Mitt val vegetarian

En sån här burk har jag inhandlat idag för hälsans skull. Har haft den förr och jag tycker nog att den hjälpte för naglarna. Så här säger informationen om produkten.

Du som är vegetarian eller vegan vet säkert att det ibland kan vara svårt att tillgodose kroppens hela näringsbehov. Speciellt ifall du också undviker mejeriprodukter.

 

MittVal Vegetarian är ett komplement till din vardagliga kost så att du kan vara säker på att få i dig de vitaminer och mineraler du behöver för att hålla dig frisk. Att det är ett komplement betyder att vi utgår ifrån att du till vardags äter en mångsidig och varierad vegetarisk kost.

 

Vissa livsviktiga näringsämnen finns bara i låga nivåer eller kan

t o m i vissa fall saknas helt i vegetarisk kost (B2, B12). För att du ska vara på den säkra sidan innehåller därför MittVal Vegetarian cirka en fjärdedel av dagsbehovet av kalcium, minst hela dagsbehovet av järn, zink, jod, selen och B2 samt förstärkta nivåer utöver dagsbehovet av B12.

 

Magnesium finns det däremot gott om i den vegetariska kosten och därför innehåller MittVal Vegetarian inget magnesium alls.

MittVal Vegetarian innehåller inga råvaror med animaliskt ursprung.

 http://www.recip.se/index.php?id=182


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0