Garden of delight

Lade mej en stund i soffan och tänkte vila lite nu när jag ändå hade massa tid över. Men inte gick det nå vidare. Fick genast en tanke om att jag skulle såga ner ett träd i trädgården. Behöver verkligen släppa in mer sol för det är en ganska mörk tomt det här,särskilt mot den i mitt förra hus som hade sol hela dagen! Men sågar jag ner ett av träden så står jag där med ett nytt ilandsproblem. Var ska jag fästa den andra delen av tvättlinan då? Det finns ju inget lämpligt ställe i närheten! Jag vill ju inte behöva ta ner den efter varje torkning,utan den skall kunna sitta uppe hela tiden! Utan att man blir strypt om man rör sej i trädgården. Men jag har bestämt mej för att såga ner plommonträdet i alla fall så fort det går för snön,då kan jag kasta delarna på högen kommunen har gjort utanför sen de röjde skogsdungen så slipper jag problemen med att transportera bort det själv. Då kommer jag att få en fin plats att njuta av kvällsolen när den kommit runt huset! Toppen ide ,det kommer att bli mycket bättre så,det är jag säker på!

Ha,det är ju omöjligt att se på den här bilden jag nyss tog hur jag menar men det är trädet som syns vid stommen till studsmattan.

Här kan man se hur kommunen röjti skogsdungen utanför tomten,bl a en gigantisk gran är borta och mysket små aspar och sly som skymde ljuset tidigare! Nu kom ju mina fina solcellsbollar jag pratade om tidigare med på bild också!



Den här bilden från Garden of delight är mycket roligare att titta på! Jag kan riktigt känna hur det känns att sitta på klipporna när de är solvarma och man själv är lättklädd. Snart är vi där vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0