September kommer snart...

Ikväll blir det en tidig kväll,framför mej har jag en jobbarhelg och då vill jag vara pigg och vaken! Det jag gjort sen hemkomsten från dagens jobb är att fortsätta räddningsarbetet vad det gäller alla halvdränkta blommor som behöver få torka upp. Det känns verkligen höstlikt,både för att jag plockar undan i trädgården bit för bit,men också för att jag vet att imorgon är det en ny månad. September och det är ju den första höstmånaden på året. Visserligen har vi en massa underbara och fina höstdagar framför oss att göra utflykter och loppisvändor på och det ska jag hinna med en hel del av hade jag tänkt!
Annars vill jag säga att jag har massor av varma tankar för såna Smurfar som är ute och jobbar i detta regnväder vi haft idag. Jag vet ju hur lätt det är att bli sjuk när man far ut och in mellan värme och fukt!  Kan vara riktigt tufft och energikrävande. Bara de bästa klarar det!
 
Kanske tårar kanske regn,vad vet jag!

lunchtime!

Hemma på lunch och lite vila. Alltid skönt att byta miljö och se annat än jobbet för en stund. Det är ju intevarje dag som det är möjligt att fara hem den korta stunden men idag passade jag på. Kaffet har nog lagom dricktemperatur nu så jag ska ta mej en slurk!

Lilla fågel blå!

Min förmiddag gick åt till diverse sysslor härhemma. Det är inte klokt vad jag städar och plockar. Går liksom på djupet med sommaren och den kommande hösten vad det gäller grejer och kläder. Kanske inte så ofta jag har tid eller så kanske det har med lust att göra. Vem vet! Åkte i alla fall till Västerås strax efter lunch där jag sammanstrålade med Jenny, Mimmi och Svea vid kajens fik. Mysigt och glassigt att sitta där. Sedan var vi till Ikea och shoppade tills det var dags att plocka upp Eddie som slutat skolan. Vidare till Dollarstore för mera shopping. Jenny for sedan vidare till sitt och vi andra drog till Östermalmsgatan för matlagning och byråskruvande. Framåt åttatiden var jag tillbaka hemma och lastade ur det mesta av allt som jag ska förvara tills vidare som tjejerna inte behövde för tillfället. Tur jag har gott om plats i källaren!  Annars har kvällen varit lugn och fin !
Vackert från min powerwalk rutt!

Morgonsysslor

Vaknat och hunnit dricka kaffe i sängen,mysmorgon med andra ord! Var ut och kollade in om snigeln låg kvar på sin plats men det gjorde den inte! Undrar var den är nu då? Under någon annan platta som jag behöver lyfta på eller vaddå?
Annars har jag också plockat lite med pelargonerna som börjar bli lite höstslitna,men de blommar fantastiskt fint trots allt! Ställde ut de röda gerberorna på grindstolparna också. Om vädret håller sig så här så får de vara ute på nätterna,det är ju för tidigt för frost egentligen! Jag har nog bestämt mej för att plantera det vackra prydnadsgräst på baksidan så länge,meningen var att det skulle stå på framsidan mot staketet men jag avvaktar nog tills all plattläggning är klar så jag inte är för snabb att plantera. Höstanemonen jag planterade igår ser ut att trivas alldeles utmärkt på platsen den fick! Vad bra!
Här är just en sån Anemon som jag fnissar tillsammans med!

En känga eller två!

Då är det bara att vänta på leverans från Hongkong då! Hakade på den nya trenden med grönt vad det gäller höstens färger. Som barn gillade jag verkligen gröna kläder men fick ha mest rosa eftersom min mor tyckte jag passade i det! Inte för att jag fick nya kläder särskilt ofta men så tyckte hon! Nu blev dessa kängor jag beställde mer åt det ljusblåa hållet som synes men jag gillar dom! Så om så där en tjugo dagar kan jag nog hämta ut dem!
Kvinnliga men ändå lite grova, det blir bra i höst till min nya skinnjacka!

Pantersnigel!

Det visar sig efter en stunds googlande att saken under min stenplatta kan vara en pantersnigel och inte alls farlig isåfall! För växterna alltså! Tdligen förekommer de inte i någon större mängd och de äter vissna och torra växter! På ett ställe läste jag t om om en person som studerat dessa varelser och säger att de kan motverka mördarsniglar. Kommer inte ihåg på vilket sätt och jag vill inte läsa nå mer angående detta ämne ikväll. Då får man väl mardrömmar! I alla fall låg den kvar på samma ställe och på samma sätt alldeles nyss när jag var ut och lyste på den! Alltid något positivt med det tror jag! Det första jag gör i morgonbitti är att studsa upp ch kolla om det hänt nått nytt under natten! Glöm sniglar nu och njut av tanken på att en ledig dag väntar imorgon!

Blommor å sånt!

Titta vad som fanns i mobilen,en bild från Tramps där kräftskivan hölls i Lördags!

 
Var en sväng till växtriket och handlade lite blomster tidigare idag! Tre stycken Gerbera för 59 kr. Två röda och en vit blev det! Två är på altan och en inne!
 
Äntligen har jag en egen Höstanemon! dessa är riktigt vackra och blommar från nu till långt in i Oktober om man har tur! Stora och kraftiga blir plantorna också om de trivs!
Här har den kommit på plats i rabatten! Hoppas den kommer att trivas hos mej!
En tuva med ett vackert gräs köpte jag också. Har ännu inte planterat den eftersom den där "läskiga grejen" kom ivägen för mitt arbete! Det är säkert den här fuktiga sommaren med allt regn som lockar fram en massa otrevligheter från sina gömmor!
En till blombild, dessa sötisar mår i alla fall bra och blommar glatt! De matchar min tvätt så vackert eller hur!
 

Fy snubban!

Måste börja med nåt läbbigt! Kolla vad som låg under en stenplatta som jag lyfte på däe jag håller på och arbetar på framsidan! Bara för en vecka sen lade jag dit plattan på prov och då fanns inte läbbigheten där. Idag skulle jag lyfta på den för att lägga fast stenen permanent med sand under och då...

 Men fy vad läskigt, jag vågade inte gå närmare med kameran, men efter en timme hade saken inte rört på sig så den kanske är död?
Någon på fejjan tipsade om att det kan vara en mördarsnigel,å då är man väl illa ute! Strax ska jag gå ut och kolla om den rört sej! Blää!

Goda osten!

Blev toksugen på nån god ost! Det händer knappt aldrig i mitt liv så jag blev själv förvånad. Men eftersom man ska lyssna på vad kroppen säger så köpte jag en ost. En Boxholms havssalt och örter! Helt underbar god. Den har jag på en osaltad riskaka och till det dricker jag kycklingbuljong! Mmmm vad gott! Kanske det smakar extra bra sen jag har städat i huset och plockat undan en del grejer som inte behövs längre nu när det inte är så mycket sommar ute! Tänk att det var flera på jobbet som pratade om frost i morse,inte klokt vi är ju fortfarande i Augusti ju! Nu blir det mera ost!


Det nya!

Den här ska värma mej i höst vid finare tillfällen än på jobbet hade jag tänkt,den köpte jag idag.

Å en mysig tröja, det syns inget vidare på bilden att det är glittertrådar i så man skiner lite i höstmörkret!

Ja det blev lite annat smått och gott till, ett par vaxade svarta jeans,linnen mm. Nu har jag faktiskt strykt lite tvätt och plockat undan den. Börjar arrangera om lite smått i garderoberna för att om ett tag starta arbetet med att plocka upp alla vinterkläder och ta undan sommarkollektionen.

 


Hejsan då!

Nu har även måndagen hunnit passera förbi. Helgen har varit ledig från jobb och jag har haft det riktigt mysigt! I lördags var det arbete på tomten med gräsklippning och fixande i rabatter. Bl a flyttade jag på en rosbuske och ändrade om stensättningen runt en rabatt. Sedan framåt kvällen bar det av ut till Tramps på kräftskiva. Superbra kväll. Under söndagen fick jag ett mlass med grus hemkört igen,verkar kunna gå åt hur mycket som helst! Det är visserligen inget roligt för ryggen med allt av och på lastande men det är bara att bita ihop och göra det! Efter jobbet idag tog jag mej en shoppingtur till Kista och Barkarby där jag spatserade runt i lugn och ro. Köpte lite nytt till hösten i klädväg som jag kanske visar senare. Nu ska jag plocka undan lite här hemma,det blir lite högar här och där fast man inte är hemma,konstigt det!

Söta Svea!

Här ligger min nattgäst i trädgården och myser. Svea följde med mig hem igårkväll efter en middag hos Jenny med familjen! Mimmi skulle jobba natt och Eddie fick ledigt från jobbet som nattvakt åt Svea. När vi kom hit igårkväll passade vi på att ta en lång kvällsprommenad och sen blev det mys och buskväll!

Glatt överraskad.

Först en arbetsdag på jobbet och sedan arbete med att hämta sten hos far min i Surahammar. När jag kom tillbaka hem så hade jag haft besök som lämnat en blomma och ett brev med mitt namn på utanför min dörr. Vilken överraskning,jag tänkte att det kanske var någon som ville gratulera mej i efterskott på min födelsedag,men det var större än så! Det var ett tack från underbara människor jag träffar i mitt yrke,som uppskattade mitt arbete och ville berätta det. Jag blev verkligen rörd och glad! Tack så mycket för att ni tog er tid och gjorde detta för mej!
En stor vinröd krysantemumboll pryder nu min trappa!
Nu hoppas jag på att regnet skall upphöra och att det torkar upp tills imorgon så jag kan använda tiden till att fortsätta fixa på gården!

Bildkavalkad!

Klurade lite på hur det skulle kunna se ut vid mina "pidestaler". Så fort jag hämtat mer plattor i morgon så ska jag färdigställa den här tanken. På med fiberduk runt kvadraten,sedan vanligt grus som jag har massor av och till sist dekorsten i någon färg. Det kan bli bra. Bättre än förut i alla fall.
Så här såg det ut för några veckor sen när jag startade upp det hela. sedan dess har ideerna sprutat fram och nu håller jag på att landa i allt skapande.
Här är en blomma som jag fått av en annan blomma på mitt jobb! Den ska få växa till sej och sedan planteras ut både på bak och framsidan av huset!
Å så en vy över arbetsplatsen!
Här är min fina nya skottkärra!
 

Men hej!

Tänk att jag inte tar mej tid som förr att skriva här! eEgentligen är väl allt som vanligt vad det gäller det jag gör! Jobbar och stökar med huset och åker på loppis! Just nu har jag fullt upp med att skaffa och lägga plattor på framsidan av huset. Ny skottkärra har jag också,en present jag fick på min födelsedag i söndags.Värmepump till huset är på gång och det i sin tur gör att jag kommer att bli av med BMW:n som står på min gård. Faktiskt en mycket lyckad deal på gång vad det gäller det! Tänk att jag får garaget ledigt i vinter så jag kan jobba med betongen plus ta in Skodan om det skulle behövas. Nu är det lite mat på G och sen plattläggning en stund! See you!

Bilder ger minnena fart!

Det här med bilder och vad de gör med ens minnen! Här på bloggen lägger jag upp massor med bilder som jag tar i mitt vardagsliv. De kanske inte är så betydelsefulla för andra, men när jag ser dem så minns jag mer av tillfället runt ikring än vad jag skulle gjort om de inte fanns att beskåda. Visst kan man ha dem bara på sin egen hårddisk om syftet bara är att minnas mer av just det tillfället. Så är det ju. Men nu väljer jag båda alternativen för att jag vill det. Jag spar på en lagringsplats på nätet,på min hårddisk,på en extern hårddisk och så här på bloggen! Snacka om att säkerhetskopiera! Då ska jag väl i alla fall kunna bevara mina fina minnen långt fram i tiden!
Det jag kommer att minnas med hjälp av den här bilden är bla vilka vi var som satt på bryggan vid Skantzen i Hallstahammar och käkade melon en vanlig torsdag i augusti 2012. Och allt det andra vi företog oss på denna utflykt.
Dessa kanelbullar kommer inte att glömmas! Strömsholm likaså ihågkommet!
Å så Svea som kom tillbaka till familjen igen! Jag lovar att hon kände igen sin "mormor". Dagen till ära fick hon en rå potatis av mej att busa med. Det är Svea det!
Just det ja! Jenny hade tappat ljuddämparen på sin tjejcab och åkte till far sin för att få hjälp. Gänget passade på att äta och umgås samtidigt!
Martin ( som syns bakom hytten) och Uffe diskuterart denna skapelse medan Jenny lånar Eddies keps för att få rätta looken som driver! Undrar egentligen hur många såna här bilder på människor som "provkör" trucken det finns!
 

Härlig dag!

Okej då, var ska vi börja! En salig röra av arbete och nöje har pågått de senaste dagarna. Så full fart att jag inte hunnit med att skriva här. Igårkväll hann jag i alla fall med att lägga lite sten på framsidan igen. Det var ett tag sen! Det går finfint framåt kan jag säga! Senare,faktiskt på natt kröken fick jag sällskap på en vandring till drömparken för att kolla in hur där ser ut när det är mörkt och alla lampor i planteringarna lyser.
Här är ett exempel. Kanske lite suddigt men ändå. Promenaden gick vidare genom Enköpingsnatten och det var jättemysigt!
Hem för att sova ett par timmar och imorse bar det iväg med samma sällskap på en loppis och utflyktsvända. Faktiskt höll även den på till sent inpå kvällen. Tvätten som legat i maskinen sen vi for är nu upphängd i alla fall.
På den lilla ön har vi nyss suttit och mumsat melon. Detta är Skantzen i Hallstahammar. En kaffepaus gjordes innan i Strömsholm där de har värsta goda kanelbullarna! Loppisar i Kungsör och Köping har besöks och som vanligt packades lillskodan full med fynd som vi hittat. Ja det finns ingen ände egentligen,varken på fynd eller fina platser att besöka.

Puh!

Hallå,nu är jag tillbaka efter en härlig weekend i Västerås! Redan i fredags landade jag där och kom inte hem förrän sent söndag kväll. Underbar släkt, vänner och annat mys har funnits runt mej hela tiden! Flygand fläng kan man kalla det! Idag har jag jobbat ,varit på loppis och hunnit fram och tillbaka till Västerås igen! Nu senare på kvällen har jag försökt reda upp lite hemma också. Det är lätt att det blir stökigt när man aldrig är hemma annat än sena kvällar. Konstigt nog kanske men saker åker bara hit och dit,jag tänker att det tar jag sen,men det är riktigt skönt när "sen" är ganska långt borta. Men nu skall det väl strax bli lugnare ett tag. Det är ju faktiskt skönt att vara hemma och mysa också!

Veckoslut

Så nu är det färdigjobbat för den här veckan. En ledig helg stundar som jag hoppas jag kan fylla med diverse roligheter att berätta om vartefter!

Fick till det...

Gardinstången och gardinerna som legat och väntat på att få bli uppsatta kom äntligen på plats på altanen. Nu kan jag dra för dem när jag vill så det inte kommer in massa skräp på mattan när det blåser ute.Mysigt blev det också!

Augustitorsdag

Sovmorgon i morse! Vaknade ändå i ganska bra tid. Det ihållande regnet från igår hade gett upp och blommorna i krukorna på gården var dyngblöta. Tog ett varv och pysslade lite med dem. Satt ochkså upp en gardinstång vid utgången till altanen så det inte blåser in så mycket boss och skräp på mattan därute nu i höst.Var till Västerås en sväng och sen på eftermiddan har jag jobbat med plattläggningen som en galning. det tar sej i alla fall.
Många omplock och ändringar av pusslandet har det blivit. En trevlig dam som gick förbi på prommenad sa så här : Hur går det får du ihop pusslet? Hon hade nog följt arbetets gång när hon gått förbi på dagarna.Det känns som de plattor som syns på bilden nu ska ligga där de ligger i fortsättningen. Utom de små nya som syns lite nedanför trappen. Vartefter jag tar bort en av de större för att använda i pusslet lägger jag dit av de nya för att det ska finnas nåt att gå på. Men så småningom lägger jag dit dem ordentligt med ny sand under. Det gamla var ganska snett. De nya plattorna ser lite bruna ut men när de torkat upp efter allt regnande så blir de ljusa igen. Kan bli snyggt när det blir klart!

Regnskit!

Herregud vilken kväll kändes som en sån där trist januarikväll när man varken kan gå ut eller kommer på något att göra inne. Då är det tur att det finns facebook och sms så man kan umgås med vänner i alla fall. När man hör till dem som var med då datorer inte fanns är det fortfarande rätt häftigt att tänka på att man faktiskt klarade sig i alla fall då. Men på det planet tycker jag inte det var bättre förr. Det här är verkligen bra och uppiggande! För en stund sen satt jag och tittade på några av mina tusentals foron som den digitala världen berikat mej med. Helt underbart att minnas till, Jag blir så uppiggad av att se dessa bilder och att lyssna på all musik jag sparat på min hårddisk. Nu ska jag sluta låta som en gammal stofil och bli lite social på nätet!
 
 

Sluta regna då!!!

Nog för att det regnat mycket denna sommar, jag har verkligen försökt bita ihop och göra det bästa av det i alla fall. Men idag blev jag faktiskt riktigt sur och besviken när det började regna ordentligt precis när jag slutade jobbet.Jag hade verkligen sett fram emot att få jobba på framsidan med plattorna idag. Men det bara fortsätter att regna och det har tom åskat en sväng. Nä det var surt i dubbla bemärkelser.Istället får jag tänka på att det snart är helg och då ska jag ta mej för en massa roliga saker hade jag tänkt. Riktigt vad och hur är inte helt klart än,men planerna håller på att formas vartefter. Ja ikväll får det väl bli en innefixar kväll då,lika bra att inse det!
 
 
Å nu när det känns så här höstlikt och trist så börjar jag sakna photoshop som varit så viktigt i såå många år för mej. Sedan kameran gick sönder så har det ju inte varit som förr. En van redigerare vet att det inte räcker med en jävligt bra mobilkamera om man vill skapa konst av bilder                                                       r. Det är så kul att skapa såna här små grejer till dekoration på olika sidor man är på. Ska nog sjutton öppna shoppen och göra nått nytt!
 

Dagens aktiviteter!

Strax är lunchen över för idag och jag startar eftermiddagspasset på jobbet! Så fort jag slutar bär det av hem för att jobba vidare med plattorna på gården.I dag är tanken att läggningen skall gå lite mera framåt,igår var det mycket tillrättaläggande och justerande av det gamla jag gjort. Det gäller också att begränsa sej så jag inte skenar iväg och gräver upp för mycket innan hösten!
Här är en bild som inspirerat mitt tänkande om hur jag vill ordna det runt mina "avloppsrör".

Kvällens händelser

Här är några saker jag använder för att få mitt anläggnigsarbete någotsånär rakt. En bräda, en  tumstock och vattenpass. Oumbärliga grejer. Om man tittar noga på den lilla bubblan på passet så ser man att just här är det hundra % rakt. Men det är ett riktigt pysslande för att få till det när man gör det hela på mitt amatörmässiga vis,men det funkar!
Den här bilden togs tidigt ikväll när det kom en regnskur och jag var tvungen att ta en paus. Sen dess har en hel del hänt. I det här läget hade jag i alla fall fått dit de två cementrören brevid det fasta och ramat in det hela med vitt mexitegel.
Så här såg det ut när jag pausade. Under det lilla skärmtaket kom inte regnet åt mej så det var riktigt mysigt faktiskt.
När jag höll på och jobbade strax efter så kom tvåav mina jobbarkompisar på besök genom skogen. Vi blev sittande på altan och drack kaffe och pratade. Sånt är mysigt värre!

Hemma på lunch

 
Här är de vackra blommorna jag sådde från frö i våras,de vänder sig mot solen och visar sin prakt men så fort det blir skugga så slår de ihop sej igen och vilar.Jag ska ta och kolla upp vad de hette för dessa vill jga ha igen!
Här är min lycka för idag. Alla mina nya plattor och stenar som väntar på att läggas. De fint staplade till vänster i bild är de jag köpte på Byggmax. de andra är fådda!
Här är gruset som kördes igår, det räcker mer än väl till läggningen,det som blir över går åt till andra projekt!
Det låga röret är en kontrollbrunn till av loppet som jag inte kan göra något åt.Istället är det bara att göra något vettigt av det faktum att den finns där. Till höger är ett betong rör som jag fick igår som grävts ner i marken. Ett till ligger och väntar på att bli urlyft ur bilen och skall grävas ner framför dessa mot staketet. Det blir helt enkelt en lite plantering av det hela. Runt om tänkte jag sen fylla med vacker vit och färgad sten! Nu är frågan om vad som skall hända med det röda staketet ännu mer aktuell. Snart har jag bestämt mej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En stenbra dag

Såå där ja,nu ska det äntligen bli allmänt känt vad jag pysslat med idag. Vaknade upp till en ledig dag,ledig vad det gäller jobbet där jag får lön i alla fall! Efter en kopp kaffe gav jag mej av för att återigen lasta släpvagnen som lånats av far full med grus. På samma lass åkte det med några 50x50 cm stenplattor. Tror det var sex stycken.Lite fika i solskenet och sen staratde chauffören ekipaget som tog oss till Enköping. Här kastades gruset av i flygande fart och sedan gick färden mot Byggmax där jag handlade 150 st stenar.
Naturgrå, 210x140x40mm
2,64 kr styck var priset. Nu had Byggamx precis bytt leverantör av denna deras billigaste sten,så den jag köpte var lite annorlunda på ytan och hade en fasad kant upptill. Snyggare tyckte jag och valde den. Det fanns även kvar av denna på bilden men jag är nöjd. Hem och lassa av igen och sen till Surahammar och lämna tillbaka släpvagnen hos far. De två gentlemen som hjälpte mig var väl värda lite mat,så jag bjöd dem och mig själv på pizza i Sura. Sedan tillbaka och hämta min egen bil och lasta den full med ytterligare lite roligheter till trädgården.
På väg hem stannade jag till i Västerås hos min goda väninna och där blev det prat och kaffe tillsdess att jag gav mej av hemåt i regnet och trött i ryggen hamnade här!
Nu med så mycket nytt material till plattläggningen så kan jag nog plocka om lite och få det ännu bättre än vad jag kunnat drömma om. Därför vill jag säga,var rädd om dina vänner och var en god människa så ska du se att livet blir bra mycket bättre.
Titta vad mysigt Mimmi har då,just nu är hon i Turkiet och njuter av värme och annat. Det är henne väl unt!
Å här är storasyster som nyligen tappat avgasröret på bilen sin!
Lillebror Eddie undanber sig att vara med på bild just idag!

Hej å hå...

Jobbarhelg pågår! Idag är det delad tur som gäller så nu har jag varit hemma sen kl 14.00 och vilat ,eller vad man ska kalla det! Passade på att klippa gräsmattan som var rejält långhårig.Hann inte hela för jag fick också använda kantsaxen och frisera med. Fint blir det och kul är det bara man börjar!
 
Verum® Hälsoyoghurt 0,5% Laktosfri Vanilj
Ett tips på en riktigt god Musli. Coops egna produkt. Just den här sorten måste det vara. Till den använder jag Verums laktosfria hälsoyoghurt. Fett gott om man nu får uttrycka sig så! Strax sticker jag till jobbet men nån gång under kvällen blir det en portion av ovanstående läckerheter!

Ledig några timmar!

Meningen var ju att jag skulle jobba idag mellan 7 och 16. Nu blev det ett pass mellan 7 och halv tio istället. Hem ett par timmar och vara ledig,sen tillbaka kl 17.00 och fyller upp personalkvoten fram till 22.00. så nu har jag redan hunnit stryka ett lass med skrynklig ren tvätt som legat till sej på stolen i köket. Om nån stund bär det av till brödet och fiskarna med några påsar kläder som inte behövs här längre. Skönt att få lite utrymme i garderoben för allt kul som skall inhandlas till hösten. På tal om höst så har vi höstväder i Enköping idag,lite småtrist faktiskt men så är det!

Min lediga dag

Idag vaknade jag utsövd till en ledig dag. Kaffe och macka på sängen och sen lite småstädning och undanplockande härhemma. Vid 12-tiden plockade Eddie och jag upp Marie på stationen och så for vi till Barkarby och Kista för lite shopping. En varm och solig dag fick vi..Mat blev det på Levinskys i Kista. På väg hem stannade vi för fika på Dinners i Ekolsund. Här är utsikten!
I morse när jag spatserade i trädgården såg jag att flera av blommorna jag väntat på hade slagit ut. Glömde ta en bild å skulle göra det nyss.Då hade de rackarna slagit ihop sig igen för nattvila. Men man kan ju ana vad som gömmer sig därinne!
I morgon skall jag ta en bättre bild,bara att hoppas att det blir soligt så den vågar blotta sej!
 

Augustikväll

Augusti började med riktigt fint väder,kan inte påminna mej att det regnat en enda gång idag! Vi får hoppas det håller i sej! Efter jobbet var det fullt hus här hemma Mimmi å eddie höll låda och jag lagade mat. Förresten har jag hunnit klippa mej idag,Enköpings nyaste och coolaste klippställe.
http://www.facebook.com/enkopingsharcenter?filter=2
 
Tre maskiner tvätt blev tvättade åt Mimmi som om några dagar åker till Turkiet på semester. nu har hon rena kläder tills dess. Jag har också flåsat runt minPW runda ikväll. Ungefär vid åttasnåret var väl det. Skönt som
alltid.
Ja å så det gamla vanliga,en bild på det framåtskridande arbetet med stenar och plattor. Mycket pyssel och tillrättaläggande kvar men det blir ju bara lättare och lättare ju längre man kommer. Det går liksom att planera
bättre när man har lite yttre ramar.Nu tänker jag bara koppla av och njuta av augustikvällen och så får vi se om jag blir ledig imorgon,hade i alla fall tänkt så,men man vet ju aldrig!
 
 

RSS 2.0