En logga som jag kan ha när jag ska blogga!

Jag har pysslat med att göra en ny liten signatur till min blogg,om ni nu undrade vart jag hade tagit vägen. Ja å så pratade jag en stund i telefonen också,men det är viktigt att prata med ord med sina vänner och inte bara med bokstäver. Såklart är ju det allra bästa att träffas och se varandra, och njuta av varandras sällskap live,men ibland är det inte praktiskt möjligt och då är telefonen jättebra!
Jag har fått en liten idé om en grej till kära bloggen. Gillar ju det där med att reflektera över dagens händelser i stort och smått. Det gör jag mest hela tiden i huvudet om jag ska vara ärlig. Dumt uttryck det där "OM jag ska vara ärlig,klart man ska vara ärlig,alltid! Ja alltså så tänkte jag att ta någon av mina dagliga funderingar och pränta ner här. Man brukar ju säga att man lär sej något nytt varje dag så nu tänkte jag kolla om det stämmer,eller om det är som jag misstänker att jag är fullärd och världsbäst! Ha ha nu skojade jag bara med er! Det finns så många runt mej hela tiden som kan och vet så mycket som jag också vill lära mej,på så många olika plan!
Av gamla och av unga,av män och kvinnor ja av allt och alla. Så där för gjorde jag den här loggan. Den kan jag använda varje gång jag vill delge någon ny kunskap eller erfarenhet från dagen! Vi får se när den här dagen är över vad jag har lärt mej idag! Nu ska jag bli lite fysisk en stund men sen hör jag av mej!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0