Vin &mys!

Kom och prata om höstmys och mörka sköna hemmakvällar på telefon nyss. Visst är det något särskilt med att få krypa in i sitt hemma och tädna ljus och mysa i mörkret. Det är t om extra bra om det regnar ute då. Var ju på Nisses i Västerås en sväng idag,hittade fyra fina vinglas som jag köpte! Ska se till och plocka bort lite som felar i vitrinskåpet och plocka in dom istället. Huvva då måste jag väl damma hyllorna där innne om inte dom passar i samma hål!Visst vore det väl gott med ett glas bubblor nån kväll,skulle även kunna tänka mej att köpa hem något gott rött vin till höstmörkret,brukar inte ha sånt hemma i vanliga fall,men på höstkanten kan det var trevligt nån afton.


Kommentarer
Postat av: Irene

Hallo i höstmörkret.

Visst är det skönt att hösten kommer med sin härliga och speciella luft, både kyla och värme får vi. Gott te i mysfilt framför en brasa inte att förglömma. Vin, ja det är något speciellt med ett gott rödvin på hösten, med goda vänner ännu bättre. Det är väl snart dags för en tjejträff framöver.

2010-08-30 @ 21:53:20
Postat av: Chevalena

Jaaa! Tjejträff! Vid din brasa då,för den här vill inte riktigt ännu! Ja hösten kommer att bli kanonspännande Å sen poff så är sommaren här igen,ingenting är omöjligt,utom att blåsa en ko i arselet så horna raknar! Ha ha!

2010-08-30 @ 21:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0