Car spect

En liten blå Skooda besiktad igen. Felfri och söt står den där och vill erbjuda mej fortsätta turer i min värld


Nämen hejsan

Nu sitter jag i sängen i Västeråslyan. Igår var det Enköping och före det Frövi. Nu är det bara farmen som saknas. Dit ska vi åka snart när vi ått leverans av eltoan som vi bställt. Vi ska bygga om det fd skogvaktakontoret till toalett. Det kommer att bli en kanonfin toa det. Samtidigt kan ju utedasset vara kvar för de som behagar använda det, framförallt sommartid kan det ju vara ett trivsamt alternativ att gå dit. I dag har Eddie och jag varit i Stockholm på besök, vi åt gott på Mall Of Scandinavia och var även på Barkarby outlet. Nu har han satt vinterdäck på min bil och Mimmi har varit här och fikat. Det har varit full fart idag. I morgon fortsätter jag i Västerås en stund och sen får vi se. Detta är fördelen med att jobba timme, det ger en viss frihet jag gilar.

Hallonröd

Nu har min 3 och en halv sits soffa blivit hallonröd. Rummet blev helt annorlunda så lite styling av resten behövs. 


Mysdag

Nu bakar jag en god men nyttig sockerkaka med mandelmjöl och utan socker. Samtidigt pysslar jag med soffan och lite annat inför julen. Köpte en nice belysning i form av en julgran. Nu ska jag färdigställa en del jag virkat.


Ljusmanchetter

Jag har varit på röda korsets loppis i Enköping nyss. Köpte fem svarta ljusmanchetter i metall för fem kronor. Nu sitter de på ljusstaken av rör. Kolla på vänstra ljuset för att se skillnaden.

Nu ska jag byta klädsel på soffan till jul. Nu är den blå, jag gillar den här blå nyansen i sammet men nu ska det bli julstämning så vänta och se.. 


Ledig eftermiddag

Blä för snön som kom i natt. Å jag har inga vinterdäck på än så det gick i 30 typ både till och från jobbet idag. Nu är det hemma dag och kväll som gäller. God mat är redan uppäten, men kaffe med glass om någon timme kan ju vara nåt!


Fortsätter hemmakvällen

Lyssnar på gamla spelningslistor och lagar mat bl a. 

Bilderna visar mera garn inköpt, min c2c virkning. Corner to corner betyder det. Sedan lite nya ljuskällor i Enköpingslyan.


Ledig som bara den

Sutade jobba klockan tre igår och sedan dess har jag verkligen njutit och utnyttjat min ledighet. Haft fixar och grejer tema. Lägenheten i Enköping har pysslats om. Mina handarbeten har frodats. Tvättstugan har nyttjats. Passade på att äta lunch i Västerås med Eddie som jobbade i närheten idag. Då blev det förstås lite shopping också. Nu ska jag fixa lite matlådor för de närmaste tre dagarna blir det massor av jobb, flera dubbelpass. Men det är det jag gillar att kunna göra som timanställd. Styra arbetstiderna. Jag får verkligen tänka till när det kommer något erbjudande eftersom jag står på LAS listan och har företrädesrätt till kommande tjänster. Undrar om jag vill vara tillsvidareanställd igen? Nåja det får visa sej.
Ett kuddfodral från HM Home. Guld stänk i mönstret som gör sig jättebra.
2- pack kökshandukar med guldtrådar. Väldigt stiliga faktiskt. Från HM home de med.

Provat lite tekniker

Inför kommande projekt med lite dyrare garner har jag testat lite nya grejer på virkfronten. Rutan är en vänskapsruta gjorde med ganska annorlunda teknik. Det grå är en prov på c2c teknik. Mera om detta kommer. 


Aha

Nu efter många långa veckor har det blivit ordning på uppkopplingen i Enköpingslyan. Nu kan jag surfa tjohoo


Dagen gick bra

Jobbat ett kolosalpass idag. Det gic k jättebra. Började kl sju i morse och slutade kl nio ikväll. En halvtimmes rast på förmiddagen och egentligen en också på eftermiddagen som jag glömde bort. Så bra trivs jag med det jag gör. Nu blir det vila och så kör vi i morgon igen mellan halv åtta och tre. Sen tar jag mej nog till Västerås efter det. Annars ser jag fram emot att vara helt ledig i helgen och njuta exempelvis i Frövi. Av att jobba på ett lite skitigare vis, om man kan säga så!


Snuvad

Hann lagom till Västerås i morse för en tänkt ledig dag. Jobberbjudanden trillade in och jag tackade ja. Ett kvällspass blev det idag och imorgon dubbla pass. Bara att köra på för i helgen tänker jag vara ledig.


Hejsan svejsan

Nu har jag jobbat en hel del långa pass de senaste dagarna. Även jobbat i helgen men ändå hunnit övernatta på farmen. Vi kom dit sent i går kväll. Kolsvart o h geggigt på vår skogsväg. Vi fick parkera på skogen och gå den sista halvan. Plockade ut fyrhjulingen och släpet och sedan tillbaka för att hämta packningen. Men det var det verkligen värt. En sån avkoppling att vara där med tända ljus mitt i skogen. I dag hann vi jobba på tomten och vinterstäda. Sedan blev det käk, käk kan man säga på landet. Nu har jag dessutom hunnit jobba fem timmar på kvällen. Härliga tider!


Onsdag

Hej hej! I dag har jag jobbat två turer, 10 timmar. De tre timmarna däremellan var jag hemma i Enköpingslyan och lagade mat. Fick besök av Eddie som var också var hungrig. Nu är det kväller igen och jag behöver sova. Imorgon blir det tidig start.


RSS 2.0