Mitt huvud är fullt av blommor!

Medan jag väntar på att blomjorden ska bli rumstempererad efter jag tagit in den från altan så gör jag en liten paus från hushållsarbetet! Tänkte plantera isär några plantor som börjar få det trångt tillsammans. Nu gäller det att förbereda plats på fönsterbrädor och bänkar tills det blir såpass att det går att ställa ut växterna i lilla drivhuset på altan under dagarna! Men det är verkligen värt allt jobb att få se de spröda plantorna gro till ståtliga blomster!Tänk att jag gillar det så mycket så jag måste hålla i mej för att inte åka till plantskolan för att införskaffa mer fröer och plantor. Man får så inspiration bara av att vara på en riktig plantskola som  t ex den här, http://www.reese-handelstradgard.se/ synd bara att hemsidan inte är klar men man ska ju ändå vara där live så!

Det här stället tänker jag besöka på torsdag i alla fall, http://www.asby.nu/tradgard/index.html Ska ju ändå till Hallstahammar på kalas hade jag tänkt! Å då passar jag på att kolla in Hallsta möbeloutlet också! http://www.hallstamobeloutlet.se/ Ja tänk vad kul att vädret gör att man enklare kan ge sig iväg ut på lite roadtrips utan att behöva bry sej om vädret! Har en hel del på gång nu. Och det ska bli kul att träffa alla er vänner som bor lite längre bort, live istället för på telefon och internet! Nu sticker jag till min egen plantskola på köksbänken!





















En fin sommarkväll från 2010. Eddie har grillat på berget och fixat sin mat alldeles själv! Hemlagat är godast! Obs,jag lovar att killen har bättre och dyrare smak vad det gäller skor än vad som syns här! Måste poängtera att det är mina gamla slabbor han har lånat för enkelhetens skull!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0