Hänt sen sist!

 I lördags på dan så passade jag på att shoppa lite på Skopunkten. Tänkte jag skulle passa på att köpa några sommarsandaler billigt! De som syns här på bilden kostade 149 kronor. Om man tittar noga så ser man att det är snörning framtill,för prydnad bara men ändå! Tänkte att jag skulle ta dom på mej till min svarta trikåklänning på kvällen när jag skulle ut med vännerna. Då upptäckte jag att på den ena skon så fattades en rad med hål för att stoppa snöret i. Det såg ju helknäppt ut fyra hål på ena sidan under varandra men inga hål på motsvarande sida! Den andra skon var helt okej med både snöre och hål! Tänk att skon hade passerat så pass många ögon och klarat sej ända från tillverkningen och hem till mej på det viset. Som tur var så köpte jag också de här två paren!

     
Jag valde de andra svarta till kvällen istället och idag så har jag varit och bytit det felaktiga paret. 149 kr för de svarta och 299 för de ljusa! Nu räcker det med sandaler för den här sommaren!



Den här bilden är från i fredags,det är den andra blomman som slagit ut på Hibiskusen,den var liksom dubbel till skillnad mot den första som var av den enkla vanliga sorten,hur kunde det bli så? Fin är den i alla fall! Nu går jag ut med kameran en sväng innan det börjar skymma mer och kollar vad som hänt med växtligheten när jag varit borta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0