Royal Scarlet och Fjärilskrasse!

Det bästa med att jobba obekväma arbetstider är att man ibland kan vara ledig en hel dag i veckan. Då kan jag göra saker som jag inte skulle kunnat om jag jobbat vanlig dagtid hela tiden. Som idag t ex. Förmiddagen gick ju åt till att göra massor av bra fix här hemma! Vid tvåtiden plockade jag upp Eddie när han slutade skolan å så kunde vi ägna eftermiddagen åt lite ärenden. Vi storhandlade till helgen,fixade nya skolpennor och glykol på Biltema, där vi även passade på att fika,det är inte alla Biltema som har fik,men Västerås har! Dessförinnan hade vi ätit på wokandgo så vi var ganska mätta efteråt.En tur på Blomstergården blev det också där det inhandlades två påsar fröer. På stadsmissonens loppis hittade jag en stor svart kruka för 15 kronor,det var ett fynd det!

Luktärt, Royal Scarlet, röd

Luktärt Royal scarlet som ska få klättra i det fula stängslet runt min tomt!

Fjärilskrasse (Tropaeolum peregrinum)

Fjärilskrasse Som ska få klänga i en bambuskapelse jag har står och väntar i garaget! Den kommer att bli flitigt plåtad kan jag lova så vacker som den är.
Nu står en ledsen Pelargon och väntar på mej,den ska få ny jord och större kruka så blir den säkert pigg igen. Då kan ju de nya fröerna få komma i jorden också! Komma i jorden,det låter det ,men de här ska dit för att börja sitt liv,inte motsatsen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0