Västerås

Arosfestival, vänner, datorköp, utflykter sol, sommar Svea. Några nyckelord från helgen som varit!

Bilfix



Snart blir det bromsar på Skodan!

Klart!

Har nu lämnat skutan och sitter på Wendys och äter en sallad innan jag går till banken. Sedan bär det av till Förunda för byte av bromsbelägg. såsmåningom är tanken att landa hos Marie ikväll! Puh!

Uttflyttningsfest



Sista måltiden här!

Skulle fått sovit lite till!

Vaknade vid halvsextiden av att det regnade stenhårt ute. Tänkte på blommorna jag ställt på bordet på framsidan. Var ut nyss och tittade till dem. De stod emot regnet bra men är rejält blöta lagom tills de ska in i bilen. Förresten behöver jag tömma bilen lite så det sista som ska med får plats också.Får ta mej en vända till ytterligare nåt förråd då! Bara några timmar kvar nu tills den nya fasen i flyttandet börjar.

Sista rycket nu!

Sista kvällen i timmerkojan! Har väl fått till det hela tycker jag. Lägger sista handen vid städning och tar med det sista av grejerna i bilen när jag åker och skriver över huset imorgon. Spar att berätta om det nya boendet ett tag, för nu börjar ju fasen mellanlandning. Till att börja med hos Marie. Stackars henne, vad grejer hon har i sitt sovrum som är mina. Vi får snygga till lite i helgen när vi får tid. Å hela hennes uteplats kommer att vara full av mina pellisar! Det var det svåraste att packa, pelargonerna och betongen men det gick ju det med!

Fika

Tar en latte i Västerås innan det är dags att bege sig till mäklaren och bli lägenhetsägare!

Torsdag idag!

Sov hur bra som helst i natt i min tillfälliga bädd. Har nu fått i mig lite frukost och sticker snart mot återbruket en sista gång härifrån i alla fall. Det blir nog en del som slängs direkt från förrådet med men man kan ju aldrig veta vad man ska få användning av. Det börjar skymta ett slut på kapitlet Furugatan i mitt liv, i morgon vid den här tiden är det mesta klappat å klart! Hoppas nu vi får skriva på det nya boendet idag så kanske det blir nån bild sen!

Värsta badrumslampan asså!

Trivseljus. se coolt ställe med härliga lampor. Ska lätt köpa en sån hör till mitt nya badrum (ha jag skulle ju inte planera förrän papperna är klara).




1320 spänn, avsedd och godkänd för badrum! Vilken njutning att tända den på morgonen!

Dagen

Lyssnar på Neil Young på min för tillfället i alla fall, sköna madrass på golvet. Brukar ju kännas i ryggen framåt natten när man sover så här platt. Men just nu är det bara mysigt.


Därborta i mörkret kan man se mitt gamla sovrum.



Här är en bild från tidigare idag när flyttlasset gick till Västerås. Jag åker bakom i Skodan och kollar så vi inte tappar några dyrgripar.




Här förankras lasten utanför mitt sålda hus.

Kanske...

I förmiddags pågick en het budgivning på en lägenhet jag gärna ville ha. Till sist blev det bara jag kvar. Jaha ja, så nu sägs det att vi ska skriva imorgon eftermiddag. Vågar man tro på det efter allt? Näe, inte förrän det är gjort! Annars har vi tömt det här palatset på det mesta idag. Ett släpvagnslass och tre fullpackade bilar for till Västerås för att lasta av. Allt gick vägen så fint så! Håller nu på att torka ur skåp och småstäda lite här och där. Det  finns lite grejer som står och väntar i garaget men det ska jag kunna ta i Skodan själv. Kanske typ tre Skoda lass kvar och då räknar jag med att pelargonerna och andra blommor kräver ett eget lass. Ska nog hålla mej uppe ett tag ikväll för min tillfälliga säng kan nog bli lite hård! Men det första som händer i morgonbitti är ett lass till återbruket!

Det går framåt!

Jobbat på bra under morgonen, ena sovrummet är nu helt klart. Varit och shoppat en sån bra väska på hjul där jag ska ha det jag behöver ha nära under den närmaste tiden.


I bakgrunden syns min sovplats för de närmaste två nätterna. Allting går!

Men....

Vaknade vid halv sju i morse av en stressande dröm. Jag skulle möta någon vid flygplatsen och vi skulle resa någonstans. Såklart gick allt fel och hela drömmen var en kamp mot klockan för att hinna i tid tills planet skulle gå. Det slutade med att jag kom fram, träffade personen men kom på att jag glömt resväskan i bilen som skjutsat mej dit. Vinkade och viftade och chauffören såg mig och stannade. Puh. Ur bilen kommer en snäll jobbarkompis springande mot mej men inte med min resväska utan med en minigris i koppel. Herregud, vad pågår i mitt huvud? Nu har jag i alla fall vaknat till och ätit frukost plus en hel del annat som hör flytten till! Men det ser ju inget vidare ut vädermässigt med tanke på att vi idag skulle frakta madrasser mm på ett öppet släp. Ska resonera med han som ska sitta bakom ratten, för än har vi några timmar tills det är dags! Ska dra och köpa sopsäckar nu!

Jobbar natt!

Gick till sängs en stund men när huvudet kändes bättre strax efter tolv så gick jag upp igen och fixade med packningen. Åt dessutom två goda LCHF mackor med ost på. Köpte en låda LCHF glass på Maxi idag. Den ser jag fram emot att njuta av imorgon i solen. Tänk vad mycket bättre mina naglar mår sedan jag började äta grädde regelbundet. Väljer den laktosfria varianten för att slippa mjölksockret. Färsk frukt, vilken som helst utom banan, gärna päron i bitar med massor av vispad grädde. Det är gott det. Tänk att man kan äta så om man lär sig att undvika kolhydraterna å så går man ner i vikt! Mycket lättare att hålla vikten också. Nu blir det nog lite vila innan det blir frukost. Kokta ägg står på frukostmenyn i morgonbitti.

Pust!

Japp, hemma i Enköping igen! Efter lägenhetsvisningen åt vi på wok and go Eddie och jag. Sedan en tur in på Biltema och köpte mer vaccumpåsar till klädförvaringen. Vidare till Marie och lastade ur några lådor och fikade. Sedan ännu en kopp kaffe och mer urlastning hos bror min. Ja så man sprider ut sina grejer. En hel del finns ute hos Uffe, vissa grejer i Pelles källare, annat i det lånade storförrådet. En hel del i specialvindsförrådet och annat hos Marie. Visst ja å så alla blommor som hittat hem till Jonas! Tur det finns snälla människor. Fler har erbjudit både plats åt mej och grejerna men det börjar lösa sej till viss del nu i alla fall! Har en tråkig gnolande huvudvärk på g. Inte konstigt kanske. Längtar faktiskt till sängen nu. I natt blir det sista gången på ett tag jag sover i den.

Hoppas det funkar nu!

Vad bra. Både Eddie och jag gillade lägenheten. Fräsch men gamla tapeter å sånt. Mycket välvårdad. Den vill vi ha!

Igen!

Visning i kväll igen då! Vet ju att jag gillar planlösningen på denna lya, men nu får vi se skicket också. Ser ju på bilderna att det inte är nå vidare. Men det kan ju vara värt med en viss renovering. Ja vi blir snart varse, halv sex var det sagt så jag ska göra mej klar.

Lunchbreak

Läget är lite dubbelt just nu. Huset är väldigt tomt på större saker men det är mycket plock med kläder och saker som jag kommer att behöva på olika ställen under min bostadslösa period. Det blir en tur till Västerås ikväll med. Både hem till bror och till Marie. Kanske lite nöje med!


En öde altan! Pelargonerna får nog vänta till allra sista vändan. De trivs så bra här!

Sista tisdagen i huset!

Idag är det mestadels städning av skåp å lådor och liknande på schemat. Kanske stannar jag på gården hela dagen. Ev en tur till Västerås senare ikväll med lite grejer. Två samtal ang flytten att ringa, kommunen och försäkringsbolaget. Adressändringen skall också fixas. Men drar mej en stund till i sängen först!

Gillar inte!

För första gången sedan jag flyttade in här så har jag använt persiennerna. Persienner är något onödigt för min del överhuvudtaget. Oberoende var jag bor.Måste man mörka nåt så finns det andra lösningar. Kolla vad trist!




Detta letande!

Ja det blev två likadana lägenheter som blev beskådade idag. Den ena i superskick och den andra raka motsatsen. Den finare lade jag ett bud på, lite över det begärda faktiskt men nackdelen där var att den inte blir inflyttningsklar förrän den 1 okt. Lite segt! Den andra var så sunkig så den hoppar jag nog även om den är superbillig och kanske går att pruta på då den varit till salu länge. Men men ,imorgon hoppas jag en ny mäklare hör av sej då jag sneglat lite på en halvdan lägenhet men med trivsamt läge och pris som är sådär. Vi får se vad det kan ge! Har nyss haft besök av mina köpare som gärna tittar in och drömmer framåt angående huset. De planerar stora förändringar men det låter bra!

Varmt

Sitter i solgasset och väntar på lägenhetsvisning. Om ca en timme är det dags. Sedan bär det av hem till Enköping efter en natt i Västerås.

På partyt



En och annan nyttighet fanns att tillgå!



Svea var såklart med och ville smaka på allt gott!


Pratstund med köttbullsmannen. Svea vet precis hyr må får lite goda köttisar av morfar.


En annan typ av godbit!


En sån här spis kunde vi överraska farsgubben med. Det uppskattades!

Förfest



Gäller att va först på plats så man kan plocka godbitarna i godisskålen! Snart kommer resten av gänget!

Fix

Present på gång till någon som gillar England!



Hej!

Efter arbetspasset idag,det sista på en vecka bär det av på kalas. Det är får min som fyller år och det ska vi fira. Men innan dess som sagt så ska jag jobba flitigt!

Lördagkvällen

Lätt sliten som man är så blir det lite sova nu. Imorgon sista arbetsdagen och sen en veckas ledighet. Blir en del att ta itu med så jag tar tacksamt emot all sömn jag kan få. Om några dagar är fasen försäljning och utflyttning avklarad och jag övergår till fasen hemlös en period.

Packa!

Hemma å packar,på onsdag kommer grabbarna och hjälper mej med storflytten. Det blir inte mycket på kärran men det är sånt som inte ryms i Skodan. Ut i garaget med mej å jobba vidare!

Lås

På väg till coop för att köpa ett lås!



Betongtjuvar!

Upptäckte i morse när jag skulle till jobbet att jag blivit bestulen under natten. Någon glad midsommarfirare hade burit bort mitt senaste betongalster från gården. Den var ju rätt tung också så de måste varit riktigt sugna på den. Kul när tjuvarna har bra smak. Man får ju känna sig smickrad när de tar nåt man själv har skapat även om det var tråkigt i sig.


Här är skapelsen ännu inte färdig. Senare har den fått ett fat och blivit tillsnyggad och putsad. Ja så det kan gå! Tur jag kan göra en ny!

Gottis

Proppmätt, ätit hallon med vispad grädde i flera omgångar. Snacka om gott! Lite blåsig midsommar kväll här men inget regn i alla fall! Avslutar dagen i lugnets tecken så jag är pigg inför jobbardagen imorgon.


Svar har kammat öronen bakåt och satt på sig festutstyrsel dagen till ära!

Mums!



Midsommardricka.

Ätit massor med god mat. Å efterätt med! Nu vill jag bara vila min stora mage en stund

Fredag

En alldeles vanlig arbetsdag för mej fast det är midsommarafton. Rejält trött i fötterna ligger jag nu och vilar dem ett par minuter på min säng. Snart blir det grllfest på altanen, mycket god mat ska dukas upp och ätas!

Skön torsdag!

Idag har jag varit i Västerås som jag tänkte. Mäklaren för det nya objektet hörde av sig med en tid för visning på måndag. Bra för jag är ledig då. Massa annat hann jag också med. Som att lasta av ännu mera blommor hos Jonas,åka tillsamm med honom till Ikea och drälla runt. Fika gjorde vi också och en loppis vända hann vi med. Som tur är har jag alltid en utflykts väska i bilen med diverse utrustning. Vi köpte en låda glass och delade den på en filt i skuggan av några träd på Stenby. Sen hem och flyttgrejade med Eddie och nu i säng. Jobb väntar hela midsommarhelgen så det gäller att vara förberedd!

Mors!

Ja nu är jag i farten igen och väntar på samtal från ännu en mäklare. en sväng till Västerås står hur som helst på schemat för att vattna lite blommor åt en vän som jag lovat. Kopplar väl ihop det hela med nåt sorts nöje när jag ändå är där. Skulle ju va riktigt bra läge om jag fick titta på lägenheten redan idag. Nu blir det mera kaffe och frukost med Eddie som nyss vaknat!

Slut för idag!

Nya tag å nya lägenheter. Nyligen dök det upp ett intressant objekt igen. Ringer mäklaren imorgon. Det är torsdag och det är ju som regel min lediga dag så då kan jag fokusera på annat än jobb. Annars har Eddie å jag varit och handlat inför midsommar och fixat till en massa goda matlådor. Bl a lax i röd curry och flera sallader. Skruvat sönder en glasvitrin har vi också gjort. Stillestånd och latmansfasoner lider vi då inte av här!

Va fan!

Tidigare idag ringde mäklaren mej med besked om att jag var den enda budgivaren på lägenheten. De snälla säljarna skulle ordna ett snabbt inflytt bara jag betalade 25 000 till. Den första fråga jag ställde till mäklaren på visningen var: när är det tillträde på lägenheten. Svaret blev att säljarna är flexibla. Jag undrade då hur flexibla. Svaret blev, mycket flexibla! Idag hette det att om de inte fick 25 000 extra kunde det bli fråga om 1: a september. Jag bjuder inte över mej själv utan står kvar vid det pris de begärde som de skulle få av mej. Säljarna måste resonera. Jaha! Tänka sej nu ringde mäklaren igen och sa att något hänt med lägenheten, en vatten läcka! Det går ju inte att sälja då. Herregud, kan de inte säga att de inte vill sälja till det priset de begärde utan blivit penningtokiga och vill ha mer! Hur gör folk affärer egentligen? Min tanke är att på detta lite märkliga bostadsområde bor folk som beter sig på detta vis. Detta blev ju andra gången på raken på samma bostadsområde som nåt konstigt hände när jag bjöd det begärda priset. Underbud är det som gäller. Mäklarna säger själva att de inte jobbar med accept priser i Västerås.Alltså jobbar de med skambud som sedan höjs till det begärda. Konstigt!

Vila, äntligen!

Ja ännu ingen som lagt något bud på lägenheten jag bjudit på.Mäklaren väntade på någon som skulle till banken å på några han ännu inte fått tag på. Ja den som lever får se. Mannen i nya ägarparet till mitt hus har varit här idag och kollat in lite han funderar på. Detta hus kommer att få ett rejält ansiktslyft. Det blir bra det. Vilar nu mina fötter efter en 5 km pw sen bilr det hopp in i duschen.

Håller tummarna!

Hoppas nu min mobil kommer att vara rikligt tyst idag. För just nu är mitt bud det enda som ligger på lägenheten jag bjudit på!

Solrosor

Lämnade av massor av växter hos Jonas idag som han får ta hand om nu i dessa bråda flyttider. Det var solrosor, lobelia och tagetes som jag dragit upp från frö. Två st pelargoner och två flitiga lisa också. Tur att han med gillar växter som jag gör. Ja det här med lägenheten blir nog en rysare under morgondagen. Mitt bud är det första som ligger hittills men det var bra med folk på visningen och bl a ett par verkade mycket intresserade. Tur man har stålar på fickan i alla fall. Blir denna lägenhet min ska jag fixa till en del i badrummet. Just nu är det typ vanlig normal standard därinne. Lite lyxigare vill jag nog ha det i så fall..


Ha det bra i Västerås mina blomster, jag tittar till er!

Fikamys

Jag fick träffa Svea idag med. Nyss tittade jag på en lägenhet och gav ett bud på den! Spännande!



Sammanfattning.

Några bilder från vår vackra utflykt idag. Det är en fantastisk miljö runt strömsholms kanal. Så nära hemma också!


Vid Trångfors smedja finns den här vattenkällan där det rinner klart och rent vatten man kan dricka direkt utav.



Ett träd som inte klarat sig levande men det är vackert ändå där det står. Mäktigt på nåt vis.




Där nere sitter jag å Svea å väntar på Jonas som ville se vad som fanns ovanför trappan. Ja, det var en givande ledig helg med både uteliv på krogen med många goda vänner och uteliv i naturen med bästa Jonas. Det känns att sommaren piggar upp oss människor.


Puss



En nära stund på en vacker bro!

Mysig eftermiddag!

Har varit i trakterna av Hallsta och Sura med Jonas och Svea under eftermiddagen. Vi hade fika med och Svea passade på att bada och hälsa på en snok.
Nu sitter jag på chopchop i Enköping och har ätit god mat med Eddie.

På bilden har Svea just badat och strax efteråt var hon i igen!





Utsikt



Här är jag å fikar!

I farten



Har hämtat bilen och ska åka iväg på en fikastund någonstans i naturen!

Bad

Nu när jag har chansen att använda ett badkar tänker jag göra det. Mysigt. Sen snyggar jag till mej och går ut för lite umgänge i sommarkvälken!

Glassfika



I solskenet på Markan i Strömsholm. Skönt med ledig helg!

Party!



Nu är vi på en trevlig fest!

Nöjd!



Svårt att få en bra bild på bagen från Desigual. Ska snart packa den full med bra att ha grejer till helgen.
Tror man ser att det är olika färger på banden på de olika sidorna. Jag blir glad av dessa väskor.


Idag kunde jag äntligen köpa loss fyra st såna här tekoppar på loppisen jag var på.Tidigare ingick de i en hel servis men nu fick jag köpa dem styckvis Ofta har jag sett dessa i normal kaffekoppstorlek. Men de här var intressanta för att de rymmer lika mycket kaffe som en mugg. Det blev 80 kr för alla fyra. Vilken bra shoppingdag. Men det bästa med dagen var Eddies skolavslutning. Vad stilig han blev i sina kläder.



IKEA lampan Kristaller

 
Nu är jag sugen på att visa mina fynd från idag. Var på IKEA och strosade runt för att få idéer och tankar kring vad jag ska ha för stil i mitt hem i framtiden. Såg då den här lampan som jag genast föll för och köpte! 699 kr kostade den. Vi får se vilket rum den hamnar i när jag väl hittat en lägenhet. Den är ordentligt stor i alla fall! Vi kollade in en lägenhet idag och den är helt ok förutom badrummet som jag tycker är för trångt. Synd! Har inte lagt nåt bud, avvaktar och ser vad som händer efter visningen på söndag med den!
 

Nuvarande position



Loppis! Kan ge nåt kanske!

Mera bra att ha!



Bättre hörlurar inköpta. De som hör till min HTC sitter inte bra i örat, de är lite för stora. Ska testa dem nu!

Handlat



Ny väska från Desigual igen. Den här gången en ganska stor en!

Nu ska det hända saker!

Frukosten framdukad på det provisoriska sängbordet. Det ska bli gott det med kaffe och LCHF bröd. Visserligen köpt bröd men ändå! Jag har kvar av mitt goda hembakade men det tar jag på eftermiddan! Snart gör jag mej i ordning och ger mej ut på massa roligheter i min nygamla hemstad Västerås!

Dagarna går!

Å denna dag bara rusade iväg. Hade det jättemysigt på jobbet på eftermiddagen med fika och sångstund på gården med ett glatt gäng av våra kunder! Sedan handlade jag hallon och vispgrädde igen och hem till min egen trädgård och mumsade! Här slokar solrosorna i värmen så nu ska jag ge dem en slurk vatten! Nu är det klart att det blir lägenhetstitt imorgon, den här gången en lägenhet med uteplats!

Kvällsgöra

Powerwalk i ett underbart flyt. Stack iväg lite tidigare än vanligt så solen värmde mej hela vägen. Packade lite betong men det känns bara motigt att stoppa ner alla skapelser i kartonger. Gillar att ha mina alster omkring mej. Synd också att trädgården inte blir lika väl omskött som den brukar. Titta vad det blommar av sej självt i mina planteringar.



Hemma igen!

Åkte aldrig till Västerås efter jobbet, för att kolla på lägenhet. Det blev så tight med tid så jag valde att jobba över istället. Det var väl använd tid, i alla fall kände jag mej nöjd med den insats jag kunde göra tack vare det. Sedan hemkomsten har jag ätit grädde och melon och testat LCHFchokladkaka. Det finns väl ingen chokladkaka jag inte gillar men den här smakade smaskens till kaffet. Rejält mycket bra kakaosmak. Strax beger jag mej ut och kollar hur pellisarna (pelargonerna) klarade regnandet igår. Sedan ska jag packa betong i kartonger. Imorgon blir det nog en tur och kolla in lägenheten jag missade idag och då även en sväng till förrådet.

Enköpingsmorgon



På väg i jobbet! Det brödet jag bakade igår blev mycket lyckat. Tog en bit till kaffet nyss och jag blev lycklig!

Hallon och vispgrädde.

Det blev massor med goda och nyttiga matlådor gjorda tillslut. Det finns inget bättre än att plocka fram sin låda och värma på jobbet. Jag känner mej liksom så nöjd och nyttig då! Det är bara drygt att rusa iväg till nån butik och handla nåt på rasten, det blir både dyrt och onyttigt oftast. Åt hallon och vispgrädde (laktosfri såklart) till efterrätt och bestämde mej sen för att inte göra nåt mer ikväll. Men jag ändrade mej snabbt när jag såg vad fint det var ute så det blev en fem kilometers powerwalk i alla fall! Avkopplande ! Lägger mej skapligt tidigt ikväll för imorgon blir det jobb och sen direkt till Västerås för att kolla in en lägenhet i väntan på vad kvinnan med den jag "fick" i onsdags hittar på nu när hon haft visning. Inte sett att någon budgivning startat ännu i alla fall!

Mat är gott



Titta, ett fint LCHF bröd kom just ut ur ugnen. En paj med tomat med och broccoli är också på gång. Dessutom har jag stekt lax och kyckling och nu ska jag bara vispa grädden till hallonen. Gilla LCHF mat!

Kurerat mej!

Efter klippningen som jag blev mycket nöjd med blev det raka spåret hem. Tungt huvud och spända axlar gjorde att det kändes lika bra med lite vila. Under tiden jag sovit har regnet slutat och solen är här istället. Nu ska jag åka någonstans och göra någonting hade jag tänkt!

Snart framme!



På väg upp mot hårcenter nu. Solen gör sina försök att bryta fram å det känns bra!

Lugn å ro

En sån där skön frukost på sängen morgon igen. Regntugnt ute och lite tungt i huvudet härinne idag. Ska ta det riktigt soft nu innan jag drar mej ner till frissan. Sen ska jag hitta på nåt avkopplande åt mej själv att göra, vi får se vad det blir!

Söndagkväll!

Börjar bli en vanlig rutin det här med att packa Skodan full och köra grejer till förrådet i Västerås. Passade samtidigt på att fika hos Marie och smaska lite choklad på hennes altan. Hemma igen och har tvättat Eddies träningsväska som hade haft en läckande duschcreme i sej. Den luktar gott i alla fall nu ,väskan. Imorgon är det ledig dag och klippning står på schemat som sagt. Sedan hittar jag nog på något skoj och avkopplande, just nu inga planer men alltid dyker det upp nåt!

Mitt på dagen

Har nu fått i mej lunch och byter också jobbställe till eftermiddan. Kom mej för att beställa en klipptid mitt i allt åt mej själv. Saxen börjar sitt arbete 9.15 på hårcenter imorgonbitt. Ska bli Nice med lite frisering.

Vad gott!

Morgonkaffet smakade smaskens idag. Så nu orkar jag jobba en stund!

Lördagsnöje



Kopplade av en stund i betongverkstan. Plockade ut blomvasen ur sin form. Ett lite pillrigt jobb då jag fick bryta plasten bit för bit. Men ut kom den. Ska fundera närmare imorgon på om den skall gjutas fast i ett fat eller ej. Det beror på hur jag upplever helheten och harmonin i det hela. Har även tänkt att den skall få en dekoration runt magen. Men det blir när jag packat upp lådorna med dekorationsmatrial på nya stället. Ja det var kvällens avkoppling. Nu ska jag sova och samla kraft för den kommande arbetsdagen i morgon!

Pink!

Det blev en sval rosa topp och ett rockbälte med nitar idag. Nu mat på chop chop!



Avkoppling

Väljer lite shopping i Kista framför det kungliga bröllopet.



Espresso house i Kistagallerian.

God morgon!

I farten igen då, och det blir en fin dag idag kan jag gissa. Åh vad underbart med all sol! Bara att njuta av den fast man jobbar.

Sovdags!

Hu vilken kort natt det blir och jag som är sugen på att sova både länge och väl. Men jobbet börjar kl 7 imorgon och innan dess ska jag ha nytvättat hår. Så bara att önska en god natt och lägga ner huvudet.

Handel



Nya kuddar till Eddies nya rum. Han tänker inreda nya rummet i de här färgerna!



Jag kostade på mig ett nytt strykjärn med bra prestanda och mycket användarvänligt. 799 kr. Jag stryker mycket så det blir bra!

Jaha!

Vaknat igen efter att ha sovit intensivt inatt känns det som. Kan fortfarande inte förstå det där med lägenheten riktigt. Säljaren säger att hon accepterar mitt bud och att jag får köpa den. Men av någon anledning vill hon ändå ha visning på söndag och är inte beredd att skriva kontrakt fast hon är nöjd med pengarna. Lät som hon tyckte det var för enkelt för mäklaren som skulle slippa massa jobb och ändå få samma pengar av henne. Så jag hoppade såklart av. Nu är det bara att hoppas på ett lågt utgångsbud från någon (eller inget alls) så kan jag bjuda under mej själv och ändå köpa lägenheten så förlorat hon en slant. För budet från början var inte lågt för en lägenhet i det området. Lägenheten är i ett mycket fint skick men området klingar inte så vackert i många Västeråsares öron. Men det var just läget och närheten till vissa ställen som gjorde att jag slog till så snabbt! Nu får vi fokusera om och inte misströsta.

Vad tråkigt!

Ja där ser man,strul med säljaren av lägenheten,i detta läge har jag hoppat av affären. Stor besvikelse, vi får se vad som händer i veckan men mitt bud är borta just nu i alla fall!

Min tur nu!

Jo då nu ska jag vila på studsmattan en liten stund. Återställer vätskebalansen med ett glas vatten efter en snabb halvmilsprommenad. Kanske t om något längre. Skönt att få sträcka ut ordentligt!
Snart ska jag till garaget o h gjuta lite hade jag tänkt.



Vem kan det vara?

Någon ligger här och vilar sej under täcket på studsmattan! Finns inget bättre ställe för en liten lur!


Kanske der blir min tur sen när vi grillat klart!

Lunch

En mysig liten innergård på jobbet som står tom idag. Här ska jag dricka mitt lunchkaffe och till det njuta en bit choklad. Samtidigt surfa efter roliga inredningsgrejer och möbler! Nya tider i livet!



Jobbfrukost

Fem minuter innan arbetstidens början sitter jag och äter frukost i ett tomt lunchrum.Väntar på att något av mina ställen ska höra av sig om de behöver förstärkning idag. Lugnt än så länge!



Lägenhet!



Här är utsikten utanför huset vid den andra lägenheten jag tittade på idag. Mycket grönt är det! När jag väl hade tittat klart så kändes det helt rätt. Åkte och hämtade Jonas å så åkte vi till Strömsholm å fikade medan jag funderade. Ringe mäklaren och sa att jag kör på accept priset. Tur att jag var ute innan den öppna visningen. Nu ni så skriver vi förhoppningsvis på fredan så inget är helt hundra innan dess. Men 99,9%. Känns riktigt bra,inflytt 1:a juli isåfall.

Shopping!



Undrar om jag har nå pengar sa Eddie!

En till!

Nu dags för nästa visning,men det där att bara ha balkong? Vete sjutton om jag pallar. Tror jag tycker det var för stort renoveringsbehov på den första lägenheten. Vill inte renovera mera!

Titta på lägenhet.

Nu om några minuter ska jag få komma på en förhandsvisning på en lägenhet. Den står inte överst på listan men är värd att ses.

Rör på mej...

Nu har jag varit vaken i två timmar och inte gjort någonting annat än fikat och slöat. Vet ju att när jag kliver upp på min lediga dag på rätt länge så blir det full fart. Ska börja med att packa lite från garaget i bilen. Dumt att köra tomt till västerås när jag ändå ska dit.

Skön kväll!

Ikväll var det dags för veckogödning av alla blommor. Det gäller att hålla ordning på det hela då de ska ha olika sorters gödning också de små liven. Jag har även planterat om de tre plantorna prydnadskål som kommit upp efter frösådd. Som läget ser ut nu så är det balkong som gäller på de båda lägenheter jag har på gång. Var ska alla blommor ta vägen då? Kära nån! Annars har jag tagit en powerwalk på senkvällen. Vilka dofter och vilka sinnesintryck i drömparken och vid å prommenaden. Jag blir så lycklig av alla vackra växter som finns där. Solen följde mej hela vägen så där lagom varm och skön. Nu när jag sitter här känner jag mej nästan lite kulen.

Saker händer!



Lite av det senaste från betongverkstan!
Andra nyheter från idag är att det gick bra för skodan på besiktningen men det behövs bytas bromsbelägg på vänster fram. Beställer grejer ikväll.Bokat enskild tid med två mäklare för visning innan den öppna. Det kan vara nära nu. En av lägenheterna lockar mej mycket.. Imorgon på dagen är visningarna. Tur att jag bytte pass och jobbar torsdag istället så det gick att genomföra snabbt. Money talks again!

Väntar på...




Läget med boende!

Tidigare idag tackade jag nej till en budgivning på en lägenhet därjag tycker priset är för högt. Men man kan inte säga annat än att mäklare är bra på att ringa upp när de lovat. Konstigt vore det ju annars när det är pengar som talar. Ikväll har jag mailat en annan mäklare om en enskild visning innan den öppna visningen. Där kan jag tänka mej att betala vad de begär innan visningen om säljaren accepterar det. I vissa lägen kan det vara dumt att vänta även för en säljare. I det här fallet menar jag faktiskt det fysiska läget på lägenheten. I morgon ringer nog en glad och trevlig mäklare till mej så får vi se!

Ren bil



Här i solen utanför huset sprutar jag vatten på Lillskodan.



Ett rosa tvättfatt med mjukt skum ska strykas på med biltvättarsvampen. Efter diverse putsande och fejande å ännu mer dammsugning är vi nu beredda igen för besiktning.
Just när jag skulle ge mej iväg på en powerwalk dök min får upp på lite fika så det blev inget power ikväll men det får duga ändå. Fick ju i alla fall upp den här tingesten ur källaren med lite hjälp. Far kommer och tar den hem till sej en annan dag!



Glasspaus

Snart, om en stund ska jag tvätta bilen. Snart, snart, snart!

Jobbmåndag

Tja då är snart denna måndags arbetspass över. Bara hem å tvätta bilen inför morgondagens besiktning. Dessutom är det allvar nu vad det gäller att leta boende. Handpenningen för huset är på plats!

En junikväll.



En sån där vacker sommarkväll när det är omöjligt att lägga sej och sova. Varmt,vackert och ljust ute. Fågelkvitter runt mitt hus. Lite uppbrottstämning i tankarna såklart mitt i allt. Har flyttat in madrassen mot ena sovrumsväggen istället för som sängen stod förut, mitt i rummet. Det känns konstigt, för utsikten blir inte som den jag är van vid. Brukar se alla tre solcellslamporna från kudden. Men snart lägger jag ner huvudet och somnar säkert sött,för jag var ju igång riktigt tidigt i morse.

Söndagskväll!

Senare delen av kvällen har ägnats åt bilvård. Idag var det insidan som fick sitt. Inte helt för jag måste till macken och låna grovdammsugaren så jag får bort allt skräp från brädor och skrot som körts. Det och så tvätta bilen på utsidan får bli imorgon.


Har ni sett vad stora och fina minisolrosorna är.



Håller även på att putsa till den här betongplattan jag gjutit. Det blev rätt mycket nya grejer gjutna också idag.

Trevligt!

Jag har haft besök av hälften av de nya ägarparet på mitt hus. Det var kvinnan i familjen som kom och ville känna in känslan lite. Det känns bra att sälja till så positiva och engagerade människor. Jag tror de kommer att fixa till det riktigt bra här. Jag tror dessutom att jag kommer att få tag på ett riktigt bra ställe jag med!

Lite nytt



Detta är en ljuslist med ledlampor. Den ska inte användas förrän på nya stället. Man kan antingen koppla ihop den till en lång del eller använda de två delarna parallellt. Spännande att fundera på vart den kommer att hamna då. Har lite möbler på gång till nya stället men först måste jag ju se om de kan användas beroende på planritning! Ut med mej å klipp gräs nu eller nåt!

En söndag med fart i!

Ja efter min lugna morgonstund så satte jag full fart. Bakade en LCHF paj och ett matbröd också LCHF förstås. Sedan iväg ut på shopping. Väl tillbaka här kom köparen till garderoberna jag hade på annons och hämtade grejerna! Ska strax ta bort annonsen från blocket. Passar på och gjuter massa betong också, men om några timmar får jag besök och tills dess får jag snygga till det som går i denna tomma boning. Kanske ska jag tvätta bilen också! I alla fall inuti för på tisdag är det besiktning!

Morgonpigg!

Det är visst bara tuppen och jag som är vakna än. Har hunnit diska och gjort mej lite frukost. Har en massa saker att göra med huset idag så det är skönt att vara igång tidigt så det inte behöver bli nån stress.

Fredag.lördag!

Ja det blev ju poolparty hemma hos en jobbarkompis igår kväll. Det blev bara en av alla 27 som badade. Men vi hade jättekul och åt och drack och skrattade. På nattkröken var vi ett gäng som gick vidare till nya puben Players in här i Enköping. Bra ställe. Vilade hela förmiddagen men sen blev det fart på mej. Hämtade flyttlådor på jobbet som jag packade. Fyllde hela Skodan och sen till Pelle för att hämta nyckel till förrådet. Förresten innan jag åkte hann jag fika med Robban som kom förbi också! Jonas hjälpte mej packa ur i Västerås,och sen åkte jag och handlade glass och grädde som jag nu proppat i mej!

RSS 2.0