Fotbad och solstolar!

Så nu sitter jag med fötterna i ett härligt varmt fotbad.Har förresten redan bytt vatten en gång för att det kallnade! I stället för hink blev det en sån där blå ikea plast back för tio kronor,det går ju superbra även om man är riktigt på stor fot. Har du inget fotsalt hemma att hälla i så går det lika bra med nån annan krydda typ vitpeppar eller curry eller nåt liknande! Bara det smakar nånting! Nä, usch vilket läskigt skämt.Vem vill ha indiskt doftande fötter i strumporna i morgon!


Den här blev det mina fötter fick njuta! Nivea natural oil. Den gör verkligen skäl för namnet. Funkar perfekt när huden är lite torr. Medan jag suttit här har jag surfat runt på nätet och titta på coola trädgårdsmöbler till sommaren. Typ lite tåligare solstolar som man kan fälla ner. Vill helst slippa de klassiska baden baden,det finns ju så många roliga varianter!

flytande hängmatta från www.hamaca.se

Sen nån gång i framtiden när jag blir lite rikare,då kanske jag köper en sån här, eller då blir det nog inte bara en,alla som vill kan ju få ett par stycken!

hängmatteställning / hängmattestativ i stål

Det här är ju ändå en möjlighet så länge! Jag har ju inga bra träd eller stolpar till min trädgunga, så en sån här ställning kan ju duga! En tusing får man betala för en dylik grej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0