Vi får väl se......

I morgon är det fredag igen, det kanske inte kommer som någon överraskning precis men jag kan inte låta bli att gilla det! Visserligen blir det lite jobb i helgen men på sådana tider att jag gott och väl hinner med lite nöje också! Förresten är det ju ett rent nöje att jobba också, tro inte annat! Eftersom jag nyss avslutat ett härligt träningspass så ska jag nu ta och dricka en massa citronvatten och sen väntar en och annan härlig timme vid photoshop.

Har du inget att göra? Fundera då på den här!

Om man limmar fast en smörgås på ryggen på en katt, och släpper den från tre meters höjd, kommer katten då att landa på fötterna eller mackan med smöret neråt?



Man kan väl lätt säga att mitt pelargonprojekt blev mycket lyckat,som på bilden ovan såg det ut sent i höstas. Ytterligare ett gäng likasinnde höll till på golvet!



Den här bilden är från förra veckan,i stort sett hela gänget klarade sig och frodas nu på fönsterbrädorna i väntan på att få komma ut i trädgården. Jag har planer på nån typ av pelargoninrättning där alla får stå tillsammans i något slags arrangemang så blir det lättare att sköta dom och säkert snyggare också än att bara sprida ut dom. Det är inte alltid less is more ibland är det mängden som gör det hela! Mmm... får grunna på den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0