Läget är sådär!

Oj vilken trötthög jag är idag,hade jag vetat att det skulle bli jobb idag hade jag väl försökt komma i säng tidigare igår kväll! Känner mej lite smått ruggig faktiskt.Kanske vädrtees fel också! Hann ut en vända i trädgården innan det kom en regnskur. Måste jobbas lite där kan jag säga! Huvudsaken man ser hur fint det kan bli,så småningom!
Nu längtar jag faktiskt efter ett badkar,hur skönt är det att stå och duscha när det fattas en duschdörr på duschörnan! Äh,snart är den på plats igen och kanske badkaret kommer på plats med! Varför sluta drömma,nån gång kommer det att fixa sej!

I like dreams of the future better than the history of the past.


Kommentarer
Postat av: Irene

Ja det var en väldans väder, regn och sol om vartannat, jag hänge tvätt i fint väder, den blev blötare, men jag hänge ut mer tvätt, kan bara vara bra att få den sköljd flera gånger. Det är ju bara vatten. Efteråt planterade jag zuccini. Min käre make klippte häcken, fast det regnade, det gäller att inte ge sig, eller hur !? Allt fixar sig i sinom tid.

2010-06-13 @ 22:27:33
Postat av: Irene

Ja det var ett väldans väder, regn och sol om vartannat, jag hänge tvätt i fint väder, den blev blötare, men jag hänge ut mer tvätt, kan bara vara bra att få den sköljd flera gånger. Det är ju bara vatten. Efteråt planterade jag zuccini. Min käre make klippte häcken, fast det regnade, det gäller att inte ge sig, eller hur !? Allt fixar sig i sinom tid.

2010-06-13 @ 22:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0