Måndagskväll I Enköping

Framåt tidiga kvällskvisten så fick vi besök från Västerås. Vi tog oss ut i Enköping på en liten sightseeing. Vi började i ide´trädgårdarna nere vid ån. Både för att testa gymmet och kolla in hur det gått med färdigställandet av några planteringar!


Tyvärr gjorde solljuset den här bilden lite dimmig. Men det är faktiskt en lodrätt skapelse detta! Med massa suckulenter som annars aldrig kommer till sin rätt. Jag ska tillbaka och ta en bättre bild så snart jag kan. Skall också kolla in konstruktionen mer. Fick faktiskt flera bra tips där som jag ska fota och kanske använda i min egen Garden Of Delight!


Tagen underifrån!



Taggtråden är en del av en ring till en midsommarstångsskapelse. Självklart hängde den på ett sånt sätt att man inte kan skada sej på den. Mycket material som armeringsjärn och liknande rostfärgade saker hade använts, jag ska fota mer härifrån,helt klart!



Efter vi avslutat turen nere vid ån så åkte vi till hamnen och kollade in serveringen vid hamnmagasint. Där var fiket redan stängt,så vi åkte vidare ut till Bredsand där det fanns både mat och fika!Vi avslutade kvällen med att slänga ut alla objudna Vinbergssnäckor från trädgården och mera kaffe och prat tills dess att vår gäst begav sej av tillbaka mot Västerås!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0