Sex bilder!

 Jag tömmer kameran rakt av och lägger in de bilder som jag tagit sen jag senast tömde min kamera. Jag tar ju massor av bilder varje dag så det hinner inte bli så många på lager. Så här såg det helt oredigerat ut!


 Tulpaner är som mest attraktiva att fota när de är på väg att ge upp! Det finns nog ingen annan blomma som jag fotat så mycket  i typ det här stadiet. Hundratals säkert!


 Vilken härlig bild,ser ni den gula gullvivan,den ser ut att sträcka sina händer mot den större röda för att liksom be om hjälp!


Den här bilden har jag tagit för att dokumentera framåtskridandet med Zinnia odlingen! Jo då,den knallar på! Hoppas jag får träffa mrs R snart och berätta för henne ur det går!




Grillning idag igen,den lilla grillen funkar alldeles utmärkt och används flitigt. Det är inte jag som ska äta köttet, jag har bakat en pizza med tonfisk och persilja,till det en god sallad på färsk vitkål!



Grillning av mashmallows!


Kolla, två stycken normalstora bananer o,326 kg,de kostade 6,49 kr tillsammans. Två ganska små röda äpplen, de vägde 0,292 kg ihop. Priset för dom blev 4,35! Det här börjar ju låta som ett mattetal men det hela har att göra med resonemanget i ett inlägg från igår! Alltså om jag äter dessa fyra frukter idag har jag fyllt min kvot av ett halvt kilo om dagen som socialstyrelsen rekomenderar. Ca: 11 kronor fattigare blev jag ! En banan och ett äpple finns kvar att inta under dagen,det ska jag väl kunna lyckas med va!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0