Festbilder!



Jenny och Erik!

Så här glad ska man vara på kalas! Undrar om det inte var bilden på Jenny som morfar satt in på sitt grattis kort som fick henne att skratta så! Härligt med minnen,och tänk vad mycket de gjort tillsammans med sin morfar mina barn! Jag lade på en retroeffekt på bilden eftersom solljuset från fönstret gjorde färgerna lite svåra,men det blev ju bra!



Syrran Mimmi har lagt en present i en påse,Jenny sticker ner näsan och kollar!  Ahh! Massor med löshår att välja mellan,olika färger och olika fästvarianter. Vilken lycka!


Hårgrossisten .se dit kan du också vända dej om du vill ha bra löshår till bra priser. Kände på det äkta remy håret,helt underbart skön kvalitet!
http://www.hårgrossisten.se/

Här sitter säljansvarige Mimmi och syr fast träns på det hår syrran valde! Ja vi hade som sagt en toppentrevlig dag tillsammans på Jennys fördelsedag. Den 20: april går nästa fest av stapeln! Så nu startar vi planeringen för vad som skall ske då!

Här är vad jag fick till av vad som fanns att tillgå! Satte i mej alltihop och lite till nyss. Nu behöver jag ta igen en massa sömn,så det är nog bäst att dra sej mot sängen! Börjar jobba kl sju imorgon men om inget tillstöter så slutar jag halv två och då blir det plugga som gäller! Vi ses i morrn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0