Hej på er!

Jag vill inte tacka dej i Utanför Stockholm,närmare bestämt enligt vad jag kan läsa ut av den här IP adressen 83.226.176.113 i Handen som skriver tråkiga kommentarer i min blogg. Självklart så godkänner jag de inte men den finns ju kvar. Det jag istället kan och vill tacka för är att du/ni så flitigt läser min blogg! Skulle det vara så att kommentarerna är trevliga eller på något annat sätt konstruktiva så kommer de självklart att synas här. Okej? Förresten så ska jag glädja både dej och alla andra med lite fler filmsnuttar,inte backar jag för skitstövlars kommentarer! No way!
Ja idag så har jag jobbat till kl fyra och den tiden rann iväg snabbt som sjutton. Jag hann få en lucka på fm så jag hann med in till chefen för en intervjuv ang. arbetsmiljöfrågor som jag ska skriva ett arbete om ikväll. Har även hunnit med att handla en vacker blomma som ska levereras som present i morgon bitti för då ska vi på födelsedagskalas och jag får även träffa Svea för första gången! Trivsamt nog så har det inte regnat här på hela dagen så trädgården börjar torka upp igen riktigt bra!

Kommentarer
Postat av: Irene

Hej kära kompis. Att det fortfarande pågår dessa tråkiga angrepp o påhopp på din blogg. Har så svårt att förstå att männinskor inte har nåt trevligare att göra, i detta korta liv.

Till dig i Haninge som tydligen har det tråkigt: försök njut av livet, tänk positivt för dig själv o andra, så kommer mkt gott till dig.

2011-06-22 @ 19:40:16
Postat av: chevalena

Ja visst är det konstigt och jag håller fullständigt med dej i ditt råd! Så försöker jag tänka och det fungerar så mycket bättre! Massor av Soulshine till dej bästa vän, och tack för allt jag får av dej!

2011-06-22 @ 20:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0