kalasfix!

Nu ner med rumpan en stund! Har fixat lite härhemma så nu ser det så trevligt ut som det egentligen är här hemma! alltid kul med lite kalas,det är ju en riktigt bra anledning till att träffas. Å så är det ju så fiffigt att man kan kalasa i många dagar och på många sätt beroende på hur man lägger upp det hela.Jag tycker om att ha tid med den som vill gratulera så då kan m,an dela upp det på flera tillfällen så man hinner njuta av alla man har runt sej! Tänker inte stressa bort detta tillfälle!


Kommentarer
Postat av: youknow

Hi lovely. A little bird told me that it´s your birthday today. I send my love and congratualations, sorry that i can´t join you on your 50 day.

Love, peace and understanding // YouKnow

2010-08-19 @ 15:16:51
Postat av: Irene

Hej kompis. Hjärtliga GRATTIS på din 50-års dag. Välkommen på den nya vackra och spännande sidan av livet. Hoppas du får en trevlig födelsedag, med släkt och vänner, skratt och mkt glädje.

Fåglarna är nu tacksamma att det kommit en ny foderutdelare till drömparken, vi kan aldrig bli för många, vet du. Vi behövs överallt. Många många kramar skall du ha från oss . Synd att min förkylning skulle bryta ut nu, så jag inte kan komma o överraska. Men vi tar igen det snart. P o K

2010-08-19 @ 15:22:56
Postat av: Chevalena

Tack snälla vänner för era gratulationer!Dear Mr youknow, I had a wondwerful birthday party here today! Maybe we can celebrate next time you come around! Hope it will be very soon! Irene,kommer du ihåg det gamla skrället till tvättmaskin vi hade i källaren,Nu är det adjöss med den, Fick en alldeles ny tipptopp modern en idag av mina barn m fl. Den står där inkopplad och klar och bara tvättar!

2010-08-19 @ 21:14:14
Postat av: Irene

Härligt att du haft en trevlig 50 dag, i morgon börjar det, vet du. Återigen välkommen. Va bra att du fick tvättmaskin, vilken skillnad det blir med tvätten, ska du se. Ut med det gamla in med det nya.

2010-08-19 @ 21:42:40
Postat av: chevalena

Känns så skönt att vara på rätt sida,många runt mej är ju redan där så det gäller att hänga med!

2010-08-19 @ 22:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0