Födelsedag!

Nu är vi en bit på väg med förberedelserna inför dagens händelser. Ska stanna på vägen sen och köpa en kladdkaka som jag inte hann baka. Vilken solig och fin födelsedag Jenny får! Och vilken omtänksam syster hon har som redan kl sju på morgonen sms:ar och undrar om hon ska köpa tårta! Härligt! Lillebror ligger och kollar på Avatar för tusende gången och svarar nej på det mesta i god fjortis anda! Det är skönt när saker och ting är som det ska! Själv håller jag på och packar ned det som ska med för dagens och kvällens tillställningar! Såklart är kameran redan packad och klar sen igår! Förresten så var jag ut på altan och kollade in de ommålade krukorna. resultatet blev MVG.

Äh upp med kameran och så snabbt en bild bara för att visa! Lovar att det inte är fuskmålat.Det är bara lite blänk från något man ser!

Så här såg krukan ut innan,den till höger såklart. 10 kronor plus tiden det tog att måla och en färgklick på armen kostade det mej. Färgenburken fanns redan innan så det blev inte så dyrt. Även pelargonen själv var ju gratis så nu har jag spart massor med pengar som jag kan spendera på annat! Eller hur!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0