Bröllop

Titta, det hänger en brudklänning i min garderob. Brudgummen får inte se den så jag kan inte visa hur underbart vacker den är. I sommar får vi gå på bröllop, jag får redan glädjetårar.


Ledig

I morgon är jag ledig, slutade kl fyra idag så ledigheten har startat. Egentligen gör jag inget särskilt just nu, bara låtar mej och njuter.


Jobbar på

Ja i morgon jobbar jag igen. Sedan på tisdag blir jag ledig efter långhelg på jobbet. Hann i alla fall till Erikslund och shoppa lite mellan mina två pass idag. Ja det är då full rulle hela tiden.


Strömavbrott

När strömmen kom tillbaka efter ett avbrott nu på förmiddagen så hade ledbelysningen under skåpen vid diskbänken lagat sej själv. En av delarna dog vid förra strömavbrottet vi hade. Nu hade det nollställt sej och startade igen. Bra det i vintermörkret.


Hemma i Västerås

I morgon är det jobbardags igen efter en veckas ledighet. Mycket hann vi med i norrland, men vi är inte klara än så vi återkommer inom kort. Nu är det sovdags.


Pink ladies

Äter amerikansk veggieburgare i Sundsvall på Pink Ladies. Gott!

Åker snart

Om en kort stund lämnar vi Gideå och startar resan hem. Kommer snart tillbaka.
 

Morgon

Nu är vi i farten igen med jobbandet. Snart åker vi till återbruket igen med ett lass och så rullar dagen på. Idag regnar det inte så mycket så vi kanske klarar oss från att bli genomvåta som igår.

Spar inte

Herregud jag får dåndimpen på grejer.
 
Tusen lass till återbruket som ligger nästan 3mil från oss i Gideå
 
 

Mycket jobb

Mycket jobb är det. Fram och tillbaka mellan återbruket, nya Norrlands lyan och gamla norrlandslyan. Vi har också varit på fjällräven outlet här i Örnsköldsvik. Jacka till Eddie och värsting varma stövlar till mej. Dyrt men billigt.


Mycket jobb

Mycket jobb är det. Fram och tillbaka mellan återbruket, nya Norrlands lyan och gamla norrlandslyan. Vi har också varit på fjällräven outlet här i Örnsköldsvik. Jacka till Eddie och värsting varma stövlar till mej. Dyrt men billigt.


Drar vidare

Nu lämnar vi Frövi och mellanlandar i Västerås och sedan vidare till Örnsköldsvik. Hörs!


Semester

En veckas semester. Nästa måndag börjar jag jobba igen. Direkt hit till Frövi i går för att jobba med lägenheterna. Nu ska vi luncha.


Mitt i natten

Tänk att jag vaknade av mej själv för typ en halvtimme sen. Nu måste jag sova igen så det snart blir morgon.


Kväller

Mycket snö har vi fått här, kanske inte lika illa som i Stockholm, men det räcker. Det har blivit mycket gjort här idag. Bakat två gånger, det blev ju scones i morse. Till kvällen gjorde jag godaste hälsobomben, mixade jordgubbar och en apelsin. Lagom tjockt för att dricka. Toppade med nyttiga frön. Ja det är rätt städat här nu men jag fortsätter i morgon eftersom jag börjar kl två. Nu blir det nån dokumentär på plattan. Här är en bild på en hallon drink jag gjorde på jobbet


Kanske nu

Nu jäklar har jag avinstallerat och installerat appen och provar nu med att publicera en snöbild från i förmiddags.


Skriver från plattan

Nu är muffinsarna i ugnen. Hoppas det fortfarande  luktar nybakat näf Eddie kommer hem från jobbet ikväll.Han skulle ända till Kristinehamn och lämna paket för UPS. Jag har slängt  massa grejer och städat och röjt. Var ut en tur i snön och handlade vid lunchtid. Bra hemma mysfaktor idag. Men var är bilden nu då, trodde jag sparat den här men det spökar visst
Nu så. Detta är de fina muffinsformarna
 
 

Ska baka

Nu vill jag kunna ladda upp bilder, vad är felet? Jag köpte så fina muffinsformar som jag tänkte visa men något är fel. Kanske på mej .


Vintrigt idag

Prommenad till jobbet i vinterväder idag. Det gick det med. Hem till tvättstugan efter det och samtidigt plockande i lägenheten, det känns fullt i skåp och lådor. Jag fick ett paket med kläder jag beställt från Bonprix.Eddie var snäll och hämtade ut det så mamma fick vara inne i värmen. Jag är nöjd med alla tre plaggen, lite varmare tröjaktiga saker var det. Alltid lika kul med tillskott i garderoben. Dags att sova nu så godnatt och suss gott.

Halloj

Jag är i tvättstugan, så ni vet liksom!


Bilder

Tänkte visa dessa bilder i andra inlägg men jag kunde inte ladda pp dem ifrån telefonen. Tråkigt för det är ju den jag använder mst till bloggen. Löser sig säkert
Kvällsmys på farmen.
 
Ljusbricka med alla delar från Märta.
Paviljongen plockas ner för vintern. Även ställningen fick komma in.
Lärkträden ser orange ut i solskenet.
 
 
 
 
 

Farmen

 
Vi har hade en toppendag på farmen i lördags! Svea,jag mina tre barn med sina kära, och såklart min kära. Solen lyste och vi njöt av skogsprommenad och grillade tillsammans. Synd att jag inte lyckas ladda upp bilder för tillfället från mobilen hit. Det var också dags att vinterbona lite,innanfönstren kom i och vi plockade bort paviljongen. Köksskåpen tömdes till viss del. Sorgligt på sitt vis men vi har bestämt att fira nyår där igen.
Idag var vi i Frövi och byggde badrum. Härligt att ha flera hem att lätt installera sig i. Jst nu är det sängen i Västerås som gäller.

Mysfix

Nybesiktad bil utan anmärkning. Fika med Eddie och Bella och nu hemmapyssel. Vad mysigt. En ljusbricka där alla delar kommer från Märta i Gideå. Friskt blandat med material men den lyser så vackert. Jag har testat!

Ledig

Efter fika i Enköping blir det Kista nu. En ledig dag ska utnyttjas.

RSS 2.0