Kastar inga bilder!

Det som är bra med digitalkameror är ju att det bara är att knäppa å sen välja vilka bilder man tycker är bra å sedan spara resten! Men jag kastar i stort sett inga bilder alls även om man vid första anblicken inte kan förstå vad det ska vara bra för att spara dom! Men gillar man fotoredigering så! Och Har en kamera med okej bildupplösning så är det bara att öppna photoshop å leka!Man kan aldrig veta! Har ju inte lagt ut så mycket bilder på mej själv här men detta är två exempel på bilder Som kommer från andra bilder som egentligen inte var så mycket att visa!

Ha,här skulle jag använda självutlösaren för att visa hur det går till att hoppa i säng! Tycker det är ett jättebra svisch i bilden som är typ 1/4 av originalet!

 Här blir det bara en miniatyr för den är inte kul att komma för nära! Ha ha den är så rolig,särskilt när man vet varför jag ser så skeptisk ut! Ibland behöver man såna bilder med! Originalet är suddigt och ganska ordentligt beskuren! Men det förstärker bara känslan av surhäxa! Egentligen skulle jag kanske visat originalen för att förstärka men...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0