Garden jewels!

Skymningen sänker sej därute,och här inne hos mej är det full aktivitet. Solcellslamporna lyser så fint på baksidan och här inne lyser flitens lampa. Har suttit och jobbat med etikfrågorna. Nu är jag inne på olika religioner etiska synsätt vad det gäller kvinnosyn. Här gäller det att passa sej för att tänka rätt eller fel från ens egna synsätt och det kan vara svårt när man läser om vissa saker. Det gäller för mej att bara sätta sej in i och försöka förstå hur man tänker inom de olika riktningarna för att sen kunna diskutera som om man vore av den åsikten. Mycket nyttigt och intressant. Annars har jag avslutat arbetet på utsidan med lite fotande och undanplockning,jag har hunnit massor som jag är nöjd med. Nu ska jag klura på någon rolig idé till blomsterarrangemang som jag kan ge bort i present. Det är lättare att skapa vartefter, så som det blir härhemma,då går jag och klurar och lurar och sen ser jag det!



Visst är de listiga växterna,de lycks söka sig fram och hitta det man vill att de ska klättra i,men helst ska de göra det för egen maskin,för ibland när man försöker linda den som man vill så har den snurrat upp sej till nästa dag!
Här är det blomsterböna och krasse i samma kruka som ska få klänga runt i ställningen



Titta bara! Det är ju så fantastiskt vad mother nature kan åstadkomma,jag slutar aldrig förundaras över växternas skönhet! Snrt snart slår den ut,men än så länge gömmer den sin hemlighet för oss!



Chiquita banana eller?



Som om den var av marsipan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0