Planerar för morgondagen

Nu är jag igång med skrivandet i alla fall. Den första skriftliga inlämningsuppgiften består av fem delar. Varje del kommer att vara ca två A4 sidor lång. Den första delen i del ett handlade om livsloppsperspektivet. Där har jag avhandlat de olika delarna  som påverkar åldrandet, resonerat kring minnet och rett ut  de existentiella frågorna utifrån den teorin. Nästa del handlar om den objektiva psykiatriska undersökningen och lite om psykologiska test och skattningsskalor. Kan bli nåt att fixa på min lediga dag i morgon. Men om det inte  regnar så lovar jag mej själv att ta en powerwalk efter tvättstugan som ska vara avklarad till kl nio i morgon bitti. Jag vill också hinna öppna Photoshop för att göra några dekorationer att skriva ut, då jag inte orkar det ikväll som jag tänkt. Dessa saker räcker väl som planering för en ledig dag. Då är det lika bra att borsta tänder och gå och lägga sej nu.
 

Mycket kul på gång

Nu har jag testat att överföra en lasurserutskriven text med nagellack, bomullspads, och en sked. Det funkade helt ok. Nu behöver jag bara designa fina motiv i Photoshop och sedan kan det roliga börja. Det finns visst en teknik man kan använda om man skrivit ut med bläckstråle med.Men nu måste jag komma igång och skriva lite i gerontopsykiatrin. Jag är nog lite trött efter informationen i skolan fast jag inte vill erkänna det.

Lite lat

Skolan är nu över för den här månaden. Nu blir det att skriva arbeten till nästa gång som är i början på maj. Sen jag kom hem har jag varit och handlat. Det viktigaste var nagellacksremover med aceton till projekten med textöverföring. Efter att ha ätit en frukt sallad nyss så ska jag så sakteliga försöka komma igång och skriva lite.

Uppsala

Lunch på skolan nu. Ganska lugn dag idag, och slutar gör vi kl tre så det känns bra.

Teori och praktik

Nu är lagfarten för farmen betald. Hörde av djungeltelegrafen att gåvan stod registrerad på oss nya ägare under husaffärer i Enköpingsposten häromdagen. Stort för far min var det! Nu ska jag kolla badrumsskåpet om min nagellacksremover innehåller aceton, jag tror inte den gör det ,i så fall åker jag och köper en sån flaska imorgon. Sedan skall jag med ett magiskt knep föra över en text från ett papper till en träyta. Texten måste vara utskriven på en laserskrivare, inte en vanlig bläckstråle som de flesta har hemma. Det här blir en test variant, om det funkar bra så ska jag göra en ny variant och använda på vitrinen när den är målad med hemmagjord chalk paint. Tur att jag har något kreativt att varav studierna med. Texten har jag såklart en spegelvänd variant av för utskriften, annars blir det ju inte bra om den blir spegelvänd på träet. Det här skall bli kul, visserligen har jag provat det innan också och vet att det funkar, men då använde jag en krångligare teknik.
 

Regnigt ute,sol i sinnet

En skön och avslappnad dag på skolan i Uppsala idag. Vi har kommit långt i kursen och snart är det bara lia och examensarbete kvar. Men först lite gerontopsykiatri, i morgon startar vi igång den kursen. Dagarna och hela utbildningen har gått så fort. Tänk vad jag är glad att jag hoppade på det hela i höstas. Sen jag kom hem har jag druckit kaffe och ätit det sista av smulpajen som stått i kylen några dagar. Gjort lite planer med kompanjonen om övernattning på farmen i påskhelgen om vädret inte är allt för trist. Nu när husbilen finns så kan vi ju sova och bo i den, men man vill ju att det ska vara så pass torrt att det går att jobba också. Sa jag att vi fixade hit en stor furuvitrin från blocket som skall dit ut för renovering. Så här såg skåpet ut i annonsen, jag kan lova att det finns planer för en total make over för klenoden.
Man kan väl säga att inget av det här som skåpet innehåller är mina ägodelar, detta är blocket bilden från förra ägaren. Men det är ett mycket bra utgångsmaterial för det som ska hända.
 

Jobbat kväll

Bytte mitt dagspass på jobbet mot kvällen idag. På det viset kunde jag följa med en kund på konsert i kyrkan. Det fyllde ett mycket stort behov hos henne jag var med. Innan på dagen hade jag och min kompanjon varit en vända till återbruket med ytterligare Frövi skräp. Då släpet var tomt ringde jag på ett stort furuvitrin skåp som vi hämtade. Detta skåp skall så småningom målas om med chalk paint och dekoreras med text enligt en särskild teknik. Men nu står det och väntar på att vägen skall torka upp ut till farmen så vi kan komma dit.
Så såg det ut hos förra ägaren. Det kommer att vara oigenkännlighet när vi är klara med det och du kommer vilja ha det !

Å var är jag


Jobb

Lunchdags för mej nu. Halvmulet ute men bra temperatur. Snart bär det av ut på Enköpings gator.

Chalk paint

Hittade ett tips på nätet hur man blandar chalk paint själv. Sån färg som alla shabby shic människor målar sina möbler med för att det ska bli rätt stuk på dem. Nu ska jag testa själv så fort jag bara hinner. Vanlig färg, gipspulver och vatten används. Om ni inte orkar vänta på mitt recept, så googla bara på egen chalk paint så får ni bra tips. Annars har jag pysslat med att göra en ny metallfolie tavla, halvvägs kom jag innan jag insåg att det är sägs att sova , för imorgon ska jag jobba igen.

Fingrejer

En ny ljus duk med diskret mönster till matbordet i vardagsrummet. Och så blev det en till ljuslykta i alla fall fast jag inte skulle. Men det lyser så mysigt varmt från denna.
Båda grejerna från indiska. Duken är rejält stor, 1.50 x 2.50. 

Mitt på blanka eftermiddagen

Som synes ska jag ta mej en go fika i hemmets lugna vrå efter all shopping jag utfört idag. Man lyckades komplettera både garderob och heminredningen i dag.

Ett bra tips

Det här skulle kunna vara användbart hos mej. En lackhylla med ben som en avlastningsbänk. 

Väntar på öppning

Tänkte kolla läget lite på Ikea och sen gå en sväng på shoppingcentret. Kan vara ett sätt att starta dagen.

Torsdag i kallblåst

Jobbardag har det varit med mycket trevliga och givande inslag kan jag säga. Efter det en färd hem till värmen efter en kall och blåsig dag. En liten tur till affären för att köpa lite gott så här dagen innan lön. Sedan mys i sängen med dator,böcker och papper. Nu regnar det ute som bara den men mysigt inomhus är det. Det stundar en ledig dag imorgon och den tänker jag fylla med trevligheter..

Onsdagkväll

Vi har haft en hemmamyskväll i mitt vardagsrum barnen och jag. Eddie var synlig en kort stund men vi andra ,Jenny ,Mimmi och jag pratade mat och nyttigheter medan vi mumsade på godsaker.

Bra

Validation - feilmetoden av Naomi Feil, det är min kvällslitteratur. Det handlar om en metod att bekräfta desorienterade äldre- äldre. Alltså personer mellan åttio och hundra år. En specialteknik som jag förstår är mycket användbar. Dags att släcka lampan snart efter en dag på jobbet och en kväll i tvättstugan.

Det blåser ute

Fy vad det är ruggigt ute. Har gått mycket i regnet och blåsten idag. Nu har jag värmt mej med ett bad och sitter med en kopp kaffe i sängen och jobbar med första uppgiften i gerontopsykiatrin. Tjuvstartade lite då kursen låg ute på E -front redan. Om en vecka får jag äntligen åka till skolan i två dagar igen vilket jag ser fram emot. 

Kallt

Kallt som attan idag, jag vill hem till värmen !

Idag

Söndag idag och det blev en vilodag. Mysmorgon först och så till återbruket för vända nr två med bråte från Frövihusen sen igår. På eftermiddagen sen jag blev själv har jag mest slarvat runt här hemma och plockat och flyttat på grejer. Fått den där känslan av att allt är i vägen och fult. Rörigt på altan med massa smågrejer som krukor och ljuslyktor överallt. Det är nog vårkänslor egentligen tror jag. Nu ska jag göra klart för jobb imorgon efter mina tre dagars ledighet.

Pågående


Dokumentation

Det lilla köket skall kaklas idag. 

Usch


Aktivitet pågår

Nu har jag varit på Willy och köpt hem massor av mat så det ska finnas lite gott i skåpen. Om man aldrig är stilla så som livet ser ut för mej så kan det bli lite tomt ibland på förnödenheter. Var och köpte en särskild sorts målarsoda som man ej behöver skölja bort innan man målar. Det är ju dåligt med vatten på farmen för tillfället. Hämtade också mina bokade böcker på högskolebiblioteket innan jag for hem och lagade några matlådor till Eddie. Nu ligger jag och slappar och väntar på sällskap för snart blir det en tur till Frövi och se hur folket där mår.

Fredag

Vaken och ledig är morgonens ledord. känner att jag har en del kul att pyssla med så det är ingen ode att sova mer. Kaffe och macka har jag bredvid mej och vädret ser okej ut även om solen saknas.Det känns bra att se tre dagars ledighet ligga och vänta på mej.
 
 

Runda

Startade bilen kl sex i morse på min parkering. Åkte till Maxi på Hälla som öppnar kl sex. Handlade en liten smörgåstårta till dagens måltider. Åkte till jobbet och gjorde mitt pass . Åkte direkt till Farmen i fjärdhundra där denna skönhet väntade.
Här i husbilen kommer det att bli några övernattningar i sommar.  Det var då som trädet från förra inlägget åkte i backen.  När det började skymma skjutsade jag tillbaka Lennart till Stockholm,och när jag ändå var i närheten så tog jag en runda i Kista gallerian. Åkte därifrån vid halv nio typ. Nu är jag hemma igen och rätt trött faktiskt. Det sista av smörgåstårtan har åkt ner tillsammans med lite kaffe och det var gott                                  

Dagens fall


Å var är jag?

I tvättstugan såklart, var annars!

Tisdag

Jobbardagen tog så småningom slut även idag. När jag kom hem blev det direkt ut på en powerwalk i solen. Lite småblåsigt nere vid mälaren men jag höll värmen bra där jag knatade på. Det är så skönt att få gå på det här viset, i sin egen takt och när man själv väljer tiden. Nu blir det fix av matlådor till imorgon, sedan ett skönt bad.

På jobbet

Promenad i Enköping på morgonkvisten. Ser ut att bli fint idag.

Farmen igen.

Mycket grenar och kvistar har jag släpat idag. Trädet gick snabbt att fälla men är inte undanröjt ännu. Vår eldmästare var ju inte med oss idag så nu blir det mycket ris att elda i helgen. Vi hade i alla fall en skön dag på Farmen med sol på vår fikaplats hela tiden. På hemvägen var vi förbi hos Katta för att hjälpa henne med en resebabysäng som inte ville fälla upp sej. Inte var vi till någon nytta alls i det fallet. Mat blev det på chop chop och det satt fin fint det. 


Träd

Stående och liggande träd på Farmen.

Strålande sol.

Vädret är ju helt underbart för en dag på farmen. Det ska bli så mysigt att komma dit idag. Nu får jag stökar om lite och göra lite liv så Eddie tror att han vaknat av sig själv.

Farmenplanering, our house

Gjorde lite inköp så det skulle vara klart för en tur till Farmen i morgon då det är ledig dag igen. Tänk vad det finns att göra där. Ska försöka såga ner några träd eller i alla fall delar av dem så långt det går då det förmodligen inte blir någon motorsågskunnig människa med i morgon. Å så röja mer busksnår och försöka släpa ut gamla skåp som stinker mer än illa. Hela huset luktar av dem. När vi flyttade en skänk från köket till stora salen så följde lukten med. Det går bara inte att använda den något mer någonstans fast den är ganska snygg. Å så skruva isär gamla fula furudubbelsängen och elda upp den. In kommer det några nya smidessängar istället. En dubbel på 160 och en 105 cm till gästrummet. Ja inte blir jag sysslolös i morgon heller. Hoppas Eddie kan komma med mej dit. Det skulle va kul i det fina vädret.
Trädet i mitten är ju redan borta, men de två på var sida ska inte bli gamla, eller det är ju just vad de är, alldeles för gamla, så de ska bort. Busknåren ni ser på bilden är ju snart helt borta, det jobbade vi ju med i torsdags. Bilden är ju tagen i höstas och det har redan hänt massor. Jag tar en bild i morgon att jämföra med.
 
 

Lunch

En kort paus vila på torget i Enköping innan jag jobbar vidare med mina besök.

Det löser sej

Nja, dagen var sådär, huvudvärk som låg och gnolade under jobbardagen. Inte kul. Nu har jag legat på uppladdning ett tag så det börjar kännas bättre nu. Tar ett glas vin och lite choklad innan jag lägger mej.

Sol

Det ser ut att bli en riktigt fin dag idag. Lite kyligt ute på morgonen på första jobben, men nu blir det bara bättre.

Mysplugg

Gerontopsykiatri, det är nästa kurs i utbildningen. Har bokat böckerna på högskolebibblan ikväll. Skrivit klart sista arbetet i socialgerontologin också. Det går bra och fort framåt nu. Sökte damen tidigare idag som jag behöver prata med angående projekt flytta in, den sista länken. Hon var inte på plats så det får bli nästa vecka. Alltså, läsa på distans är bara det bästa som finns. Hur ska jag kunna låta bli att ta upp en ny utbildning i höst när jag är klar med denna? Nu ska jag förflytta mej mot sovrumshållet så att jag inom en timme ligger i den varma sköna sängen!
Tårta eller blomma ,vad ska man tro? En fin bild tagen i drömparken 2011. Snart är jag där och kryper igen, men måste hitta ett nytt macro objektiv till kameran för det gamla är inte helt okej längre.
 

Fredagsmys

Ja vuxenlivet innehåller en del tråkigheter också, det får Eddie uppleva nu. Som att betala räkningar själv och fylla i blanketter mm. Det är ju inte kul att pyssla med en fredagkväll som nybliven körkortsinnehavare med bil och pengar på fickan. Och väntande kompisar. Annat för gamla mammor, de tycker det är kul att komma hem från en arbetsdag och rusa ner i tvättstugan och samtidigt laga mat. Sedan vill samma mamma lägga sej tidigt för att orka upp till jobbet tidigt i morgon bitti.  Så olika livet kan vara, men jag lovar att jag glädjs åt mina barns framgångar så jag ska nog klara denna fredagkväll bra, jag lovar.

Godmorgon

Hej nu är jag här på jobbet. På hitvägen stannade jag vid högskolebiblioteket och lämnade in lite böcker passade på att fastna med fingret i brevlådan där. Det var inget bra det.

Mer farmen bilder

Där blev det lite fler bilder från dagen. Har njutit ett skönt varmt bad så nu luktar jag nog inte grillkorv längre. Tre dagars jobb väntar nu i Enköping, men kanske om vädret är bra så blir det en fortsättning på måndag på farmen när jag är ledig igen. Trots allt finns det lite att göra på dessa 5000 kvadrat av gammal förfallen tomt. I huset och uthus en väntar bråten på att bli röjs. 

Farmen

Nu är jag hemma igen och luktar rök efter allt eldande  i tunnan på farmen. Å nu är de nya ägarna registrerade på stället, lagfarten fanns i brevlådan när jag kom hem. Vilken grej, nu äger jag min barndoms sommarstuga tillsammans med den jag tycker om. Planer för stället har vi verkligen, Hela färden hem pratade vi i telefonen om våra drömmar då vi åkte åt olika håll när .i skiljdes åt. 
Vår fikaplats i solen.
Buskar försvinner och ny användbar mark kommer fram

På äventyr

Ska jag eller ska jag inte vågar köra hela vägen fram till torpet

Skön evening

Eftersom jag är ledig i morgon från vardagsjobbet så är jag uppe än, Har stått vid strykbrädan och plattat till alla mina kläder fint och hängt dem på plats i garderoberna. Ätit lite god grönsakslasagne och känner mig allmänt nöjd. Letar på blocket efter vitrinskåp, lösa överdelar som ska ställas på en köksbänk på Farmen. Så att det blir typ så här.
En av dessa är tydligen till salu i Enköping men de var lite dyra. Får fundera lite... om de ens är kvar. Kanske blir det en tur till Farmen i morgon om vädret blir lika bra som idag, men då måste jag hoppa i säng nu!
 

Mitt examensarbete och Lia(lärande i arbete)

 
Under ca tio veckor med början i Maj så är det dags för examensarbete och Lia,eller praktik som man också kan kalla det. Jag är mycket påverkad och inspirerad av en kvinna som betytt mycket inom socialt arbete. Jane Addams.
 
 
Det hon gjorde som var så speciellt var att helt enkelt flytta in och bo där de fattiga bodde för att förstå hur det hela hängde ihop för att kunna hjälpa på bästa sätt, Hon föddes nästan exakt 100 år före mej. Det var en annan tid då så hon hade speciella förutsättningar på många plan. I alla fall tänker jag göra en liten mini Jane Addams grej av mina 10 veckor med examensarbete och Lia. Jag slår ihop dem och flyttar in jag också. Men ännu säger jag inte var. Allt är klart från skolans håll. De var tom så bussiga så de ändrade min studieplan för att jag ska kunna genomföra detta faktiskt unika projekt. Tjänstledigt i fem veckor får det bli, kanske kombinerat med semester. Hål i kassan kommer det ju att skapa, men det är det verkligen värt att få chansen att göra detta. Eller rättare sagt så har jag själv kommit på idén och arbetat fram den. Att få bo och finnas i vardagen i det sammanhang som jag väljer verkar inte vara gjort tidigare som det sägs. Om det är möjligt så tänkte jag dokumentera det hela via en blogg så man kan följa mina dagar inifrån. Alltså skapa en helt ny blogg, bara avsedd för det. Några frågeställningar som jag ska söka svar på ska jag också formulera. Vilken chans, vilken grej jag jublar!
 
 
 
 
 
http://sv.wikipedia.org/wiki/Jane_Addams

Väntar

Snart kommer mina fikakompisar. Nu blir det mys på jobbet

Kommer igen

Återhämtade mej hela kvällen efter dagens arbete och glassätande. Nu har jag toppat det hela med kaffe och finskt rågbröd. Nu känner jag mej beredd igen för en ny jobbardag och att greppa det jag ska med migrationsverket och yrkesakademin angående mitt projekt. Eddie är fortfarande inne i sin "jag har fått körkort och kan inte sluta köra period." Men nu kom han hem i alla fall.

Snabbmat

Det här tänker jag äta nu istället för riktig mat. Och i botten är det grädde. Mys efter tuff arbetsdag

Nytt

Nytt ställe idag, irrar runt i massa trapphus. Kanske inte så synd om mej som om kunderna.

Måndagsprat

Idag har jag jobbat igen efter min långledighet på fyra dagar. Alltid roligt att vara på plats. Har dragit igång en tanke med min lärare på yrkesakademin om examensarbete och Lia.tiden. Har ett annorlunda projekt på gång och de jag pratat med, även berörda på stället jag tänker vara på säger att ingen har gjort detta tidigare. Ska fortsätta jobba på det i morgon. Ikväll har jag också skickat in en skriftlig uppgift på 12 sidor till min lärare för rättning. Spännande värre. Tvättstugan har också fått besök av mej. Vilket elände att få tag på en tvättid alltså. Tvättstugan var bokad av någon både pass 17 - 19 och pass 19 - 21. Det är ju inget konstigt med det. Men efter en halvtimme hade ingen dykt upp och då får man ta över tiden. Det kändes som jag ändå ville kontakta den som bokat och kolla läget. Det stod lägenhets nr 37 på platsen för kolvarna. Å vilken lägenhet är det då? Det står ju inga nummer på lägenhetsdörrarna  eller i trapphusen. Jag har lägenhet nr 11 så det var bara att gissa. Jag hittade rätt till sist och en förvånad man frågade sin fru om hon bokat tvättstugan. Ja sa hon men jag ska inte ha tiden. Då tar jag den sa jag. Jag funderar på hur ofta det är så här att folk bokar och sen inte nyttjar tiden. De borde ju flytta kolvarna till parkeringen så någon hårt arbetande kunde få en tvättid. Vi får ju heller inte tvätta på söndagar tycker föreningen. Så nu har jag i alla fall tvätta massa skitgrejer som jag ångrar att jag tog hem från torpet eller Farmen som det numera får heta. Kanske jag kastar bort grejerna till sist men då är de ju nytvättade i alla fall.

Kanonhelg!

Hemma i Västerås igen. Trapphusen i Frövi blev sopade och skurade. Nu luktar de riktigt gott av skurmedel. Jag blev inbjuden till en kvinna som väntar på uppehållstillstånd, men just idag hann jag inte dricka kaffe med henne, det ska jag verkligen göra nästa gång. Husägaren själv målade fönster och snickerier i lägenheten som för tillfället renoveras. När det var gjort åkte vi till Förunda för att förskottsfira Uffe som fyller år i veckan. Sorgligt nog kunde Jenny inte vara med på grund av förkylning. Svea var såklart med och tog del av det goda fikabordet. Min källarskrubb har fått sig en rejäl makeover den här helgen, grejer har vandrat in och ut i olika omgångar. nu är jag riktigt nöjd i alla fall, en riktigt bra och givande helg och ledighet har det varit

Andra hållet

Idag är vi i Frövi för att pyssla om husen här. Jag ska ägna mej åt trappstädnig en stund

Farmen

Idag var det Pinan som gällde, eller farmen som vi numera döpt det till. Det gick inte att ta sig hela vägen fram dit med bil idag pga snö och is i skogen. Men vilken trevlig dag vi hade. Mimmi kom också dit och jobbade som attan med att röja mark.
 

Ledig som fan

Mycket motion idag , fem kilometer power tidigt i morse vid morgondiset vid Mälaren. Efter det bilen till Erikslund för att storhandla. Hem och skrev över två sidor på arbetet om vaskulär demens. Nu har jag promenerat till Erikslund och sitter hos Brynolf bagare med en latte och väntar på Mimmi. Får se hur jag tar mig hem, sen ikväll kommer min belöning och umgås med mej i helgen.Vi drar nog mot Pintorpet imorgon och bränner bål.

Mera bilder från hemmets vrå.

Första bilden visar tre toppar jag köpte på New yorker idag . Tre för 100 var dealen. En kul handväska till jobbet. Tredelad med en dragkedja till varje del så man kan hålla reda på grejerna kanske. Sedan en bild på divanen där en av de nya plädarna ligger. Den här gången blev färgen lite väl skarp istället.

Grattis Eddie

 
Lila
Syren
 
Idag fick Eddie sitt körkort. Hurra för honom, tre dagar efter han fyllt 18 år, det var snabbast i familjen det. Nu är hans bil inte på parkeringen så det är ju lätt att gissa vad han gör. Jag har tagit en promenad till city och shoppat. Trillade över två underbara plädar på Moderna hem. Titta vad min kamera ljuger... på bilden ovan ser ni färgerna som blev med min kamera, och på de små bilderna tagna från Moderna hems hemsida visas de rätta färgerna. 399 kronor  står det på prislappana, idag kostade de 99 kr styck. De är riktigt långhåriga och lurviga och på baksidan är det vit velour. Värsta myset
 
 
 

Äntligen

Äntligen fri från tvättstugan för idag. Tråkjobb,verkligen. Nu ska jag ta ett skönt bad och så ut och njuta av en ledig dag med sol.

Bra dag!

 
Såklart min försvunna garagenyckel hängde tillsammans med en av jobbets bilnycklar i nyckelskåpet. De hakar ofta i varandra på min nyckelring där jag har alla nycklar både privata och jobbets. En snäll kollega kollade upp det åt mej. Jag hade lite bråttom ut från jobbet,konstigt va? Och då glömde jag att dubbelkolla som jag kan få för mej att göra ibland. I alla fall är bilen på plats i garaget med hjälp av reservnyckeln. En tur till Dollarstore hann jag också ikväll för att köpa rengöringsartiklar till hemmet. Nu ska det tydligen städas också. Har fikat och tjejpratat med Marie i min soffa ikväll också. Sen har det blivit lite städ och fix så nu får det bli god natt. Förresten, Eddie klarade skrivningen på TSV idag för körkortet. KANON VA! Nu är han halvvägs till körkortet,,snart så kanske jag får en tur i bilen som står och väntar på honom på parkeringen!

Hemma

Tredje gången som jag inte har någon garagenyckel på knippan när jag ska parkera bilen hemma. Undrar var den är den här gången då. Som vanligt någonstans på jobbet antagligen. Slarvmaja jag!

Hej

Studiedag på jobbet idag med föreläsning
Fika med smörgås, lunch, godis och frukt med dryck och så kaffe med bulle på eftermiddagen. Man bara äter och sitter stilla hela dagen. Det känns som magen är full. Det blev lite kyckling  på
kvällskvisten också när Lennart kom förbi på väg hem. Fick just ett meddelande om att min vän
Katta har blivit mormor till en liten kille, fick en så fin bild på honom. Vad roligt!

Hej å hallå

Studiedag på jobbet idag med föreläsning
Fika med smörgås, lunch, godis och frukt med dryck och så kaffe med bulle på eftermiddagen. Man bara äter och sitter stilla hela dagen. Det känns som magen är full. Det blev lite kyckling  på
kvällskvisten också när Lennart kom förbi på väg hem. Fick just ett meddelande om att min vän
Katta har blivit mormor till en liten kille, fick en så fin bild på honom. Vad roligt!

Mys

Lugn och tidig kväll efter en bra dag. Bilen är förresten nytvättade också.

Morgonstund

Ny vecka, en kortis vad det gäller arbete i alla fall. Lika bra att jobba på bara!

Kalasklart

Nu kan gästerna anlända. Eddie 18 årskalas kommer strax att gå av stapeln. Svea är här hos mig och spetsar öronen efter gäster så fort hon hör ljud i trapphuset. Vilken glädje hon visar när någon familjemedlem dyker upp.Det här ska bli trevligt det.t

RSS 2.0