Startskottet!

Pang nu har startskottet gått för mina joggingrundor i år! Kör samma runda som jag gjorde förra året. Startar här hemifrån och sen bär det av Västerleden ner mot idéträdgårdarna å sen vidare mot drömparken! Målet är såklart här hemma igen! En sak har jag i alla fall lärt mej och det är att ta det lugnt och sakta bygga upp konditionen,det funkar bäst! Läste lite på nätet och tycker det här beskriver det hela bra!

Jogga och gå
Börja med att omväxlande gå och jogga i lugnt tempo. Jogga i fem minuter, gå i fem minuter, jogga i fem minuter, gå i fem minuter två till tre gånger i veckan. Gör detta i två till tre veckor. Du ska kunna prata under joggningen. Öka sedan intervallet till tio minuter.

Öka på joggningstiden med två minuter och minska promenadtiden med motsvarande tid: Jogga tolv minuter, gå åtta minuter, jogga tolv minuter, gå åtta minuter två till tre gånger i veckan i två veckor. Öka joggningstiden med två minuter och minska gångtiden med motsvarande som ovan tills du joggar i 30 minuter.


http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=15856&a=379210

Den här sidan är faktiskt Bra och innehåller mycket nyttig läsning! Kolla särskilt under avdelningen mat på de olika skolorna typ sockerskolan eller fettskolan!

 Jogga på!


Kommentarer
Postat av: Irene

Ändra rundorna lite då o då, du vet aldrig vad du träffar på, du vet vad jag menar. Vad månde bliva av dig , en het brud, joggar, pluggar och jobbar, ojoj vältränad lär du bli.

2010-05-06 @ 23:38:42
Postat av: Chevalena

Hi hi ,ja man får passa sej så man inte springer rakt in i väggen!

2010-05-07 @ 10:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0