Hit och dit!

Har haft en ganska blandad kväll hittils ikväll! Pratat i telefon och fixat men lite praktiska arrangemang. Småstädat i huset och tagit en vända i trädgården. Titta på ett avsnitt av kvällsöppet från i våras,och skrivit klart analysen av den debatten! Ha,vilket samhälle vi lever i inte en enda kvinna fick komma till tals på något vis i programmet,varken som reporter,programledare eller i panelen. Visserligen satt det några där i bakgrunden men det var väl mest som utfyllnad av panelen.Det är ju faktiskt ganska märkligt att det var så! Kan det ha att göra med att ämnet var kungens påstådda deltagande i vissa sittningar? Nu sitter jag mest och funderar över den femte uppgiften i den här kursen. Ungefär så här är den beskriven lite förkortat.

I kursen människan socialt och kulturellt ska du fördjupa dej i ett ämne som intresserar dej. Ämnet ska ge kunskaper om människan ur olika sociala och kulturella perspektiv.Bla bla bla och så ska man sammanställa det hela om minst fyra och högst sex A4 sidor. Det kan bli hur kul som helst.... men vilket ämne ska jag ta? Jag har två andra uppgifter kvar innan jag ska börja med det men jag måste fundera redan nu,kan förresten inte låta bli för det är så intressant!
Nu nåt helt annat som jag också funderar över, mascara!

Den här har jag använt ett tag nu  Volume million lashes från L 'oréal så köpte jag den här på nedre bilden idag,lösögonfranseffekt i fyra dimensioner säger reklamen,undrar vad det är! Från L' oréal den med,vi får se hur den funkar när jag testar den i morgon!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0