här är en länk till en videosnutt som handlar om det gamla klassiska,behandla andra som du själv vill bli behandlad. Finns fler filmer att se där om man vill.



http://www.thewaytohappiness.org/contact/request.html?locale=sv#/precepts/twth-film-precept-20

Alla hjärtans dag


Fika

Fick fika besök på eftermiddagen idag. Det var Roger och lille Wiggo 6 mån som tittade förbi. Tiden går alltid så fort när man har med en sån liten att göra. Bebisar är mysigt. Särskilt när man får låna dom!

Bakpotatis

Fint ord det där ,brukar ju stå så på lådan där de ligger i affären. De brukar ju vara extra dyra också. Köpte stora vanliga potatisar istället som jag väntar på ska bli bakade. Till det blir det räkröra! En liten sallad på sånt som fanns hemma snickrade jag till också. Typ isbergssallad,röd lök,minimajs,blomkåloch morötter. Hällde över en dilldressing på det hela.Har tjuvsmakat och den blev bra.
                                  
 Detta är en bakpotatis                   Detta är vanlig potatis


Vet potatisen vad den är där i potatislandet! Vi bakpotatisar kräver större plats!! Skoja ba! Hoppas det är klart snart där i köket,för jag börjar bli riktigt sugen nu!

Sköönt

Skönt med en riktigt lat lördagmorgon! Blev förvånad när jag såg vad klockan var. Man ska få ha det så ibland att tid och rum inte betyder något. Viss blir det något annat som får vänta en stund men det är det värt! Ska dricka ett glas juice nu,kanske har den hunnit tina nu,hade frusit till en juiceklump när den stått på altanen under natten. Sen får vi se vad som ska hända idag!

Att gråta till för den som vill!

Två låtar som är svåra att lyssna på när man är lite less. Eftersom jag kan lyssna och njuta nu så är jag inte det!
Nuförtiden är det så mycket Spotify och Utube så ibland är det mysigt att zappa igenom sin egen hårddisk och minnas!
Annars älskar jag både utube och spotify såklart!

 

 


Mat är gott!

Det här blev min lunch/middag idag. Wokade grönsaker på thailändskt vis! Mätt fortfarande,för jag åt upp varenda smula! Om någon undrar varför det iblan är en röd kant runt vissa bilder här, så är det för jag inte orkar ta bort dom i photoshop. Blir ju så när man använder skärmklippningsverktyget föe att ta bilder man inte ska kunna ta!





After work

Roligt att titta igenom sina gamla verk från tidigare. Det som är äkta på det här fotot är själva byggnaden. Himlen var alldeles blek och vit så jag skapade nya moln med hjälp av penslar i Photoshop.Fåglarna är gjorda på samma sätt. Ville att färgerna skulle vara ganska starka för att skapa lite dramatik.Orosmoln mitt på dagen! Originalbilden är från Kopparlunden i Västerås.




Kan ju faktiskt visa hur det såg ut innan!


Morgonstund

Klivit upp ur den varma sköna sängen! Tittade ut och såg att det satt lappar under vindrutetorkarna på bilarna. Säkert är det inte nån inbjudan till någon trevlig fest,utan själklart parkeringsböter. Attans också! Alltid är det nåt. Krånglade och bråkade med datorn igår så att nu på morgonen var det inget konstigt när jag startade upp. Men vi får väl se. Ska ta en tur till Västerås på eftermiddan och sen ser jag fram mot en riktig myskväll hemma! Men nu en uppfriskande dusch!

Avatar

Eddie och jag har sett Avatar i 3D. Bästa filmen han har sett säger han. Det var en fantastisk upplevelse med alla underbara effekter, Ska ni se den så gör det i 3D. Den här bilden dök upp i huvudet på mej under filmen. Det flög omkring såna tussar från själarnas träd i salongen kändes det som! Min bild är tagen i Drömparken 2008.



Så här såg det ut i filmen,fick inte tag på nån bra bild så detta är ett skärmklipp från en trailer. Går inte att spela upp här,ville bara visa den här bilden.


Kaffe å kaka

Alltså vad jag har jobbat,skrivit och fixat och skickat för feedback. Pust ! Nu måste jag softa en stund. Tänkte ta mej en kopp kaffe. Skulle vara gott med något till. Såg ett recept på en sida som jag nog inte ska baka i alla fall!
Precis som jag bakade annars då! Tycker egentligen att det är kul men verkar inte ta mej tid,synd det. Här kommer i alla fall receptet till den som vill.

En helt vanlig jävla kaka

Ingredienser:
Ett ägghelvete
1 dl sur kakao
Så lite smör som möjligt
Socker
Ingen jävla mandel i alla fall
2 dl bakpulver
1 pkt fula russin
1,5 dl allerginötter

Fyllning:
1 dl tradigt vanillinsocker
1 melon eller nåt
Sprit

Gör så här:
Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med elvispen i en kvart. Grädda direkt i skålen. Skit i att smöra och bröa. Kakhelvetet fastnar ändå. Dunka ut skiten på matbordet om du kan. Garnera med krossad melon och sprit. Det spelar ingen roll. Skit i det då. Dra åt helvete!!!


Sibirien

Det är inte lätt att tro att dessa bilder är tagna mitt i Enköping en  vinterdag i februari. Tänkte skriva vanlig vinterdag men det kändes inte rätt! Is konst! Snyggt på sitt sätt men vem skulle inte välja kokhet sommar istället för att leta istappar!









Onödigt!

Har blivit sittande med datorproblem sen igår! (okej sov en stund då) Retligt!! Tiden kan ju användas till bättre saker tycker man! Hursom helst är problemet tillfälligt avhjälpt men inte borta. Ska fundera på vilken lösning man ska våga sej på. Tog i alla fall en paus och var ute med kameran en kort stund. Det är ju så attans kallt om fingrarna! Så bilderna blir inte som man tänkt! Var i alla fall tvungen att kolla is läget idag också, blir bara snyggare och snyggare runt hustaken här i stan. Skall nu ta och kolla in bilderna så lägger jag ut till beskådan om nåt blev okej!

Utblommad

Letade efter en bild som skulle symbolisera hur jag känner mej just nu.Tack vare dessa virusproblem som dök upp på eftermiddan så blev inget som jag tänkt. Från att varit full av energi och driv så vissnade jag mer och mer.
å ännu är inte problemet löst. Men något som piggar upp är ju alla dessa bilder som ligger i datorn efter några år i sällskap med en digital kamera. Säkerhetskopiera är ett nädvändigt ord,jag lovar. Faktiskt är jag riktigt bra på det! så nu om det blir att göra en systemåterställning så är det inga problem med just det! Attans tråkigt att göra om allt bara!
Egentligen är den här bilden på maskrosen hur snygg som helst! Det vita lullet ser ut som en liten spets kjol runt blomkroppen. Faktiskt gillar jag den jättemycket! Så om den symboliserar mej så är jag lika snygg i morronrocken och tjockstrumporna,men det får ni inte se!!







Dumma!

Har lyckats fått in virus i datorn! Konstruerat så att man inte kan köra något annat antivirusprogram än det virustillverkaren erbjuder. De attans luringarna klipper av alla vägar! Går inte ens att skriva ut instruktionerna man behöver för att prova att ta bort det manuellt. Måste ha tillgång till en annan dator. Inte säkert att det funkar ändå säger supporten,då blir det an återställning från noll som gäller! Visst kan man göra det men då försvinner ju allt i hela burken! Börja om från början!

Lite sen idag!

Gick ur sängen ganska tidigt idag. Efter en kaffeslurk var det bara att borsta snön från bilen och pysa till Västerås. Träffade mina kontakter på Personal och livsutveckling. Får inte tappa drivet nu! Nästan så jag skulle behöva en lista med punkter så jag inte snöar in på annat. Behöver fixa en hel del till nästa möte om  två veckor.
Lämnade en kassse kasserade prylar hos myrorna på hemvägen. Handlade lite smått på Ica Maxi så nu blir det snart en sen lunch. Inte jobba på tom mage! Eller så kanske det är det som är grejen,lite småhunger och jävlaranamma! Framåt ska det i alla fall!

Gott nog!

Ska faktiskt stänga datorn nu och ägna mej åt annat. Leta fram gamla papper och tänka till lite! En kopp te kanske skulle smaka gott till. Angående kosten så var det väl inge bra att smälla i sej ett wienerbröd och en pistagebulle till kaffet för nån timme sen.Men jag gjorde det i alla fall! Kan ju skylla på att det var billigt! Gårdagens bröd till nedsatt pris!


Fortsätter!

Har nu hållt på hela dagen och stökat och bökat härhemma. Syns kanske inte så mycket på ytan men fått ordning på en hel del! Måste bara sätta mej ner med en del skrivar jobb ikväll som ska vara klart till imorrn! Gäller bara att börja! Bra med såna här dagar där det blir lite skjuts så nånting blir gjort. På bilden syns smyckehörnan utanför toaletten, och rummet som skymtar är lilla sovrummet.Få se nu om det blir dusch eller ICA först!




Energi!

Har varit till återbruket med 1:a lasset. Har bestämt mej för att åka en gång till idag. Ska bara ut i garaget och härja lite till innan. Äter just nu en tallrik stekt potatis med lök. Får inte bli utan energi! Vill ändra på nåt,inte bara hänga tvätt å småpyssla. Har drivet men gäller att fokusera rätt så det  blir rätt också!

Storasyster!


Vårkänslor?

Kan det vara våren som börjar kännas av långt där inne i bakhuvudet! Eller så är det bara vanlig svensk ilska över situationen. Har länge bara accepterat läget och försökt godta det hela. Nu är det som någonting vaknat inuti och vill göra uppror! Börjar få lite mer styrka! Vågar tänka tankar som jag varit rädd för innan och bara bäddat ner långt ner i det undermedvetna. Nu måste jag hålla kvar den här drivande känslan och börja arbeta framåt! Gäller ju inte bara det känslomässiga utan även allt praktiskt som kommit i kläm. Måste ta itu med framtiden nu! Ska kolla vilken bild som ska få representera detta då?

Hemmplan

Nyss hemkommen från Västerås! Blev en dag som rullade på snabbt! När jag hämtat Mimmi så fixade vi med oss Pizza hem och åt. Efter lite fika och småprat for vi iväg och handlade lite Mimmi köpte träningskläder. Fick tag på både brallor och skor. Reebook. Var också till ÖB och kollade in det senaste. Lastade in ett skåp i bilen Som skulle hem till Mimmi. När vi kom hem till henne så blev det full fart,lägenheten fick sej en riktig omgång. Jag fick bilen full med tvätt och bråte till återbruket med mej tillbaka. Får fixa det i morgon.


Mimmi

Snart drar jag till stationen och hämtar den här tjejen,fast nu är hon alldeles strax 20 år! Ska äta nåt gott tillsammans och fixa lite.


Det var då det!

Hittade den här bilden från i somras bland min vänninas bilder. Kommer ihåg hur varmt och skönt det var. Vi satt där i drömparken flera timmar i solen.  Smaskade i oss en  smörgåstårta och njöt av livet. Snart sitter vi där igen. 
Åhh...  vad jag längtar!



Soppa på en spik

Här är mitt bästa tips om du är både frusen och hungrig,och vill bli varm men inte trycka i dej massa mat. Faktiskt en mycket mättande soppa/dryck

Lägg en köttbuljongtärning i en kastrull med en halv liter vatten. Medan det kokar upp så skalar du två potatisar.Använd potatisskalaren och skiva i potatisen i den kokande buljongen. Om du skivar så med skalaren blir skivorna milimeter tunna och är kokta på nån minut. Strö i lite grovmalen svartpeppar och salt så det blir lite tjong i det hela.
Om någon är rädd för kolhydraterna i potatisen så är det ingen fara så länge du inte har smaskat i dej massor av mat och godis under dagen. Faktiskt brukar jag ersätta en del mål med den här dieten ibland under nån dag!
Gott och värsta snabbt!

Isläget just nu!

Vilka konstverk! Kunde inte komma så nära som jag ville med kameran. Var inte klädd för det! Men snyggt är det med alla dessa istapparsom hänger runt hustaken!




Mogna

Gillar verkligen att fota! Har väl skaffat mej ganska okej grejer att hålla på med. Två bra systemkameror och en del olika objektiv,å lite annat smått och gott. Det är roligt att ha någon med sej ut på fototur och så fotar man typ samma saker fast på sitt sätt. Det är kul att se hur olika man tänker om samma motiv! För några år sedan skaffade jag mej ett macro objektiv för att kunna plåta riktigt nära. När jag sedan flyttade till Enköping och fick nära till Drömparken och dess omgivningar så satte jag full fart med att dokumentera vad som hände där under året. Blommor är vackra med det roliga blev att fota växterna ur ett annat perspektiv än bara det romantiskt gulliga! Nu när jag tittar igenom årets skörd så blir jag förvånad över hur annorlunda jag ser på bilderna direkt när jag tog dom mot när de legat i burken ett tag och mognat! Just då är jag så uppfylld av hela live känslan att jag inte riktigt SER bilden. Bara  jaha blev det så! Nu i vintermörkret blir det enklaste så vackert i mina ögon.Som denna bild t ex.




Rykten!

Blev visst lite bloogtomt här i helgen! Så kan det vara för ibland är det annat som får ta tid! Som att umgås! Men nu ska jag försöka komma ut i solen en stund,ska se om det finns någon vårkänsla i luften! Snart kommer
ryktena att gå, jag har sett årets första tussilago! Det är så häftigt att man kan bli så glad av en sån liten blomma som sen är alldeles bortglömd resten av året! Tänk så många svettiga barnhänder som kramat livet ur en liten bukett gula solar på väg hem med för att ge till mamma!


Horoskop! Kära nån!

Horoskop

Vattumannen (21/1-18/2)
Du är uppfinningsrik och du lutar åt progressivitet. Du ljuger mycket och ofta. Du upprepar samma misstag gång på gång eftersom du är korkad. Alla tycker att du är ett jävla svin.

Fiskarna (19/2-20/3)
Du är en pionjär och tycker att de flesta människor är skithuvud. Du är snabb att ge igen, otålig och full av goda råd. Det enda du gör är folk du möter förbannade. Du är snarstucken.
Väduren (21/3-20/4)
Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.
Oxen (21/4-21/5)
Du är praktisk och ihärdig. Du äger stor beslutsamhet och arbetar som fan. De flesta tycker att du är envis och tjurskallig. Du är bara en jävla kommunist.
Tvillingarna (22/5-21/6)
Du är intelligent och snabbtänkt. Folk gillar dig eftersom du är bisexuell. Du tenderar att vänta dig för mycket tillbaka i förhållande till vad du ger. Det innebär att du är en snål jävel. Tvillingar är ökända för incest.
Kräftan (22/6-22/7)
Du är sympatisk och förstående när det gäller andras problem, vilket gör dig till en lättlurad sate. Du skjuter alltid upp saker. Det är därför du alltid kommer att gå på A-kassa och tära på samhället. Alla som sitter i fängelse är kräftor.
Lejonet (23/7-23/8)
Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.
Jungfrun (24/8-22/9)
Du är den logiska typen och hatar oordning. Din pedantiska attityd gör dina vänner och arbetskamrater fysiskt sjuka. Du är kall och okänslig och somnar ofta när du knullar. Jungfrur blir bra bussförare och hallickar.
Vågen (23/9-23/10)
Du är den artistiska typen och har svårt att hantera verkligheten. Är du man är du högst sannolikt bög. Dina chanser till anställning och bra lön är lika med noll. De flesta kvinnliga vågar är horor. Alla vågar dör av könssjukdomar.
Skorpionen (24/10-22/11)
Du är värst av dem alla. Du är slipad i affärer och helt opålitlig. Du kommer att klättra till toppen av karriärstegen på grund av din totala brist på etik och moral. Du är den perfekta skitstöveln. De flesta skorpioner blir mördade.
Skytten (23/11-21/12)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en vårdlös tendens att blint lita till turen eftersom du är fullkomligt talanglös. Majoriteten av skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit.
Stenbocken (22/12-20/1)
Du är konservativ och rädd för att ta risker. Du är kort sagt en feg fjolla. Ingen stenbock har någonsin betytt något. Du borde ta livet av dig.
http://www.yttermera.se/nyheter/horoskop/index.html
Vattumannen ljuger mycket och ofta, oxen är envis och tjurskallig, alla som sitter i fängelse är kräftor, jungfrun är kall och okänslig, alla vågar dör av könssjukdomar, de flesta skorpioner blir mördade och alla stenbockar är fega fjollor.
Läs mer här.
Jag schamponerade nyligen min tama kanin med ett schampo från Body Shop. Ögonen svullnade upp och blev alldeles röda. Om de testade sina produkter på djur som alla andra, skulle detta aldrig hänt!
Läs mer här.

Testa dej

Satt och läste på min favorit bildredigerings sida,som jag ska presentera mer nån annan gång.Hittade en länk till en sida där man kan kolla hur man ser färger. Först gäller det att se siffror ,sen blir det lite annat. Kul tyckte jag,på det planet var jag visst alldeles normal!




http://www.medocular.se/ogonfakta/fargblindhet/test/

Date ikväll?

Ännu ett tips till er tjejer som är inne i dejting snurren! Gillar det där sista i texten!

11


Tjo på er!

Druckit morgon kaffe och ätit en hård tunnbrödsmacka! Ska väl ta itu med funderingar kring helgen nu. Kanske lika bra bra utnyttja snön istället för att sitta och förfasa sej över den. Fast jag vet inte hur! Känns som jag behöver och vill vara ute lite mer. Hmm.... känns som det är nån annan här hemma som är seg idag. Vakna lilla dator vakna! Orkar ju ingenting! 
En bild på den sköna varma bänken i trädgården. Där kan man sitta i solen med sin kaffekopp och njuta av alla blommor! Sen!!! Om några månader!





 


Gulli gull gulligt!

Image and video hosting by TinyPic

Ansiktsmask

Efter duschnig och hårtvätt idag så gjorde jag en ansiktsmask för att fräscha upp mej lite! Köpte en sån där tvåpack  i foliepåse för en billig penning. Ansiktsmask med avokado olja & valnöt. Ab Gunry står för produkten.
Det luktade jättegott om det gröna innehållet och jag masserade in det i ansiktet som man skulle. Ser ju kul ut!
Efter en kvart sköljer man av det hela och baddar ansiktet torrt. Vips så är man len som en barnrumpa i fejjan. Det funkar verkligen ,känns jätteskönt efteråt.
Sen råkade jag läsa varningstexten som sitter på klistrad på påsen,så här står det:

Varning

Förvaras utom räckhåll för barn.Endast för utvärtes bruk.Testa hudens känslighet för naturliga oljor.Applicera lite på underarmenoch låt verka i 5 min. Om huden reagerar bör produkten ej användas. Ej lämplig för barn. Vid ögonkontakt skölj med kallt vatten.

Visst måste man vara noga med att ange allt från tillverkarens håll,det finns det ju regler för! Men texten känns ju lite avskräckande måste jag säga! Och lite rolig,om huden reagerar så ska man inte använda den,min hud reagerade med att bli mjuk och len!
Försökte mej på att läsa innehållsdeklarationen men ser knappt den lilla texten å fattar i alla fall inte vad alla namnen betyder!
Ja vad ska man tro! Känner mej ändå fräsch men lite stram i huden just nu!

Hur länge kan man modeblogga?



Två duktiga vinnare i Stora bloggpriset! När jag såg bilden fick jag en fundering! Inget emot någon av dessa två,absolut inte! Tänker på alla unga tjejer,men finns ju även killar som bloggar om mode! Hur kommer det att se ut på  alla såna bloggar om typ 30 år? Kommer de fortfarande att visa sina outfits och hur de sminkar sej och liknande! Kommer bloggarna vara fulla av medelålders människor som stolt visar upp sej själva på olika sätt! Märkta av ett alldeles normalt åldrande? Pensionärer som diskuterar bästa hårschampoot? Blir nästan lite full i skratt av tanken på hur mycket gäddhäng, bristningar och slappmagar vi skulle få se! Men om det blir så är det ju bra för då har vi kommit så långt att vi vågar visa oss som vi är!

 


Snöööö!

Snö snö snö!!! Mycket är det nu! Jobbigt för alla som måste vara ute på vägarna! Kör försiktigt hörrni! Gick ut på backsidan av huset idag en sväng,i mina värsta varmaste vinter stövlar. Hade inte fattat hur djupt det var,så jag klev bara på och fick stövlarna fulla med snö! Läskigt! Annars har här varit lugnt idag. Skönt det! Så här ser det ut i vardagsrummet just nu härhemma. Varmt och skönt.

Shopping

Visst är det konstigt,eller är det bara jag som tycker det känns konstigt att handla smink på ICa Maxi? Menar inte att det är något fel att de säljer samma produkter där som på typ de flesta "vanliga" ställena gör. Som HM,Åhlens,Kicks,Lindex,Cubus ja ni vet! Tycker bara det känns så annorlunda när man får en liten speciell påse i handen med nån trevlig logga på.Mot att stoppa foundation eller mascaran i samma plastkasse som mjölken å potatisen. Hur fjantigt som helst egentligen! Så mten handlades på ICA Maxi och foundation på Åhlens och jag blev nöjd!













Blek!

Inte kul att se sin ansiktsfärg i spegeln just nu! Det är vid den här tiden på året vi som vägrar solarium har det svårast! Men samtidigt är jag sååå glafd för att jag aldrig gjort mej beroende av det. För jag hör till dom som tror det är livsfarligt!! Får ta mej ut i Enköping å se om det finns nåt som är mindre onyttigt för kroppen att pigga upp sej med. I den här pyttelilla staden där vi bor finns ett pyttelitet centrum med några butiker typ HM, Åhlens, Lindex och lite till. Fram till nyår var det gratis att parkera i centrum med P-Skiva. Nu har man hittat på att ta betalt istället,säkert inte så dyrt som i centrum på de större städerna,men så dryygt! Gatukontoret kanske behöver fylla på kaffekassan, för mer än så får de väl inte in. Så. Dagens gnäll!
Tog en bild på nöjesutbudet så man kommer ihåg vad det finns att välja på här! Nä skoja ba. En gammal skylt som sitter på de yngres nöjespalats Joar Blå. Själv flyttade jag inte hit för nöjesutbudets skull utan mer för kärleks skull!! Puss & kram


Snygging!

Om jag skulle vara tvungen att vara en fjäril i mitt nästa liv så skulle jag nog vilja se ut så här! Många djur är ulliga och gulliga och söta .Men fjärilar är vackra! Och så spröda och känsliga! Hopplösat svåra att komma nära och fota.Ibland kan man se nån sitta med utslagna vingar och njuta av solen,men plopp så fäller dom ihop och fladdrar iväg!

Tips för singeltjejer


Här kommer ett tips man kan ha nytta av om man har fixat en date till helgen kanske!
Man vill ju inte göra bort sej alldeles så där första gången! Lär av dem som redan gjort det!
Fler användbara tips finns om du kollar in länken under bilden!

10


http://www.sadanduseless.com/2009/10/tips-for-single-ladies-1938/





Sayings,quotes

Sånt här är roligt ju! Tokiga saker som folk har sagt!

Men jag kysste henne inte. Jag bara viskade in i munnen på henne.
Sagt av En av bröderna Marx,ni vet de där tre gamla bröderna som var roliga på svartvit film! För länge sen!



Översatt till rövarspråket:

 Momenon jojagog kokysossostote hohenonnone inontote. Jojagog bobarora vovisoskokadode inon i momunonnonenon popå hohenonnone.

Baklänges:

 enneh åp nennum i ni edaksiv arab gaJ .etni enneh etssyk gaj neM.

SMS-svenska:

 m1 jag kyssT h1ne inT.jag bara viskaD in i munn1 på h1ne.




Chico Marx Chico Marx

Mörkt igen!

Visst har dagarna blivit längre som man brukar säga! Man menar väl att det är ljusare längre tid på dagen va! Ha ha, märka ord som man inte fick göra när man var liten! Var annat man inte fick göra som liten heller(var ju länge sen jag var liten) t ex tala om vad klockarmbandet kostade som pappa fick i present. Mamma hade glatt pratat med vänninorna om vilken tur hon haft som hittat det snygga arbandet så billigt på rea. Då ville jag berätta den glada nyheten för pappa när han öppnade presenten,men det vart inte populärt kan jag lova! Fattade ingenting jag! Blev lite barndomsminnen där.Har säkert fler på lager! Tänkte i alla fall på den här bilden från vår trädgård när jag längtade efter våren idag! Håll ut!


På toan

Dessa kloka ord kan du läsa från toastolen hemma på Furugatan. Tycker de säger en hel del. Faktiskt är det olika sorters drömmar man drömmer på dagen och natten.På natten styr man ju inte ett smack själv,för vem vill drömma otäcka mardrömmar t ex. På dagen väljer man ju själv vad man ska dra iväg med sina tankar.Förutsatt att man inte menar middagsluren då förstås utan i vaket tillstånd!


Ute och åkt!

Varit en tur till Västerås! Det är såå skitigt efter vägen nu när det blivit varmare ute! Skulle köra om plogbilen som samtidigt saltade så det bara sprutade över den lilla skodan. Får se om det blir något kvar av den nu. Sen tog såklart spolarvätskan slut så det var rätt geggigt på rutan ett tag! Ingen glamour alls! Var i alla fall in på Newyorker och fick med lite från slutrean! Två långärmade t-shirts för 49 kr styck. Bra att ha under liksom! Undrar vart det är på väg med den butiken, ser ut som den krymper lite,det blir bredare och bredare mellan hyllraderna. I alla fall på damsidan. Kanske bara ska bli plats för vårkollektionen kanske!

Ny morgon!

Sitter just nu med kaffekoppen och morgonmackan! Vad mycket varmare det har blivit under natten.Är ju bara typ 2 grader kallt just nu! Men snöat har det gjort! Ska dra mej in i duschen strax men först en påtår! Måste bara visa en riktig liten söt varelse först. Låg i sängen och tittade ut genom fönstret på deras lek i träden i morse.Bilden är från i våras.


Lite förvirrad kanske

Ska man hålla på och blogga och skriva på sidor så måste man ju komma ihåg att trycka på publicera eller lägg till knappen eller vad de kan heta. Glömt det flera gånger idag.På vissa sidor försvinner det man skrivit helt,men här blev det jag skrivit i alla fall sparat i utkast! Det var ju bra trodde jag.Sen kom jag på att det var nog jag som tryck på den knappen i stället! Förvirrat? Ja! Lyckades i alla fall att göra en fin liten film snutt i Moviemaker,kanske borde använt Powerpoint istället,lättare med vissa saker där tror jag. I alla fall blev jag nöjd och hoppas att min kära har tittat på den nu,för den var till honom!


Lördagkvällen!

Har just varit ner till centrum för att hämta lillbilen som vi lämnade där i gårkväll. Byltade på mej ordentligt och tog vägen genom skogen. Mycket snö men det gick att ta sej fram.Faktiskt riktig mysig vintermiljö.Kvällen igår startade sent men ut kom vi.Jag,sambon och kompisen Roger.Först satt vi en stund på en lilla puben corner,när det började avfolkas där drog vi vidare till Hörnan.Tänk vilka namn corner och hörnan ,det betyder väl samma sak va! Mycket folk ute för att vara i Enköping. Det blev en kall promenad hem, hopplöst att få tag på en taxi!


RSS 2.0