Blomstertid igen

Har varit en tur och handlat lite höstfägring! ska stöka om lite bland trötta sommarblommor som blommat så fint hela sommaren i mina krukor. Även de andra vännerna i rabatterna har fått lite näring,de ska ju hålla lite till! De nya jag köpte ska jag fixa till en liten samplantering med. Kan säkert inte hålla mej utan kommer nog att visa den för er så småningom. Visst är det fint med dessa sensommardagar som verkar vara på gång nu,allt i naturen får liksom ny skjuts och kommer igen en stund till! Här leker kurrarna för fullt i träden och gräset växer för fullt igen. Kanske blir det lite motion nån dag med klipparen ,vi får väl se! Nu tar jag med mej en kopp kaffe ut i trädgården och fortsätter njuta,hoppas ni alla har det gott därute så ses vi sen!

All of my love!

Kommentarer
Postat av: Irene

Hej kompis.

Tänk att du får så mkt gjort, fastän du jobbar nästan hela dygnet. Vi har varit i Tungelsta och haft det lite mysigt ett tag. Vilket väder, och blomningen tar fart igen , hösten äe sååå vacker, kall på morgonen, och lite värmande på e.m

Vi ska festa lite i kväll, synd att du jobbar så du inte kan va med. Men du kommer säkert må bättre än vi i morgon. Kram på dig. ps köp lite godsaker nu.

2010-08-28 @ 16:21:53
Postat av: chevalena

Lite jobb kan väl inte komma ivägen för lite partaj! Slutar ju kl 22.00 så jag hinner nog vända upp och ner på Enköping ikväll i alla fall! Skulle hellre varit med er och haft ölhävning med gubben din,för dej kan kan väl aldrig slå! Ha det bäst i kväll!

2010-08-28 @ 22:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0