Gått bra!

Var ju på en jobbintervjuv i morse! Tycker att det gick jättebra fasktiskt! Kanske att jag kände att jag hade lite för lite av personalansvars biten i min meritlista men förstår också att det här handlar om rätt person på rätt plats. Nu har de ytterligare några intervjuver att göra och sedan får vi se! Vet att jag i alla fall gjorde ett gott intryck. Har även hunnit med att jobba mellan 12.00 och 16.15. Synd att det inte blev kväll också för det är riktigt kul nu när jag är varm i kläderna! Ska nu åka och köpa ett par nya läsglasögon och tunna låga sockor. Att springa runt i bekväma skor på jobbet gör att man måste ha strumpor känns det som,det blir så svettigt i skorna och jag tänker inte säga vad dom luktar efter en dag! Sen får vi se vad kvällen bjuder på! Bilden på tulpanen fick jag skickad till
på mobilen igår.En god vän som vet vad som gör mej glad! Tänk vad naturen kan skoja med oss,tidigare har den sett ut precis som den ska men i år blev det så här! Märkligt,vad ska den hitta på nästa gång då! Tack snälla!

Kommentarer
Postat av: Irene

Hoppas verkligen det går bra med jobbet ifråga. Håller tummarna. Tack, vad fin bilden blev på min magiska tulpan, undrar vad den vill säga ? Två blir ett ?? Skorna, ja ställ dom inte ute i trädgården så ekorrarna ligger och flämtar.

2010-05-23 @ 10:11:57
Postat av: chevalena

Ja visst blev det bra med bilden! Skicka gärna fler magiska skapelser om du får tag på några! Gillar din tolkning av betydelsen,tycker vi slår fast den!

2010-05-23 @ 16:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0