Morning!

Ska nu strax till jobbet, åh vilken tur jag har som trivs så bra med att hjälpa människor. Det ger verkligen energi! Dagarna bara rinner iväg och plånboken fylls på! Ska boka med Jenny och Mimmi så vi får göra en riktigt härlig shoppingvända vi också! Eftersom jag inte bloggat på några dagar så ska jag ut en vända i trädgården igen mot kvällen så ni alla får bli uppdaterade på hur läget är just nu!

Här är en prästkrage från midsommarafton,tagen i trädgården.Tycker sällan prästkragar blir bra på bild,men den här får representera midsommar från i år!

Här är bänken i sommarskrud,det vita spetstyget är en tillfällig lösning mot grannens tomt,jobbar på en snyggare lösning. Men det är jättemysigt att sitta där och lura.

 



En när bild på blinget som gnistrar runt bågen! Välkommen att slå dej ner en stund i Garden of delight!


Kommentarer
Postat av: Irene

Önskar att du satte vackra klätterrosor till din portal, eller varför inte vindruvor, så kan du sitta o äta vindruvor och lukta på rosorna med din prins!? Romantiken skall väckas i världen igen.

2010-06-30 @ 17:50:51
Postat av: Chevalena

Ja tänk om det gick att odla vindruvor där,men det är nog för lite sol på den här tomten för det! Men att sitta och mysa med Love of my life är stället perfekt för! Å lite jäst vindruva på flaska till det!

2010-06-30 @ 21:28:45
Postat av: ellie

Fina bilder :))

2010-07-01 @ 12:54:22
URL: http://elliesss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0