Bilder från helgen



På min nyinköpta bling bling klänning ligger hjärtat som Marie köpte och det röda med blommorna har jag inhandlat.Det blev en spontan fotosession på fredagkvällen,med en massa roligt experimenterande och stök. Det blev många fina bilder!



En härlig långpromenad runt Lambarön. Varsågod att kliva på i snön. Här fick man mestadels göra sina egna stigar men på andra sidan var det plogat en liten bana som under dagen blev bredare, för här skulle under söndagen Vikingarännet passera!

Vikingarännet går på Mälarisar mellan Uppsala och Stockholm efter den gamla Vikingaleden. Det finns många kulturellt intressanta och historiska platser längs med banan. Vikingarännet är världens största regelbundna skridskolopp på naturis och är landets näst största vintersportarrangemang utomhus.

Att åka skridsko mellan Uppsala och Stockholm har i alla tider varit en klassiker. Vikingarännet ger dig möjligheter att genomföra denna klassiker. Plogade banor, service efter vägen och säkra isar. Vikingarännet, som arrangerats av Friluftsfrämjandet och Svenska Skridskoförbundet sedan 1999, har utvecklats hela tiden och består nu av Vikingarännet ca 80 km, Vikingaturen ca 50 km, Kortisen 20-30 km, Vikingastafetten och Lilla Vikingarännet (för barn). 2010 kom vi ända in till centrala Stockholm!

Nu är det eftermiddag och snart solnedgång,då är det ju perfekt med lite nercabbat i Jaggan! På med full värme å så iväg!



Här är samma bild i HDR teknik. Tyvärr så har min licens gått ut så jag fick lov att använda gratisversionen med stämplar på men det är ju bara tillfälligt. Snygg som bara den i alla fall!



Sen framåt kvällen var det bara att sätta sej vid dukat bord och njuta! Fantastiskt god mat och bra service från värdparet. Tackar allra ödmjukast!







Här kommer dagens fråga! Nån som vet vad detta föreställer? Varsågod att gissa vilt,äran står på spel!



Sista bilden på kortet från helgen! Här lämnar vi den magiska weekenden bakom oss och passerar genom tunneln tillbaka till vardagen och en ny arbetsvecka. Men efter den här helgen kommer den att gå ännu lättare än vanligt för jag har haft det väldigt skönt på alla sätt och vis! Tack hörrni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0