Hemma igen då!

Plopp så var denna fantastiska nyårshelg över! Det blev verkligen så kul som jag förväntade mej! Vi var ett glatt gäng som samlades och åt god mat och umgicks hemma hos en av killarna!Här är förresten en bild på presenten vi hade gjort till värden!
Kanske inte bilden gör skapelsen rättvisa riktigt,glittret och pärlorna lyser mer i verkligheten,den blev i alla fall väl mottagen!


Till middagen serverades fläskfilé,potatisgratäng, murkelsås och sallad! Gott gott! Efter en massa tjo och tjim så for vi iväg med två taxibilar till Garbo i Sundbyberg. Kalasplace att vara på en nyårsafton! Full fart på dansgolvet och omgivna av ett glatt och dansant gäng! Vid tolv slaget fick Marie sin tryckare till Happy new year som hon hade hoppats på! Jo då,jag dansade jag med! Taxi tillbaka till lägret och en lagom efterfest å sen i säng!

Här blir vi störda mitt i sminkningen och därför ser vi inte så happy ut!


 Fler som snyggat till sej med en dusch!


Kvinnor kan!



Här sitter delar av gänget efter maten!
 Idag vaknade vi till en slappardag,det blev softa vid teven och mycket roligt snack! Framåt kvällen gick skjutsen till Enköping och det blev ytterligare en stund med musik och kaffe innan herrarna var tvugna att ge sej av mot Sthlm igen och Marie blev hämtad av far sin! Så nu sitter jag här och fixar med bilder och tänker på alla trevligheter som 2011 har i lager åt oss! Tack snälla alla som fixade denna nyårsafton,det var riktigt bra,saknar den redan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0